2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar biz geldik nasılsınız.Temizlik yapmaya niyetlendik ama nafile yine sular kesik klava:

aynen şöyle yazıyor....
-OGTT(50 gr)
Sonuç Referans değerleri
Açlık..............79 mg/dl....................70-110

60 dk.............125 mg/dl...................70-140

Yani üst sıradaki olan ilk açlık parmağımdan alınan 79 çıkmış
alt sıradaki olan da 60 dk yazan şekerli suyu içip 1 saat bekledikten sonra kolumdan alınan kanda çıkan değer.ikisi de normal referans aralığında bi karşılaştır bakalım seninkiyle.....

bizde pıjamayla dolassakk ayıplarlar :)) mıllet nekdar garip degıl mı? hem eskı seylerı hala uygulamaya kalkıylarr.

dinlemicem tabi aldıkları geceliklerim güzel ona bişey demiyorum ama giyemem valla rezil gibi cahil cahil işler uyuz oluyorum yaaaalsanaalsanasmile

benden aclık olanını almadılar.? dırek işte 50 gr ıctımm 1 saat sonra kolumdan aldılar ondanda 114 yazıyor normal yanııı demekkııı.senınkıde normall..ohh herşey normal cıkınca sewınıyorumm..ultasonla sat arasında 4-5 gunluk bı fark war oda yenı cıktı doktr onemlı degıl desede kafam takılıyor.bı snrakı gtttgımmde normale donn:sm_confused:er ınsallahh..

Hehe yine pijama davası mı? :).Geçen görümcem aldıklarıma bakarken aa öyle ama pijamalayla yatıosun dio ben de dedim ben öle giymicem aa olmas öle ama içimden dedim "nanik giymeyeyimde görün sanki zorla giydiricekler)
Çoğumuzun maalesef bayramdan sonraya kalıcak.Hiç olmadı eşofman takımı alırım...

ne nazarı şekerim sürü psikolojisi gibi birşey bu aaa alem öyle yapıor biz de yapalım ben alem değilim bikere.kim ne yaparsa yapsın ben istediğimi giyerim....Saçma tabi cnm pijama giyince ne oluyor anlamış değilim...

Merhabalar biz geldik nasılsınız.Temizlik yapmaya niyetlendik ama nafile yine sular kesik klava:

anam sizin kırklareli de aynı tekirdağ gibi sular keslip kesilip duruyor.bizim de yazın çok olurdu neymş yazlıklara havuzlara su gönderiyorlar mahalle aralarındakileri kesiyorlar...

Doğru diyorsun bide garip ve komik olan durum ise
pijama konusunda herkes öle giyiniyor öle olması lazım ama bebek şekeri konusunda herkes yapıo diosun
oda neymiş bizde yok biz bilmeyiz öle şey (benimkiler için de sölüyorum) die kestirip atıolar işlerine öle geio çünkü...
hele altın yastıını bile hiç sölemedim kesin bişi sölerler moralimi bozarlar die banane
ben hamileyim
ben doğurucam
benim mevlüdüm
ve benim çocuum diğerleri vız trıs yaniii

bende sizden duyuyorum bu pijama olayını valla benim haberim yoktu kimsede bana pijama giyip yatacaksın demedi o kadar insanın içinde yatılmazki hem anlamadım gitti valla :)

bi kaç gün yatarsın pijamalı ama sonrasında gerek yok bence ha yine yat dinlen bakıcak insan varsa ama evin içinde öyle dolaşmaya gerek yok hem ben kayınvalidemin yanında falan hayatta pijamalı durmam

anam sizin kırklareli de aynı tekirdağ gibi sular keslip kesilip duruyor.bizim de yazın çok olurdu neymş yazlıklara havuzlara su gönderiyorlar mahalle aralarındakileri kesiyorlar...
Aaa dur daha başlamadı o dediin.Bizim burda yazlık yok ama bahçeler sulanıo çok su gidio die tasarruf olarak kesiolar da şuan su deposu durmadan patlıomuş ondan uyuzlar

gülgüzeli cnm 4-5 gün önde mi geride mi bebiş usg ye göre ama çokta önemli değilmiş o yaa...

gerıde canım.ilerde olsa takmazdım . ama yınede takılcak bır durum yok dedı doktrum. bır mılım kaysa bu degısırr dedı 2 hafta olmadııg surece sorun teskıl etmıyor bızım ıcın dedı.hersey normal dedı. gelde bana anlatt..eyvahedigeldismile

ayyy evet yaaa istemedikllerine biz bilmeyiz yok öyle bişey istedikleri şeylere de aaa olur mu biz de böyle...allahımm yaaaa....

gül güzeli takma kafana bak benim satım 19 kasım ama bebeğim 23+2 yani geç döllenme takma kafana boyu kilosu yerindeyse sorun olmaz zaten olsa dr söylerdi

bende sizden duyuyorum bu pijama olayını valla benim haberim yoktu kimsede bana pijama giyip yatacaksın demedi o kadar insanın içinde yatılmazki hem anlamadım gitti valla :)
Mevlüt salon misafir odası oturma odasında felan oluo sen yatak odasında bebeğinle oluyormuşsun annen ablan felan.Ama bu insanlar tek tek yatak odasına mı geliolar yoksa sen bi ara odadan çıkıomusun oralarını bilmiyorum işte.Bide takı setini felanda takıosun bütün bileziklerini saten pijama ıyyyyyyk

hayırlı uğurlu olsun canım. bende az önce kayınvalidem ve görümcemib bebekomdan yonca takımını sipariş ettiğiini öğrendim. odayı beğendim ama ufak bi sorun var bu işte parasını benim gün paramla ödeyecekler.ben ödemiyorum yani onlar ödüyor aldık diyorlar ,kafayı yiyecem teşekkür bekliyorlar benden. aaahhhhhhhh aaaahhhhhh

ayyyy evet yaaa ne tuhaf bir ortam ev hınca hınç dolu hoca gelmiş okuyor mevlutu.odaların kapıları açık yatak odasına pike takımımı sermişim pijamalarımlaa aahhh vaaahhh yatıyotum yatakta millette beni görüyor allahım yaaa ne komikk:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…