EE demişler ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyı kaydirigubbakcemile3kızlaaarrr ben bu gunlerde hep şalgama aşeriyorum durmadan içesim gelıyo:):)
Kızlar valla bugün ortalık karışık artık öğleden sonra gelirim öptüm sizi yarın da randevum var ay çok heyecanlıyım
hoşgeldiin dideeem sıkma canını 100 lükte iyi çıkar inş şekerin...
bence tatlı yemeyle alakası yok. ben oğlumda nerdeyse her öğlen acaip tatlı bişey yemeğe gidiyordum (adını yazmyaım canı çeken olabilir :)) şeker testi normal çıktı. bunda canım hiç tatlı istemiyor ve yemiyorum. sadece meyve ve arada sütlü dondurma ama şeker yüksek çıktı. anlamadım gitti
Hoşgeldin...
Evet, yaramaz pisi kaç gecedir uyutmuyor miyaw miyaw sabaha kadar. İzmir de bir sıcak, yaz geldi resmen. Pencere açık uyuyoruz, uyunmuyor başka türlü. Sinekler ısırdı gece gece sağımı solumu.
Ay geçen gece ne oldu: Kocam uyurkonuşurmuş, daha alışamadım ben. Kalkıp gezdiği de olurmuş ama ben hiç rastlamadım, yani şimdilik. Geçen gece kocam gözlerini kocaman açarak: "senin dün getirdiğin el feneri nerde?" dedi. Ben de uyku sersemi "ne feneri ya?" dedim. "Fener vardı ya" dedi, ama gözleri de açık gayet de normal konuşuyor. Bir yandan da üzerimi açıyor göğüslerimin arasına bakıyor (orada fenerin ne işi varsa). "Fener mi getirmişim ben?" dedim. Sinirlendi bu "of boşver" dedi, döndü arkasını bir hışımla uyudu. Ben de sinirlendim, kalktım tuvalete gittim. Sabah aklıma geldi, bu durum, zaten kendisine anlattım, hatırlamıyor maalesef... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bence tatlı yemeyle alakası yok. ben oğlumda nerdeyse her öğlen acaip tatlı bişey yemeğe gidiyordum (adını yazmyaım canı çeken olabilir :)) şeker testi normal çıktı. bunda canım hiç tatlı istemiyor ve yemiyorum. sadece meyve ve arada sütlü dondurma ama şeker yüksek çıktı. anlamadım gitti
ben mesela çok asabiyim ona bağlıyorum...,bence tatlı yemeyle alakası yok. ben oğlumda nerdeyse her öğlen acaip tatlı bişey yemeğe gidiyordum (adını yazmyaım canı çeken olabilir :)) şeker testi normal çıktı. bunda canım hiç tatlı istemiyor ve yemiyorum. sadece meyve ve arada sütlü dondurma ama şeker yüksek çıktı. anlamadım gitti
Vaşş delikafadulden ayy benim aklım alınır gece gece ödüm kopuo arada konuşucakta duyucam die kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin...
Evet, yaramaz pisi kaç gecedir uyutmuyor miyaw miyaw sabaha kadar. İzmir de bir sıcak, yaz geldi resmen. Pencere açık uyuyoruz, uyunmuyor başka türlü. Sinekler ısırdı gece gece sağımı solumu.
Ay geçen gece ne oldu: Kocam uyurkonuşurmuş, daha alışamadım ben. Kalkıp gezdiği de olurmuş ama ben hiç rastlamadım, yani şimdilik. Geçen gece kocam gözlerini kocaman açarak: "senin dün getirdiğin el feneri nerde?" dedi. Ben de uyku sersemi "ne feneri ya?" dedim. "Fener vardı ya" dedi, ama gözleri de açık gayet de normal konuşuyor. Bir yandan da üzerimi açıyor göğüslerimin arasına bakıyor (orada fenerin ne işi varsa). "Fener mi getirmişim ben?" dedim. Sinirlendi bu "of boşver" dedi, döndü arkasını bir hışımla uyudu. Ben de sinirlendim, kalktım tuvalete gittim. Sabah aklıma geldi, bu durum, zaten kendisine anlattım, hatırlamıyor maalesef... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin...
Ay geçen gece ne oldu: Kocam uyurkonuşurmuş, daha alışamadım ben. Kalkıp gezdiği de olurmuş ama ben hiç rastlamadım, yani şimdilik. Geçen gece kocam gözlerini kocaman açarak: "senin dün getirdiğin el feneri nerde?" dedi. Ben de uyku sersemi "ne feneri ya?" dedim. "Fener vardı ya" dedi, ama gözleri de açık gayet de normal konuşuyor. Bir yandan da üzerimi açıyor göğüslerimin arasına bakıyor (orada fenerin ne işi varsa). "Fener mi getirmişim ben?" dedim. Sinirlendi bu "of boşver" dedi, döndü arkasını bir hışımla uyudu. Ben de sinirlendim, kalktım tuvalete gittim. Sabah aklıma geldi, bu durum, zaten kendisine anlattım, hatırlamıyor maalesef...[/B] kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben mesela çok asabiyim ona bağlıyorum...,
annemde de şeker var benim.
ilk bebeğimde hiçbişey çıkmamıştı bende de..
seyma bende bi ara çok şalgam içiyodum..
acı yiyodum benimkinin babası adanalı o tarafa mı çekecek acaba???
inş. cnm ikinci yapılanda düşük çıkar
kızınada maşallah cnm tombiş olmuş
ikili test sonuçları,3 lü 4lü test sonuçları,detaylı usg, yaptıranlar amniyosentez sonuçları şeker testi sonucu bunları bekleye bekleye hamileliğimizin çoğu gitti endişeyle falan.şimdi ne kaldı geriye BİLEN VAR MI????
başka bi test kalmadı canım sadece doğuma 15-20 gün kala kan testi vs isteyebilir dedi ebe hee bide şu nts olayı var ne zaman tam olarak bilmioumikili test sonuçları,3 lü 4lü test sonuçları,detaylı usg, yaptıranlar amniyosentez sonuçları şeker testi sonucu bunları bekleye bekleye hamileliğimizin çoğu gitti endişeyle falan.şimdi ne kaldı geriye BİLEN VAR MI????
ikili test sonuçları,3 lü 4lü test sonuçları,detaylı usg, yaptıranlar amniyosentez sonuçları şeker testi sonucu bunları bekleye bekleye hamileliğimizin çoğu gitti endişeyle falan.şimdi ne kaldı geriye BİLEN VAR MI????
cnm sanırım şekerden sonra başak bişey kalmıyo bildiğim kadarıyla ama yanlışta biliyo olabilirim kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım. USGde yanaklarını gördüm. tombik tombik. abisine benziyor. oğlum da tombitki. 3,5 hafta erken doğmasına rağmen 3,5 kilo doğdu.
Artık bişey kalmadı. 1 kere daha rutin kan testleri yapılacak. 36. haftadan sonra da her hafta nst'ye bağlanıcaz. bi tek benim gbi kan uyuşmazlığı olanların bir testi bir de iğnesi var (ben testi oldum iğne kkaldı 28. haftada oalcak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?