hoşgeldinnn maşallah...opuyorumnanaktanselam kızlar biz de geldik sabahtan doktorumuzu görmeye gitmiştik oğluşum da ben de çok iyiymişiz çok şükür. EGEm 30 cm olmuş ve 620 gr olmuş haftaya da şeker yüklemesi yaptırcaz
hoşgeldin aslıcım maşallah bebişee..selam kızlar biz de geldik sabahtan doktorumuzu görmeye gitmiştik oğluşum da ben de çok iyiymişiz çok şükür. EGEm 30 cm olmuş ve 620 gr olmuş haftaya da şeker yüklemesi yaptırcaz
hmmm duyuyorum ama bilmiyorum nerde olduğunu?yok canım özel balat hast. gidiorm ben.
çok beğeniyolar o hastaneyi..
annemede yakın benim o diyo.
hoş geldin canım maşallah ege ye :) p.tesi bizim nasıl çıkcak bakalım :) çok merak ediorummmm :)
inşallah canım çabucak atlatırsın doğumu da!kaydirigubbakcemile3evet evet yakınlardaki en iyi hastaneymiş bize benimde pek bilgim yok maa herkes iyi diyor hastane için.doktorum biraz sorunlu işte tek bir tane hastası ben bile olsam o saat içinde alelacele bişiler anlatıyor söylüyor girmemle çıkmam bir oluyor...çok aceleci inşallah öyle de doğurtur:)))
devlet hastanesi olunca o gün hangi doktor varsa heralde ona gitti.dedim ben de madem ki izin aldın zaten bir tane dr.un özel muayenehanesine gidicekti iyi bir doktora.bugün git dedim.hem o dr.hastanede de görev yapıor.testlerini tahillerini dev.hastanesinde yaptırır.özel muaynesini de olur.kızcağız bilmiyor da beni dinledi gitti 4 te gel demiş asistan 4 te gelicekmiş dr.Parayı verince bakıyorlar valla ama nasıl kızdım okadar çalışıyor sigortası ödeniyor en basitinden bhcg tahlili yaptıramıyor hastanede.bana yapacak dr.böyle birşey kesin şikayet etmiştim.katiyennn duramazdım şikayet etmeden ama kız da pek bi bilgisiz anası danası da yardımcı olmuyor onlar daha da cahil sen beni dinle dedim.neyseki dinliyor hiç olmazsa ama diyorum allah korusun dış gebelik olsa zehirlenicekte haberi yok...
yaa ben muaynehane en fala 5 dkk kalıyorum herşey yolunda diyip gönderio üfffff
içinizin sinmediği dr.lara gitmeyin ark.lar.
benim gittiğimde hastanedeki en yoğun dr ama girince en az 20 dk kalıorm güleryüzlü çok tatlı bir bayan halimi hatrımı sormadan almaz usg ye. otururum o bu arada dosyamı inceler hal hatır bebişi sorar usg ye alır beraber inceleriz oğlumu :) herşeyini banada anlatır sonra tansiyon kilo kontrolü ve sıkıntım varsa onları sorar ve kontrolümüz biter :)
ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)
Ben de kendi doktoruma kızıyordum önce odaya alıyor tartıyor tansşyona bakıyor şikayetleri dinliyor sonra usgye alıyor sonra tekrar odada tavsiyeler vs veriyor. Toplam yarım saati buluyorum
ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?