benim kızda var bi ağırlık 2 gündür dürtmeden tekmelemiyor:) korkuttu valla ama neyseki kızım diyip karnımı sallayınca veriyor hemen tepkiyi maşallah bebeğime.
bu arada eşim hiç rüya görmez ama kızımızı görüyormuş hep rüyasında başka isimlerle seslenmiş beğenmemiş sonra bizim bulduğumuz isminle seslenince koşmuş hemen babasının kucağına ay eşim anlattı rüyayı ben ağladım
selam kızlar günaydın herkese...opuyorumnanaktan
bende karışık karışık rüyalar görüyorum sürekli...:sinifsinif:
Günaydın herkeseee..
Günaydın Çiğdemcim sana da ben de burada gözüküyorum
ama şimdi gidip kahvaltı edicem şekerim buralardaysan
konuşuruz bitanem...
herkese günaydınlar...güzel anneler ve bebişleri bu güzel cuma günü nasılsınız bakalım?
hepinize hayırlı cumalar...
herkeze koccaman gunaydınnn
ben ilk zamanlar doğuramadığımı görüyodum rüyamda!!!eyvahedigeldismile
herkeze koccaman gunaydınnn
ben ılk zmanlar hep oglum oldugunu onla konustugumzu falan goruyodum ruyamda bebekken...ama tersıne cıktı kız gelıyo:):):) şimdilerlede kızımla ılgılı ruyalar goruyorum ama hep hayyallerımdekı gıbı galıba kafamda cok kuruyorum:)
Günaydın bitaneeem hoşgeldin nasılsın?
naptın battaniyeyi benimki bittikaydirigubbakcemile2
Ben evlenmeden önce de erkek görüyordum, ama anlatmıyordum kimseye. Hani rüyalar tersine çıkarmış ya... Acaba mı diye. Hatta hatta cinsiyetini öğrenmeye gitmeden önce de gördüm erkek olarak, yine bir şey anlatmadım. Erkek çıkınca da zaten biliyordum, çok da heyecanlanmadım.
hosbulduk gulummm ıyıyım ıste banyom temızlencek kara kara dusunuyom nası temızlıcem dıye:):)
ohhh ne guzel bıtırmısın canım... gule gule ortsun aslan doruk battanıyesını senınde llerıne kollarına saglık...
benımkı daha bıtmedı canım ya kenarını dolanıyorum oda baya bı oyalıyomus ınsanı bakalım yarın bıgun bıter ıns... kayınvalıdemler gelıyolar yarından sonra onlar gelmeden bıtırmeye calıscam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?