2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlar ben kızımı giydiricem malum okulumuz var sizleri yakalayıp iki kelime edebildim sonunda cok sevindim ben genellikle akşamları girebiliyorum o zamanda sizler olmuyosunuz hepinizi öptüm bebişlerinize iyi bakın

bebegın kan grubuna anne karnındayken bakılabılıyomu??? bızdede var uyusmazlık 7. ayda bakcaz dedıler ama napcaklar hıc bılmıyorum

kilodan yakınan sadece sen değilsin cnm .rahat ol:)

Bende varım bendeeeee Ben normalde zayıfım diye rahattım ama daha kilolu insanlar bile benim kadar kilo almadı yaaa..vallahide aşırı hiç bişeycikler yemiyom zaten sporcuydum yesemde kilo almayan biriydim..ama yinede dikkat eden bi insanım beslenmeme..bilinçsizde değilim yani..ama nasıl oluyor anlamıyorumm..hamileliğe zayıf veya normal kiloloyla başlayanlar daha çok laırlarmış diye okumuştum netten yalnız..yani normali 11-12 kiloysa bizim gibilerde 15-16 normal oluyomuşş..vücudunda bebeğinde ihtiyacı varmış..yoksa bebek beslenemez düşük kilolu olurmuşş..ama beni görenlerde ne güzel çok kilo almadın arkadan hiç hamile gibi değilsin diyolar..onlarada şaşıyomm..yok diyom 10 kilo aldım ben..ama göbeğim baya var benim..acaba kilolar göbeğemdemi toplanıyor ki :)))))))

bebegın kan grubuna anne karnındayken bakılabılıyomu??? bızdede var uyusmazlık 7. ayda bakcaz dedıler ama napcaklar hıc bılmıyorum

Yok canım bebeğin kan grubuna bakılamıyor. uyuşmazlık testi diye bir test var. sadece senin kanında antikor var mı yok mu ona bakılıyor. 28. haftaya kadar bakılıyor. onu söylemişlerdir sana. benim bakıldı. antikor oluşmamış. iğne vuracaklar şimdi

cok tesekkur ederım ttalım merak edıyodum bende nası olcak dıye...

ya kızlarrr kıloyu cok takıyosunu kafanıza.. bebegınızdede sızdede bı problem yoksa alın kılo nolcak bosverınnn takmayın yaw:):) 15e kada yolu var...

Kızlar göbilere foto ekledim bu defa kiloların bi kısmı oğluşa gitmiş galiba inşallah öledir Allah ım :Saruboceq:

ya kızlarrr kıloyu cok takıyosunu kafanıza.. bebegınızdede sızdede bı problem yoksa alın kılo nolcak bosverınnn takmayın yaw:):) 15e kada yolu var...

vereliniortak

kızmayın banaa ama ben daha almak bile istiyom:sm_cool: tombiş olayım şöyle delikafaduldençok zayıflık çektim çooookj:gitme:

Toxic cim maşşallah sana ve göbişine..evet bencede oğluşun atak yapmış gibi..tam bi erkek annesi adayısın.çok belli yani erkek olduğu..benimde sivri karnım cnm..öne doğru füze gibi gidiyoz bizde..gören tanıyan tanımayan herkes erkek olduğunu anlıyoo..yanlarda benimde belimde boşluk var ön taraf öne doğru gidiyo :))))

benimde benimde aynen anlattığın gibi öne doğru sipsiviribişey arkadan falan belli değil hiç.yandanda göbişi kesip atsan bişey kalmaz zaten 4.5 kilo falan aldm daha...

selamlar canlarım hayırlı sağklıklı sıkıntısız bir gün diliyorum cumanız mübarek olsun allahım bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Saol canım herkes anlıo dediin gibi erkek olduunu ama annemler duba gibi olmuşsun yok buna dombili tombiş diye moralimi bozuyorlar walla

benimde benimde aynen anlattığın gibi öne doğru sipsiviribişey arkadan falan belli değil hiç.yandanda göbişi kesip atsan bişey kalmaz zaten 4.5 kilo falan aldm daha...

Doğrudur cnmm tahmin ederimm..bende aynaya baktığımda eşimde öle söylüyoo karnın gidince sanki pek bi şeyin yok aynı gibisin diyo..ama bu 10 kiloooo nerdeeeeeeeeee anlamadııımmmmmm beennnnnnnnn...delikafaduldensempatiksalakcinni

kocan kızıomu foto koymaya foton yok dimi ben görmedimde ya da hatırlamıoum

Bu haftamın bitişinin internet diliyle kaydirigubbakcemile3
Internet diliyle bu haftanın özeti:
Bebeğin yüklenmesi %66 tamamlandı ve kalan tahmini süre 13 hafta. Yüklenme hızı ise sabit ve bu hızı artıramazsınız, ancak sürekli sorunlara odaklanarak hızı düşürebilirsiniz.
Bebeğiniz kendi kendine yüklenmeye devam ederken ona göz kulak olmaya devam edin, ancak diğer işlerinizi de sürdürün.

selamlar canlarım hayırlı sağklıklı sıkıntısız bir gün diliyorum cumanız mübarek olsun allahım bebeişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Hoşgeldin cnm..seninde cuman mübarek olsunn dualarımız kabul olsun inşallah hep beraber

Saol canım herkes anlıo dediin gibi erkek olduunu ama annemler duba gibi olmuşsun yok buna dombili tombiş diye moralimi bozuyorlar walla

Sıkma sen canını şekerimm..herkesin bir değil işte..kiminin iç karnı geniş onlarınki pek dışarıya çıkmıyo göbişleri..benimde iç karnım yokmuş ki göbiş çok var..zaten benim 3.ayda fırladı göbişim ki dediğim gibi zayıftım yanii..

Aaaa ne kadar cüsel miş öyle o yazııı..çok hoşuma gittii çok hoşşşş :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…