2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hım bakalım bende dediğin gibi yapayım olmadı tahlil göstermeye gideceğim bir sorayım c.tesi günü.
senin için diyet yapmak zor oluyo mu ?

kızlar ya bız bebişlere ilk 3 ay egzersız yaptırmaya baslıcaz mı yavas yavas... bu konuda bılgısı olan var mı?

ben kızımda yaptırıyodum banyodan sonra bebe yagı ile yağlardım onu masaj yapardım sonrada önce kollarını carpraz yapardım ayaklarını cok iyi gelirdi kızıma rahat uyurdu

kızlar ya bız bebişlere ilk 3 ay egzersız yaptırmaya baslıcaz mı yavas yavas... bu konuda bılgısı olan var mı?

Ben öyl ebişey duymadım. zaten görecveksin o kendi egzersizini yapıyor. kolar bacaklar kuş gibi hep hareket edecek. ben sadece masaj yapıyordum

ne güsel ya senin az kalmış benim dahaaa çoook.
geçen hafta doktordaydım

geçmiş olsun canım.:teselli:
çok stres yapma bende de yüksekti düştü sonradan.
yediklerine dikkat et birazcık...

benım battanıyemınde son halı bu cıgdem daha utulenıcek kenarı orulcek bakalım ıns bıter

hmmm çok güzelmiş şeyma yaa bence altına incecik orenk tonlarında bir astar geçilebilir ince ama senin battaniyen çok çok ince değil çünkü güle güle kullansın tatlı kızçen:)))

merhabalar bende yaptırmadım daha ama cok korkuyorum ben ilk başından beri tatlıya aşeriyorum kan şekerim düşük cıkmıştı kan tahlillerimde ama dr tatlı yedirtir sana yeme kilo alırsın dedi ama durdurabilene aşkolsun yiyorum valla benim eltiminde şekeri biraz yüksek cıkmıştı ona dr diyet verdi cok canını sıkma bebişin hisseder canım

Kızllar moralim çok bozuk tam tamına 9 kilo almışım en son yavaştan gidiyordum 6-6,5-7 diye sonra bi bakarım 9 kilo 15-20 günde birden 2 kilo almışm yaaw artık hızlandım galiba ya da biraz daha dikkat etmem gerek doktorum beni öldürücek eyvahedigeldismile

ah ya ben ya bennnn :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım.:teselli:
çok stres yapma bende de yüksekti düştü sonradan.
yediklerine dikkat et birazcık...

Aksi gibi çok da dikkat ediyorum. ilkinde aman hamileyim şimdi yemezsem ne zaman yiyicem diye gelsin tatlılar modundaydım. şimdi düzenli besleniyorum. şeker ihtiyacımı meyveden karşılıyorum. zaten canım da tatlı istemyor. nasıl oldu anlamadım. 50.lik yanıltıcı olabiliyormuş. dr. öyle dedi. bakalım p.tesi belli olacak. bu arada kızım 25+2'de 950gr. olmuş.

o da bişey mi ben 12 kilo aldım....kaydirigubbakcemile3

evett kesinlikle kilo almış halim daha güzelkaydirigubbakcemile3 yüzü güzelleşiyor insanın ayıptır söylemesi:))) e iyi de benim face de zayıf fotoğrafım yok ki var mı ki acaba gelinlikle falan var onları diyosun heralde bi de sarı etekli bi fotom var orada balayındayız kocişle ama bakarsın ona da ne zayıfım ne zayıfım kırılıcam yani okadarkaydirigubbakcemile3

kızlaaarrr ben bu gunlerde hep şalgama aşeriyorum durmadan içesim gelıyo:):)

hoşgeldiin dideeem sıkma canını 100 lükte iyi çıkar inş şekerin...

Kızlar valla bugün ortalık karışık artık öğleden sonra gelirim öptüm sizi yarın da randevum var ay çok heyecanlıyım

kızlaaarrr ben bu gunlerde hep şalgama aşeriyorum durmadan içesim gelıyo:):)

sendemiiii ay bende ya gerci benim kocamın işinden ötürü ben zaten et ve şalgamlarla içiçeyim ama şalgam zaten içtikce içtirir ama dikkat et mide yanması yapıyor ben içiyodum bıraktım şimdi cok kafama vurursa yada et yemeklerinin yanında içiyorum

bence tatlı yemeyle alakası yok. ben oğlumda nerdeyse her öğlen acaip tatlı bişey yemeğe gidiyordum (adını yazmyaım canı çeken olabilir :)) şeker testi normal çıktı. bunda canım hiç tatlı istemiyor ve yemiyorum. sadece meyve ve arada sütlü dondurma ama şeker yüksek çıktı. anlamadım gitti

off bakalım benimde cuma var şeker yüklemesi bend eçok korkuyorum yüksek çıkar diye eyvahedigeldismile
bi şu şeker yüklemsinide atlatsam

ben de sürekli tatlı istiyorum en iyisi meyve yemek tabi ki...
maşallah senin kız da tosuncuk olcak sanırım.
evet canım ikinci daha ayrıntılı yapılıyor zahmetli birazcık üç saat arayla bakıyolar şekerine...
çok üzülme canım ya benim bir arkadaşım vardı çok kilolu şeker tavan yapmıştı onun bile kendisi de çocuğu da sağlıklı doğdu maşallah hiç de dikkat etmedi ama biraz dikkat etmekte fayda var tabi ki...

Hoşgeldin...

ahh ahh o pisinin yaptığına seni uyutmuyo demek
evet doğumdan sonra uyuyamıycamız için bende şimdi bu uyuduklarım yanıma kar kalsın diyorum kaydirigubbakcemile3

Evet, yaramaz pisi kaç gecedir uyutmuyor miyaw miyaw sabaha kadar. İzmir de bir sıcak, yaz geldi resmen. Pencere açık uyuyoruz, uyunmuyor başka türlü. Sinekler ısırdı gece gece sağımı solumu.
Ay geçen gece ne oldu: Kocam uyurkonuşurmuş, daha alışamadım ben. Kalkıp gezdiği de olurmuş ama ben hiç rastlamadım, yani şimdilik. Geçen gece kocam gözlerini kocaman açarak: "senin dün getirdiğin el feneri nerde?" dedi. Ben de uyku sersemi "ne feneri ya?" dedim. "Fener vardı ya" dedi, ama gözleri de açık gayet de normal konuşuyor. Bir yandan da üzerimi açıyor göğüslerimin arasına bakıyor (orada fenerin ne işi varsa). "Fener mi getirmişim ben?" dedim. Sinirlendi bu "of boşver" dedi, döndü arkasını bir hışımla uyudu. Ben de sinirlendim, kalktım tuvalete gittim. Sabah aklıma geldi, bu durum, zaten kendisine anlattım, hatırlamıyor maalesef...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…