2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm anladım kızlar nts bakalım nasıl bişey kalp atışlarını dinliyormuşar bebişle bizim ama ne kadar acaba ya da kaç günde bir kaç dk???didem didoba sen bilirsin...??

Mercan sen niye sez.oluyon?mecburen mi cnm?

ay evet sıcaktır şimdi oralar benim ablamlarda izmirdeler bucada onlar bende her yaz marmarise gidiyorum ama bu sene gidemiycemmm :gitme:

Enee ben de bucada oturuyorum. Gece odadaki derece 26'yı gösteriyordu, düşün artık.

hahahaha :roflol::roflol::roflol:ayyy ne komikk yaaa feneri niye orada arıyor anlamadım ben:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben de anlamadım valla. Gece yatarken yarım atletler var ya lastikli onlardan giyiyorum. Aaa baktım adam açıp içeri bakıyor, sapık mı ne?? :roflol: :roflol:

ben iğnemi doğumdan sonra oluyorum hep 28 haftada neden oluyosun şimdi vuruyolarsa dügum yapınca vurmayacaklar o zaman di mi

Benim ilkinde de 28. hafta 1.yi vurdular. doğumdan sonra 2. vurucaz dediler. oğlum negatif olunca 2. dozu vurmadılar. bunda da aynı şeyi söyledi dr. 28'te mutlaka gel.1. dozu vurucaz dedi. 2. yine bebeğin kan grubuna göre doğumdan sonra.

Selam arkadaşlar..herkes iyidir umarım okuyamadan hemen giriş yapayım dedim :)
Bende bugün 2.doz tetanoz aşımı oldum..3.sü 6 ay sonraymış kasım da yanii..ben 3.dozuda 1 ay sonra yapılacak sanıyordum ama 6 ay sonraymış..sanırım bundan sonra artık testtir tahlildir vs kalmadı..valla banada gına geldi artıkk..ilacıdı vitaminidi kanıydı aşısıydı offf..neyseki bitti sanırım ohh beeee :)) haftaya dr randevumuz var bakalım inşallah çok kilo almadan çıkarım dr un karşısına..bu ayy dikkat ettim çünkü..gerçi herzaman dengeli ve dikkatli besleniyorum ama 10 kiloyu nasıl aldığımıda anlamış değilim..tatlı,hamur işide yemiyorumm normal yiyorum herşeydenn..neyse bakcaz artık haftaya..bebişim iyi olsunda gerisi önemli değil diyorum..

evet canım maalesef ben kızımı 5 gün gecikmeyle dogurdum anatomik yapım cok farklıymış catılarım cok dar acıkcası normal doguramıyorum ilkinde bilmiyodum ne olacagını ama şimdi az cok biliyorum valla normal yapın bence sezeryanda sonradan cekiyosun cok olmasada canın acıyor ama normalde dogurunca iş bitiyor eger cok dikişin olmazsa

Canım lastikli bir kemeri karnına takıyorlar. ortasında küçük bi alet var. onunla bebeğin kalp atışını alıp rahimde kasılman var mı ona bakılıyor. 36. haftadan itibaren 40 hafta dolana kadar haftada 1, 40. haftada hala doğmazsa doğana kadar 3 günde bir. NST takılınca 20-30 dk. kadar yatıyorsun eline bir buton veriyorlar. bebek hareket edince ona basıyosun.

Enee ben de bucada oturuyorum. Gece odadaki derece 26'yı gösteriyordu, düşün artık.
Allah sana kolaylık versin,oralarda ben burda bile yanmaya başladım herkesin üşüdüğü zaman ben hırkaları üstümden atıyorum.Malum hamileyken vücut ısısı yüksek olduundan...

anladım canım benim kızım babasının kanını aldı diye dogumdan sonra vurdular bana şimdiye kadar vurmadıklarına göre banada dogumdan sonra vuracaklar demektir cünkü tickerden 1 1,5 hafta ileride gidiyor benim bebişim

Hoşgeldin canım ben 2. oldum 1 ay sonra gel dedi ama aşı kartına baktım 6 ay sonra yazıodu ebe mi şarşırdı ne yaaw iyiki söledin bi ara uğrayayım sağlıkocaına da söliim bari anlamadım gitti şaşırdı galiba

her dr.un uygulaması farklı. vardır bir bildikleri :)

kilodan yakınan sadece sen değilsin cnm .rahat ol:)

Bende cnm kartıma baktım 8 kasım yazmış.şaşırdım ve sordum.evet dedi 6 ay sonra olcak 3.sü dedi.emin oldum böylece.bende yanlışlıkla kasımmı yazdı acaba diye düşünmüştüm kaydirigubbakcemile3

benim de ikinci ilki normaldi ama bunu sezeryan yapmak istiyorum...boshayallersmile

Eğer zorunlu değilsen yapma canım. benim oğlum erken geldi. doğum kanalına girmemişti suni sncı verdiler. 12 saat çektim. sonra ilerlemedi doğum sez. aldılar. suni sancı normalden daha ağır bi sancı ama keşke 24 saat daha o sancıyı çekseydim de sez. olmasaydım. 15 gün yarım insansım resmen. yataktan annemle eşim kaldırdılar beni. Sez.ın sonrası çok çok daha zor.

kilodan yakınan sadece sen değilsin cnm .rahat ol:)
15 e kadar razıyım 8-10 zaten doğumda gidiyormuş 5 te bana kalsa yeter şuan bile nereye gitti kilolar anlamadım biraz kollara birz yüzüme.Eski eşofmanlarımı giyiyorum düşük bel oldukları için...göbişlere koyucam şimdi resimlerimi

benim de ikinci ilki normaldi ama bunu sezeryan yapmak istiyorum...boshayallersmile

ben senin yerinde olsam normal dogum yapardım eger ben yapabilseydim keşke sezeryanda iyileşemiyosun evet ayaga kalkıyosun ama azra 1 ayaşına gelene kadar benim yara yerim acıdı agır kaldıramıyosun resmen yarın insan gibisin ama normal dogumda öylemi benim eltim yaptı ertesi günü ayaktaydı maşşallah gene sen bilirsim ama tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…