cnm ben de hiç acele etmiyorum hatta peşin almak istiyorum takımı o yüzden eşime diyorum mayısta veririz siparişi haziranda da gelir.peşin olarak verebiliriz teslimatta.o da akşam bana dediki aslında geç kalıyoruz bebişe eşya alıyoruz daha dadünya kadar alınacak şeyleri var bunları hep bir kenarda tutuyorum ben.eşim de dediki şimdi dolabı falan taaa haziranda gelecek e onun 1 ayda havalandırma süresi var dedi.temmuza kadar hiçbirşey koyamayacaksın içine dedi düşündüm de evet aslında havalandırma olayı çok önemli çok ta geç kalmamak gerekir bizde de tam tersi canım ben geniş duruyorum bu konuda eşim daha detaylı düşünüyor:))))
Tüm anneler ve bebişlerine hayırlı cumalar diliyorum...
bütün güzellikler sizlerin olsun...selam ve sevgilerimle...
Kızlar bir an önce almaya bakın eşyaları çünkü müthiş kokuyor 4 gün oldu o odaya hala ben giremiyorum yani minimum 1 ay da ancak çıkar kokusu haberiniz olsun
aman aman cnm dilini ısır,maşallah de:))
ben havalandırcam falan desem bana amma da büyütüyorsun diyecek.çünkü ben eşime göre çok pimpirikli kendi kendimi durduk yere sıkıntıya sokan biriyim.
nasıl olsa yetişecekmiş kendimi strese sokmama ne gerek varmış.parayı verdin mi 1 haftada da getirirlermiş :))) bakalım bi kaç gün sonra bakmaya başlayacağız ama :))) kendilerinin (eşimin ) yüksek görüşleri böyle :)))
hehehe bütün pisiler böyle heraldekaydirigubbakcemile3
Kesin...
http://www.erenet.net/animasyon.php?op=izle&id=242&isim=Cilgin_Kedi
Dur ben senin sinirlerini daha da bozayım. Tıkla şekerim.
şeymaa hoşgeldin canım.sana özelden bişi yazıcam geçen gün buraya yazdığın bir mesajla ilgili özelden yazıyorum çünkü özel olupta söylemek istemeyebilirsin diye :)))bi bakıver....
ayyyy çiğdem alemsin kız sen pcnin seside son sesmiş telle uğraşıodum sayfayı açtıktan sonra ödüm koptu ama çok komikmişşşkaydirigubbakcemile3
Ne soracaktım ben sana?? Doktorunu değiştirecektin sen, ne oldu gittin mi buca kadındoğuma??
ewet cnm doktorumu değiştirdim.benim özel sağlık sgortam var ve onun anlaşmalı olduğu bi özel muayine hekimini seçtik o zaman para ödemiyoruz çünkü.çok iyi bir doktormuş kendisi yakın arkadaşımda ona gidiyor zaten çok memnun
bakalım bugün gidicem nasipse işte sabırsızlıkla bekliyorum.
en sewmediğim şeydi hamilelikte doktor değiştirmek.ben asla yapmam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.
kedi çigdemcım ne guzel gecen senıkı agustos annelerı normal dogum yapan baya var:):)
...............sağol canım ama eşime desem şimdi netten bi arkadaşımın iş yerine gidiyorum canım sıkılıyor desem:roflol: valla elin de sopayla gelir ta tuzladan:)))))):roflol:
fırtınakuşu cnm bana bişey mi yazmıştın alıntı yapmışsın sonra silmişsin yanlış mı oldu şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?