2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik yedik yemeğimizi kızlar ben artık deli gibi acıkmıyorum sanırım psikolojik bebeğim zayıfken acaip acıkıyordum şimdi dr iyi kilosu hatta haftasına göre iyi diyince ben acıkmamaya başladım ilginç dimi:))

Ben gene üzüüyorum teyzemin kızının nişanı var 25 temmuzda istanbulda gidemicem galiba ama dr sorucam bakalım izin vericekmi izin verse de eşim felan şimdi bile gelicem die surat asıo yollamaz heralde
Off gidemem 39. haftamda olucam kesin doururum oralarda

Son düzenleme:

bende birtane kot aldım lcw den o kadar evde hep yattığım için hiç kıyafet almadım ama şimdi bir tane tşört istiyorum o bebekli olanlardan başkada birşey almamikisi yeter evde de hep gecelik giydim vc ye kalkmadığım için sıyırması kolay oluyordu şimdi artık vc ye kalkıyorum eşofmana geçtim onlarda hep oluyor sorunum olmadı kyafetle

canım sen istanbuldasın bıde cık arastır.. gogus altından bolaran cok guzel abıye kıyafetler var... onlardan al sonrada kullanırsın bence oyle yap:)

zemuszemus oo afiet bal şeker olsun
Psikolojik canım bende 9 kiloya ulaştıımı grünce dün.Dünden beri sanki hiç acıkmıyorum gibi kaydirigubbakcemile3

robadan dediğin nası bişey cnm ben bilmiorm cahilliğime verkaydirigubbakcemile3göğüs altından bollaşanlardan mı?bunun gibi mesela

rengi çok hoşuma gitti bi de tiril tiril ama üst kısmı biraz açık askıları falan olsaymış daha hoş olurmuş.

canım bende aynne senın durumundayım acayıp acıkıyorum eskıden hayatta hıc acıkmazdım yanı sımdı 6 ogun yıyorum nerdeyse:):)

benimde ne yazıkki 23 mayısta ablamın düğünü var manisada ben gidemiyorum doktorum bebeğini tehlikeye atmak istersen git belki birşey olmaz ama bu kadar sıkıntı çektin bare erken gelmesin dedi ama ben çokkkkk üzülüyorum ablam çok üzülüyor erteleme olmadı bende ertelemeyin dedim eşim gidecek artık bana ordan arada canlı yayın yapacak

ayyy canım bu cok hosmus daha sonrada kullanabılırsın cok abartılıda degıl ama bence cok sık:)

Canım sen wcye bile kalkamadın mı ay kıyamam ben sana eee nasıl oldu kim yardım etti annen mi?Ama şimdi kalkabiliyor olman bile süper. Aman yat kuzum yat

insanın ablasının düğününde yanında olamaması çok kötüdür cnm ama
bebeğinden hiç bişey önmeli olmadığı için boşver sende artık gelince eşin anlatır sana
herşey bebişlerimiz için nasılsa

aaaa nie görünmior yaaa demin baktım gözüküodu şimdi x olmuş bidaha deniyeyim şeyma o yeşiliede gördüm demin nette çok güzel ama ben daha düğünlük bişey istiyorum arkadaşım çok yakın akrabadan öteyiz saçta yaptırırım alırsam dur bi deniym fotoyu..

ayyy benim kızkardeşim gelememişti düğüne dışgebelikti ozaman dr.kendini tehlikeye atamassın diyip göndermemişti neyse ki salonun netten canlı yayını vardı açıp izlemişti oradan cnm benim sizin düğün salonunun yok mu internet üzerinden bağlantısı???

Canım sen wcye bile kalkamadın mı ay kıyamam ben sana eee nasıl oldu kim yardım etti annen mi?Ama şimdi kalkabiliyor olman bile süper. Aman yat kuzum yat

bu haftaya kadar küçük wc için hiç kalkmadım allh binlerce defa razı olsun kayınvalidem yaptırdı hafta sonu eşim yaptırdı hastanede yattığımda sürgü vermişlerdi sonra onu bize verdiler evde de onu kullandım büyük wc de günde 1 kere ona kalktım evet şimdi artık kalkmak bile süper
şeker yüklemesi için 3 aydır ilk defa 1 saat sandalye oturdum birde dışarda tabi benim için büyük bir olay kızlar valla allahım sağlıklı hamilikler versin şükür sonuçta bebeğim benimle olmaya devam etti o yüzden hiçççç zor gelmedi rabbim sabrını verdi

bu arada o kadar sıcak ki klimayı açtım ya ben şimdiden daralıyorum yandım 1 ay sonra buranın sıcağında napıcam bilmem

evet ama dediğin gibi bebişler daha önemli olsun o mesut olsun mutlu olsun benim için yeter

valla bilmiyorum canım sorarım öyle olursa çok güzel olur valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…