2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yazsam şimdi buraya okuyacak ağlattı beni gitti demin ama şunu anladım bir daha uzak bir yere ne gittiğinde üzüleceğim ne de geldiğinde sevineceğim.2 gece geçirdim onsuz uyuyamadım bile onun umrunda değil neymiş kendimi paralıyormuşum ne hali varsa görsün umrumda bile değil bundan sonra

seni de mi kociş kızdırdı canım.
umursama boşver.
çok üstlerine düşmemek lazım...:umursamaz:

kızlar sigara demeyin demin ağladım ağladım kalktım deli gibi sigara aradım gidip alıcaktım bi paket vazgeçtim ona kızıpta oğluma kötülük yapamam sıkıntı sinirde hemen aklıma geliyor sigara...

Valla iyi dayanmışsn ben kızınca yakıyorum 1 tane
sakın kızlar..
sigara hiç çözüm değil hiçbirşeyi değiştirmiyor içmeyin.
çok da takmayın işte burda çekiştirip rahatlıyoruz biraz!
benim çıkmam lazım kızım durmuyor bahçede hava alsın biraz.
öpüyorum şimdilik....opuyorumnanaktan

yok canım ikinciyi 140'ın üstünde çıkarsa yapıyorlar..,a.s
ben de çıktı da ikinciyi de yaptırdım ara ara yükseliyo sanırım benim şeker!
annem sinirdendir diyo..kaydirigubbakcemile3

Benim ilk şeker testim tokluk 156 çıkmıştı, o yüzden ikinciyi yaptılar, o da saçma bir şekilde normalden düşük çıktı. Hey Allah'ım ya...

Sanırım anladım kuşum sıkıntının nedenini. Hamilelik bizi böyle duygusal yapıyor işte. Ben de kızgındım ya, pek konuşmadım gece geldiğinde. Doğru diyorsun, aradabir odunumsu olabiliyor kocalarımız. Onlar bizim kadar ayrıntıya önem vermiyorlar maalesef. Sen sakın kızıp da bebeğinin kanına daha doğmadan, nikotin yükleme olur mu? Sakin olmaya çalış, ayaklarını uzat tansiyonun düzelsin biraz.

Valla iyi dayanmışsn ben kızınca yakıyorum 1 tane
normalde hiiiç dayanamam kızınca ağlayınca mutlaka içerim.ama şimdi yapamadım içimdeki canlı yüreğimi yumuşatıveriyor hemen...

ayy evet kızlar sigara çözüm değil ama olacak iş mi yaaa neysee....

Olacak iş değil, doğru söylüyorsun ama sigara da olacak iş değil bu konuda. Ben de ne zaman duygusallaşsam kocacım odunlaşıyor. Onun derdi, hani çok üzülürsem bebek düşer müşer, (hani başımıza gelmişti ya patronunun eşi...) o sadece. Kendimi boşuna üzüp bebeğe zarar vermemden korkuyor. Herkesin eşi farklıdır ancak benimki cidden ters adam. Bir dakikası bir dakikasına uymuyor. Bazen mutluluktan bazen sinirden deliye döndürüyor beni. Değiştiremeyeceğimiz şeyleri kafaya takmamak gerekiyor. Akışına bırak bitanem.

defne sıkma canını bizde geçen gün ne krizler yaşadık deli gibi ağladım aman şimdi can ciğer kuzu sarması takma akşama kendini affettirir mutlaka

kızlar bende dün yaptırdım şeker yüklemesini. sabah açlık şekerim alındı 45 dk da onun sonucu çıktı şekerli su içirdiler bu arada kesinlikle ve kesinlikle birşey yeme dediler. şekerli sudan tam 1 saat sonra tekrar kanım alındı ondan sonra tamam yiyebilirsin artık dediler.
yani benim bildiğim kesinlikle aÇ olunması gerektiği.kendi doktorumda öle demişti.

biz de şeker yüklememizi yaptırdık. sonuca şimdi internetten baktım. 111 diyor. doktorla konuşmadım ama normal aralıkta duruyor. herkese selamlar...

kızlar biz her dakika can ciğer kuzu sarmasıydı nasıl oldu böyle bişey ben de anlamadım...

Son düzenleme:

canım benim kızım oluyo olsaydı eğer; ben kelebekli olanlarından yaptırırdım.tabii benimki sadece sana fikir.diğeride güzel ama .:))

kızlar biz her dakika can ciğer kuzu sarmasıydı nasıl oldu böyle bişey ben de anlamadım kızlar özelden yazıorm didem çiğdem size isteyene yazabilirm...

noldu ya banada yazz, derdine derman olalımm, (benim öküz Allahtan okumuyo buraları hehe)

Yaz tatlım ama takma kafana bizimki de esereklidir bir dksı 1 dksını tutmaz ama son 1-2 ayda melek. Aman nazar değmesin

canım benim kızım oluyo olsaydı eğer; ben kelebekli olanlarından yaptırırdım.tabii benimki sadece sana fikir.diğeride güzel ama .:))

Sağol canım benim valla çok kararsınız ve internetten sipariş vereceğim çünkü kadın evinde yapıyormuş evine gidip rahatsız etmek istemedim 1 de sepet istiycem artık yollamazsa kendi vijdanı en fazla 100tl gider eşim de gitsin boşver insanları evinde rahatsız etmeyelim dedi.

çok ilginç ben 2 gündür deli gibi acıkmıyorum artık bünyemde yeter dedi sanırım :)) bakın saat 12 ve ben sakin sakin oturabiliyorum geçen hafta deliriyordum 12 olunca yemek diye

selamlar kızlar güzel sağlıklı sıkıntısız huzurlu bir gün diliyorum
benimde koçiş hiççççç birşey yapmaz 2 abla birde anne olunca evde o ayaklarını uzatmıl ayağına gelmş herşey evlendikten sonrada aynı oldu ama hamilelikte en azından kendi yayıntısını topluyor çünkü annesi yapıyor herşeyimizi fazla yük olmasın diye yatağını kaldırır kıyafetlerini banyoya atar vs ufak işler ben daha hiçç görmedim süpürsün silsin kadın tutarım o yapar diyor kafana takma diyor hep allahtan kayınvalşdem yapıyor her işi bana yatıp bebeğimizi doğurmak kalıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…