2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk zamanlar kullanamayacaksın ama hallisna başkan onu dedi dün sıcaklarda koyulmaz onun içine yavru pişer kaç aya kadar kullanılıyor onu bilmiyorum sıcaklar geçince de biraz kullanabilirsin sanırım yine de sen bilirsin...

Canım senin fotolarını gördüm inan kilo almış halin daha güzel :kedi: mavili bi bluz olan resimde de çok güzel çıkmışsın.Kadının biraz etli butlusu makbuldur (ben kendimi öle avutuyorum yerimseniben)

Gittiğin hastanenin doktoruna söyle seni diyetisyene yollasın. Ben 7 kilo aldım, şekerim de dengesiz diye diyetisyene gönderildim

doktorumu değiştirdim ya ben geçen ay ilk gittiğimden bidahaki ayada böle olursa yollarım demişti.
şekerimde bir sorun yok allahtan.seni neden hemen diyetisyene yollamışlarki 7 kiloda fazla değil yani

günaydın cnm 2 gündür falan evde değildim ondan giremedim cnm
bizde iyiyiz çok şükür şimdi kızmla kahvaltımızı yapıyoruz bu sabah biraz geç kaldık taa:kedi:

Uyu kuşum, doğum yapınca vaktimiz olmayabilir. Afiyet bal şeker olsun canım benim. Ben kaç gündür penceremin altında serenat yapan yaramaz bir pisi yüzünden uyuyamıyorum. Aaah ah sürekli uykusuzum.

ama canım ılk zmanlar bebklr cok usuyo demıslerı ozman tam ıdeal bece cok sıcak olursada zaten kucagımda tasıyacam cantada heryerını kapamam

doktorumu değiştirdim ya ben geçen ay ilk gittiğimden bidahaki ayada böle olursa yollarım demişti.
şekerimde bir sorun yok allahtan.seni neden hemen diyetisyene yollamışlarki 7 kiloda fazla değil yani

Evet doktorunu değiştirdiğini biliyorum, ama yeni olarak hangi doktora başladığını bilmiyorum. Eski doktorunun sana aktardığını sen yeni doktoruna anlatırsan sana yardımcı olabilir.
Şekerim bir 156'ya çıkıyor bir 70'e iniyor, öncelikle bu yüzden, sonra su tuttuğuma kanaat getirdiler ikinci olarak. En son da daha fazla kilo almayayım diye.

ayy ne kdr güzel yaaa:)) ben uzun boyluyum çok çok da zayıf değildim zaten hamile kalmadan önce.bi ewlenirken stresten hayatımda düşmediğim kilolara düştüm sonra yine normal kiloma geldim.hamile kalmadan öncede aksi gibi kilo almıştım tam rejime başlıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim

kızlar selamlarrrr ben sabah 9 itibariyle ayaktayım malum evde bir kuzum daha var eşimi işe yolladım kızımı kahvaltı yaptırdım cücük kızımıda doyurdum kan hapımızla vitaminle yumurtayla balla derken sizi yakaladım 12:30 a kadar vaktimiz var sonra okula gidicezzzz

Uyu kuşum, doğum yapınca vaktimiz olmayabilir. Afiyet bal şeker olsun canım benim. Ben kaç gündür penceremin altında serenat yapan yaramaz bir pisi yüzünden uyuyamıyorum. Aaah ah sürekli uykusuzum.

ahh ahh o pisinin yaptığına seni uyutmuyo demek
evet doğumdan sonra uyuyamıycamız için bende şimdi bu uyuduklarım yanıma kar kalsın diyorum kaydirigubbakcemile3

günaydın hoşgeldin.bizler iyi sayılırız sen nasılsın ?

günaydın cnm hoşbulduk bizde iyiyz kızmla hafatya cuma randevum var dr.da günler çabucak geçsin diye bekliyorum zemuszemus

Battaniyeye bayıldım çok güzel güle güle kullanın canım.Kız o gülleri nası yaptın gerçekten içine koymuşun gbi

tesekkur ederım balım... bakalım bı bıterse yaşar oldu valla:):)(bızım orlarda oyle derler:):) valla nsı yaptım anlatamam kı:):):) bıraz agır oldu modelı ama kız bebekler ıcın ıdeal bence ya cicili bicili :):)

vall aynen bende öyleyim benimde annanem beyin kanaması gecirdi onunla ugraşıp üzülmekten birden 25 kilo verdim tam zayıfladım derken hamile kaldım Allahtan boy varda fazla abest durmuyor ama daha agostosa var ne oluruz bilmem valla

ayy ewet ya kesinlikle katılıyorum sana.kadının etli butlusu makbuldur vereliniortak

kızlar ya bız bebişlere ilk 3 ay egzersız yaptırmaya baslıcaz mı yavas yavas... bu konuda bılgısı olan var mı?

bakalım bizde cuma doktora gitttiğimizde kaç kilo almış olıcaz
4. ayıma kadar hiç kilo almamıştım 4. ayımda 3 kilo birden alınca doktorum kızdı biraz bende daha sonra dikkat ettim
5. ayımda hiç kilo almadım ama bakalım bu ay kaç kilo aldık
bu ay öyle çok dikkat etmedim umarım bu ay birden yine fazla kilo almamışımdır

Herkese merhaba. Uzuuunca bire süredir giremedim. çok yoğundu işler. bugün rahatım biaz. herkes iyi okuduğum kadarıyla maşallah. bende şeker yüklemesi yaptırdım. 166 çıktı. p.tesi 100lük yapıalcak. canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…