2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nevin hnmada soru sorulmuyor tatlım öğleden sonrasında yorulup asabileşior ve baştan atıor resmen.

Neyse kesin verdiysen kararı sevindm senin için

evet cnm kararlıyım artık kesin eçen akşam eşimin kuzeniyle konuştuktan sonra kesinleşti kararım o hastanede yıllarca hemşirelik yaptı.o yüzden hastaneden vazgeçme diyor.anestezist olayında da kafam rahat olacak....

güzel anneler ben çıkıyorum kocaman öptüm sizi yarın görüşürüz :)

kıslar ne güzel bugünde bitti mesai en azından 15 dakika sonra öçıkacağım , akşam bizde annemelre davetliyiz yemek için bakalım , yarın akşamı bekliyorum 4 gözle oğluşumu özledim onu göreceğğiz babasıyla. kendinize çok çok iyi bakım herkese iyi akşamalr

6 ayın sonundamı olmus nasıl yasamıs pekı kac ay kalmıs kuvezde bende cok korkuyorum erken olur dıye esimde bende erken doğmusuz bizimkide aceleci olabılır sağlıklı olsunlarda

bende de oluyor canı acıyor insanın kafası sanırım boyle oradan cıkacakmıs gıbı ittırıyor hele ayaktaysam yuruyemıyorum ve dık duramıyorum eğiliyorum öne doğru senındemı öyle oluokı cıgdemcim

hehehe aynen cnm yaaa ayaktaysam ya da gerginse karnım hemen öne doğru
eğiliyorum refleks olarak.k.validem de tuhaf tuhaf bakıyor öle yapıncakaydirigubbakcemile3ama napiym karnımı yırtıp çıkacakmış gibi geliyor açık olarak baktığımda ise bişişliğin sağdan sola kaydığını görüyorum açık açık çok ilginç yaaa...

buyudukce hareketlerı değişiyor bebıslerımızın ama cok can yakıcıda oluyor bazen benımkıde gecen hafta bızdeydi sankı bebek asagıda hulya cok hızlı kalkma anı hareket yapma dıyor onun 6 aylık bebeğı doğmus ole ama evımıde toplamayımmı yaneee...evet cok iş yapınca özellıkle temızlıkten sonra bebısımı asagıda hıssedıyorum insdallah erkencı cıkmaz

canım benimki hep aşağıda sürekli bir de biraz yol yürüyünce saanki fırt diye doğuracakmışım gibi geliyor.tuvalete çok sık çıkıyorum oradanda anlıyorum aşağıda olduğunu bide k.validem çok yediğinde rahatsız olmuyorsan bebeğin aşağıdadır diyor gerçekten ne yersem yiyeyim hamurişi falan çok ta yesem midemle alakası olmuyor yani ne bileyim bi de mide yanması arada sırada oluyor bebiş yukardaysa mide yanmasına da sebep olurmuş...

hosgeldın canım
nasılsın bebişin nasıl

Hoşgördük şekerim, şükür iyiyiz bebişkom ve ben. K.validemle alışveriş yaptık rahatladık. Paralar ağırlık yapıyor sanırım bize kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın, neler kaynatıyorsunuz?

anam çiğdem hoşgeldin bitanem benim de kocişim yok takılıyorum buralardaa:çok üzgünüm:

Kuşumm hoşbulduk, nasılsın, nasıl oldun?? Benim kocam da geç gelecekmiş. Sinirlendim yine akşam akşam. Artık gecenin kaçında gelir bilmiyorum. Kapışacak gibiyim, hele bir sağ salim eve gelsin de... alsanaalsanasmile

benımde aynı senın gıbı erken doğucak sanırım
bazen arada mıde yanmalarım oluyorr
ama göğüsümün altına batma oluyo hemde doktor cok erken baslamıs dedi sansımıza artık senle az var aramızda

neler aldın canım oğlusuna bakalım bende dun fotolarını cektım aldıklarımızın ama resım koymayı bılmıyorummafoldumben
denıcem yınede sızın için

senın su aldığın park yataktan bızde aldık cok sırın yesılını

Oğluşuma birşey almadık. Yeni evimize aldık, çay seti gıcır gıcır. Bir de güral'dan günlük porselenler, kelebekli kelebekli. Benim pc'de hafıza kartı okuyucum çalışmıyor nedense. Atamadım son alınanları. Kocam tamir etsin diye bekliyorum.
Kraft'ın park yatağı mı. Süper bir şey o yaa. Alırken çok içime sindi. Güle güle kullan canım.

ay niye geç gelicekmiş ki sormadın mı?????
ben iyiyim çok şükür baş dönmem geçti neyin nesiydi anlamadım geldi geçti o gece.

ay dur kız doğurmayalım öyle erken erken.ben de hastanenin kitapçığını aldım geçenlerde yenidoğan bakım ünitesinin fotoğrafları var.bi de 500 gramın üzerindeki bebeklere yaşam desteği tıbbi bakım falan yazıyordu rahatladım baya benim oğluş 850 gramı geçti bile çok şükür ama doğmasınlar gene de dursunlar az daha aceleleri ne allah allaaaaahhh

2 gün önce usg de yüzüstü yatıyordu yavru karnımın sol tarafında kafası sağ tarafında ayakları duruyordu sanırım dün bugün hep sol taraftan kafayı kaldırıyor ondan öyle sivriliyor orası kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…