ay evet sıcaktır şimdi oralar benim ablamlarda izmirdeler bucada onlar bende her yaz marmarise gidiyorum ama bu sene gidemiycemmm :gitme:
hahahaha :roflol::roflol::roflol:ayyy ne komikk yaaa feneri niye orada arıyor anlamadım ben:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben iğnemi doğumdan sonra oluyorum hep 28 haftada neden oluyosun şimdi vuruyolarsa dügum yapınca vurmayacaklar o zaman di mi
ilk doğumun mu canım?yok biş kalmadı Allahın izniyle bi doğurması kaldı ben sezeryan olacagım için günüm belli normal doğum yapanlara Allah sabır versin
hmm anladım kızlar nts bakalım nasıl bişey kalp atışlarını dinliyormuşar bebişle bizim ama ne kadar acaba ya da kaç günde bir kaç dk???didem didoba sen bilirsin...??
Mercan sen niye sez.oluyon?mecburen mi cnm?
hmm anladım kızlar nts bakalım nasıl bişey kalp atışlarını dinliyormuşar bebişle bizim ama ne kadar acaba ya da kaç günde bir kaç dk???didem didoba sen bilirsin...??
Mercan sen niye sez.oluyon?mecburen mi cnm?
Allah sana kolaylık versin,oralarda ben burda bile yanmaya başladım herkesin üşüdüğü zaman ben hırkaları üstümden atıyorum.Malum hamileyken vücut ısısı yüksek olduundan...Enee ben de bucada oturuyorum. Gece odadaki derece 26'yı gösteriyordu, düşün artık.
Allah sana kolaylık versin,oralarda ben burda bile yanmaya başladım herkesin üşüdüğü zaman ben hırkaları üstümden atıyorum.Malum hamileyken vücut ısısı yüksek olduundan...
Benim ilkinde de 28. hafta 1.yi vurdular. doğumdan sonra 2. vurucaz dediler. oğlum negatif olunca 2. dozu vurmadılar. bunda da aynı şeyi söyledi dr. 28'te mutlaka gel.1. dozu vurucaz dedi. 2. yine bebeğin kan grubuna göre doğumdan sonra.
Hoşgeldin canım ben 2. oldum 1 ay sonra gel dedi ama aşı kartına baktım 6 ay sonra yazıodu ebe mi şarşırdı ne yaaw iyiki söledin bi ara uğrayayım sağlıkocaına da söliim bari anlamadım gitti şaşırdı galibaSelam arkadaşlar..herkes iyidir umarım okuyamadan hemen giriş yapayım dedim :)
Bende bugün 2.doz tetanoz aşımı oldum..3.sü 6 ay sonraymış kasım da yanii..ben 3.dozuda 1 ay sonra yapılacak sanıyordum ama 6 ay sonraymış..sanırım bundan sonra artık testtir tahlildir vs kalmadı..valla banada gına geldi artıkk..ilacıdı vitaminidi kanıydı aşısıydı offf..neyseki bitti sanırım ohh beeee :)) haftaya dr randevumuz var bakalım inşallah çok kilo almadan çıkarım dr un karşısına..bu ayy dikkat ettim çünkü..gerçi herzaman dengeli ve dikkatli besleniyorum ama 10 kiloyu nasıl aldığımıda anlamış değilim..tatlı,hamur işide yemiyorumm normal yiyorum herşeydenn..neyse bakcaz artık haftaya..bebişim iyi olsunda gerisi önemli değil diyorum..
ilk doğumun mu canım?
sezeyan istiyorum ben de ikinciyi merak ediyorum...boshayallersmile
anladım canım benim kızım babasının kanını aldı diye dogumdan sonra vurdular bana şimdiye kadar vurmadıklarına göre banada dogumdan sonra vuracaklar demektir cünkü tickerden 1 1,5 hafta ileride gidiyor benim bebişim
benim de ikinci ilki normaldi ama bunu sezeryan yapmak istiyorum...boshayallersmileikinci canım benim
Kızllar moralim çok bozuk tam tamına 9 kilo almışım en son yavaştan gidiyordum 6-6,5-7 diye sonra bi bakarım 9 kilo 15-20 günde birden 2 kilo almışm yaaw artık hızlandım galiba ya da biraz daha dikkat etmem gerek doktorum beni öldürücek eyvahedigeldismile
Hoşgeldin canım ben 2. oldum 1 ay sonra gel dedi ama aşı kartına baktım 6 ay sonra yazıodu ebe mi şarşırdı ne yaaw iyiki söledin bi ara uğrayayım sağlıkocaına da söliim bari anlamadım gitti şaşırdı galiba
benim de ikinci ilki normaldi ama bunu sezeryan yapmak istiyorum...boshayallersmile
15 e kadar razıyım 8-10 zaten doğumda gidiyormuş 5 te bana kalsa yeter şuan bile nereye gitti kilolar anlamadım biraz kollara birz yüzüme.Eski eşofmanlarımı giyiyorum düşük bel oldukları için...göbişlere koyucam şimdi resimlerimikilodan yakınan sadece sen değilsin cnm .rahat ol:)
benim de ikinci ilki normaldi ama bunu sezeryan yapmak istiyorum...boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?