2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bunu bende çok merak ediyorum hatta hayal kuruyorum ben yokken bebeğimi götürmeyin ben götüreyim odaya demek istiyorum ikimizde giyinip süslenelim öyle çıkalım doğumhaneden istiyorum ama nasıl olduğu konusunda bi fikrim yok

doktorunun adını verir misin canım aklımda bulunsun yine de gerçi artık doğuracaz nerdeyse:))))
bi de bu hastane bana yakın mı acaba????
Balat Or-ahayim hastanesi. musevi hastanesidir ayrıca. ve çok ilgili bir hastanede. ben tahlil sonucumu beklerken bile yetkililer gelip sorun mu var diye sordu. boşa beklemeyim die. hem dr değiştirmeyi düşünüosn acele et. daha da fazla gecikme. gidecek olursan beraberde gidebiliriz

ayyy kılzarr dun aklıma ne geldı hastanede bebkler karısmaz falan demı ya:):):)
Allah korusun canım

ıstanbul Anadolu Yakasındaki arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorlar acaba?
belki aynı gun aynı hastanede dogururuz :)

doktorlarımız da aynıdır belki...

Ben Medipol'e gidiyorum

hmmm düşümem lazım cnm ben dr.bilmediğimden gidiyorum kezban hanıma bir de hastaneyi beğendiğimden dolayı.orada doğum yapmayı istemesem doktorumu kesin değiştirmiştim eşime bi sorayım bakiym akşama hastane nasıl iyi bi hastane mi onlar bilirler ben başından beri memnun değilim zaten kadından....

kızlar ben çıkıyorum işim var accık.sonra da ev işi yapıcam bugün cuma ama cuma saati geçti kendimi iyi hissediyorum bi silip süppüreyim ortalığı da haftasonu kocişi yormayayım hem vakit kalsın bize bol bol gezeliim.gelirim belki 1 kaç saat sonra gelemezsen herkese iyi tatilllerrr kendinize iyi bakınn:)))))

eşimin kan grubu 0 (-) benimde kan grubum 0 (-) yani bebeğin kan grubu şimdiden belli anneme diyorum ki başka kan grubundan bebek getirirlerse bilki bizim bebek değildir sakın alma diye :))))

hmmm sizinki belli bizimki ne olacak acaba benim 0 poz.eşiminki a poz.????pozitif olacağı kesin ama demi????

pelincim doktorunun adını yazdın da benmi kaçırdım acaba adı neydi doktorun?

ben meltem özben e gidiorum. ve en yoğun jinekolog orada meltem hnm. günün hangi saati gidersem gideyim ilgiside asla azalmıo. bazı dr.lar yorulmuş oluo başından atio ama meltem hanım öyle değil.

ayrıca doğum yappan bir ark yazmış http://www.kadinlarkulubu.com/doktor...rkadaslar.html (Eyüp balat hastanesine giden doğum yapan arkadaşlar...)

görüşürüz canım gene gelll ozletme gendını:):):)

off 2 saat kaldı eve gitmeye ama ben yemek yapmaya çok üşeniyorum dünde yapmadım bugün napıcaz bakalım gerçi balık yapmayı düşünüyorum kolay olsun diye ama ona bile üşeniyorum son bi kaç gündür çok yoruluyorum

onuda yaptıktan sonra temizliği ve kokusu var canım ya hiç sevmiorum hiçççç
sote yap en basit yemek bana sote yanına pilav gelio :)

yok zaten atıyorum fırına aspiratörü açıp içeri kaçıyorum sonra eşime baktırıyorum piştimi diye o kadar :)))

Valla benim zeytinyağlım yardı çorbam var bir de valla yapamam başka bir şey zaten eşim rejimde 7den sonra ne pişiriyim ona onları yeriz biz de

canınız çekmez inşallah ben böyle konuşuyorum ama bu gecede yaprak sarıcam geçen kayınvalidem öyle bi şey yaptıkı çok canım sıkıldı cidden vede üzüldüm o kadar bencil ki. bi tencere sarmış bide anlatıyor bi gecede yediler diye orda kalmış 2 tane kurumuş bana yermisin diyor ya insan azıcık yollar ama bencil işte ne diyiceksin oğluna bile vermiyor yapıyor turşuları reçelleri biz daha görmedik hiç

ay kaynanan da çok şuursuzmuşş yaaaa!!
yakın mı size?
benimde yaprak sarasım var bahçeden toplanacak ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…