2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızda var bi ağırlık 2 gündür dürtmeden tekmelemiyor:) korkuttu valla ama neyseki kızım diyip karnımı sallayınca veriyor hemen tepkiyi maşallah bebeğime.
bu arada eşim hiç rüya görmez ama kızımızı görüyormuş hep rüyasında başka isimlerle seslenmiş beğenmemiş sonra bizim bulduğumuz isminle seslenince koşmuş hemen babasının kucağına ay eşim anlattı rüyayı ben ağladım

Haydaa 5 kullanıcı görüküyor, kimse konuşmuyor :bbo: bilmeden birşey mi yaptım ben?? Niye kimse bana cevap vermiyor?

Hayırdır inşallah... K.validem de beni görmüş rüyasında; güya dolmuşa binmişim doğurmuşum. Öyle fena olmuş ki nefes alamamış uyandığında kaydirigubbakcemile3

selam kızlar günaydın herkese...opuyorumnanaktan
bende karışık karışık rüyalar görüyorum sürekli...:sinifsinif:

Günaydın herkeseee..
Günaydın Çiğdemcim sana da ben de burada gözüküyorum
ama şimdi gidip kahvaltı edicem şekerim buralardaysan
konuşuruz bitanem...

Günaydın herkeseee..
Günaydın Çiğdemcim sana da ben de burada gözüküyorum
ama şimdi gidip kahvaltı edicem şekerim buralardaysan
konuşuruz bitanem...

Günaydın tatlım. Biraz daha buralardayım sanırım, kayınvalidem gelince çıkarım. Sana afiyet olsun şekerim.

herkese günaydınlar...güzel anneler ve bebişleri bu güzel cuma günü nasılsınız bakalım?
hepinize hayırlı cumalar...

Günaydııınnnn ... opuyorumnanaktan

ben ılk zmanlar hep oglum oldugunu onla konustugumzu falan goruyodum ruyamda bebekken...ama tersıne cıktı kız gelıyo:):):) şimdilerlede kızımla ılgılı ruyalar goruyorum ama hep hayyallerımdekı gıbı galıba kafamda cok kuruyorum:)

Ben evlenmeden önce de erkek görüyordum, ama anlatmıyordum kimseye. Hani rüyalar tersine çıkarmış ya... Acaba mı diye. Hatta hatta cinsiyetini öğrenmeye gitmeden önce de gördüm erkek olarak, yine bir şey anlatmadım. Erkek çıkınca da zaten biliyordum, çok da heyecanlanmadım.

Günaydın bitaneeem hoşgeldin nasılsın?
naptın battaniyeyi benimki bittikaydirigubbakcemile2

hosbulduk gulummm ıyıyım ıste banyom temızlencek kara kara dusunuyom nası temızlıcem dıye:):)

ohhh ne guzel bıtırmısın canım... gule gule ortsun aslan doruk battanıyesını senınde llerıne kollarına saglık...

benımkı daha bıtmedı canım ya kenarını dolanıyorum oda baya bı oyalıyomus ınsanı bakalım yarın bıgun bıter ıns... kayınvalıdemler gelıyolar yarından sonra onlar gelmeden bıtırmeye calıscam...

ben hamile olduğumu öğrendiim akşam erkek dedim eşime erkek ve gönlümden de erkek geçiyordu ne yalan söyliyeyim bi oğlum olsun çok istiyordum 13.haftaya kadar inatla ısrarla erkek dedim hep eşim bence kız diyodu ama usg de dr.erkeğe bnziyor dediği zaman bende çok çok şaşırmamıştm...

sağol cnm.benimkininde işte bi kenarlarına yorg.kadın saten fırfır geçicek bi o var ama çok güzel oldu seninki de muhteşemdi yani bitirdikten sonra fotolarını koyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…