kızlar merabaaaa...
geçmişi okudum biraz... ben ikiz olduğum için sizin arabaolayım farklı oluyor. ama benden size tavsiye büyük ve ağır şeyler almayın çünkü kullanılmıyor. herkes 7 aydan sonra baston arabaya geçiyor inanın bana. puset olayıda bence kişisel kimi çocuk bayılıyor onda olmaya kimisi yırtıyorda yırtıyor kendini
serdemcim şekerlere bakdım bence kelebekli güzel. ama ben o sitedede var hasır patik ondan yapıcam kendim...
istoçda malzemeleri satılıyormuş sanırım ordan alıp kendim yapmak isityorum alınca fikir olsun sizede koyarım resmini inşallah...
bu hafta sonu bende başlıycam inşallah artık eksikleri tamamlamaya....
bu arada şeker yüklemesini yaptıran arkadaşlar bana ça gel dediler ne kadar sürüyor işlem kaç defa kan lıyolar damar yolu açdırayım eğerki çok alınıyorsa kan...ayyy şekerli su içilip nası beklenir ya üff......
kızlar merabaaaa...
geçmişi okudum biraz... ben ikiz olduğum için sizin arabaolayım farklı oluyor. ama benden size tavsiye büyük ve ağır şeyler almayın çünkü kullanılmıyor. herkes 7 aydan sonra baston arabaya geçiyor inanın bana. puset olayıda bence kişisel kimi çocuk bayılıyor onda olmaya kimisi yırtıyorda yırtıyor kendini
serdemcim şekerlere bakdım bence kelebekli güzel. ama ben o sitedede var hasır patik ondan yapıcam kendim...
istoçda malzemeleri satılıyormuş sanırım ordan alıp kendim yapmak isityorum alınca fikir olsun sizede koyarım resmini inşallah...
bu hafta sonu bende başlıycam inşallah artık eksikleri tamamlamaya....
bu arada şeker yüklemesini yaptıran arkadaşlar bana ça gel dediler ne kadar sürüyor işlem kaç defa kan lıyolar damar yolu açdırayım eğerki çok alınıyorsa kan...ayyy şekerli su içilip nası beklenir ya üff......
seçmemiş gidip almışlar bütün bebek odasını neyse allahtan halı ve perde için durdurabildim. bebekomdan almamışlar bebeshow dan almışlar ama adam siteye odanın resmini koymamış modeli çalıyorlar diye
Bu arada beğendiğim şekerleri yapan yere mail attım açık adres vericekler ümraniyedeymiş gidip bakıcaz kocişle
bu arada şeker yüklemesini bana dr 3 saat sürücek dedi o kadar uzun mu sürüyor ????
Canım ben yaptırdım 2 gün önce şeker yüklemesi.burada bazı arkadaşlar aç olmaya gerek yokmuş falan diyor ama resmen elime verilen raporda ilk önce açlık şekeri yazıyor sonra da 60 dk lık şeker yazıyor benimkinde.hemşire de almadan önce açsın değil mi dedi.ilk önce sabah aç karnına gittim parmaktan kan alıp açlık şekerime baktılar.hemen arkasından 2 bardak 25 25 grlık şekerli su içirdiler.tadı hiç fena değildi.içine limon suyu sıktı hemşire.1 saat hareket etme otur ve bekle dedi.tam 1 saat sonra çağırıp kolumdan kan aldılar.2 bucuk saat sonra da sonuçlarımı aldım yani 2 defa kan aldılar benden biri parmaktan diğeri koldan...
bnde bugun yaptrdımm. aç olarak gıttım..şekerlı suyu ıctıkten sonra 1 saat bısey yıyıp ıcme dedı banada..sonucumda sımdı fax yolaldılarda kaç cıkması normaldı ya analadıgım kadarıyla benmkınde 114 yazıyor? normalmı doktruma bugun gosteremem heralde..
heeeyyyt sen de aynı ben gibisin hee telle maille her bişeyi hallediosun.ben de şimdi bebishrom u arıycam bakalım bizim beğendğimz takımı başka birine yapıorlardı bu hafta onu görebilir miyiz diye sorucam:)))))
heeee bir de dün k.valideme dedim çamaşırcıdaydık saten gecelikler falan vardı onlara bakıyordu senin var zaten bir takım saten ipek dedi evet ama ben onu giymeyeceğim mevlutte dedim doğumdan birbuçuk ay sonra pijamalarla mı dolaşıcam milletin arasında dedim aaaa olur mu öyle burada 1 sene sonra yapıorlar yine de piijamalarını giyip yatağına yatıyorlar dedi sinirimden öldüm banane milletin tuhaflığı o demi ama hiçbirşeyim yok giyicem pijamalarımı yatağa yatıp hasta numarası yapıcamm allah allaaaahh....
bnde bugun yaptrdımm. aç olarak gıttım..şekerlı suyu ıctıkten sonra 1 saat bısey yıyıp ıcme dedı banada..sonucumda sımdı fax yolaldılarda kaç cıkması normaldı ya analadıgım kadarıyla benmkınde 114 yazıyor? normalmı doktruma bugun gosteremem heralde..
canım seninki normal çıkmış sınır 140
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?