2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallaaaah cnm :))
buarada doktorum bana da gaviscon verdi ve inanılmaz rahatladım mide problemi olanlara duyrulur :)

benimde bu ara çok kasılmam oluyo ve de kramp giriyo.
sanırım magnezyum almam lazım...boshayallersmile

aman yok demiyorum bişey benim tepkim hep böyle zaten bugüne kadar hiç ters bişey demedim kimseye.AMA AMA AMA benim bir yanımı tanımıyorlar keşke hiç te tanımasalar bir gün patlarsam o gün ipler kopar işte kötü olur çok ta kötü terbiyesiz bir yanım vardır yeterki o raddeye gelmiyeyim bunlar küçük şeyler böyle şeylerde patlamam ama daha büyük bir şey olursa en önemlisi haksızlığa uğradığıma eminsem çok çok kötü bir insan olurum herkeste şok olur ozaman sabrımı denemesinler benim....

Selam kızlar,
inş. keyifler yerindedir. sık sık girmeye çalışıyorum ama girsem bile yazamadan çıkıyorum maşallah çok kaynatıyosunuz:)oku oku bitmiyo e artık belim falan ağrıyınca çıkmak zorunda kalıyorum.
ben de dün tetanos aşısı oldum sabah, akşam ağrısını belli etmeye başladı o kadar rahatsız bi gece geçirdimki sola da dönemedim hiç yorgan değse acıyodu şimdi de acıyo inş. geçer akşama..
bebişlerimiz büyüyo... hazırlıklar yapılıyo çok şık odalar var ben malesef henüz bebişime oda yapamayacağım boş odamıza duvarı tüm kaplayan kitaplık yaptırınca o oda bebiş odası olmaktan çıktı, tabi şimdi pişmanım hiç düşünmedik bizim bi bebiş olursa ona oda yaparız diye, ancak bir kaç sene sonra değişiklik yaparız artık, herkese kolay gelsin.:)

diiildemker ve derin55 kızlar evet aslında ben de o odaya bayıldım ama işte arada kafam karışıyor:)))

haklısın cnm.insanın kafası çok karışıyor.
şunu unutma ne kdr çok bakarsan o kadr çok kafan karışır.
ben daha hiç bulaşmadım o işe:)) eşime kaldık mı yandık acele etmeme gerek yokmuş o yetiştirirmiş vs vs erkek muhabbeti işte klasik..
neysi ki renkler belli kafamda kabaca:)) bi bakmaya başlasam feci heyecanlanıyorum:))

hmm cnm sen o zaman direk doktoruna söyle,ilaç versin sana böle de çekilmez yani zor

herkeze kocaman gunaydınnnnn

Günaydın, hoşgeldin...

Kendimi bilmesem, seni ben sanırdım... kaydirigubbakcemile5 Elinden geldiği kadarıyla sakin olmaya çalış. Hani onlar için değil, bebeğin için. Ben uzun zaman önce tepki gösterme olayını değiştirdim. Özellikle kocam sustuğum zaman acayip korkuyor benden. Acısını çıkarırım bir gün, onu iyi bilir.

üzülme canım çocuklar hemen büyüyor ardından ikincisi neyim olabiliyor..
heran herşey değişiyo zaten!
bebekken odasında bile yatıp yatmayacağı garanti değil o yüzden fazla da gerek olmuyo inan..
sadece yatağı ve de dolabı olsun yetiyo...
defne kıı o kadar da sinir olma ömür boyu senin ailen oldu artık onlar daha nelerrr nelerrr görüp yaşayacaz kimbilir....

Hosbulduk canlarım:):)a.s. ygs sınavının sonucları acıklanmıs... kardesım gırmıstı cok merak edıyorum naptı....

evet canım o yüzden düşün düşün en son yatak odama bi bambu beşik almaya karar verdim yer sorunu da var. ilk aylar onu kullanırım sonrasında beşik -yatak vs. bakarız.
kızlar bi de benim bıdık babası gelince duruyo hep.
sabahleyin kıpır kıpır herşeyi yaptı ben de baba gelsin de göstereyim diye bekliyodum sabırsızlıkla. odaya girip seslenince tık durdu gidince başlıyo gene. çok uslu olacak babaya karşı galiba.aslında şaşırmıyorum bana çekmiş olabilir. ben de öyle yetiştim baba geldimi biz uslanırdık şımarmazdık:)

cnm ben de hiç acele etmiyorum hatta peşin almak istiyorum takımı o yüzden eşime diyorum mayısta veririz siparişi haziranda da gelir.peşin olarak verebiliriz teslimatta.o da akşam bana dediki aslında geç kalıyoruz bebişe eşya alıyoruz daha dadünya kadar alınacak şeyleri var bunları hep bir kenarda tutuyorum ben.eşim de dediki şimdi dolabı falan taaa haziranda gelecek e onun 1 ayda havalandırma süresi var dedi.temmuza kadar hiçbirşey koyamayacaksın içine dedi düşündüm de evet aslında havalandırma olayı çok önemli çok ta geç kalmamak gerekir bizde de tam tersi canım ben geniş duruyorum bu konuda eşim daha detaylı düşünüyor:))))

hehehe bütün pisiler böyle heraldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…