2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese...
acaip uykum var dün 11,5 da yattım alamadım uykumu uykular yetmiyor valla bu arada kızım dün ilk defa babasına gösterdi tekmesini eşimde hissetti sonra ağladı yazık kıyamam kociş benden daha duygusal :)

Kızlar günaydın,

Benim kızım doymuyor ya öğlen yemeğine 2,5 saat var acıktık bile üffff çekmecemde gofret var ya aklım onda ama kararlıyım saat 14:00den önce yemiycem sonra o saatte 1 daha istiyor canım offf offff

günaydın canım..opuyorumnanaktan
ben de uykuyu çok seviyorum bu hamileliğimde.
ne kadar uyursak kar valla doğunca hiç uyutmuyorlar..
günydın canımmmmm:) nasıl gecmıs esının kpds sınavı bızımkı eh ıste dıyor hayırlısı bakalım
günaydıınnn..opuyorumnanaktan
nasıl geçsin kötü tabi ki!
çalışmadı ki hiç balığa gitti arkadaşlarıyla takıldı zaten yoğun geziye gider gibi gidiyoo üçtür bakalım nolcak?

meyve yok mu yanında meyve ye en güzeli..
ben de çok kilo aldım ya 64 olmboshayallersmileuşum daha üç ay var doğuma!

bızımkıde cok zordu dedı muhtemelen benden korkusunada eh ıste dedı cunku bızımkıde hıc calısmadı ama gecmek zorunda sozlesmesınde 3.de gecemezse devlet ısıde olsa cıkısı verıyorlar
benmde annemler burda temızlık yapıyoruz ben kacıyorum canım optum bebısıde senıde byes

ay inşallah seninkinin sonucu iyi gelir canım.
bizim öyle değil doktora için dil yeterliliği vermesi lazım.
doktorasını yapıyor şu anda.
kolay gelsin sana öpüyorum..opuyorumnanaktan

meyve yok mu yanında meyve ye en güzeli..
ben de çok kilo aldım ya 64 olmboshayallersmileuşum daha üç ay var doğuma!

Yok ya canım getirmedim bugün ben de 70le hamile kaldım 81 oldum artık durmam lazım 2,5 ay var doğuma bu tempoyla 5-6 kilo daha alırım:tomato:

iyiyim canım bende sabah sabah midem fena
ne güzel bebişinin odası gelmiş
Allah ım sağ salim kullanmayı nasip etsin inşallah

opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar....

günaydın canım nasılsın

günaydın canım
kocişler öle inanamıyor gördüğüne:))

günaydın canımm

günaydın canım ıyıyım sen nasılsın?bızde bebısın odasını getırttırdık onu temızlıyruz :)

Hayırlı olsun canım allah sağlıkla büyütmeyide nasip etsin bizde baktık ama bu ayın sonunda sipariş vermeyi düşünüyorum haziran sonunda gelsin diye düşünüyorummmm....

Günaydın ne güzel babsıda hissetti bizimki babasından kaçıyor sanki hareketleri dışardan görünüyor ama daha eşim göremedi bakınca hiç hareket etmiyor bizim kerata...kaydirigubbakcemile3

Yok ya canım getirmedim bugün ben de 70le hamile kaldım 81 oldum artık durmam lazım 2,5 ay var doğuma bu tempoyla 5-6 kilo daha alırım:tomato:
ben 52 53tüm ama bunda hızla kilo alıyorum kızımda hiç almamıştım nedense???
amann verilir sağlıklı olduktan sonra bizde bebişlerimizde çok da takılmayalım.

Ya eşim de öyle akşam toplayıp yatıyorum sabah kalkıyorum küllükler tatlı yemiş tabak bardak her şey ortada. Hadi sabah topluyorum ben eşimden önce çıkıyorum akşam 1 geliyorum hazırladığım kahvaltıyı yemiş ama tabağı lavaboya bile koymamış oturma odasında bırakmış yatak açık oturma odasında küllük minderler yerde sinir oluyorum bağrınıyorum

Günaydın kızlaar
yaaa ben çalışmaktan çok sıkıldım ve yorulduuumm (((
17 Haziranda iznimi hakediyorum aslında temmuza kadar çalışmaktı planım ama yapamicam galiba acaip bunaldım her sabah şafak sayoıyorum asker gibi.... Bu sabah da çok zor kalktım çok yorgunum offf şimdi evde olsam dinlensem sonra bebişime alışverişe çıksam ne iyi olurduuu mafoldumben

ay canım Allah kolaylık versin.:teselli:

kız bari küllüğü ortada bırakmasın!lmaz:
benimki sigarayı bıraktı kafasının etini yedim..
askeriye gibi diyo bizim ev benimki!
bende tabur komutanııymışım..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…