2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o herkezde var hayatım ya tabi arada laf sokmalarıda var ben genelde duymamazlığa veriyorum çok üstüme gelirlerse cevap veriyorum valla yüz göz olmak istemiyorum

Kapıya yazımı assam
ÇOCUKLARIYLA GELENLERıN DıKKATıNE!!!
Herkes çocuğuna baksın lütfen.Uyarıyı dikkate almayanalr kovulacaktır...
kaydirigubbakcemile3

off bazen iş yerindeki insanlara sinir oluyorum bariz şekilde fark ettiriyorlar kıskandıklarını şimdi şahsın biri kriz geçiriyor resmen hissediyorum insanlar ne kadar kötü ya ne anlamı var kıskançlık yapmanın

Kızlar altın yastığı için naarboncuğu gibi kendim mi yapsam yoksa 2. resim gibi alsam mı?? sizce hangisi daha güzel

kızlar merhaba nabersiniz bakim bebişler nasıl
Odamız haftaya gelio
Kıyafet aldık alışverişlere başladık
Oğlumun bezi bile geldi
Hep korkuodum yetişmicek die ama en acil gerekenler hazır
Pusetimizde hazır:)bir an önce gelse takımda yerleştirsem diorm. Lohusa takımlarına baktım bugün 60tan başlıo ama ben bitane beğendim ve her zamzn olduğu gibi en pahalısı çıktı 100liracık:)) almadım ama fikir için baktım. Emzirmek için yeride varmış bilmiodum ben ama çok pratik götünüo:)

defne sen karar verebildin mi hastane konusunda? Bir an önce karar ver derim zaman azalıo. Ayrıca toxicdaisy benim dr.uma gitmiş 1 kere ve çok memnun kalmış:)

defne sen karar verebildin mi hastane konusunda? Bir an önce karar ver derim zaman azalıo. Ayrıca toxicdaisy benim dr.uma gitmiş 1 kere ve çok memnun kalmış:)

cnm eşimle konuştuk balat hastanesi nevin hanımı da çok övüyorlar maa artık değiştiremem sanırım..doğumu özel g.o.p ta yapmak istiyorum çünkü bir de demiştim ya eşimin kuzeni baş anestezisti tanıyor onunla görüştürecek bizi o yüzden değiştiremem artık...

Nevin hnmada soru sorulmuyor tatlım öğleden sonrasında yorulup asabileşior ve baştan atıor resmen.

Neyse kesin verdiysen kararı sevindm senin için

ohh bugünde mesai bitti yaşasın akşamda kayınvalidemdeyiz yemekte yemek derdim yok bugün çok şükür artık yarına allah büyük.

kızlarrr bızım memlekette bı akraba 6 aylık dogum yapmıs... annem 2-3 ay sonra gormus bebegı hıııccc 6 aylık dogmus gıbı degıl dıyo tombık bı bebıs olmus... ıcım rahatladı erken dogarsa dıye cok korkuyodum:)

ayyyy kızlar göbeğimin sol yanı şişip şişip iniyor semsert kolunu mu bacağını mı ne çıkarıyor yavrum bi tuhaf oluyorum cnm acıyor gibi hemen bastırıp içeri sokasım geliyor orayıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…