seni de mi kociş kızdırdı canım.ayyy yazsam şimdi buraya okuyacak ağlattı beni gitti demin ama şunu anladım bir daha uzak bir yere ne gittiğinde üzüleceğim ne de geldiğinde sevineceğim.2 gece geçirdim onsuz uyuyamadım bile onun umrunda değil neymiş kendimi paralıyormuşum ne hali varsa görsün umrumda bile değil bundan sonra
kızlar sigara demeyin demin ağladım ağladım kalktım deli gibi sigara aradım gidip alıcaktım bi paket vazgeçtim ona kızıpta oğluma kötülük yapamam sıkıntı sinirde hemen aklıma geliyor sigara...
sakın kızlar..Valla iyi dayanmışsn ben kızınca yakıyorum 1 tane
yok canım ikinciyi 140'ın üstünde çıkarsa yapıyorlar..,a.s
ben de çıktı da ikinciyi de yaptırdım ara ara yükseliyo sanırım benim şeker!
annem sinirdendir diyo..kaydirigubbakcemile3
ayyy yazsam şimdi buraya okuyacak ağlattı beni gitti demin ama şunu anladım bir daha uzak bir yere ne gittiğinde üzüleceğim ne de geldiğinde sevineceğim.2 gece geçirdim onsuz uyuyamadım bile onun umrunda değil neymiş kendimi paralıyormuşum ne hali varsa görsün umrumda bile değil bundan sonra
normalde hiiiç dayanamam kızınca ağlayınca mutlaka içerim.ama şimdi yapamadım içimdeki canlı yüreğimi yumuşatıveriyor hemen...Valla iyi dayanmışsn ben kızınca yakıyorum 1 tane
sakın kızlar..
sigara hiç çözüm değil hiçbirşeyi değiştirmiyor içmeyin.
çok da takmayın işte burda çekiştirip rahatlıyoruz biraz!
benim çıkmam lazım kızım durmuyor bahçede hava alsın biraz.
öpüyorum şimdilik....opuyorumnanaktan
Benim ilk şeker testim tokluk 156 çıkmıştı, o yüzden ikinciyi yaptılar, o da saçma bir şekilde normalden düşük çıktı. Hey Allah'ım ya...
Sanırım anladım kuşum sıkıntının nedenini. Hamilelik bizi böyle duygusal yapıyor işte. Ben de kızgındım ya, pek konuşmadım gece geldiğinde. Doğru diyorsun, aradabir odunumsu olabiliyor kocalarımız. Onlar bizim kadar ayrıntıya önem vermiyorlar maalesef. Sen sakın kızıp da bebeğinin kanına daha doğmadan, nikotin yükleme olur mu? Sakin olmaya çalış, ayaklarını uzat tansiyonun düzelsin biraz.
normalde hiiiç dayanamam kızınca ağlayınca mutlaka içerim.ama şimdi yapamadım içimdeki canlı yüreğimi yumuşatıveriyor hemen...
ayy evet kızlar sigara çözüm değil ama olacak iş mi yaaa neysee....
Aaa gerçektenmi yaa bende çok şaşırdım şimdi..ben üstüne basa basa sordum çünkü..normal kişiler den olsa aç alıyoruz ama gebelerde farketmiyo dedi hatta..bugünde hiç öyle açmısın tokmusun diye soranda olmadı ayrıca..valla bende anlamadım cnm..ama ben nettende okumuştum aç tok farketmiyo diye onuda hatırlıyorumm..allah allah bende şaşırdım bak şimdiiiii....
Bu arada şu biblolu çikolatalardan hastaneye yaptıracak olan var mı?Nereden alıcaksınız?Bebk şekerinde 2 tanede kararsızım bir de onu seçseniz(şekeri mevlut için yaptırıcam)
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21
mu
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=29&idkategori=21
mu?
kızlar biz her dakika can ciğer kuzu sarmasıydı nasıl oldu böyle bişey ben de anlamadım kızlar özelden yazıorm didem çiğdem size isteyene yazabilirm...
canım benim kızım oluyo olsaydı eğer; ben kelebekli olanlarından yaptırırdım.tabii benimki sadece sana fikir.diğeride güzel ama .:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?