2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gül güzeli takma kafana bak benim satım 19 kasım ama bebeğim 23+2 yani geç döllenme takma kafana boyu kilosu yerindeyse sorun olmaz zaten olsa dr söylerdi

ewet oda olabılr ama sımdıye kadar hep gununu takıp edıyordu.yanı bızden kaynaklanan bısey degıl 665 grm olmus bugun bakıldı .normal gıbı herseyı..allahım bı kurtulsaydık artıkk zamanda gecmıyor benım ıcın gozumde buyuyor :)) 3,5 ayyy nerdeysee 4 ayy war daha yaaaaaaa..hayırlısı olsun bakalım saglıklı olsunn da yeterkı meleklrımız..

oda iyi millet yatak odanda cirit atsın aman kızlar bildiğiniz gibi yapın valla kimseyide takmayın ohhh:umursamaz:hihoyyyt

bilezikler takı seti falan heee:roflol::roflol::roflol:
şeyi biliyorum yatak odasına gelip bakıyorlar bebeğe hediye mi para mı ne veriyorlar.
ayyy ben kimseleri tanımıyorum bi de burada gelecek tanımadığım dünya kadar insan gelsinler duasını etsinler tamam da ööööyle gelip bakmasınlar yatak odama falan hediye de getirmesinler istemem....

Dediğin gibi yeterki sağlıklı olsunlar
Bence çokta tombiş olmasına gerek yok normal olsun çokta zayıf olmasın aşaıdan rahat çıksın kaydirigubbakcemile3 öle 4 kilo felan yok istemem.Doğduktan sonra sütüm bol bol olsun o zman tombişleşsin :))
Son haftamda bi sorun olmassa rezene çayı çmeye başlıcam hem doğumu kolaylaştırıomuş hemidee sütüü çook artırıyormuşş

ayyyy tam gosterıs yapcaklar yanı mevlut falan degıl:):)):

kızlar bu arada facede adresi olmayanlar buluşma yeri ve tarihi vede saati belli oldu haberiniz olsun halisnadan isteyin size mesaj atsın

hayda ne demeli bilmiyorum en iyisi düşünmemek dün kaç saat ağladım sonra bebeğim çok tekmeledi üzüldüm önemli olan bebeklerimizin sağlığı boşveerrr ne halleri varsa görsünler kaydirigubbakcemile5

senın paranla sanamı alıyolar :))) onlarda baya bı yuzsuzmuss madem senın paranla alınıyor hep bırlıkte gıdıp begenıp alaydınz..yaa nıye boyle dusuncesız ınsanlar.. hem sana suprız yapıyolar barı parasını wersınlerde tam olsun.. yada samımıyetınızdenmı boyle bı yola baswurdular acaba??:1shok:

Ahh keşke sadece bebeğe baksalar emlakçı gibi evin ıncıına cıncıına kadar bakıyorlar uyuz oluyorum.Bide bizim burda öle çok severler etrafa bakmayı vee mevlütte bile dedikodu ederler.Büyük konuşmayım ama mevlütte dedikodu yapanı görürsem kovucam dicem mevlüte mi geldin insan çekiştirmee mi

bizde pıjamayla dolassakk ayıplarlar :)) mıllet nekdar garip degıl mı? hem eskı seylerı hala uygulamaya kalkıylarr.
bİZDE DE ÇOK AYIPTIR HASTA OLUNCA BİLE birisi gelse hemen üstümüzü değiştiririz...

dinlemicem tabi aldıkları geceliklerim güzel ona bişey demiyorum ama giyemem valla rezil gibi cahil cahil işler uyuz oluyorum yaaaalsanaalsanasmile

Giyme kız arkandayım

İşte biz boşuna evham yapıyoruz ama canım bak ben doktoruma gittim 380 ölçtü aynı gün detaylıya gittim 417 gram dedi yani gerçekten o anki ölçüm değişebiliyor %10 yanılma şansları varmış zaten 2 haftadan az olduktan sonra sakın kafana takma

bu arada ben annemin ve kayınvalidemin yanında bebeğimi emzirmeme kararı aldım büyük konuşmayayım ama utanıyorum diyip baştan kesitirip atıcam en azından doğumdan sonra bebeğimi emzirirken kafayı dinlerim :)))

Komşunun mevlüdüne gitmiştim mevlüt tam bitti bi komşu geldi demez mi (zaten çok arsızlar) bi tabak pilav ayran felan alabilri miyim eve götürcem şimdi eşim o kadar gittin niye getirmedin diye kızar bana :1shok: zoooynnk oldu herkes :roflol:

Aynen bende canım kendi annemin yanında sadece atletle bile durmam hele herkesin içinde göğsümü açıp loyk loyk emzimerem yani.Görümcem çocuun altını dahi soğukta olsa başka odaya gider öle alırdı mesela

hahahah valla hiç güleceğim yoktu delikafaduldensırnaşık şey
nefret ederim öyle insanlardan illa bebelerinede götürürler yediklerini ama bu kocasına götürmüş haha

görümcenide taktir ettim çünkü bende aynı şeyi düşünüyorum benim yenge loynk bi açardı başlardı emzirmeye ne çirkin bi görüntü bi kere onlara gittik komşularıda var ayy 3 kadın birden loynk loynk açtılar memeleri başladılar emzirmeye iğrençççç

Ben de emzirmem kayınvalidemin yanında ne işi var canım sinir olurum gögsünü çıkarıp herkesin ortasında emzirene. Bu arada kayınvalidem kahve makinama sardı bu ara o da çok beğeniyormuşta falan da filan kesin anneler gününde istiyor sonra kendi kullanmayıp kızının çeyişzine koyucak tövbe tövbe alamam valla çok pahalı dedim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…