2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bir an önce almaya bakın eşyaları çünkü müthiş kokuyor 4 gün oldu o odaya hala ben giremiyorum yani minimum 1 ay da ancak çıkar kokusu haberiniz olsun

aman aman cnm dilini ısır,maşallah de:))
ben havalandırcam falan desem bana amma da büyütüyorsun diyecek.çünkü ben eşime göre çok pimpirikli kendi kendimi durduk yere sıkıntıya sokan biriyim.
nasıl olsa yetişecekmiş kendimi strese sokmama ne gerek varmış.parayı verdin mi 1 haftada da getirirlermiş :))) bakalım bi kaç gün sonra bakmaya başlayacağız ama :))) kendilerinin (eşimin ) yüksek görüşleri böyle :)))

şeymaa hoşgeldin canım.sana özelden bişi yazıcam geçen gün buraya yazdığın bir mesajla ilgili özelden yazıyorum çünkü özel olupta söylemek istemeyebilirsin diye :)))bi bakıver....

Kızlar bir an önce almaya bakın eşyaları çünkü müthiş kokuyor 4 gün oldu o odaya hala ben giremiyorum yani minimum 1 ay da ancak çıkar kokusu haberiniz olsun

kızlar ben de bilmiyordum havalandırılacağını ama gittiğimiz yerlerde hep söylediler 1 1 buçuk ay havalandırma süresi var diye ben aklımdan bulmadım yani:))))eşimde bildiği için bu durumu öyle düşünüyor o da işte:)))

ayyyy çiğdem alemsin kız sen pcnin seside son sesmiş telle uğraşıodum sayfayı açtıktan sonra ödüm koptu ama çok komikmişşşkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: ay karnıma ağrılar girdi gülmekten, resmen krize girdim... Sol taraftaki komik yazılardan birine bakıyordum. Allah ağlatmasın şekerim. O kadar kızdın ki, gül birazcık...

Ne soracaktım ben sana?? Doktorunu değiştirecektin sen, ne oldu gittin mi buca kadındoğuma??

ewet cnm doktorumu değiştirdim.benim özel sağlık sgortam var ve onun anlaşmalı olduğu bi özel muayine hekimini seçtik o zaman para ödemiyoruz çünkü.çok iyi bir doktormuş kendisi yakın arkadaşımda ona gidiyor zaten çok memnun
bakalım bugün gidicem nasipse işte sabırsızlıkla bekliyorum.
en sewmediğim şeydi hamilelikte doktor değiştirmek.ben asla yapmam diyordum ama büyük konuşmamak gerekiyormuş.

Hayırlısı olsun canım.

kedi çigdemcım ne guzel gecen senıkı agustos annelerı normal dogum yapan baya var:):)

Kızlar ben çıkıyorum, diyete göre yarım saat içinde yemek yemem lazım. Yarın dantellerimizi kolalayacağız. Malum yavaş yavaş çıkmaya başlıyoruz evimize. Kendinize iyi bakın. P.tesi görüşürüz. Öpüyorum hepinizi.

fırtınakuşu cnm bana bişey mi yazmıştın alıntı yapmışsın sonra silmişsin yanlış mı oldu şekerim?

sen demıssın ya hanı ben sultangazıde oturuyorum hıc arkadasım yok dıye sonrada esım tuzladan gelır kızar bana demıssın ardından bende dedımkı heralde yanlıslık oldu sultangazı yerıne sanırım sultanbeylı dıyecektı eger oyleyse bana yakınsın yazacaktım gelebılırım dıye ama sonrakı mesajlarında gordum sen avrupa yakasından bahsedıyosun o yuzden fazla da kurcalamayayım dedım ama senın mesaj kısmın kalmıs ( özur dılerım o kısmı sılmeyı unutmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…