2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok be derincim bırakamaz sigarayı ben yatana kadar mutfakta içiyor a am ben yatınca oturma odasına terfi ediyor:))

Yok be derincim bırakamaz sigarayı ben yatana kadar mutfakta içiyor a am ben yatınca oturma odasına terfi ediyor:))
benim eşim bıraktı iki yıl sonra tekrar başladı.lmaz:
ben de kullanıyordum bıraktım.
evin içinde sigara içirmiyorum kimseye.
teyzem yanımda o içiyor gözünü açar açmaz ama balkonda ya da bahçede!
gelen arkadaşlarda içemiyo eşime de söylüyorum kim olursa olsun evde sigara içilmeyecek diye!
biraz psikopat olduğumu söylüyo eşim ama olmak lazım bunlara!
yoksa ev alır başını gider.
zaten kızım var onun tazecik ciğerlerine zehir doldurtamam.:umursamaz:

günaydın hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan

Hoşgördük, kocişleri mi çekiştiriyorsunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim. Habire arkasını topluyorum. Alır, yerine koymaz. Çoraplarının biri bir yerde biri başka yerde. Küllükler hep dolu. Güya askerden gelince bırakacaktı sigarayı, nerdeeeee....

evet kardeşş çekiştirip rahatlayam dedim ben bugün.:icecream:
o çorap meselesi hele benii tam kıl ediyo heryerden çorap topluyorum..
neyseki kokmuyo ayakları!:1closedeyes:
ay sigara olayı çok kötü ya bırakmış biri olarak içenlere çok üzülüyorum..:1no2:

Canım çok haklısın senin bebişin var Masal doğsun bizim evde de yasaklanacak. Şimdi bile gelen yanımda içmiyor mutfakta filan içiyor ben yattıysam yada yoksam eşim içiyor ama kokuyor tabi ev en son izne çıkınca sildiricem duvarları yıkıycam perdeleri o tarihten sonra ancak balkonda serbest olacak. Eşim de bu sefer bana hak verdi.

Bizimki de askerden gelince bırakıcaktı 1,5 pakette çıkarttıklava:

ahh kızlar sormayın bende sabah bi kalktım sehpanın üzerinde 4 tane fincan akşam çay içiyordu hatta ben uyumuş kalmışım koltukta sende içermisin demişti ama sabah gözlerime inanamadım dedim hayırdır ya eve misafir mi geldi ben uyurken yoksa her çay için yeni bi fincan mı kirlettin sormayın yani

Ben hayatımda içmedim sigara. Bırak içmeyi, elime alamam içim kalkar resmen. Kocacım sigara içerken yanına yaklaşmıyorum, tıkıyor beni. Sinir de oluyorum ama aklıma daha romantik anları getirip yatıştırıyorum: örneğin hastalandığım zaman, gece bilmem kaç kez kalkıp ateşime bakar kocacım. Bunun gibi şeyler, kızdığım birşey yaptığında kötü şeyler söylememi engelliyor.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Benimkinin öyle derdi yok, önüne koymazsam gidip almaz çünkü.
Bir ara kocam yemekten sonra o güzel gözleriyle bana bakar ve: "kaaaave" derdi. Ben de benim adımı kahve sanıyor diye düşnürdüm. Şimdi sırf öyle demesin diye yemekten sonra önüne koyuyorum kahveyi.

günaydın canım
hepimiz şafak sayıyoruz
benimde iki ayım kaldı Allah ın izniyle

Günaydın, günaydın günaydınnn...

günaydın naber canım

günaydın canım
hepimiz şafak sayıyoruz
benimde iki ayım kaldı Allah ın izniyle

günaydın naber canım

Günaydın şekerim, nasıl olsun geçiyor günler işte. Sen nasılsın??

Günaydın kızlar nasılsınız?
benim canım sıkıldı sabah sabah kocişe((

Günaydın, yaw dün kocam baskın yaptı birden çıktım kusura bakma. Ne oldu ne yaptı yine sana klava:

günaydın herkese kızlar..
iki gündür giremedim nete hastanelerde koşturuyorum.şeker yüklemesi ve diğer tahliller için.
neyseki şeker yükleme testim tokluk 109 çıkmış sanırım normal oluyor ama doktoruma soracağım yine.
inş ikinciye gerek yoktur. ç.ok korkuyordum bu şekerden ama iyi sanıyorum :)

amaniinnn seninki de ayrı bi vakaaa vallahi...:1shok:kaydirigubbakcemile3ayrı yazacaktım ayı olmuş canım pardon...
senin kullanmayıp eşinin içmesi çok zor canım.:teselli:
Allah yardımcın olsun.
benim ilk zamanlar bulantım çoktu ve kokuya tahammülüm hiç yoktu.
başıma kadar ağrı çıkıyodu resmen.akannehir
yaa ben sinir olunca birden kan beynime çıkii hiç güzel şeyler aklıma gelmii..guclubacismile
karadeniz tarafından olmamla alakalı olabilir birden parlama olayı!!!

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız?
benim canım sıkıldı sabah sabah kocişe((

günaydın kızlarrr
hoşgeldinizz

bEN 1 TEMMUZDA 36 haftalıkken .çıkıcam işallah. Doktora söyliycem 5 gün erken rapor vericek bana 32. hafta için tam ay başı olsun diye(ikramiye kaybı yaşamamak için) böylece 3 haziranda 32. haftada çalışabilir raporu alıcam sonra da 4 hafta sonra 36da da iş görmezlik alıcam oldu da bittti.

Çiğdemcim hoşgeldin ne yaptı eşin yaws

yok canım ikinciyi 140'ın üstünde çıkarsa yapıyorlar..,a.s
ben de çıktı da ikinciyi de yaptırdım ara ara yükseliyo sanırım benim şeker!
annem sinirdendir diyo..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…