Benim ilkinde de 28. hafta 1.yi vurdular. doğumdan sonra 2. vurucaz dediler. oğlum negatif olunca 2. dozu vurmadılar. bunda da aynı şeyi söyledi dr. 28'te mutlaka gel.1. dozu vurucaz dedi. 2. yine bebeğin kan grubuna göre doğumdan sonra.
kilodan yakınan sadece sen değilsin cnm .rahat ol:)
bebegın kan grubuna anne karnındayken bakılabılıyomu??? bızdede var uyusmazlık 7. ayda bakcaz dedıler ama napcaklar hıc bılmıyorum
Yok canım bebeğin kan grubuna bakılamıyor. uyuşmazlık testi diye bir test var. sadece senin kanında antikor var mı yok mu ona bakılıyor. 28. haftaya kadar bakılıyor. onu söylemişlerdir sana. benim bakıldı. antikor oluşmamış. iğne vuracaklar şimdi
ya kızlarrr kıloyu cok takıyosunu kafanıza.. bebegınızdede sızdede bı problem yoksa alın kılo nolcak bosverınnn takmayın yaw:):) 15e kada yolu var...
Toxic cim maşşallah sana ve göbişine..evet bencede oğluşun atak yapmış gibi..tam bi erkek annesi adayısın.çok belli yani erkek olduğu..benimde sivri karnım cnm..öne doğru füze gibi gidiyoz bizde..gören tanıyan tanımayan herkes erkek olduğunu anlıyoo..yanlarda benimde belimde boşluk var ön taraf öne doğru gidiyo :))))
Saol canım herkes anlıo dediin gibi erkek olduunu ama annemler duba gibi olmuşsun yok buna dombili tombiş diye moralimi bozuyorlar wallaToxic cim maşşallah sana ve göbişine..evet bencede oğluşun atak yapmış gibi..tam bi erkek annesi adayısın.çok belli yani erkek olduğu..benimde sivri karnım cnm..öne doğru füze gibi gidiyoz bizde..gören tanıyan tanımayan herkes erkek olduğunu anlıyoo..yanlarda benimde belimde boşluk var ön taraf öne doğru gidiyo :))))
benimde benimde aynen anlattığın gibi öne doğru sipsiviribişey arkadan falan belli değil hiç.yandanda göbişi kesip atsan bişey kalmaz zaten 4.5 kilo falan aldm daha...
kocan kızıomu foto koymaya foton yok dimi ben görmedimde ya da hatırlamıoumbenimde benimde aynen anlattığın gibi öne doğru sipsiviribişey arkadan falan belli değil hiç.yandanda göbişi kesip atsan bişey kalmaz zaten 4.5 kilo falan aldm daha...
selamlar canlarım hayırlı sağklıklı sıkıntısız bir gün diliyorum cumanız mübarek olsun allahım bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Saol canım herkes anlıo dediin gibi erkek olduunu ama annemler duba gibi olmuşsun yok buna dombili tombiş diye moralimi bozuyorlar walla
Bu haftamın bitişinin internet diliyle kaydirigubbakcemile3
Internet diliyle bu haftanın özeti:
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta. Yüklenme hızı ise sabit ve bu hızı artıramazsınız, ancak sürekli sorunlara odaklanarak hızı düşürebilirsiniz.
Bebeğiniz kendi kendine yüklenmeye devam ederken ona göz kulak olmaya devam edin, ancak diğer işlerinizi de sürdürün.
Hayırlı cumalar canım hoşgeldin AMİNselamlar canlarım hayırlı sağklıklı sıkıntısız bir gün diliyorum cumanız mübarek olsun allahım bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?