biz taşınacak olsak net hiç sorun olmazdı eşim eşyalardan önce adslini taşıyo çünkü ohaoldumsmile
umarım sende kısa sürede dönersin kkya
kızlar günaydın nasılsınız bakalım?
ben iyi uyanmıştım ama sabah sabah sinirlerim zıpladı yine(((
mafoldumben mafoldumben
Evimiz var tatlım ama içi tamamen yenilendi, sonra yeni eşyalar alındı. Çok az şey kaldı geriye. Onları da haziran ortasına kadar (kısmetse) tamamlayıp çıkacağız. Şu an k.validemlerle oturuyoruz. Telefon hatları onların üzerine. Türk Telekomdan almak istemiyoruz adsl'yi. Ev telefonu fazla kullanmıyoruz çünkü. Onun yerine superonline'ın telefon hatsız adsl hizmetini kullanacağız.
mafoldumben mafoldumben
Evimiz var tatlım ama içi tamamen yenilendi, sonra yeni eşyalar alındı. Çok az şey kaldı geriye. Onları da haziran ortasına kadar (kısmetse) tamamlayıp çıkacağız. Şu an k.validemlerle oturuyoruz. Telefon hatları onların üzerine. Türk Telekomdan almak istemiyoruz adsl'yi. Ev telefonu fazla kullanmıyoruz çünkü. Onun yerine superonline'ın telefon hatsız adsl hizmetini kullanacağız.
he heee bizde de aynısı olurdu eminim,bazen eşime soruyorum 3-4 saat kalkmadan oturuyorsun pc de.hiç bi tarafın acımıyo mu diye..lmaz:
kızlar yaa biz bu takımı beğendik ya ama ben bi takımı daha beğeniyorum maskoda görmüştüm bu takımı da kk da bi anne almış oda yapmış oğluna bakın bi yaaa hangisi daha güzelll????? bir türlü karar veremedik ya.http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...23-ruzgar-egemin-odasi-teyzoslarr-buyrun.html
günaydınnn tatlı annişler ve minik bebişleri :) nasılsınız bakalım bu sabah ?
kim kızdırdı seni yine kayınvalidenmi canımmmmkızlar günaydın nasılsınız bakalım?
tamam tatlım sen şimdilik liste yap başkan gelince devir teslim yaparsınız bu arada şaka maka 27. haftayı tamamlamak üzereyiz canım çok mutlu oluyorummmmKızlar gelebildim sonunda bluspirito ekledim canım seni ben başkan gelsin ona devrederim listeyi. Çiğdem kız niye kızdın yine
Günaydın canım, ne oldu, kim kızdırdı bakayım seni??klava:
eviniz hayırlı olsun canım,inşallah nete çabuk bağlanırsın..
günaydın canım..hoşgeldin..sorun yoktur umarım..
hayırlı olsun cnm güle güle iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah
günaydın ama hayırdır noldu kayınvalidem mi? döfelimm
ahh ahhh sorma kafasında kırıcam laptopu ama ne zaman bilmiyorum ama dün akşam bozuldu hahahaha sempatiksalakcinni diyee sevinirken uğraştı yaptı
Kızlar gelebildim sonunda bluspirito ekledim canım seni ben başkan gelsin ona devrederim listeyi. Çiğdem kız niye kızdın yine
Günaydın canım hoşgeldin
Ya kızlar ya mide yanması benimki gibi iyice azıtmış olan var mı? O kadar ilerledi ki, artık ne yesem yanıyor, hatta yerken bile yanıyor. Resmen östaki boruma, kulaklarımın içine kadar yanıyorum... Artık tek bir maden suyu etki etmiyor. Dün gece sola yatıyorum, hiçbir şey yok; sola döndüm mü akabinde başlıyor yukarı alevler çıkmaya... mafoldumben uyku muyku kalmadı artık bende.
üfffffff artık kimsenin hayatıma karışamayacağı bir yerde yaşamak istiyorum bıktım yaaa...
her sabah 9 9 buçuk arası uyanıyorum telimde 9 buçuğa kuruludur her sabah bu gece uyutmadı beni sıpa sabah teli kapattm bi yarm saat daha uyudum.sonra kalktım ekmek aldım fırından çayımı yumurtamı kaynattm bir de baktım ki peynirim bitmiş.aşağıya indim biraz peynir alıym diye 2.kaynanam elimde tabağı görür görmez başladı laf söylemeye bu saate kahvaltı mı kalırmışta kaçta uyan mısım da offff sinir etti beni sanane yaaa sanane demi istediğim saatte yaparım ki saatte 11 yoktu daha.zaten bebekle ilgili bişey konuşturmaz evde ben de dedim gece uyutmuyor beni diye sabaha kadar zıpladıı içimde ondan uyuyamadım sabah geç kalktım dedim.ayıp ona göre böyle şeyler ama söyledim valla bide inanmıyor bana allah allah daha şimdiden miymiş daha erkenmiş uyutmaması için son aylarda napçan sen diyo ben uyurdum hiçbişey duymazdım diyor allahım yaaa senle ben birmiyim öfff sinir oldum çıktım yukarı kaç yaşında kadın kalbini kırmak istemiyorum ama herşeyime karışıyor yaaa kaçta kalkıyorum kaçta kah.ediyorum.
hoşbulduk tatlım
kızlar bazen çok tekme yiyorum resmen karnım seyirio sanki ama çok şiddetli dıştan bile belli oluo. aynı bölge güm güm edio sanki. bi başlıo 6 7 kez tekrarlıo. acaba ne yapio çok merak ediorm :) dönüo olabilir mi ? böyle yapınca içim öyle garip oluo ki bazen yeter oğlum dur diorum :)
cnm bende normalde reflü olduğu için ben alışkınım bu tarz durumlara:S
yatarken kafanın altına çift yastık koy yüksek olsun yani.o zaman midenin özsuyu yukarı çıkmıyormuş mu ne işte :)
ben öle çok rahat ettim
ilk bi kaç gün yüksek diye boynum tutuldu ama alıştım sonra
gebelik reflüsü varmış,sende ki omu acaba ,doktora sordun mu özlemcim...çok geçmiş olsun..
bu konuda becriklisin herhalde canım,tabiki yaparsın..ben olsam yapamam hiç el becerim yoktur..
günaydın canım..inşallah randevun güzel geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?