nazar değmesin diyemi iyide kırkın çıkmış oluyor ne gerek var artık pijamayla dolaşmaya. bizde geçen bebek görmeye gittik kız hizmet ediyor ama pijamalı saçma geldi kayınvalideyle anneside otutuyor ee dedim içimden giydin pijamaları ya yat yada git giyin üstünü :))
O yüzden iyi anlaşıyoruz ya :1hug:
hehehe benzemeyen taraflarım da benzemeye başladı sana yalnız..
Sakın dinleme be ne o ben 20gün içinde okutucam ramazan girmeden onda bile giymem pijama elbise alıcam kendime aaa karışmasınlar artık benim kaynanam da olmaz diyor ben de kusura bakmayın ben eve gelince 12 gün bile gecelik giymem dedim. Ki giymem de basma elbise giyerim hiç 1 kıyafetim olmasa yine de pijama giymem
aynen şöyle yazıyor....
-OGTT(50 gr)
Sonuç Referans değerleri
Açlık..............79 mg/dl....................70-110
60 dk.............125 mg/dl...................70-140
Yani üst sıradaki olan ilk açlık parmağımdan alınan 79 çıkmış
alt sıradaki olan da 60 dk yazan şekerli suyu içip 1 saat bekledikten sonra kolumdan alınan kanda çıkan değer.ikisi de normal referans aralığında bi karşılaştır bakalım seninkiyle.....
nazar değmesin diyemi iyide kırkın çıkmış oluyor ne gerek var artık pijamayla dolaşmaya. bizde geçen bebek görmeye gittik kız hizmet ediyor ama pijamalı saçma geldi kayınvalideyle anneside otutuyor ee dedim içimden giydin pijamaları ya yat yada git giyin üstünü :))
Merhabalar biz geldik nasılsınız.Temizlik yapmaya niyetlendik ama nafile yine sular kesikklava:
Doğru diyorsun bide garip ve komik olan durum isene nazarı şekerim sürü psikolojisi gibi birşey bu aaa alem öyle yapıor biz de yapalım ben alem değilim bikere.kim ne yaparsa yapsın ben istediğimi giyerim....Saçma tabi cnm pijama giyince ne oluyor anlamış değilim...
Merhabalar biz geldik nasılsınız.Temizlik yapmaya niyetlendik ama nafile yine sular kesikklava:
Aaa dur daha başlamadı o dediin.Bizim burda yazlık yok ama bahçeler sulanıo çok su gidio die tasarruf olarak kesiolar da şuan su deposu durmadan patlıomuş ondan uyuzlaranam sizin kırklareli de aynı tekirdağ gibi sular keslip kesilip duruyor.bizim de yazın çok olurdu neymş yazlıklara havuzlara su gönderiyorlar mahalle aralarındakileri kesiyorlar...
gülgüzeli cnm 4-5 gün önde mi geride mi bebiş usg ye göre ama çokta önemli değilmiş o yaa...
Doğru diyorsun bide garip ve komik olan durum ise
pijama konusunda herkes öle giyiniyor öle olması lazım ama bebek şekeri konusunda herkes yapıo diosun
oda neymiş bizde yok biz bilmeyiz öle şey (benimkiler için de sölüyorum) die kestirip atıolar işlerine öle geio çünkü...
hele altın yastıını bile hiç sölemedim kesin bişi sölerler moralimi bozarlar die banane
ben hamileyim
ben doğurucam
benim mevlüdüm
ve benim çocuum diğerleri vız trıs yaniii
Mevlüt salon misafir odası oturma odasında felan oluo sen yatak odasında bebeğinle oluyormuşsun annen ablan felan.Ama bu insanlar tek tek yatak odasına mı geliolar yoksa sen bi ara odadan çıkıomusun oralarını bilmiyorum işte.Bide takı setini felanda takıosun bütün bileziklerini saten pijama ıyyyyyykbende sizden duyuyorum bu pijama olayını valla benim haberim yoktu kimsede bana pijama giyip yatacaksın demedi o kadar insanın içinde yatılmazki hem anlamadım gitti valla :)
seçmemiş gidip almışlar bütün bebek odasını neyse allahtan halı ve perde için durdurabildim. bebekomdan almamışlar bebeshow dan almışlar ama adam siteye odanın resmini koymamış modeli çalıyorlar diye
bende sizden duyuyorum bu pijama olayını valla benim haberim yoktu kimsede bana pijama giyip yatacaksın demedi o kadar insanın içinde yatılmazki hem anlamadım gitti valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?