2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdem cevap attım canım kusura bakma maaşım yatmış doğum parası hesaplamaya dalmıştım malum son aylar

bende çay içtim başladı mide. yavaş yavaş çıkıyorum pazar var bugün eşimi sıkıştırayım ancak çıkarız iş yerinden kendinize iyi bakın öptük

bende çıkıyorum kızlar belki uğrarım gene öptüm sizi kocaman byy

Duygucum ben tam 1 temmuzda ayrılmayı düşünüyorum 35+2 olcak ama ben 5 gün önce rapor almayı düşünüyorum doktorla anlaşıp böylede 36+0 gibi gözükecek. Sonraya da 12 hafta kalacak 2 haftada yılllık izin 14 hafta. Hem ay başı olduğu için maaşı da alabileceğim iş yerinden hem son ay çift maaş ayı bordroda gözüksün de ona göre toplu alacağım para bayağı farkediyor

evet cenım güzel , bende 15 temmuz gibi maaşımı alınca ayrılmayı düşünüyorum herşey yolunda giserse , 4 hafta önce , 12 hafta sonra , benimde yıllık iznim var ama arkasından alamam sanıırm , işyeri problem yaratır yaratmaz bilemiyorum.

ama dört gözle evde olacağı günü bekliyoeum , adana da sıcakalr şimdiden bastırdı , zor olacak bu yaz bana

Yazdım canım kızlar ben kaçar erken çıkıcam akşam dayım hastaneden çıktı ona gidicem hadi öptüm yarın gelirim

Nasılsınız kızlar bugün misafirim vardı gelemedim naslsınız bakaalım.Bugünn çook güzel bir haber aldım Arkadaşım hamilemiş geçen seneden beri istiyorlardı daha dün düşündüm komşumda hamile yaa keşke diğer arkadasta hamile olsa die koşumun 10 yaşında kızı var arkadaşında 7 yaşında kızı var onların 2. ler benim ilk beraber büyütütec ne güzel kalbim temizmiş çok mutluyum çook :)))

iyi akşamlar herkese....

bugun doktora gittik,kızım buyumus 667 gr olmus :) masallah hersey yolunda...
yalnız benim varislerim başlamaktaymış bu yüzden varis çorabı aldık,sabahtan akşama giymem gerekiyormuş,çok dar birşey ama sağlık için katlanacağız artık...

sizler de bacakların arkasındaki damarlara dikkat edin belirginleştiyse,doktorunuza gösterin... normalde hamilelikten sonra geçiyormuş,varis çorabıyla da ilerlemesi azaltılıyormuş...

sıcaklar da geliyor ne yapcem bilmiyorum

canim bende de aynen var,p kadar morluk degil ama damarlar belirginlesti...
bugun doktoruma gosterdim varis dedi ve varis corabi verdi...
corap ilerlemesini onluyormus,zaten dogumdan sonra geciyormus

slmlar güzel anne adayları
sizleri okuyunca bir heyecan bastı içimi geçen seneye gittim geldim resmen
aşermeler..hastaneye ne götürsek düşünceleri..bebişlerin tekmelerle uyandırmaları vs..
bu günlerinizin kıymetini bilin dostluğunuzun bağınızın..
birbirinizi hiç bırakmayın,bebişler doğduktan sonra dahada ihtiyacınız oluyor birbirinize
sıkıntılar güzellikler depresif modlar oldukça artıyor..
odun kocalar dahada odunlaşıyor,uyku hayatınızdan çıkıp gidiyor yorucu stresli bir hayat sizleri bekliyor
ancak onların için herşey değiyor..
annelik çok başka birşeymiş bunu hamileyken dahi anlayamıyor insan taki kucağına alana dek kokusunu içinize çekene dek..
ben 2009 ağustos annesiyim meleğim şimdi 9 aylık..
rabbim hepinize sağlıklı doğumlar versin..
ve hepinizin Anneler günü şimdiden kutlu olsun..
sormak istedğiniz bir konu vs olursa hepimiz yardımcı oluruz
sevgilerimle..

çok çok çok teşekkür ederiz...
ne güzel bir yazıdır bu..opuyorumnanaktan
inş bu tatlı zorlukların hepsini yaşamamız nasip olsun vakitlice...
ALLAH yavrunuza sağlık-sıhhat uzuuuuuunnnn ömürler versin inş....:Saruboceq:

günaydın ama kimsecikler yok.
ya benim kızım sabahtan beri hiç hareket etmedi taktım kafaya inşallah birazdan güçlü bi tekme yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…