2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaahh canım neredeyse 2 senelik gelin olucam hala evimi geziyorlar yaaa bir de bigün gelmişlerdi uzak bir akraba daha yeni gelindim o zaman hatırlayamıyorum kim olduklarını ah keşke hatırlayabilsem de ağızlarının payını verebilsem aynen şöyle dediler hiç unutmuyorrumm mutfağa girdi kocakarılar süzüyorlar aaaah ahhh bilseydik oğlumuza yakından tanıdık birilerini bulurduk dediler terbiyesizler nasıl sinir oldum o an ama 2 aylık falanmıydım neydim birşey diyemedim şimdi olsa aaahhh ahhhh ağızlarının payını vermez miydim...
Bir de bi gün annemlere gitmiştim birkere değil 2 kere oldu bu olay ben yokum evde sadece çamaşırlarımı katlayamadım küçük odamda bırktım k.validem sen gelen insanları haydeee çıkar yukarı hepsini gezdir evi ya sen nasıl yaparsın böyle bişeyi ben yokum evde kimse yok 1 kere daha yapmıştı aynı şeyi dağınık bıarkamam evimi ama tut k
dağınık işte....

haha bencede o kahve içmek için değil kızının çeyizi için istiyor vay uyanık vayy olumunekankayizsmile

ayyyy eveeeeet bunu ben de yapmalıyım yavv çok doğru utanırım ben de ne o öyleee..
hahahaha:roflol::roflol::roflol:
mesaj gönderdim canıma.s.
teşekkürler cnm:1hug:
evet bu alt alma işine de katılıyorum kesinlikle ben de öyle herkesin içinde alamam altını....

:roflol:loynk loynk hahaha:roflol:

sorma ne samimiyizdiiiiiiiirrrrrr 3 yıl küs kaldık samimiyetten. internetten istemişler benim bulunduğum yerde bebekom yok. sinirden kulaklarımdan duman cıkıyor zaten hep yapardı bunu bana yada bebeğe bişey alıp eşimin adına yazdırıyorduda bu ilk oldu bukadarını beklemiyordum. aksam oğlu gelsinde bi meydan savası yapayımda neye yarar vermişler siparişi

çiğdemcim ya sen istanbulda oturmuyordun evlenincemi taşındın istanbula merak ettimde:kedi:

ayyy bu nekadar kotu bısey kımın evını gezdırıyoo oyle ızınsız falan... ınsanlık halı evın dagınıkta olabılır yanı alla alla ev senın evın sonucta ...

hayır tlf susmuyor bi o arıyor bi görümcem ne iyi ttik dimi diye bende cektim fişi dısarı cıkıyorum dedim onlara. bu daha baslangıç bunun halısı boyası perdesi var elimi çabuk tutmam lazım. benimkide tekmeliyor cidden bunuda boşverelim bakalımmmmmmkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

çiğdemcim ya sen istanbulda oturmuyordun evlenincemi taşındın istanbula merak ettimde:kedi:
evet şekercim evlenince geldim buraya...düğünde işte(((
ayyy bu nekadar kotu bısey kımın evını gezdırıyoo oyle ızınsız falan... ınsanlık halı evın dagınıkta olabılır yanı alla alla ev senın evın sonucta ...

ayy evet yaa nasıl kızmıştım söyledim sonra anladı kızdığımı meraklılara gezdirip gösterip duruyorlar....

Haha bebiş gelince 3 yılımız bitecek.1 hafta oldu olmadı yan komşunun kızının 2. ye bebeği oldu 4 aylık vardır neyse (birgün önceden de istanbuldan döndük bebek arabasını beşiği felan aldık eşylar çok olunca bebek arabasını açtım içine doldurdumn ittire ittire geldim kapıda komşu gördü bizi).Yine sular yok tabi görümcemin oğlunun 30 nisanda işte doğum günü varm ama görümcem badan felan yapıo biz dedik pasta felan yapalım aşaı yukarı yapıouz bişiler sonra çıktık yukarı yiğenle oturma odasını süpürüous oyunla bütün herşeyimi yıkmamışım makinda çamaşır kalmış mutfak nasıldağınık sular yok üstüme kıytırık biiler giymişim işte.
Kapı çaldı komşu kızıyla torunlarıyla gelio bize şaşırdım bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali.Geldiler bebek arabasına 2 çocuk oynuolar anası da bişi demio bizim yien uyarıp duruyorum kayınvalidemde var sinirden çatlıcam.
Tam giderlerken hastane çıkışı aldın mı dedi aldım dedim bakayım dedi yatak odasında gittik yataın üstünde katlancak çamaşırlar ve bebişin anakucaınla küveti daha yukarı kaldırılcak :bbo:
Btün oadalarım gezildi,mutfak dolaplarımın içine kadar bakıldı bütün bebişin eşyaları katlı hepdi açıldı kutulardan çıkarıldı çocuklar bebişin eşyalrını alıp alıp kaçıolar.Oturmuş eşyalara bakıo yaww hiç mi görmedin ev çeyizde 100 binkere ben mi geldim hiç mi bebek eşyası almadın yeni bebeği yok sanki bide hepsine büyük demez mi kendin kuş kadar çocuk dourdun die yani klava:klava:klava:
Biraz daha gitmeselerdi benim terelelliler gelmişti buna ne dersiniz daha devamı varda bu kadarı bile çook uzun oldu :)
haha bencede o kahve içmek için değil kızının çeyizi için istiyor vay uyanık vayy olumunekankayizsmile
Hani para isitoydu walla çok uyanık kaydirigubbakcemile3

hiç üzme kendini boşver yada ara iptal et siparişi bizim paramız yok de kestir at

senin beğendiğin bir takımmıydı cnm yoksa öyle kendileri mi beğenip aldılar...
eğer öyleyse kızlar ben bu konuda sizin kadar sakin kalamazdım açıkçası.doldurmak gibi olmasın ama kendi annemlerde olsa k.validemlerde olsa sokmuyorum eve o takımı derdim ve almazdım da kim kırılırsa kırılsın ben kaç tane çocuk doğurup oda yapıcamki yaaavvv...
çok mu sertim acaba bu konu da ama muhtemelen öyle olurdu....

bana aldıkları oda allahtan benim beğendiğim tarz yoksa bende sokmazdım zaten annem bilir huyumu yapacağımıda tahmin eder tek hatam nasıl bi oda istediğimi detaylıca anneme anlatmak oldu anlatmasam gidip almaya cesaret edemezdi:))

kargoyu gönderici ödeyecek belli oldu.. akşama buluşmaya geleceklere özelden bilgileri göndereceğim.. bilgilerini buradan yazmayın olurmu..
hediyeleşme için adresler geliyor.. göndermeyen kalmasın..

ayyy pelincim senin komşu da yaniii surat yapsaydın ne o söylemeden etmeden gelinir mi pat diye..Bir de odaları gezicekler surat yapsaydın birdaha gelmesinler...k.validen mi getirmiş ki...
ayyyyyy nereye çekseeeemmm kaynana lafı çıkıyor yaavvvv....

kız çiğdem sen çok çekmişsin anlaşılan kaynanadan maşallahın var zemuszemus

çiğdemcım battanıyeyı bıtırdın mı?
evet cnm bitti sayılır neredeyse 3-5 tane fiyonku kaldı çokkk tatlı oldu ama sadece t.dağa gidince yorgancı kadına vericem kenarlarına saten fırfır geçicek koyarım fotoğrafını da buraya...
kız çiğdem sen çok çekmişsin anlaşılan kaynanadan maşallahın var zemuszemus

yok cnm çok çektim denemez biraz düşüncesizlikleri var o kadar...

Yok canım benim safımda şaşırdı zaten.Sonunda yien (normalde asla ve asla benim evimde bişi karıştırmaz mum gibi durur ama malum cocuk işte ötekine uydu)tekrar katladıklarıma el attı karıştırma die bağırdım biraz sorna da kavga ediolardı içeri gittim napıosunuz siz burda niye bağırıosunuz die çıkıştım çocuklara da ondan sonra anladı gitti.Anne si geen ondan önce aldı bebeği meyve püresi yedircek die gitti bu hala bende.Ve bu anlattım kişi 5 yaşına yeni girdi kızı 2. 4 aylık ve gün bile yapıo ıııyyy düşün o kadar umusamaz bida gelmesin görmemiş.
Artık Allah bize sabır versin Ağustostan sonra bebek görmeye herkes gelicek off hiç gelmesinler hediyede istemioum bide çocuklarıyla gelmesinler yaa adam gibi gelip oturup gitsinler yeter

kargoyu gönderici ödeyecek belli oldu.. akşama buluşmaya geleceklere özelden bilgileri göndereceğim.. bilgilerini buradan yazmayın olurmu..
hediyeleşme için adresler geliyor.. göndermeyen kalmasın..

Başkanım şimdi kimler katılıyor buluşmaya hala 11 kişimiyiz listeyide göremiyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…