günaydın hoşgeldin canım..opuyorumnanaktanGünaydın, günaydın günaydınnn...
benim eşim bıraktı iki yıl sonra tekrar başladı.Yok be derincim bırakamaz sigarayı ben yatana kadar mutfakta içiyor a am ben yatınca oturma odasına terfi ediyor:))
günaydın hoşgeldin canım..opuyorumnanaktan
evet kardeşş çekiştirip rahatlayam dedim ben bugün.:icecream:Hoşgördük, kocişleri mi çekiştiriyorsunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim. Habire arkasını topluyorum. Alır, yerine koymaz. Çoraplarının biri bir yerde biri başka yerde. Küllükler hep dolu. Güya askerden gelince bırakacaktı sigarayı, nerdeeeee....
benim eşim bıraktı iki yıl sonra tekrar başladı.lmaz:
ben de kullanıyordum bıraktım.
evin içinde sigara içirmiyorum kimseye.
teyzem yanımda o içiyor gözünü açar açmaz ama balkonda ya da bahçede!
gelen arkadaşlarda içemiyo eşime de söylüyorum kim olursa olsun evde sigara içilmeyecek diye!
biraz psikopat olduğumu söylüyo eşim ama olmak lazım bunlara!
yoksa ev alır başını gider.
zaten kızım var onun tazecik ciğerlerine zehir doldurtamam.:umursamaz:
Hoşgördük, kocişleri mi çekiştiriyorsunuz? Ben de aynı dertten muzdaribim. Habire arkasını topluyorum. Alır, yerine koymaz. Çoraplarının biri bir yerde biri başka yerde. Küllükler hep dolu. Güya askerden gelince bırakacaktı sigarayı, nerdeeeee....
evet kardeşş çekiştirip rahatlayam dedim ben bugün.:icecream:
o çorap meselesi hele benii tam kıl ediyo heryerden çorap topluyorum..
neyseki kokmuyo ayakları!:1closedeyes:
ay sigara olayı çok kötü ya bırakmış biri olarak içenlere çok üzülüyorum..:1no2:
ahh kızlar sormayın bende sabah bi kalktım sehpanın üzerinde 4 tane fincan akşam çay içiyordu hatta ben uyumuş kalmışım koltukta sende içermisin demişti ama sabah gözlerime inanamadım dedim hayırdır ya eve misafir mi geldi ben uyurken yoksa her çay için yeni bi fincan mı kirlettin sormayın yani
Günaydın kızlaar
yaaa ben çalışmaktan çok sıkıldım ve yorulduuumm(((
17 Haziranda iznimi hakediyorum aslında temmuza kadar çalışmaktı planım ama yapamicam galiba acaip bunaldım her sabah şafak sayoıyorum asker gibi.... Bu sabah da çok zor kalktım çok yorgunum offf şimdi evde olsam dinlensem sonra bebişime alışverişe çıksam ne iyi olurduuu mafoldumben
Günaydın, günaydın günaydınnn...
günaydın canım
hepimiz şafak sayıyoruz
benimde iki ayım kaldı Allah ın izniyle
günaydın naber canım
Günaydın kızlar nasılsınız?
benim canım sıkıldı sabah sabah kocişe((
Günaydın şekerim, nasıl olsun geçiyor günler işte. Sen nasılsın??
Günaydın, yaw dün kocam baskın yaptı birden çıktım kusura bakma. Ne oldu ne yaptı yine sanaklava:
amaniinnn seninki de ayrı bi vakaaa vallahi...:1shok:kaydirigubbakcemile3ayrı yazacaktım ayı olmuş canım pardon...ahh kızlar sormayın bende sabah bi kalktım sehpanın üzerinde 4 tane fincan akşam çay içiyordu hatta ben uyumuş kalmışım koltukta sende içermisin demişti ama sabah gözlerime inanamadım dedim hayırdır ya eve misafir mi geldi ben uyurken yoksa her çay için yeni bi fincan mı kirlettin sormayın yani
senin kullanmayıp eşinin içmesi çok zor canım.:teselli:Ben hayatımda içmedim sigara. Bırak içmeyi, elime alamam içim kalkar resmen. Kocacım sigara içerken yanına yaklaşmıyorum, tıkıyor beni. Sinir de oluyorum ama aklıma daha romantik anları getirip yatıştırıyorum: örneğin hastalandığım zaman, gece bilmem kaç kez kalkıp ateşime bakar kocacım. Bunun gibi şeyler, kızdığım birşey yaptığında kötü şeyler söylememi engelliyor.
Günaydın kızlar nasılsınız?
benim canım sıkıldı sabah sabah kocişe((
günaydın herkese kızlar..
iki gündür giremedim nete hastanelerde koşturuyorum.şeker yüklemesi ve diğer tahliller için.
neyseki şeker yükleme testim tokluk 109 çıkmış sanırım normal oluyor ama doktoruma soracağım yine.
inş ikinciye gerek yoktur. ç.ok korkuyordum bu şekerden ama iyi sanıyorum :)
yok canım ikinciyi 140'ın üstünde çıkarsa yapıyorlar..,a.sgünaydın herkese kızlar..
iki gündür giremedim nete hastanelerde koşturuyorum.şeker yüklemesi ve diğer tahliller için.
neyseki şeker yükleme testim tokluk 109 çıkmış sanırım normal oluyor ama doktoruma soracağım yine.
inş ikinciye gerek yoktur. ç.ok korkuyordum bu şekerden ama iyi sanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?