2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr şimdik beşik alcaz ya bebiş ıcınde rahatca yatıp kalkması ıcın olculerı nasıl olması gerekıyo bılen var mı??

kızlarrr şimdik beşik alcaz ya bebiş ıcınde rahatca yatıp kalkması ıcın olculerı nasıl olması gerekıyo bılen var mı??

vlla cnm uzun süre kullanmak istyorusan büyük olanlarını tercih et.
mesela ben bi oda takımı alacağım büyüyen karyolayla.birde başucum için park yataklardan alacağım küçük olanlarından. park yatak küçük gelince direk odasına:)

sultangazi ve sultanbeyliği hep böyle karışıyor biliyorum..ayyy canım benim ne kadar düşüncelisin kıyamam yaaa.detaylı yazmış bide:)))sen geliyor musun buluşmaya şekerim...
.

malesef, memlekete gıdıyorum babamlarla cok sevdıgım bı kuzenım var dugunune ıkı elım kanda olsa gelırım demıstım o benım dugun ve nısanımda herseyıme koşturmustu saolsun o yuzden gelemeyecegım

Ben geldim kızlar ama boğazlarım hala acıyor çorba bile kar etmedi...
geçmiş olsun didem...
malesef, memlekete gıdıyorum babamlarla cok sevdıgım bı kuzenım var dugunune ıkı elım kanda olsa gelırım demıstım o benım dugun ve nısanımda herseyıme koşturmustu saolsun o yuzden gelemeyecegım

hmm anladım cnm olsun birdahaki buluşmaya artık ben de gelicem gelicem diyorum ama kısmet tabi herşey...

bişey sorucam kızlar size..
ne tarz südyen kullanıyorsunuz benim uzuuuun zamandır olamamaya başladılar.
normalde 85 kullanıyorum 90 beden vardı bitane evde onu kullandım bir ara o da küçük
geliyordu gittim emzirme südyeni aldım onu kullanıyorum tamam rahat ama
kıyafetimin üzerinden çok çirkin görünüyorlar:)))evde takıyorum şimdilik
rahat olduğu için ama biryere giderken hiç olmayacak çok tuhaf basık basık
duruyorlar.diyorum ki acaba gidip biraz daha büyük beden alttan yarım destekli
südyen mi alsam rahat eder miyim acaba.alıcam 95 beden dana kadar oldular yahuuu...

ANNE SÜTÜNÜ ARTTIRICI ÇAY
1 Yemek kaşığı REZENE
1 Yemek kaşığı IHLAMUR
1 Yemek kaşığı ısırgan
1 tatlı kaşığı KıMYON
1 yemek kaşığı ANOSON
1 fincan suda 15 dakika kadar demlenecek

Kızlar mart annelerinin sayfasında vardı, doktorum programında vermişler bu tarifi, bende kendime not aldım, lazım falan olursa diye

defne cim çokmu kilo aldınsen benim 1 beden büyüdü ben komun südyenini kullanıyorum yıllardır 100 kere yıka deforme olmuyor desteksiz telli südyen içinde tek danteli var güzel gösteriyor

kız kardeşimin beşiği 75-120 canım 4 yaşına girdi kaan hala rahat rahat yatıyor ben bebişe park yatak aldım pier cardinin 70-120 aldım bebek dönmeye başlayınca rahat yatsın diye bu ölçüler yeterli 80cm ye gerek yok

bu sorun bende de var..boshayallersmile
yarım atletlere benzeyenler var onlardan kullanıyorum bende ama çok toplamıyor tabi.
birde bi kaçtane büyük beden kalmış eskiden onları kullanıyorum...

bende 90 b aldım şimdilik idare ediyolarlar ama sanırım ilerleyen aylarda etmezler gerçi ben hamile kıyafetleri giyiyorum yani bol olduğu için pek dikkat çekmiyor sütyen kısmı

defne cim çokmu kilo aldınsen benim 1 beden büyüdü ben komun südyenini kullanıyorum yıllardır 100 kere yıka deforme olmuyor desteksiz telli südyen içinde tek danteli var güzel gösteriyor

yok be canım topu topu 4.5 civarı aldım ama göğüsler dana gibi oldu mubarek
normalde de 85 takıyordum da baya büyüdüler 95 alsam yarım destekli hani
sarkmayı da önlesin diye rahat eder miyim acaba diyorum?KOM marka mı ben de
ondan alıym bakıym haftasonu...

Ben geldim kızlar ama boğazlarım hala acıyor çorba bile kar etmedi...

canım geçmiş olsun sana tavsiyem gargara yap şu tantum verde falan var ya onlarla ben 10 gündür faranjitim uyuyamıyorum öksürükten geceleri

bu sorun bende de var..boshayallersmile
yarım atletlere benzeyenler var onlardan kullanıyorum bende ama çok toplamıyor tabi.
birde bi kaçtane büyük beden kalmış eskiden onları kullanıyorum...
hmm ama onlarda toplamıyor ki işte bu üzerimdeki de emzirme südyeni yarım atlet tarzı hiç toplamıyor tuhaf duruyor yani.
bende 90 b aldım şimdilik idare ediyolarlar ama sanırım ilerleyen aylarda etmezler gerçi ben hamile kıyafetleri giyiyorum yani bol olduğu için pek dikkat çekmiyor sütyen kısmı

daha da büyüyecekler mi yaavv???

canım sen 95 dantelli al benimki rosanna modeli onu al askıları kalın ve destekli almana gerek yok çünki bunun askıları çok sağlam hiç hareket etmiyo göğüsler sabit duruyo iki yıl kullan eskit deforme olmuyo yine yarım desdekli alırsan göğüslerin dışarıdan dahada büyük görünücek

Bız kızımla karnımızı doyurduk ama aksı gıbı canım hep tatlı ıstıyo Şımdı Şeker bırazcık yÜksek cıktı ya:)

hmm ama onlarda toplamıyor ki işte bu üzerimdeki de emzirme südyeni yarım atlet tarzı hiç toplamıyor tuhaf duruyor yani.

benimde göğüs uçlarım çok belli oluyor ondan atlet tarzlarıyla rahat edemiyorum..
en iyisi büyük beden almak emzirirkende büyük oluyo zaten..
büyüyebilirler defneciğim belli olmaz..

kızlar ben öyle yarım atlet tarzı olanlarla rahat edemem göğüsler hiç hareket etmemesi lazım o nedenle südyen kullanıyorum sizede tavsiye ederim dikkat etmeyen annelerin göğüsleri sarkıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…