Ahh keşke sadece bebeğe baksalar emlakçı gibi evin ıncıına cıncıına kadar bakıyorlar uyuz oluyorum.Bide bizim burda öle çok severler etrafa bakmayı vee mevlütte bile dedikodu ederler.Büyük konuşmayım ama mevlütte dedikodu yapanı görürsem kovucam dicem mevlüte mi geldin insan çekiştirmee mi
Ben de emzirmem kayınvalidemin yanında ne işi var canım sinir olurum gögsünü çıkarıp herkesin ortasında emzirene. Bu arada kayınvalidem kahve makinama sardı bu ara o da çok beğeniyormuşta falan da filan kesin anneler gününde istiyor sonra kendi kullanmayıp kızının çeyişzine koyucak tövbe tövbe alamam valla çok pahalı dedim eşime
ayyyy eveeeeet bunu ben de yapmalıyım yavv çok doğru utanırım ben de ne o öyleee..bu arada ben annemin ve kayınvalidemin yanında bebeğimi emzirmeme kararı aldım büyük konuşmayayım ama utanıyorum diyip baştan kesitirip atıcam en azından doğumdan sonra bebeğimi emzirirken kafayı dinlerim :)))
hahahaha:roflol::roflol::roflol:Komşunun mevlüdüne gitmiştim mevlüt tam bitti bi komşu geldi demez mi (zaten çok arsızlar) bi tabak pilav ayran felan alabilri miyim eve götürcem şimdi eşim o kadar gittin niye getirmedin diye kızar bana :1shok: zoooynnk oldu herkes :roflol:
teşekkürler cnm:1hug:mesaj gönderdim canıma.s.
evet bu alt alma işine de katılıyorum kesinlikle ben de öyle herkesin içinde alamam altını....Aynen bende canım kendi annemin yanında sadece atletle bile durmam hele herkesin içinde göğsümü açıp loyk loyk emzimerem yani.Görümcem çocuun altını dahi soğukta olsa başka odaya gider öle alırdı mesela
görümcenide taktir ettim çünkü bende aynı şeyi düşünüyorum benim yenge loynk bi açardı başlardı emzirmeye ne çirkin bi görüntü bi kere onlara gittik komşularıda var ayy 3 kadın birden loynk loynk açtılar memeleri başladılar emzirmeye iğrençççç
senın paranla sanamı alıyolar :))) onlarda baya bı yuzsuzmuss madem senın paranla alınıyor hep bırlıkte gıdıp begenıp alaydınz..yaa nıye boyle dusuncesız ınsanlar.. hem sana suprız yapıyolar barı parasını wersınlerde tam olsun.. yada samımıyetınızdenmı boyle bı yola baswurdular acaba??:1shok:
aaaaaahh canım neredeyse 2 senelik gelin olucam hala evimi geziyorlar yaaa bir de bigün gelmişlerdi uzak bir akraba daha yeni gelindim o zaman hatırlayamıyorum kim olduklarını ah keşke hatırlayabilsem de ağızlarının payını verebilsem aynen şöyle dediler hiç unutmuyorrumm mutfağa girdi kocakarılar süzüyorlar aaaah ahhh bilseydik oğlumuza yakından tanıdık birilerini bulurduk dediler terbiyesizler nasıl sinir oldum o an ama 2 aylık falanmıydım neydim birşey diyemedim şimdi olsa aaahhh ahhhh ağızlarının payını vermez miydim...
Bir de bi gün annemlere gitmiştim birkere değil 2 kere oldu bu olay ben yokum evde sadece çamaşırlarımı katlayamadım küçük odamda bırktım k.validem sen gelen insanları haydeee çıkar yukarı hepsini gezdir evi ya sen nasıl yaparsın böyle bişeyi ben yokum evde kimse yok 1 kere daha yapmıştı aynı şeyi dağınık bıarkamam evimi ama tut k
dağınık işte....
hayda ne demeli bilmiyorum en iyisi düşünmemek dün kaç saat ağladım sonra bebeğim çok tekmeledi üzüldüm önemli olan bebeklerimizin sağlığı boşveerrr ne halleri varsa görsünler kaydirigubbakcemile5
evet şekercim evlenince geldim buraya...düğünde işteçiğdemcim ya sen istanbulda oturmuyordun evlenincemi taşındın istanbula merak ettimde:kedi:
ayyy bu nekadar kotu bısey kımın evını gezdırıyoo oyle ızınsız falan... ınsanlık halı evın dagınıkta olabılır yanı alla alla ev senın evın sonucta ...
Haha bebiş gelince 3 yılımız bitecek.1 hafta oldu olmadı yan komşunun kızının 2. ye bebeği oldu 4 aylık vardır neyse (birgün önceden de istanbuldan döndük bebek arabasını beşiği felan aldık eşylar çok olunca bebek arabasını açtım içine doldurdumn ittire ittire geldim kapıda komşu gördü bizi).Yine sular yok tabi görümcemin oğlunun 30 nisanda işte doğum günü varm ama görümcem badan felan yapıo biz dedik pasta felan yapalım aşaı yukarı yapıouz bişiler sonra çıktık yukarı yiğenle oturma odasını süpürüous oyunla bütün herşeyimi yıkmamışım makinda çamaşır kalmış mutfak nasıldağınık sular yok üstüme kıytırık biiler giymişim işte.aaaaaahh canım neredeyse 2 senelik gelin olucam hala evimi geziyorlar yaaa bir de bigün gelmişlerdi uzak bir akraba daha yeni gelindim o zaman hatırlayamıyorum kim olduklarını ah keşke hatırlayabilsem de ağızlarının payını verebilsem aynen şöyle dediler hiç unutmuyorrumm mutfağa girdi kocakarılar süzüyorlar aaaah ahhh bilseydik oğlumuza yakından tanıdık birilerini bulurduk dediler terbiyesizler nasıl sinir oldum o an ama 2 aylık falanmıydım neydim birşey diyemedim şimdi olsa aaahhh ahhhh ağızlarının payını vermez miydim...
Bir de bi gün annemlere gitmiştim birkere değil 2 kere oldu bu olay ben yokum evde sadece çamaşırlarımı katlayamadım küçük odamda bırktım k.validem sen gelen insanları haydeee çıkar yukarı hepsini gezdir evi ya sen nasıl yaparsın böyle bişeyi ben yokum evde kimse yok 1 kere daha yapmıştı aynı şeyi dağınık bıarkamam evimi ama tut k
dağınık işte....
Hani para isitoydu walla çok uyanık kaydirigubbakcemile3haha bencede o kahve içmek için değil kızının çeyizi için istiyor vay uyanık vayy olumunekankayizsmile
sorma ne samimiyizdiiiiiiiirrrrrr 3 yıl küs kaldık samimiyetten. internetten istemişler benim bulunduğum yerde bebekom yok. sinirden kulaklarımdan duman cıkıyor zaten hep yapardı bunu bana yada bebeğe bişey alıp eşimin adına yazdırıyorduda bu ilk oldu bukadarını beklemiyordum. aksam oğlu gelsinde bi meydan savası yapayımda neye yarar vermişler siparişi
sorma ne samimiyizdiiiiiiiirrrrrr 3 yıl küs kaldık samimiyetten. internetten istemişler benim bulunduğum yerde bebekom yok. sinirden kulaklarımdan duman cıkıyor zaten hep yapardı bunu bana yada bebeğe bişey alıp eşimin adına yazdırıyorduda bu ilk oldu bukadarını beklemiyordum. aksam oğlu gelsinde bi meydan savası yapayımda neye yarar vermişler siparişi
evet şekercim evlenince geldim buraya...düğünde işte(((
hayırlısı canım ya rabbim açmış sanada bir yerden kapı işte nasip kısmet
ayyy pelincim senin komşu da yaniii surat yapsaydın ne o söylemeden etmeden gelinir mi pat diye..Bir de odaları gezicekler surat yapsaydın birdaha gelmesinler...k.validen mi getirmiş ki...
ayyyyyy nereye çekseeeemmm kaynana lafı çıkıyor yaavvvv....
evet cnm bitti sayılır neredeyse 3-5 tane fiyonku kaldı çokkk tatlı oldu ama sadece t.dağa gidince yorgancı kadına vericem kenarlarına saten fırfır geçicek koyarım fotoğrafını da buraya...çiğdemcım battanıyeyı bıtırdın mı?
kız çiğdem sen çok çekmişsin anlaşılan kaynanadan maşallahın var zemuszemus
Yok canım benim safımda şaşırdı zaten.Sonunda yien (normalde asla ve asla benim evimde bişi karıştırmaz mum gibi durur ama malum cocuk işte ötekine uydu)tekrar katladıklarıma el attı karıştırma die bağırdım biraz sorna da kavga ediolardı içeri gittim napıosunuz siz burda niye bağırıosunuz die çıkıştım çocuklara da ondan sonra anladı gitti.Anne si geen ondan önce aldı bebeği meyve püresi yedircek die gitti bu hala bende.Ve bu anlattım kişi 5 yaşına yeni girdi kızı 2. 4 aylık ve gün bile yapıo ıııyyy düşün o kadar umusamaz bida gelmesin görmemiş.ayyy pelincim senin komşu da yaniii surat yapsaydın ne o söylemeden etmeden gelinir mi pat diye..Bir de odaları gezicekler surat yapsaydın birdaha gelmesinler...k.validen mi getirmiş ki...
ayyyyyy nereye çekseeeemmm kaynana lafı çıkıyor yaavvvv....
kargoyu gönderici ödeyecek belli oldu.. akşama buluşmaya geleceklere özelden bilgileri göndereceğim.. bilgilerini buradan yazmayın olurmu..
hediyeleşme için adresler geliyor.. göndermeyen kalmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?