2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seçmemiş gidip almışlar bütün bebek odasını neyse allahtan halı ve perde için durdurabildim. bebekomdan almamışlar bebeshow dan almışlar ama adam siteye odanın resmini koymamış modeli çalıyorlar diye

Canım ben yaptırdım 2 gün önce şeker yüklemesi.burada bazı arkadaşlar aç olmaya gerek yokmuş falan diyor ama resmen elime verilen raporda ilk önce açlık şekeri yazıyor sonra da 60 dk lık şeker yazıyor benimkinde.hemşire de almadan önce açsın değil mi dedi.ilk önce sabah aç karnına gittim parmaktan kan alıp açlık şekerime baktılar.hemen arkasından 2 bardak 25 25 grlık şekerli su içirdiler.tadı hiç fena değildi.içine limon suyu sıktı hemşire.1 saat hareket etme otur ve bekle dedi.tam 1 saat sonra çağırıp kolumdan kan aldılar.2 bucuk saat sonra da sonuçlarımı aldım yani 2 defa kan aldılar benden biri parmaktan diğeri koldan...

Merhaba canım, benim şeker yüklemem yaptıralı 15 gün önce yapıldı... İl önce glikozu içmeden önce açlık kan şekerin için kan veriyorsun sonra 5 dakika içinde yarım litrelik şekerli suyu içip 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun bu kadar ama hiç bir şey yemeden gitmelisin canım...

Bu arada beğendiğim şekerleri yapan yere mail attım açık adres vericekler ümraniyedeymiş gidip bakıcaz kocişle

cnm valla eşin haklıymış kızmakta hatta ben bile kızardm annemler böyle bişey yapsalardı tamam güzel olabilir oda takımı ama hep beraber bi bakalım derdim demi ama nasıl yapmışlar böyle bişeyi..iyilik olsun diyedir ama....

Bu arada beğendiğim şekerleri yapan yere mail attım açık adres vericekler ümraniyedeymiş gidip bakıcaz kocişle

heeeyyyt sen de aynı ben gibisin hee telle maille her bişeyi hallediosun.ben de şimdi bebishrom u arıycam bakalım bizim beğendğimz takımı başka birine yapıorlardı bu hafta onu görebilir miyiz diye sorucam:)))))

ahh ahh sorma dün ne krizler yaşandı ama yapmışlar bi kere diyicek bi şey yok yani söyledim yuh artık bizde baksaydık dedim ama onlar o kadar mutlu ki kızdığımın farkında bile değiller çok üstlerine gitmek istemedim çünkü doğru bi şey yaptıklarını düşünüyorlar kırgınlık olsun istemiyorum. neyse eşim bi oda takımı daha alıcağını söylüyor ama artık bu saatten sonra olmaz bide yatak falan alırız kayınvalidemin evi için zaten o kadar çok eksik var ki eşim farkında değil çarşıya çıkınca eminin iyiki odayı annenler almış diyicek

Bu arada ben bebek şekeri sadece yakınlarım için düşünüyorum ve mıknatıslı istiyorum şöyle kabaca bir sayı çıkarıcam ona göre bakıcaz eşimle.Zaten k.validem biz de yok öyle şey diyip duruyodu.Mevlütte dağıtmaya kalksam ne sülale biter ne konu komşu çok kalabalık oluyor mevlütleri.Bir de kimseyi tanımıyor etmiyorum ne diye gidip para verip yaptırayım millete dağıtayım yakınlarımıa veririm okadar....

heeee bir de dün k.valideme dedim çamaşırcıdaydık saten gecelikler falan vardı onlara bakıyordu senin var zaten bir takım saten ipek dedi evet ama ben onu giymeyeceğim mevlutte dedim doğumdan birbuçuk ay sonra pijamalarla mı dolaşıcam milletin arasında dedim aaaa olur mu öyle burada 1 sene sonra yapıorlar yine de piijamalarını giyip yatağına yatıyorlar dedi sinirimden öldüm banane milletin tuhaflığı o demi ama hiçbirşeyim yok giyicem pijamalarımı yatağa yatıp hasta numarası yapıcamm allah allaaaahh....

bnde bugun yaptrdımm. aç olarak gıttım..şekerlı suyu ıctıkten sonra 1 saat bısey yıyıp ıcme dedı banada..sonucumda sımdı fax yolladılarda kaç cıkması normaldı ya analadıgım kadarıyla benmkınde 114 yazıyor? normalmı doktruma bugun gosteremem heralde..bndende 1 defa aldılar kann bu arada.2-3 defa aralıklarla alınan ıcırılen test farklı bıraz daha ayrıntılsııymıss netten okudugum kadarıylaa..onun için 3 saat surebılır.. normalı 1 saat..

Son düzenleme:
nazar değmesin diyemi iyide kırkın çıkmış oluyor ne gerek var artık pijamayla dolaşmaya. bizde geçen bebek görmeye gittik kız hizmet ediyor ama pijamalı saçma geldi kayınvalideyle anneside otutuyor ee dedim içimden giydin pijamaları ya yat yada git giyin üstünü :))

merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir yarın babamızın doğum günü gidip ona birşeyler aldık çıkmışkende anneler günü için hem anneme hemde kayınvalıdeme birşeyler aldım şimdi oturdum sabahtan beri geziyorum :)

dur bakiym cnm yazıcam şimdi...

heeeyyyt sen de aynı ben gibisin hee telle maille her bişeyi hallediosun.ben de şimdi bebishrom u arıycam bakalım bizim beğendğimz takımı başka birine yapıorlardı bu hafta onu görebilir miyiz diye sorucam:)))))

O yüzden iyi anlaşıyoruz ya :1hug:

Sakın dinleme be ne o ben 20gün içinde okutucam ramazan girmeden onda bile giymem pijama elbise alıcam kendime aaa karışmasınlar artık benim kaynanam da olmaz diyor ben de kusura bakmayın ben eve gelince 12 gün bile gecelik giymem dedim. Ki giymem de basma elbise giyerim hiç 1 kıyafetim olmasa yine de pijama giymem

canım seninki normal çıkmış sınır 140

canım seninki normal çıkmış sınır 140

iyimişş o hallde sewındım cnm tesekkurler...hhala ıcım kaynıyor yanıyorrr yaa ıcemem ben oyle sekerlı seylerı.lımonda sıktık ama:)) cayı bıle sekersız ıcerım benn.ne ıyı gelır mıdeme sımdı hala atamadım sabah yaptrdım taa 10:10 da etkısı gecmedı..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…