Nevin hnmada soru sorulmuyor tatlım öğleden sonrasında yorulup asabileşior ve baştan atıor resmen.
Neyse kesin verdiysen kararı sevindm senin için
kızlarrr bızım memlekette bı akraba 6 aylık dogum yapmıs... annem 2-3 ay sonra gormus bebegı hıııccc 6 aylık dogmus gıbı degıl dıyo tombık bı bebıs olmus... ıcım rahatladı erken dogarsa dıye cok korkuyodum:)
ayyyy kızlar göbeğimin sol yanı şişip şişip iniyor semsert kolunu mu bacağını mı ne çıkarıyor yavrum bi tuhaf oluyorum cnm acıyor gibi hemen bastırıp içeri sokasım geliyor orayıkaydirigubbakcemile3
bende de oluyor canı acıyor insanın kafası sanırım boyle oradan cıkacakmıs gıbı ittırıyor hele ayaktaysam yuruyemıyorum ve dık duramıyorum eğiliyorum öne doğru senındemı öyle oluokı cıgdemcim
İyi akşamlar kızlar...
hosgeldın canım
nasılsın bebişin nasıl
anam çiğdem hoşgeldin bitanem benim de kocişim yok takılıyorum buralardaa:çok üzgünüm:
neler aldın canım oğlusuna bakalım bende dun fotolarını cektım aldıklarımızın ama resım koymayı bılmıyorummafoldumben
denıcem yınede sızın için
senın su aldığın park yataktan bızde aldık cok sırın yesılını
ay niye geç gelicekmiş ki sormadın mı?????
Hoşgördük şekerim, şükür iyiyiz bebişkom ve ben. K.validemle alışveriş yaptık rahatladık. Paralar ağırlık yapıyor sanırım bize kaydirigubbakcemile3 Sen nasılsın, neler kaynatıyorsunuz?
Kuşumm hoşbulduk, nasılsın, nasıl oldun?? Benim kocam da geç gelecekmiş. Sinirlendim yine akşam akşam. Artık gecenin kaçında gelir bilmiyorum. Kapışacak gibiyim, hele bir sağ salim eve gelsin de... alsanaalsanasmile
benımde aynı senın gıbı erken doğucak sanırım
bazen arada mıde yanmalarım oluyorr
ama göğüsümün altına batma oluyo hemde doktor cok erken baslamıs dedi sansımıza artık senle az var aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?