2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar biz de geldik sabahtan doktorumuzu görmeye gitmiştik oğluşum da ben de çok iyiymişiz çok şükür. EGEm 30 cm olmuş ve 620 gr olmuş haftaya da şeker yüklemesi yaptırcaz
hoşgeldin aslıcım maşallah bebişee..
yok canım özel balat hast. gidiorm ben.
hmmm duyuyorum ama bilmiyorum nerde olduğunu?
çok beğeniyolar o hastaneyi..
annemede yakın benim o diyo.

evet evet yakınlardaki en iyi hastaneymiş bize benimde pek bilgim yok maa herkes iyi diyor hastane için.doktorum biraz sorunlu işte tek bir tane hastası ben bile olsam o saat içinde alelacele bişiler anlatıyor söylüyor girmemle çıkmam bir oluyor...çok aceleci inşallah öyle de doğurtur:)))

hoş geldin canım maşallah ege ye :) p.tesi bizim nasıl çıkcak bakalım :) çok merak ediorummmm :)

şekercim sen de hayırlı haberler alırsın inşallah oğlumcuğum nasıl kıpır kıpırdı bu sabah bir ölçtürmedi karnının çevresini normalde çok hareketli değildir aslında

inşallah canım çabucak atlatırsın doğumu da!kaydirigubbakcemile3

canım benim ya çok haklısın bende devlet hastanesinin doktorunun özel muaynahanesine gidiyorum tahliller devlet hastanesinde ayrıntılıda özele para vermeyelim dedik 3 gün hastanede geçirdik hepsini bir günde yapmıyorlar bizim doktor 50 hastaya 1 satte baktı valla birde hastanede beklemekten franjit oldum oralarda işlerim yürüsün diyosan muaynahanesine de gidiceksin yinede öyle aman gidi ilgi yok

Canım listeyi yollamadım ama durumu mail attım merak etme en kötü benim yazdıklarımdan bulur listeyi

serdem
Soho
Pelinurgun
Didoba
Defne25
Canzi3445
Sersuma
diildemker07
missgrafik
BEBEGIIIIIM
meltecim

11kişi halissa ile 12 kişi oluruz

defnecim balat hast. eyüp çevresinde oluo. sanada yakın çok uzak değil. ben çok memnunum dr. ve hastaneden. benm drumda çok rahat sakin ve açıklayıcı konuşur..

kıslarrr ne hedıyesı benım nıye haberım yok

çigdem yemek yapıyorum bulasık yıkıyorum bı yandanda buraya yetıyoum):) toparlayıcı canım desteksız sutyen emzırme sutyenı gıbı ama dik tutuyo sarkmasını onluyo:)

ben ilk önce başka dr gidiyordum o kadar yoğundu ki herkes beğendiği için ona gidiyordu ama resmen 1 sn ilgilenip yolluyordu şimdiki drum süper yarım saatten fazla ilgileniyor sohbet ediyor

yaa ben muaynehane en fala 5 dkk kalıyorum herşey yolunda diyip gönderio üfffff

içinizin sinmediği dr.lara gitmeyin ark.lar.

benim gittiğimde hastanedeki en yoğun dr ama girince en az 20 dk kalıorm güleryüzlü çok tatlı bir bayan halimi hatrımı sormadan almaz usg ye. otururum o bu arada dosyamı inceler hal hatır bebişi sorar usg ye alır beraber inceleriz oğlumu :) herşeyini banada anlatır sonra tansiyon kilo kontrolü ve sıkıntım varsa onları sorar ve kontrolümüz biter :)

Ben de kendi doktoruma kızıyordum önce odaya alıyor tartıyor tansşyona bakıyor şikayetleri dinliyor sonra usgye alıyor sonra tekrar odada tavsiyeler vs veriyor. Toplam yarım saati buluyorum

doktorunun adını verir misin canım aklımda bulunsun yine de gerçi artık doğuracaz nerdeyse:))))
bi de bu hastane bana yakın mı acaba????

ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)

ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)

hiiiiii benim o korkulu rüyam.ben de tembihliyeyim bizimkilere iyi baksınlar ben uyurum falan.
ayyy ne diycem kızlar doğum videolarında böle kadın doğuruyor tarrtıyorlar siliyorlar annenin kucağına veriolar bebişi bidaha almıyorlar mı ya da giydiripte mi veriyorlar tekrar doğurduktan sonra bidaha hiç ayırmasalar ya bizi tosunlarımızdan nasıl oluyor acaba bilen var mı mesela odaya giderken anne yalnız mı götürülüyor yoksa yanında kucağında bebişiyle mi?????

ayak izini alıyorlar o yüzden karışma ihtimali düşük korkma.

bu arada bence drn ilgilenmesi ve konuşması çok önemli bana doğduğu zaman neler yapıcağımı bile anlatıyor aynı zamanda çocuk dru gibi her gidişimizde değişik bi şey öğreniyorum burayı bile biliyor ama çooook kızıyor bide benim dra şu testi yapıcakmısınız dersem sinirleniyor okumuşsun yine netten diye kızıyor bana :))))

kızlar video verdi ya detaylıdaki dr.eşim ondan resim çıkardı akşam baya net ağzı yüzü burnu belli çok tatlııııı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…