2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gule gule kullan cığdemcım
evet canım kraftınkı yesıl bızımkı ama cok sirinn
kızlar bızım buralarda hıdrellez hala kutlanıyor ates yakcaklarmıs benıde cağırdılar bı gıdıyım atlıyamayız herhalde olğumla ama hepımız için dilek dilıyım öptuk sızı

benımkıde oyle yatmaya bayılıyor her gıttığımızde yuzustu yatıyor acaba oyuzden acıtmasınlar ole

amann dikkat öyle çok çok zıplama heee küçük ateşten atla hemencecik.bizim orada da yapıolardır şimdi burada bişey yokkkk...dilek dile hepimize kolay sağlıklı doğum dile cnm...

Vallahi sordum, "çalışıyorum, montaja gidiyoruz" dedi. Günahı boynuna. Sesi de iyi gelmiyordu. Bilemem artık numara mı yapıyor. Birkaç ay önce de oldu böyle meseleler, gecenin 2'lerinde alkollü geliyordu. Bir kapıştık, geçti. Şimdi yavaş yavaş aynı şeyler başladı. Tepelenesi var sanırım.

Dikkat et kendine. İyi akşamlar.
opuyorumnanaktan

Tepelenesi mi var:roflol:

offff kocişimi çok özledim dünden beri gözlerim dolu dolu akşam uyuyamadım onsuz offff yarın olmak bilmez şimdi bana çok zormuş onsuz kalmak yaaa gece ağladım durdum abartıyorum biliyorum ama kendimi çok yalnız hissediyorummm(((((((((((((

Ben de dün gece uyuyamadım, ama kocam yüzünden değil, yavru bir kedi sabaha kadar miyavladı. Çıkıp arayacaktım. Aşağıda amcamız oturuyor, gece 3 kere kalkıp aramış kediyi. ıflahım kesildi kedi yüzünden. Benimki horlaya horlaya uyudu, ben sabaha kadar kediye saydım...

Çiğdemcim bişey sorucam sana okadar araştırdım hiç biryerde okumadım ep.norm.doğum 38.haftadan önce doğum olursa yapılmıyor mu?benim hastaeden aldğm kitapçıkta öyle yazıyor 38-42 haftalar arasında uygulanır diyor...????????

ayyyy yazıııkk minicik yavru pisi annesini aramıştır kesin siz bahçeli bi evde mi oturuyorsunuz?

Şimcik o epiduralle ilgili o şekilde bir bilgim yok. Doktorunla konuşursan sana yol gösterecektir.

Bana da yazık ama. Anası olacak pisi kim bilir hangi adamla geziniyordu? Evet şekerim k.validemlerin evi apartman tarzı. Alt katta amcamız ve ailesi, üstte de biz varız.

yeni evinizden mi bahsediyorsun kedi yavrusu diyince aklıma bahçeli bi ev geldi de ondan.
yaaa bunu öğrenmem lazım 38.haftadan önce olursa çatır çatır ağrılı doğurucaz doktorumla konuştum bu konuyu da sormadım o şekilde...

ayyy amma acıktım yaaa daha 2 saat olmadı yemek yiyeli...

Hayır, yeni evimiz 10 katlı, 3 bloklu bir site içerisinde. Şimdi oturduğumuz evi diyorum kuşum, kayınvalidemlerin evi.
Ben de 7 buçuk civarı yedim, acayip şişmişim. Soda içtim. Geçirir inşallah.

Biz geldik napiosunuz off ben kocişi beklioum daha kurabie yapıcam bu saatte yarın arkadaslar gelicekmiş gelsin de yapiim bari

Günaydınnnnnn kızlar nasılsınız wild wild cat uyuyamamışsın gece ama kedicik napsın annesini arıyordur....

günaydın canlarr
nasılsınız

günaydın canım ıyıdır sen nasılsın?bebısın odası geldı annem ve halam burda oyle temızlık yapıyoruz bızde ben bısey yapmıyorum ama annemlve halamı ızlemek bıle benı yoruyor :)
bayagdır gıremıyordum suanda pek zmanım yok ama bı bakıyım dedım opuyorum canım kendıne ıı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…