inşallah canımın içi
canım ben doktora gidince düzeltiyorum
en son 2 gün önceydi şimdi düzelmiş oldu:))
yani doktorun dediğine göre ayda 1 düzeltiyorum
ay canım ben 2 haftadır ölüyorum
dün doktora gidince dedim fenayım diye gaviscon şurup verdi rahat uyudum bu gece
sende bi görüşsen doktorla
günaydın canım
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
canım bence yapabilirsin çok zor görünmüyor kendi emeğinin olması daha bir anlamlı olur bence
canım ne güzel inşallah allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı haberler almayı nasip eder
selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktanherkeze kocaman gunaydınnnnn
Hmmm, işi rast gitmemiş sana sarıyor kesin. Sen en doğrusunu yapıp alttan almışsın. Ama işte eski anneler -çok çektikleri için- biraz kıskanıyorlar bizleri. Sanki bizim suçumuzmuş gibi. Benim k.validem de herşeye karışır, çok tatlıdır, komiktir, çok da severim kendisini ama huyu bu. Böyle kabul ettim ben de. Değiştiremeyeceğin şeylerle kendini üzme. Sen kendine yakışmayan hiçbir şey yapma bitanem.
Dönerse ya da kayarsa aynen o hareketi hissedersin. Sen tekme ve yumruk yiyorsun. Karnının neresinde olduğuna bağlı tekme mi yumruk mu olduğu. O vurduğu zaman, karnını okşayarak konuş bebeğinle; bir süre sonra sesine karşılık tekmelemeye başlayacak...konuşmazmıyım teyzesi :) daha çok çıldırıo içim gidio benimde :)
diiildemker ve derin55 kızlar evet aslında ben de o odaya bayıldım ama işte arada kafam karışıyor:)))
Dönerse ya da kayarsa aynen o hareketi hissedersin. Sen tekme ve yumruk yiyorsun. Karnının neresinde olduğuna bağlı tekme mi yumruk mu olduğu. O vurduğu zaman, karnını okşayarak konuş bebeğinle; bir süre sonra sesine karşılık tekmelemeye başlayacak...
Ben zaten yüksek yastıkta yatıyorum. Otururken bile yanıyor pis mide. mafoldumben
herkeze kocaman gunaydınnnnn
herkeze kocaman gunaydınnnnn
aman yok demiyorum bişey benim tepkim hep böyle zaten bugüne kadar hiç ters bişey demedim kimseye.AMA AMA AMA benim bir yanımı tanımıyorlar keşke hiç te tanımasalar bir gün patlarsam o gün ipler kopar işte kötü olur çok ta kötü terbiyesiz bir yanım vardır yeterki o raddeye gelmiyeyim bunlar küçük şeyler böyle şeylerde patlamam ama daha büyük bir şey olursa en önemlisi haksızlığa uğradığıma eminsem çok çok kötü bir insan olurum herkeste şok olur ozaman sabrımı denemesinler benim....
üzülme canım çocuklar hemen büyüyor ardından ikincisi neyim olabiliyor..Selam kızlar,
inş. keyifler yerindedir. sık sık girmeye çalışıyorum ama girsem bile yazamadan çıkıyorum maşallah çok kaynatıyosunuz:)oku oku bitmiyo e artık belim falan ağrıyınca çıkmak zorunda kalıyorum.
ben de dün tetanos aşısı oldum sabah, akşam ağrısını belli etmeye başladı o kadar rahatsız bi gece geçirdimki sola da dönemedim hiç yorgan değse acıyodu şimdi de acıyo inş. geçer akşama..
bebişlerimiz büyüyo... hazırlıklar yapılıyo çok şık odalar var ben malesef henüz bebişime oda yapamayacağım boş odamıza duvarı tüm kaplayan kitaplık yaptırınca o oda bebiş odası olmaktan çıktı, tabi şimdi pişmanım hiç düşünmedik bizim bi bebiş olursa ona oda yaparız diye, ancak bir kaç sene sonra değişiklik yaparız artık, herkese kolay gelsin.:)
üzülme canım çocuklar hemen büyüyor ardından ikincisi neyim olabiliyor..
heran herşey değişiyo zaten!
bebekken odasında bile yatıp yatmayacağı garanti değil o yüzden fazla da gerek olmuyo inan..
sadece yatağı ve de dolabı olsun yetiyo...
defne kıı o kadar da sinir olma ömür boyu senin ailen oldu artık onlar daha nelerrr nelerrr görüp yaşayacaz kimbilir....
haklısın cnm.insanın kafası çok karışıyor.
şunu unutma ne kdr çok bakarsan o kadr çok kafan karışır.
ben daha hiç bulaşmadım o işe:)) eşime kaldık mı yandık acele etmeme gerek yokmuş o yetiştirirmiş vs vs erkek muhabbeti işte klasik..
neysi ki renkler belli kafamda kabaca:)) bi bakmaya başlasam feci heyecanlanıyorum:))
günaydın cnm hıoşgeldin :)
Günaydın, hoşgeldin...
Kendimi bilmesem, seni ben sanırdım... kaydirigubbakcemile5 Elinden geldiği kadarıyla sakin olmaya çalış. Hani onlar için değil, bebeğin için. Ben uzun zaman önce tepki gösterme olayını değiştirdim. Özellikle kocam sustuğum zaman acayip korkuyor benden. Acısını çıkarırım bir gün, onu iyi bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?