Canım ilk baş pc de boyutunu küçült istersen 640x640 sonra atyoksa silsem mi acaba resmi yaa
ByyyssKızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın...
kocan kızıomu foto koymaya foton yok dimi ben görmedimde ya da hatırlamıoum
Kızlar ben çıkıyorum, kendinize iyi bakın...
Hoşgeldin cnm..seninde cuman mübarek olsunn dualarımız kabul olsun inşallah hep beraber
Hayırlı cumalar canım hoşgeldin AMİN
pelın masallah canım hıc kılo almamıssın ya ne guzel... sadece gobus var:)
kız şeyma bu ismmizin altında 3 tane kalp var bizim onlar ne işe yarıo yaa mesj yazdıkçamı çoğalıyo ya da aktif oldukça mı?bilio musun?
kızlarrr kac tane hamıle kıyafetı aldınız... ben bır pantolon bıde uzun tunık aldım elbıse gıbı baska bısı almadım almayıda dusunmuyorum... yettı bana calısmıyor oluncada:):)
bakalım bakalımkızlar bende az önce göbeğimi ekledim çok büyük olmuştu ama düzelttim
hoşbulduk canım bugün keyfin nasıl canım
Ah keşke 9 kilo aldım yemek yiince de 9 küsür oluo ama nereye gitti anlamadım :)pelın masallah canım hıc kılo almamıssın ya ne guzel... sadece gobus var:)
canzi canım hosgelmıssın sende... kusura bakma gec gordum... bı yazıp bı ev işi yapıyomda:):)
Canım robadan bir elbise al sonrada giyersin.En yakın arkadaşımın düğününde kuzeni 27. haftasındaydı terziye penye gibi kumaştan kenararı saten kurdeleydi robadan bir elbise diktirmişti çok şaşalı bişi diildi ama makyaj,saç,takı felan tamamlamıştı...Ben 2 tane hamileler için kot aldım lw den iki tane de hamile tişörtü aldım yine oradan bir uzun tunik aldım bir de uzun böyle hafif bol siyah gömlek aldım başka da bişeyim yok.yazlık badilerim vardı böyle göğüs altından bol falan onları giyerim diyodum geçen denedim hepsi yapıştı göbişe bakalım yazlık alıcam galiba ama panolon almam heralde iki kotla idare etmeye çalışıcam ya da belki bitane daha alabilirim yazık günah ama sonra giyemiycez.
Yaaa ben kara kara düşünüyorm 29 mayısta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne giyerim ne yaparım diye.onlar (iki kız kardeş)bizim düğünlerimizde hep abiye falan giydiler gideler kuaföre yaptırrlardı saçlarını falan da.şimdi ben de abiye giymek istiyorum ama alsam olmaz bidaha hiç giyemem ne yapacağmı bilemedm vallahi...Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?