Evet doktorunu değiştirdiğini biliyorum, ama yeni olarak hangi doktora başladığını bilmiyorum. Eski doktorunun sana aktardığını sen yeni doktoruna anlatırsan sana yardımcı olabilir.
Şekerim bir 156'ya çıkıyor bir 70'e iniyor, öncelikle bu yüzden, sonra su tuttuğuma kanaat getirdiler ikinci olarak. En son da daha fazla kilo almayayım diye.
kızlar ya bız bebişlere ilk 3 ay egzersız yaptırmaya baslıcaz mı yavas yavas... bu konuda bılgısı olan var mı?
kızlar ya bız bebişlere ilk 3 ay egzersız yaptırmaya baslıcaz mı yavas yavas... bu konuda bılgısı olan var mı?
ahh ahh o pisinin yaptığına seni uyutmuyo demek
evet doğumdan sonra uyuyamıycamız için bende şimdi bu uyuduklarım yanıma kar kalsın diyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın cnm hoşbulduk bizde iyiyz kızmla hafatya cuma randevum var dr.da günler çabucak geçsin diye bekliyorum zemuszemus
geçmiş olsun canım.:teselli:Herkese merhaba. Uzuuunca bire süredir giremedim. çok yoğundu işler. bugün rahatım biaz. herkes iyi okuduğum kadarıyla maşallah. bende şeker yüklemesi yaptırdım. 166 çıktı. p.tesi 100lük yapıalcak. canım sıkıldı
benım battanıyemınde son halı bu cıgdem daha utulenıcek kenarı orulcek bakalım ıns bıter
Herkese merhaba. Uzuuunca bire süredir giremedim. çok yoğundu işler. bugün rahatım biaz. herkes iyi okuduğum kadarıyla maşallah. bende şeker yüklemesi yaptırdım. 166 çıktı. p.tesi 100lük yapıalcak. canım sıkıldı
Kızllar moralim çok bozuk tam tamına 9 kilo almışım en son yavaştan gidiyordum 6-6,5-7 diye sonra bi bakarım 9 kilo 15-20 günde birden 2 kilo almışm yaaw artık hızlandım galiba ya da biraz daha dikkat etmem gerek doktorum beni öldürücek eyvahedigeldismile
geçmiş olsun canım.:teselli:
çok stres yapma bende de yüksekti düştü sonradan.
yediklerine dikkat et birazcık...
o da bişey mi ben 12 kilo aldım....kaydirigubbakcemile3Kızllar moralim çok bozuk tam tamına 9 kilo almışım en son yavaştan gidiyordum 6-6,5-7 diye sonra bi bakarım 9 kilo 15-20 günde birden 2 kilo almışm yaaw artık hızlandım galiba ya da biraz daha dikkat etmem gerek doktorum beni öldürücek eyvahedigeldismile
Canım senin fotolarını gördüm inan kilo almış halin daha güzel :kedi: mavili bi bluz olan resimde de çok güzel çıkmışsın.Kadının biraz etli butlusu makbuldur (ben kendimi öle avutuyorum yerimseniben)
Herkese merhaba. Uzuuunca bire süredir giremedim. çok yoğundu işler. bugün rahatım biaz. herkes iyi okuduğum kadarıyla maşallah. bende şeker yüklemesi yaptırdım. 166 çıktı. p.tesi 100lük yapıalcak. canım sıkıldı
kızlaaarrr ben bu gunlerde hep şalgama aşeriyorum durmadan içesim gelıyo:):)
merhabalar bende yaptırmadım daha ama cok korkuyorum ben ilk başından beri tatlıya aşeriyorum kan şekerim düşük cıkmıştı kan tahlillerimde ama dr tatlı yedirtir sana yeme kilo alırsın dedi ama durdurabilene aşkolsun yiyorum valla benim eltiminde şekeri biraz yüksek cıkmıştı ona dr diyet verdi cok canını sıkma bebişin hisseder canım
ben de sürekli tatlı istiyorum en iyisi meyve yemek tabi ki...Aksi gibi çok da dikkat ediyorum. ilkinde aman hamileyim şimdi yemezsem ne zaman yiyicem diye gelsin tatlılar modundaydım. şimdi düzenli besleniyorum. şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum. zaten canım da tatlı istemyor. nasıl oldu anlamadım. 50.lik yanıltıcı olabiliyormuş. dr. öyle dedi. bakalım p.tesi belli olacak. bu arada kızım 25+2'de 950gr. olmuş.
kızlar selamlarrrr ben sabah 9 itibariyle ayaktayım malum evde bir kuzum daha var eşimi işe yolladım kızımı kahvaltı yaptırdım cücük kızımıda doyurdum kan hapımızla vitaminle yumurtayla balla derken sizi yakaladım 12:30 a kadar vaktimiz var sonra okula gidicezzzz
ahh ahh o pisinin yaptığına seni uyutmuyo demek
evet doğumdan sonra uyuyamıycamız için bende şimdi bu uyuduklarım yanıma kar kalsın diyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?