ben hamile olduğumu öğrendiim akşam erkek dedim eşime erkek ve gönlümden de erkek geçiyordu ne yalan söyliyeyim bi oğlum olsun çok istiyordum 13.haftaya kadar inatla ısrarla erkek dedim hep eşim bence kız diyodu ama usg de dr.erkeğe bnziyor dediği zaman bende çok çok şaşırmamıştm...
sağol cnm.benimkininde işte bi kenarlarına yorg.kadın saten fırfır geçicek bi o var ama çok güzel oldu seninki de muhteşemdi yani bitirdikten sonra fotolarını koyarız...
sağol cnm.benimkininde işte bi kenarlarına yorg.kadın saten fırfır geçicek bi o var ama çok güzel oldu seninki de muhteşemdi yani bitirdikten sonra fotolarını koyarız...
geçmiş olsun cnm hoşgeldin...kızlar merhaba nasılsınız ben fena grip oldum evde yatıyorum
Ya ben de battaniye örmek istiyorummmmmm :hulya: mafoldumben
kızlar merhaba nasılsınız ben fena grip oldum evde yatıyorum
gunaydın herkesee.....
bu sabah sinirlerim çok bozuk..
sağlık ocağına uğradım kilomu tarttılar çok kilo almışsın lafını duymaktan bık-tımmmm senağlamaklava:
ben hamile olduğumu öğrendiim akşam erkek dedim eşime erkek ve gönlümden de erkek geçiyordu ne yalan söyliyeyim bi oğlum olsun çok istiyordum 13.haftaya kadar inatla ısrarla erkek dedim hep eşim bence kız diyodu ama usg de dr.erkeğe bnziyor dediği zaman bende çok çok şaşırmamıştm...
kızlar merhaba nasılsınız ben fena grip oldum evde yatıyorum
ınsallah koyarız canım... bı bıtse gozuna bakıyorum bit dıye ınan kı:):)
ama ben kararsız kaldım altına astar gecırtsemmı kı dıye?? eşim neymıs delıklerı varmıs cocuk bundan usurmus oyle dıyo cok bılmıs herıf... aslınca oyle cok delıgıde yok ama gozuna batıyo herhalde... bide çigdem sey sorcaktım ya dun konusyodunuz ya portbebe dıye o ne?? aslında dun sorcaktım arada kaynadı unuttum:):)
Geçmiş olsun canım, ıhlamur iç, sıcak tut kendini...
Merhabaaa... Kaç kilo almışsın ki bu zamana kadar? Olsun verirsin yaw. Zaten artık daha da hızlanacak kilo artışımız. Eh bebek büyüyor nede olsa. 100 kiloyla doğum yapan var. Normal olmaz da sezaryen olur. Doğumdan sonra da verirsin biraz biraz...
Canım eğer sarıp taşıyacaksan bebişi battaniyeyle altına astar yapılması daha iyi olur ama yok ben karyolasına falan yayarım ya daüzerine örterim falan diyorsan gerek yok bence astara.benimkinin içine elyaf konacaktı ince üzerine astar olacaktı ama yorg.kadın bebe pazeni aldırdı bana bi güzel de yıkadım çeksin iye onu dikkecek içine yumuşak olacak yani sen bilirsin bitanem altına inceden bişey yaptırırsan battaniyenin fena olmaz..fotosu yok mu nette falan nasıl yapmışlar altına ne dikmişler nerden buldun sen örneği???
Cnm portbebe şöyle bişi
bi de bunların aynı bu şekilde bebek arabasının üzerine yerleşenler var puset+araba koltuğu+portbebe 3lü set olarak satılıyor genelde almayan almıyor biz gerekli görmüyoruz hallisna başkanda sıcağa gelecek koyamayız içine dedi ben de bunu hiç düşünmemiştim bak pusetin üzerine yerleşenler de şöyle
hamile kaldığımdan beri 12 kilo almış durumdayım.ewet çok aldım biliyorum ama ben zaten normal hayatımda da çok çabuk kilo alan birisiyim ki şimdi çok fazla da yemiyorum.ne yani aç mı kalayım.
hem sanki ben kilo aldığımı bilmiyormuşum gibi her doktora yada sağlık ocağına gidişimde aynı şelerle karşılaşmak beni delirtiyooorklava:
herkese merhaba güzel annler nasılsınız bakalım
benim kızkardeşim öyle.kilo almaya çok elverişli ama ben tam tersine hayatımda hiç 45 i geçemedim evlnene kadar.evlendiğim gün 43 kg idim.şimdi 60 oldumkaydirigubbakcemile3ama öyle çok hoşuma gidiyor ki bana ayy çok şişmansın deseler hoşuma gidecekkaydirigubbakcemile3hamile kaldığımdan beri 12 kilo almış durumdayım.ewet çok aldım biliyorum ama ben zaten normal hayatımda da çok çabuk kilo alan birisiyim ki şimdi çok fazla da yemiyorum.ne yani aç mı kalayım.
hem sanki ben kilo aldığımı bilmiyormuşum gibi her doktora yada sağlık ocağına gidişimde aynı şelerle karşılaşmak beni delirtiyooorklava:
herkese merhaba güzel annler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?