2 gün önce usg de yüzüstü yatıyordu yavru karnımın sol tarafında kafası sağ tarafında ayakları duruyordu sanırım dün bugün hep sol taraftan kafayı kaldırıyor ondan öyle sivriliyor orası kaydirigubbakcemile3
gule gule kullan cığdemcım
evet canım kraftınkı yesıl bızımkı ama cok sirinn
kızlar bızım buralarda hıdrellez hala kutlanıyor ates yakcaklarmıs benıde cağırdılar bı gıdıyım atlıyamayız herhalde olğumla ama hepımız için dilek dilıyım öptuk sızı
ay niye geç gelicekmiş ki sormadın mı?????
ben iyiyim çok şükür baş dönmem geçti neyin nesiydi anlamadım geldi geçti o gece.
ay dur kız doğurmayalım öyle erken erken.ben de hastanenin kitapçığını aldım geçenlerde yenidoğan bakım ünitesinin fotoğrafları var.bi de 500 gramın üzerindeki bebeklere yaşam desteği tıbbi bakım falan yazıyordu rahatladım baya benim oğluş 850 gramı geçti bile çok şükür ama doğmasınlar gene de dursunlar az daha aceleleri ne allah allaaaaahhh
gule gule kullan cığdemcım
evet canım kraftınkı yesıl bızımkı ama cok sirinn
kızlar bızım buralarda hıdrellez hala kutlanıyor ates yakcaklarmıs benıde cağırdılar bı gıdıyım atlıyamayız herhalde olğumla ama hepımız için dilek dilıyım öptuk sızı
Vallahi sordum, "çalışıyorum, montaja gidiyoruz" dedi. Günahı boynuna. Sesi de iyi gelmiyordu. Bilemem artık numara mı yapıyor. Birkaç ay önce de oldu böyle meseleler, gecenin 2'lerinde alkollü geliyordu. Bir kapıştık, geçti. Şimdi yavaş yavaş aynı şeyler başladı. Tepelenesi var sanırım.
Tepelenesi mi var:roflol:
Ben de dün gece uyuyamadım, ama kocam yüzünden değil, yavru bir kedi sabaha kadar miyavladı. Çıkıp arayacaktım. Aşağıda amcamız oturuyor, gece 3 kere kalkıp aramış kediyi. İflahım kesildi kedi yüzünden. Benimki horlaya horlaya uyudu, ben sabaha kadar kediye saydım...
Şimcik o epiduralle ilgili o şekilde bir bilgim yok. Doktorunla konuşursan sana yol gösterecektir.
Bana da yazık ama. Anası olacak pisi kim bilir hangi adamla geziniyordu? Evet şekerim k.validemlerin evi apartman tarzı. Alt katta amcamız ve ailesi, üstte de biz varız.
yeni evinizden mi bahsediyorsun kedi yavrusu diyince aklıma bahçeli bi ev geldi de ondan.
yaaa bunu öğrenmem lazım 38.haftadan önce olursa çatır çatır ağrılı doğurucaz doktorumla konuştum bu konuyu da sormadım o şekilde...
ayyy amma acıktım yaaa daha 2 saat olmadı yemek yiyeli...
günaydın canlarr
nasılsınız
Günaydınnnnnn kızlar nasılsınız wild wild cat uyuyamamışsın gece ama kedicik napsın annesini arıyordur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?