hiiiiii benim o korkulu rüyam.ben de tembihliyeyim bizimkilere iyi baksınlar ben uyurum falan.
ayyy ne diycem kızlar doğum videolarında böle kadın doğuruyor tarrtıyorlar siliyorlar annenin kucağına veriolar bebişi bidaha almıyorlar mı ya da giydiripte mi veriyorlar tekrar doğurduktan sonra bidaha hiç ayırmasalar ya bizi tosunlarımızdan nasıl oluyor acaba bilen var mı mesela odaya giderken anne yalnız mı götürülüyor yoksa yanında kucağında bebişiyle mi?????
eee sen neden kızıyon didem?anlamadım ben?
Balat Or-ahayim hastanesi. musevi hastanesidir ayrıca. ve çok ilgili bir hastanede. ben tahlil sonucumu beklerken bile yetkililer gelip sorun mu var diye sordu. boşa beklemeyim die. hem dr değiştirmeyi düşünüosn acele et. daha da fazla gecikme. gidecek olursan beraberde gidebilirizdoktorunun adını verir misin canım aklımda bulunsun yine de gerçi artık doğuracaz nerdeyse:))))
bi de bu hastane bana yakın mı acaba????
Allah korusun canımayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)
Balat Or-ahayim hastanesi. musevi hastanesidir ayrıca. ve çok ilgili bir hastanede. ben tahlil sonucumu beklerken bile yetkililer gelip sorun mu var diye sordu. boşa beklemeyim die. hem dr değiştirmeyi düşünüosn acele et. daha da fazla gecikme. gidecek olursan beraberde gidebiliriz
Allah korusun canım
ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)
pelincim doktorunun adını yazdın da benmi kaçırdım acaba adı neydi doktorun?
eşimin kan grubu 0 (-) benimde kan grubum 0 (-) yani bebeğin kan grubu şimdiden belli anneme diyorum ki başka kan grubundan bebek getirirlerse bilki bizim bebek değildir sakın alma diye :))))
pelincim doktorunun adını yazdın da benmi kaçırdım acaba adı neydi doktorun?
ben meltem özben e gidiorum. ve en yoğun jinekolog orada meltem hnm. günün hangi saati gidersem gideyim ilgiside asla azalmıo. bazı dr.lar yorulmuş oluo başından atio ama meltem hanım öyle değil.
ayrıca doğum yappan bir ark yazmış http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...hastanesine-giden-dogum-yapan-arkadaslar.html
kızlar ben çıkıyorum işim var accık.sonra da ev işi yapıcam bugün cuma ama cuma saati geçti kendimi iyi hissediyorum bi silip süppüreyim ortalığı da haftasonu kocişi yormayayım hem vakit kalsın bize bol bol gezeliim.gelirim belki 1 kaç saat sonra gelemezsen herkese iyi tatilllerrr kendinize iyi bakınn:)))))
off 2 saat kaldı eve gitmeye ama ben yemek yapmaya çok üşeniyorum dünde yapmadım bugün napıcaz bakalım gerçi balık yapmayı düşünüyorum kolay olsun diye ama ona bile üşeniyorum son bi kaç gündür çok yoruluyorum
ay kaynanan da çok şuursuzmuşş yaaaa!!canınız çekmez inşallah ben böyle konuşuyorum ama bu gecede yaprak sarıcam geçen kayınvalidem öyle bi şey yaptıkı çok canım sıkıldı cidden vede üzüldüm o kadar bencil ki. bi tencere sarmış bide anlatıyor bi gecede yediler diye orda kalmış 2 tane kurumuş bana yermisin diyor ya insan azıcık yollar ama bencil işte ne diyiceksin oğluna bile vermiyor yapıyor turşuları reçelleri biz daha görmedik hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?