kızlarrr şimdik beşik alcaz ya bebiş ıcınde rahatca yatıp kalkması ıcın olculerı nasıl olması gerekıyo bılen var mı??
sen demıssın ya hanı ben sultangazıde oturuyorum hıc arkadasım yok dıye sonrada esım tuzladan gelır kızar bana demıssın ardından bende dedımkı heralde yanlıslık oldu sultangazı yerıne sanırım sultanbeylı dıyecektı eger oyleyse bana yakınsın yazacaktım gelebılırım dıye ama sonrakı mesajlarında gordum sen avrupa yakasından bahsedıyosun o yuzden fazla da kurcalamayayım dedım ama senın mesaj kısmın kalmıs( özur dılerım o kısmı sılmeyı unutmusum
geçmiş olsun didem...Ben geldim kızlar ama boğazlarım hala acıyor çorba bile kar etmedi...
malesef, memlekete gıdıyorum babamlarla cok sevdıgım bı kuzenım var dugunune ıkı elım kanda olsa gelırım demıstım o benım dugun ve nısanımda herseyıme koşturmustu saolsun o yuzden gelemeyecegım
bişey sorucam kızlar size..
ne tarz südyen kullanıyorsunuz benim uzuuuun zamandır olamamaya başladılar.
normalde 85 kullanıyorum 90 beden vardı bitane evde onu kullandım bir ara o da küçük
geliyordu gittim emzirme südyeni aldım onu kullanıyorum tamam rahat ama
kıyafetimin üzerinden çok çirkin görünüyorlar:)))evde takıyorum şimdilik
rahat olduğu için ama biryere giderken hiç olmayacak çok tuhaf basık basık
duruyorlar.diyorum ki acaba gidip biraz daha büyük beden alttan yarım destekli
südyen mi alsam rahat eder miyim acaba.alıcam 95 beden dana kadar oldular yahuuu...
kızlarrr şimdik beşik alcaz ya bebiş ıcınde rahatca yatıp kalkması ıcın olculerı nasıl olması gerekıyo bılen var mı??
bu sorun bende de var..boshayallersmilebişey sorucam kızlar size..
ne tarz südyen kullanıyorsunuz benim uzuuuun zamandır olamamaya başladılar.
normalde 85 kullanıyorum 90 beden vardı bitane evde onu kullandım bir ara o da küçük
geliyordu gittim emzirme südyeni aldım onu kullanıyorum tamam rahat ama
kıyafetimin üzerinden çok çirkin görünüyorlar:)))evde takıyorum şimdilik
rahat olduğu içinbüyük ama biryere giderken hiç olmayacak çok tuhaf basık basık
duruyorlar.diyorum ki acaba gidip biraz daha büyük beden alttan yarım destekli
südyen mi alsam rahat eder miyim acaba.alıcam 95 beden dana kadar oldular yahuuu...
defne cim çokmu kilo aldınsen benim 1 beden büyüdü ben komun südyenini kullanıyorum yıllardır 100 kere yıka deforme olmuyor desteksiz telli südyen içinde tek danteli var güzel gösteriyor
Ben geldim kızlar ama boğazlarım hala acıyor çorba bile kar etmedi...
hmm ama onlarda toplamıyor ki işte bu üzerimdeki de emzirme südyeni yarım atlet tarzı hiç toplamıyor tuhaf duruyor yani.bu sorun bende de var..boshayallersmile
yarım atletlere benzeyenler var onlardan kullanıyorum bende ama çok toplamıyor tabi.
birde bi kaçtane büyük beden kalmış eskiden onları kullanıyorum...
bende 90 b aldım şimdilik idare ediyolarlar ama sanırım ilerleyen aylarda etmezler gerçi ben hamile kıyafetleri giyiyorum yani bol olduğu için pek dikkat çekmiyor sütyen kısmı
yok be canım topu topu 4.5 civarı aldım ama göğüsler dana gibi oldu mubarek
normalde de 85 takıyordum da baya büyüdüler 95 alsam yarım destekli hani
sarkmayı da önlesin diye rahat eder miyim acaba diyorum?KOM marka mı ben de
ondan alıym bakıym haftasonu...
benimde göğüs uçlarım çok belli oluyor ondan atlet tarzlarıyla rahat edemiyorum..hmm ama onlarda toplamıyor ki işte bu üzerimdeki de emzirme südyeni yarım atlet tarzı hiç toplamıyor tuhaf duruyor yani.
daha da büyüyecekler mi yaavv???
hmm ama onlarda toplamıyor ki işte bu üzerimdeki de emzirme südyeni yarım atlet tarzı hiç toplamıyor tuhaf duruyor yani.
daha da büyüyecekler mi yaavv???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?