gül güzeli takma kafana bak benim satım 19 kasım ama bebeğim 23+2 yani geç döllenme takma kafana boyu kilosu yerindeyse sorun olmaz zaten olsa dr söylerdi
Mevlüt salon misafir odası oturma odasında felan oluo sen yatak odasında bebeğinle oluyormuşsun annen ablan felan.Ama bu insanlar tek tek yatak odasına mı geliolar yoksa sen bi ara odadan çıkıomusun oralarını bilmiyorum işte.Bide takı setini felanda takıosun bütün bileziklerini saten pijama ıyyyyyyk
Mevlüt salon misafir odası oturma odasında felan oluo sen yatak odasında bebeğinle oluyormuşsun annen ablan felan.Ama bu insanlar tek tek yatak odasına mı geliolar yoksa sen bi ara odadan çıkıomusun oralarını bilmiyorum işte.Bide takı setini felanda takıosun bütün bileziklerini saten pijama ıyyyyyyk
Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlarewet oda olabılr ama sımdıye kadar hep gununu takıp edıyordu.yanı bızden kaynaklanan bısey degıl 665 grm olmus bugun bakıldı .normal gıbı herseyı..allahım bı kurtulsaydık artıkk zamanda gecmıyor benım ıcın gozumde buyuyor :)) 3,5 ayyy nerdeysee 4 ayy war daha yaaaaaaa..hayırlısı olsun bakalım saglıklı olsunn da yeterkı meleklrımız..
hayırlı uğurlu olsun canım. bende az önce kayınvalidem ve görümcemib bebekomdan yonca takımını sipariş ettiğiini öğrendim. odayı beğendim ama ufak bi sorun var bu işte parasını benim gün paramla ödeyecekler.ben ödemiyorum yani onlar ödüyor aldık diyorlar ,kafayı yiyecem teşekkür bekliyorlar benden. aaahhhhhhhh aaaahhhhhh
hayırlı uğurlu olsun canım. bende az önce kayınvalidem ve görümcemib bebekomdan yonca takımını sipariş ettiğiini öğrendim. odayı beğendim ama ufak bi sorun var bu işte parasını benim gün paramla ödeyecekler.ben ödemiyorum yani onlar ödüyor aldık diyorlar ,kafayı yiyecem teşekkür bekliyorlar benden. aaahhhhhhhh aaaahhhhhh
kızlar bu arada facede adresi olmayanlar buluşma yeri ve tarihi vede saati belli oldu haberiniz olsun halisnadan isteyin size mesaj atsın
Ahh keşke sadece bebeğe baksalar emlakçı gibi evin ıncıına cıncıına kadar bakıyorlar uyuz oluyorum.Bide bizim burda öle çok severler etrafa bakmayı vee mevlütte bile dedikodu ederler.Büyük konuşmayım ama mevlütte dedikodu yapanı görürsem kovucam dicem mevlüte mi geldin insan çekiştirmee mibilezikler takı seti falan heee:roflol::roflol::roflol:
şeyi biliyorum yatak odasına gelip bakıyorlar bebeğe hediye mi para mı ne veriyorlar.
ayyy ben kimseleri tanımıyorum bi de burada gelecek tanımadığım dünya kadar insan gelsinler duasını etsinler tamam da ööööyle gelip bakmasınlar yatak odama falan hediye de getirmesinler istemem....
bİZDE DE ÇOK AYIPTIR HASTA OLUNCA BİLE birisi gelse hemen üstümüzü değiştiririz...bizde pıjamayla dolassakk ayıplarlar :)) mıllet nekdar garip degıl mı? hem eskı seylerı hala uygulamaya kalkıylarr.
dinlemicem tabi aldıkları geceliklerim güzel ona bişey demiyorum ama giyemem valla rezil gibi cahil cahil işler uyuz oluyorum yaaaalsanaalsanasmile
gerıde canım.ilerde olsa takmazdım . ama yınede takılcak bır durum yok dedı doktrum. bır mılım kaysa bu degısırr dedı 2 hafta olmadııg surece sorun teskıl etmıyor bızım ıcın dedı.hersey normal dedı. gelde bana anlatt..eyvahedigeldismile
kızlar bu arada facede adresi olmayanlar buluşma yeri ve tarihi vede saati belli oldu haberiniz olsun halisnadan isteyin size mesaj atsın
aaa benim nie haberim yok tarihi biliorum da saati ve yeri bilmiorummm...sen yazsana bana özelden cnm amann burada konuşmayalımm...
Aynen bende canım kendi annemin yanında sadece atletle bile durmam hele herkesin içinde göğsümü açıp loyk loyk emzimerem yani.Görümcem çocuun altını dahi soğukta olsa başka odaya gider öle alırdı meselabu arada ben annemin ve kayınvalidemin yanında bebeğimi emzirmeme kararı aldım büyük konuşmayayım ama utanıyorum diyip baştan kesitirip atıcam en azından doğumdan sonra bebeğimi emzirirken kafayı dinlerim :)))
Komşunun mevlüdüne gitmiştim mevlüt tam bitti bi komşu geldi demez mi (zaten çok arsızlar) bi tabak pilav ayran felan alabilri miyim eve götürcem şimdi eşim o kadar gittin niye getirmedin diye kızar bana :1shok: zoooynnk oldu herkes :roflol:
Aynen bende canım kendi annemin yanında sadece atletle bile durmam hele herkesin içinde göğsümü açıp loyk loyk emzimerem yani.Görümcem çocuun altını dahi soğukta olsa başka odaya gider öle alırdı mesela
Ya canım bana özelden yazsana sen iş yerinde face açılmıyor merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?