2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz taşınacak olsak net hiç sorun olmazdı eşim eşyalardan önce adslini taşıyo çünkü ohaoldumsmile
umarım sende kısa sürede dönersin kkya

he heee bizde de aynısı olurdu eminim,bazen eşime soruyorum 3-4 saat kalkmadan oturuyorsun pc de.hiç bi tarafın acımıyo mu diye..lmaz:

eviniz hayırlı olsun canım,inşallah nete çabuk bağlanırsın..

kızlar günaydın nasılsınız bakalım?
ben iyi uyanmıştım ama sabah sabah sinirlerim zıpladı yine(((

günaydın canım..hoşgeldin..sorun yoktur umarım..

hayırlı olsun cnm güle güle iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah

günaydın ama hayırdır noldu kayınvalidem mi? döfelimm

he heee bizde de aynısı olurdu eminim,bazen eşime soruyorum 3-4 saat kalkmadan oturuyorsun pc de.hiç bi tarafın acımıyo mu diye..lmaz:

ahh ahhh sorma kafasında kırıcam laptopu ama ne zaman bilmiyorum ama dün akşam bozuldu hahahaha sempatiksalakcinni diyee sevinirken uğraştı yaptı

cnm bence buraya koyduğun oda daha iyi gb geldi bana.
diğeri de güzel ama biraz renk karışık.sen ilk beğendiğinden şaşma demişler her zaman:)

Kızlar gelebildim sonunda bluspirito ekledim canım seni ben başkan gelsin ona devrederim listeyi. Çiğdem kız niye kızdın yine

kim kızdırdı seni yine kayınvalidenmi canımmmm
Kızlar gelebildim sonunda bluspirito ekledim canım seni ben başkan gelsin ona devrederim listeyi. Çiğdem kız niye kızdın yine
tamam tatlım sen şimdilik liste yap başkan gelince devir teslim yaparsınız bu arada şaka maka 27. haftayı tamamlamak üzereyiz canım çok mutlu oluyorummmm

defne yukardaki oda takımı süper benimde yerim olsa ondan alırdım daha önce netten görüp beğenmiştim.
malum benim ikinci olduğu için şimdilik daha unisex şeyler alıyoruz şu an için ikisine tek oda düşecek çünkü.boshayallersmile

Günaydın canım, ne oldu, kim kızdırdı bakayım seni?? klava:

eviniz hayırlı olsun canım,inşallah nete çabuk bağlanırsın..

günaydın canım..hoşgeldin..sorun yoktur umarım..

üfffffff artık kimsenin hayatıma karışamayacağı bir yerde yaşamak istiyorum bıktım yaaa...
her sabah 9 9 buçuk arası uyanıyorum telimde 9 buçuğa kuruludur her sabah bu gece uyutmadı beni sıpa sabah teli kapattm bi yarm saat daha uyudum.sonra kalktım ekmek aldım fırından çayımı yumurtamı kaynattm bir de baktım ki peynirim bitmiş.aşağıya indim biraz peynir alıym diye 2.kaynanam elimde tabağı görür görmez başladı laf söylemeye bu saate kahvaltı mı kalırmışta kaçta uyan mısım da offff sinir etti beni sanane yaaa sanane demi istediğim saatte yaparım ki saatte 11 yoktu daha.zaten bebekle ilgili bişey konuşturmaz evde ben de dedim gece uyutmuyor beni diye sabaha kadar zıpladıı içimde ondan uyuyamadım sabah geç kalktım dedim.ayıp ona göre böyle şeyler ama söyledim valla bide inanmıyor bana allah allah daha şimdiden miymiş daha erkenmiş uyutmaması için son aylarda napçan sen diyo ben uyurdum hiçbişey duymazdım diyor allahım yaaa senle ben birmiyim öfff sinir oldum çıktım yukarı kaç yaşında kadın kalbini kırmak istemiyorum ama herşeyime karışıyor yaaa kaçta kalkıyorum kaçta kah.ediyorum.

Ya insanlar yaşlanınca ne çok konuşuyorlar acaba biz de böyle mi olucaz sana ne be kadın ister 11 de ederim ister öğlenden sonra boşver tatlım sen

Günaydın canım hoşgeldin

hoşbulduk tatlım

kızlar bazen çok tekme yiyorum resmen karnım seyirio sanki ama çok şiddetli dıştan bile belli oluo. aynı bölge güm güm edio sanki. bi başlıo 6 7 kez tekrarlıo. acaba ne yapio çok merak ediorm :) dönüo olabilir mi ? böyle yapınca içim öyle garip oluo ki bazen yeter oğlum dur diorum :)

cnm bende normalde reflü olduğu için ben alışkınım bu tarz durumlara:S
yatarken kafanın altına çift yastık koy yüksek olsun yani.o zaman midenin özsuyu yukarı çıkmıyormuş mu ne işte :)
ben öle çok rahat ettim
ilk bi kaç gün yüksek diye boynum tutuldu ama alıştım sonra

Hmmm, işi rast gitmemiş sana sarıyor kesin. Sen en doğrusunu yapıp alttan almışsın. Ama işte eski anneler -çok çektikleri için- biraz kıskanıyorlar bizleri. Sanki bizim suçumuzmuş gibi. Benim k.validem de herşeye karışır, çok tatlıdır, komiktir, çok da severim kendisini ama huyu bu. Böyle kabul ettim ben de. Değiştiremeyeceğin şeylerle kendini üzme. Sen kendine yakışmayan hiçbir şey yapma bitanem.

Dönerse ya da kayarsa aynen o hareketi hissedersin. Sen tekme ve yumruk yiyorsun. Karnının neresinde olduğuna bağlı tekme mi yumruk mu olduğu. O vurduğu zaman, karnını okşayarak konuş bebeğinle; bir süre sonra sesine karşılık tekmelemeye başlayacak...

Ben zaten yüksek yastıkta yatıyorum. Otururken bile yanıyor pis mide. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…