2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar valla bugün ortalık karışık artık öğleden sonra gelirim öptüm sizi yarın da randevum var ay çok heyecanlıyım

aman aman işlerini hallet bitnem sen arada sırada yazabilirsen yaz yarın da randevu sonrası yazarsın buraya şekerim olur mu kaç gram olmuş masal onu da yaz hee bak yazmazsan cep ten taciz ederim ona görekaydirigubbakcemile3

sıkma canını işte diyorum ya benim eltimde oglu oldu yeni 7 aylık ama hep ekşi yedi zaten tatlıyla arası yoktu ama şeker cıktı ben hep tatlı yiyorum ama sekerim düşük cıkıyor hamilelik işte ne olacagı belli oluyomu ki

hahahaha :roflol::roflol::roflol:ayyy ne komikk yaaa feneri niye orada arıyor anlamadım ben:roflol::roflol::roflol::roflol:

inş. cnm ikinci yapılanda düşük çıkar
kızınada maşallah cnm tombiş olmuş

ben mesela çok asabiyim ona bağlıyorum...,
annemde de şeker var benim.
ilk bebeğimde hiçbişey çıkmamıştı bende de..
seyma bende bi ara çok şalgam içiyodum..
acı yiyodum benimkinin babası adanalı o tarafa mı çekecek acaba???

Vaşş delikafadulden ayy benim aklım alınır gece gece ödüm kopuo arada konuşucakta duyucam die kaydirigubbakcemile3

ay evet sıcaktır şimdi oralar benim ablamlarda izmirdeler bucada onlar bende her yaz marmarise gidiyorum ama bu sene gidemiycemmm :gitme:

ikili test sonuçları,3 lü 4lü test sonuçları,detaylı usg, yaptıranlar amniyosentez sonuçları şeker testi sonucu bunları bekleye bekleye hamileliğimizin çoğu gitti endişeyle falan.şimdi ne kaldı geriye BıLEN VAR MI????

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hay allah feneri aradığı yerde iyiymiş yani ne işi varsa orda fenerin

olabilir canım benimde eşim antepli ilk kızımda acı ekşi yerdim benim kızım 5aylıkken acı yerdi şimdi bu ne olacak bakalım

cnm sanırım şekerden sonra başak bişey kalmıyo bildiğim kadarıyla ama yanlışta biliyo olabilirim kaydirigubbakcemile3

başka bi test kalmadı canım sadece doğuma 15-20 gün kala kan testi vs isteyebilir dedi ebe hee bide şu nts olayı var ne zaman tam olarak bilmioum

Artık bişey kalmadı. 1 kere daha rutin kan testleri yapılacak. 36. haftadan sonra da her hafta nst'ye bağlanıcaz. bi tek benim gbi kan uyuşmazlığı olanların bir testi bir de iğnesi var (ben testi oldum iğne kkaldı 28. haftada oalcak)

cnm sanırım şekerden sonra başak bişey kalmıyo bildiğim kadarıyla ama yanlışta biliyo olabilirim kaydirigubbakcemile3

yok biş kalmadı Allahın izniyle bi doğurması kaldı ben sezeryan olacagım için günüm belli normal doğum yapanlara Allah sabır versin

İnşallah canım. USGde yanaklarını gördüm. tombik tombik. abisine benziyor. oğlum da tombitki. 3,5 hafta erken doğmasına rağmen 3,5 kilo doğdu.

ne güzel tombiş olması bakalım ben haftaya gittiğimde benim kızım ne kadar olmuş olucak
bende çok merak ediyorum

ben iğnemi doğumdan sonra oluyorum hep 28 haftada neden oluyosun şimdi vuruyolarsa dügum yapınca vurmayacaklar o zaman di mi

benim oğluşum artık göslerini de açarmış ticker ımı deiştirdim bebişim böle iki büklümmü duruyo şimdi
Benimki iki seksen yatıo sağda kafa eller solda bacakalr tam belime doğru vuruyo çıkacak gibi yan geip yatıo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…