canım sen 95 dantelli al benimki rosanna modeli onu al askıları kalın ve destekli almana gerek yok çünki bunun askıları çok sağlam hiç hareket etmiyo göğüsler sabit duruyo iki yıl kullan eskit deforme olmuyo yine yarım desdekli alırsan göğüslerin dışarıdan dahada büyük görünücek
benimde göğüs uçlarım çok belli oluyor ondan atlet tarzlarıyla rahat edemiyorum..
en iyisi büyük beden almak emzirirkende büyük oluyo zaten..
büyüyebilirler defneciğim belli olmaz..
bakmak lazım ben kom çoktandır kullanmadım.kızlar bu komun südyenleri hafif geniş gibi ben 80-b takıyorum normalde şu an göğüslerim büyüdü ama hala 80- b oluyor
ben toparlayıcı kullanıyorum memnunumda canım 85de olmuyo 90 alcam bende... desteksız sutyen kullanmamıstım bende sımdı kullanıyorum devamlı toparlayıcı rahat ben sevdım:):)
başka doktor yokmuymuş..ayyyy kızlar yaaa arkadaşım hamile olduğunu öğrendi demiştim ya geçenlerde.kızın satı 13 mart bugün tam 7 haftalık gebe yarın 8.haftasına giriyor.kız işinden zarla zorla izin aldı dr.a gitti bugün.(dev.hast.)3 gün önce gitmişti tahlil istemiş dr.ama bhcg istememiş hamile olduğunu gösteren tahlili istememiş ben dedim heralde yanlışlık oldu ya da sen kendini yanlış anlattın git birdaha doktora hem usg yle de baksın sana bebek doğru yere yerleşmiş mi yerleşmemiş mi diye?kız bu gün gitti işinden izin alıp dr.diyormuş ki hayır senin gebeliğin daha kanda çıkmaz diyormuş usg de de görünmez diyormuş hiçbirşeyine bakmamış normal rutin tahlil yaptırmış göndermiş.allahım yaaa uyuz oldum adama ne gıcık doktorlar var..satını da doğru söylemiş adam demiş 7 haftalık gebesin diye halaa diyormuş ki bide kanda belli olmaz senin gebeliğin usg dede görünmez diyormuşş.demin jeton düştü benim muaynehanesine gitsin diye yapıyor muhtemelen 2 oldu gidiyor kız 3 gün arayla bugün niye geldin ki sen diyormuş allahım yaaaaklava:aklınız alıyor mu bu işi benim almıyor klava:
başka doktor yokmuymuş..
şimdi herşey paraya döküldü...
devlet hastanelerinin çoğu böyle maalesef...devlet hastanesi olunca o gün hangi doktor varsa heralde ona gitti.dedim ben de madem ki izin aldın zaten bir tane dr.un özel muayenehanesine gidicekti iyi bir doktora.bugün git dedim.hem o dr.hastanede de görev yapıor.testlerini tahillerini dev.hastanesinde yaptırır.özel muaynesini de olur.kızcağız bilmiyor da beni dinledi gitti 4 te gel demiş asistan 4 te gelicekmiş dr.Parayı verince bakıyorlar valla ama nasıl kızdım okadar çalışıyor sigortası ödeniyor en basitinden bhcg tahlili yaptıramıyor hastanede.bana yapacak dr.böyle birşey kesin şikayet etmiştim.katiyennn duramazdım şikayet etmeden ama kız da pek bi bilgisiz anası danası da yardımcı olmuyor onlar daha da cahil sen beni dinle dedim.neyseki dinliyor hiç olmazsa ama diyorum allah korusun dış gebelik olsa zehirlenicekte haberi yok...
Benim 4 haftalıkken kanda çıkmıştı. 6 haftalıkken de karından usg ile görünmedi vajinal usg ile kese gözükmüştü
ben 4 hafta günlüktü öğrendiğimde hem tahlilde hem usgde görmüştük :) minicik bir noktaydı kese yavrum benim :)
defne sen nereye gidiosun hast dr ?
çok beğeniyolar o hastaneyi..özel gaziosmanpaşa hastanesi canım sende mi oraya gidiyorsun yoksa yakınsın?
selam kızlar biz de geldik sabahtan doktorumuzu görmeye gitmiştik oğluşum da ben de çok iyiymişiz çok şükür. EGEm 30 cm olmuş ve 620 gr olmuş haftaya da şeker yüklemesi yaptırcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?