hımm ben portbee alcam ozman... nette hep bebek tasıma cantası dıye gormustum... ben alma taraftarıyım cunku daha cok kucuk olucak asıya bıyere goturuken ona koymayı dusunuyorum sonrada bıraz buyuyunce arabaya eede anakucagı alcam zaten benım ıcın yeterlı
Günaydııın, nerelerdesin canım ya. Hoşgeldin. İyiyiz şükür, sen nasılsın??
benim kızkardeşim öyle.kilo almaya çok elverişli ama ben tam tersine hayatımda hiç 45 i geçemedim evlnene kadar.evlendiğim gün 43 kg idim.şimdi 60 oldumkaydirigubbakcemile3ama öyle çok hoşuma gidiyor ki bana ayy çok şişmansın deseler hoşuma gidecekkaydirigubbakcemile3
Gittiğin hastanenin doktoruna söyle seni diyetisyene yollasın. Ben 7 kilo aldım, şekerim de dengesiz diye diyetisyene gönderildim
Battaniyeye bayıldım çok güzel güle güle kullanın canım.Kız o gülleri nası yaptın gerçekten içine koymuşun gbi
benım battanıyemınde son halı bu cıgdem daha utulenıcek kenarı orulcek bakalım ıns bıter
günaydın cnm 2 gündür falan evde değildim ondan giremedim cnm
bizde iyiyiz çok şükür şimdi kızmla kahvaltımızı yapıyoruz bu sabah biraz geç kaldık taa:kedi:
herkese merhaba güzel annler nasılsınız bakalım
Canım ilk zamanlar kullanamayacaksın ama hallisna başkan onu dedi dün sıcaklarda koyulmaz onun içine yavru pişer kaç aya kadar kullanılıyor onu bilmiyorum sıcaklar geçince de biraz kullanabilirsin sanırım yine de sen bilirsin...
doktorumu değiştirdim ya ben geçen ay ilk gittiğimden bidahaki ayada böle olursa yollarım demişti.
şekerimde bir sorun yok allahtan.seni neden hemen diyetisyene yollamışlarki 7 kiloda fazla değil yani
benim kızkardeşim öyle.kilo almaya çok elverişli ama ben tam tersine hayatımda hiç 45 i geçemedim evlnene kadar.evlendiğim gün 43 kg idim.şimdi 60 oldumkaydirigubbakcemile3ama öyle çok hoşuma gidiyor ki bana ayy çok şişmansın deseler hoşuma gidecekkaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiiin çok iyiyiz biz şükür ki sen nasılsın cnm???
Uyu kuşum, doğum yapınca vaktimiz olmayabilir. Afiyet bal şeker olsun canım benim. Ben kaç gündür penceremin altında serenat yapan yaramaz bir pisi yüzünden uyuyamıyorum. Aaah ah sürekli uykusuzum.
günaydın hoşgeldin.bizler iyi sayılırız sen nasılsın ?
Battaniyeye bayıldım çok güzel güle güle kullanın canım.Kız o gülleri nası yaptın gerçekten içine koymuşun gbi
ayy ne kdr güzel yaaa:)) ben uzun boyluyum çok çok da zayıf değildim zaten hamile kalmadan önce.bi ewlenirken stresten hayatımda düşmediğim kilolara düştüm sonra yine normal kiloma geldim.hamile kalmadan öncede aksi gibi kilo almıştım tam rejime başlıcaktım ki hamile olduğumu öğrendim
Canım senin fotolarını gördüm inan kilo almış halin daha güzel :kedi: mavili bi bluz olan resimde de çok güzel çıkmışsın.Kadının biraz etli butlusu makbuldur (ben kendimi öle avutuyorum yerimseniben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?