2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ancak kendi annen düşünür zaten oğlan anaları fena oluyor...Yada bizim kocalarınki öyle

sinir ediyor bu konuda beni herşeyi tamam ama yiyecek saklamasından nefret ediyorum çünkü benim annem öyle yapmıyor her sene turşumu reçelimi yapıyor sağolsun eşim seviyor acı biber turşusunu falan bide hava atmaz mı turşu yaptım diye ee be kadın ben zaten yemem getir 2 tanede oğlun yesin ama nerde yapsın tabi benim annem.

geçende diyorki sizde reçel vardır ben yaptım hemen bitti annem onada yapmıştı annenin yaptığıda yenmedi şekerlendi zıkkımın peki dedim içimden

:teytey:Hepsi aynı canım salla gitsin:teytey:

Ne diyoruz "bir tek annem olsun bana bir şey olmaz"

aynen öyle valla allahtan annem kayınvalidem gibi değil özverili gerçi benim annemde fazla özverili :))) banada yaranılmıyor :))

Selam kızlarrrrrr, ben geldimmm. Evde değildim bi kaç gündür.Annemlere gitmiştim.Dün geldim eve , bugünde kontrole gittim. Herşey yolunda. Kızımız çok iyi. :))) Siz neler yapıyosunuz? Neler oldu ben yokken ? Geçmişi okuyamadımmm. :ecrin_bebek:

hosgeldın canım nası gectı bakalım... neler yaptın??

didemcım sen yerlestırdın mı bebişin odasını:):).) nası bı duygu boyle hergun eve gelıp odayı gormek:):)

didemcım sen yerlestırdın mı bebişin odasını:):).) nası bı duygu boyle hergun eve gelıp odayı gormek:):)

Canım yerleştirmedim daha da 1 ay yerleşmez çok kokuyor ya odanın kapısı sürekli kapalı sabah akşam 1 bakıp kapatıyorum. Bugün de annem gitti bana gelen kadınla beraber sildiler filan perdesini halısını kirlenmesin diye kaldırdı:ben göriyim diye sermişti) işallah kokusu geçer zamanla ben haziranın son haftası izne çıkmayı planlıyorum canım temmuz başı yerleştiricez artık kısmetse...Ama bu ay bebişin deterjanlarını alıcam anneme bırakıcam tüm eşyaları annemde yavaş yavaş yıkamaya başlasın bari gerçi çamaşır filesi de almadan yıkayamam makinaya takılır filan çok ufak eşyalar.Deterjan olarak da dalinin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını düşünüyorum

hoşgeldin canım ne olsun sen neler yaptın alışveriş filan yaptın mı ??

ben dalin aldım ama sadece detarjanı yalnız ya bu çamaşır filesi nerde bulunur bebek eşyası satan dükkanlara baktım 2-3 yere göremedim internetten de almak istemıyorum.Bir de su DR BROWN 240 ml biberondan aldım annem çok buyuk dedi ama ben ileride de kullanılır diye düşünmüştüm yalnız içinden 2-3 sayfalık bi kullanım klavuzu bile çıktı çok şaşırdım biberonun kullanım klavuzu mu olur diye ohaoldumsmile

Yumuşatıcısı deterjan kadar pahalı değil canım 7tl civarı. Biberona gelince ileride de kullanırsın ne olucak ki daha çok lazım kuzulara... Fileyi ben de arıyorum bulamadım

kızlar bi şey sorucam şimdi ben mesela 4 aylıkken bebeğimi bırakıcam mecburen kayınvalidem bakıcak işe gelicem 1,5 saat emzirme iznim var eee bu arada kuzum acıkırsa nolucak tamam sütümü sağıp bırakırım ama neyle vericek biberonla verirse emmeyi bırakmaz mı off ne karışık ya ben çok taktım bunu kafama. iş yerindekiler mesai bitiminden 1,5 saat önce çıkıyorlar yani arada emzirmeye gitmiyorlar anlamadım ama söylemiyorlar sanırım sütten kesiliyor bebekleri ama millet laf eder diye ses çıkartmıyorlar yani hani emmiyosa neden süt iznine gidiyorsun derler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…