Duygucum ben tam 1 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum 35+2 olcak ama ben 5 gün önce rapor almayı düşünüyorum doktorla anlaşıp böylede 36+0 gibi gözükecek. Sonraya da 12 hafta kalacak 2 haftada yılllık izin 14 hafta. Hem ay başı olduğu için maaşı da alabileceğim iş yerinden hem son ay çift maaş ayı bordroda gözüksün de ona göre toplu alacağım para bayağı farkediyor
kızlar meraba
Çok yoruldm bugünsiz naslsnız?
Bu arada sütü gelmeyen kaldı mı? Bnde hala bişi yok
kızlar benim sol bacağımda dizimin arka tarafıda böyle içe doğru morluk gibi bişey oluşmuştu.damar damar böyle ben onu vurdurdumda oldu zannediyordum sonra baktım geçmio eşim de farketti damar damar koyu renk böyle kötü bi görüntü varismi acaba dedim..doktora gösterdim bu hafta gittim de bana aynen çıkkk damarların yüzeye yaklaşması gebelikte olur sonra da kaybolur dedi.ben de inandım sonra s.ocağında bugün ebe sordu bacaklarında şişlik var mı diye ben de morluğu gösterdim variss o dedi.doktorum değil dedi dedim hayırr belli işte varis dedi anlamadım ben hiç gebelikte böyle damarların yüzeye yaklaşması gibi bşey olur mu hiçbiyerde duymadım okumadım.ama varis gebelikte oluşbiliormuş bunu okumuştum napıyyym ben şimdi????????
Emzircez ya canım.şimdiden sütü gelenler var.süt gelmesi ne demek?
çok çok çok teşekkür ederiz...slmlar güzel anne adayları
sizleri okuyunca bir heyecan bastı içimi geçen seneye gittim geldim resmen
aşermeler..hastaneye ne götürsek düşünceleri..bebişlerin tekmelerle uyandırmaları vs..
bu günlerinizin kıymetini bilin dostluğunuzun bağınızın..
birbirinizi hiç bırakmayın,bebişler doğduktan sonra dahada ihtiyacınız oluyor birbirinize
sıkıntılar güzellikler depresif modlar oldukça artıyor..
odun kocalar dahada odunlaşıyor,uyku hayatınızdan çıkıp gidiyor yorucu stresli bir hayat sizleri bekliyor
ancak onların için herşey değiyor..
annelik çok başka birşeymiş bunu hamileyken dahi anlayamıyor insan taki kucağına alana dek kokusunu içinize çekene dek..
ben 2009 ağustos annesiyim meleğim şimdi 9 aylık..
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar versin..
ve hepinizin Anneler günü şimdiden kutlu olsun..
sormak istedğiniz bir konu vs olursa hepimiz yardımcı oluruz
sevgilerimle..
Emzircez ya canım.şimdiden sütü gelenler var.
Maşallah yavruna :) Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. Haberlerimiz hep güzel olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?