Ben 2 tane hamileler için kot aldım lw den iki tane de hamile tişörtü aldım yine oradan bir uzun tunik aldım bir de uzun böyle hafif bol siyah gömlek aldım başka da bişeyim yok.yazlık badilerim vardı böyle göğüs altından bol falan onları giyerim diyodum geçen denedim hepsi yapıştı göbişe bakalım yazlık alıcam galiba ama panolon almam heralde iki kotla idare etmeye çalışıcam ya da belki bitane daha alabilirim yazık günah ama sonra giyemiycez.
Yaaa ben kara kara düşünüyorm 29 mayısta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne giyerim ne yaparım diye.onlar (iki kız kardeş)bizim düğünlerimizde hep abiye falan giydiler gideler kuaföre yaptırrlardı saçlarını falan da.şimdi ben de abiye giymek istiyorum ama alsam olmaz bidaha hiç giyemem ne yapacağmı bilemedm vallahi...Çok üzgünüm çoook
Ben 2 tane hamileler için kot aldım lw den iki tane de hamile tişörtü aldım yine oradan bir uzun tunik aldım bir de uzun böyle hafif bol siyah gömlek aldım başka da bişeyim yok.yazlık badilerim vardı böyle göğüs altından bol falan onları giyerim diyodum geçen denedim hepsi yapıştı göbişe bakalım yazlık alıcam galiba ama panolon almam heralde iki kotla idare etmeye çalışıcam ya da belki bitane daha alabilirim yazık günah ama sonra giyemiycez.
Yaaa ben kara kara düşünüyorm 29 mayısta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne giyerim ne yaparım diye.onlar (iki kız kardeş)bizim düğünlerimizde hep abiye falan giydiler gideler kuaföre yaptırrlardı saçlarını falan da.şimdi ben de abiye giymek istiyorum ama alsam olmaz bidaha hiç giyemem ne yapacağmı bilemedm vallahi...Çok üzgünüm çoook
zemuszemus oo afiet bal şeker olsunbiz geldik yedik yemeğimizi kızlar ben artık deli gibi acıkmıyorum sanırım psikolojik bebeğim zayıfken acaip acıkıyordum şimdi dr iyi kilosu hatta haftasına göre iyi diyince ben acıkmamaya başladım ilginç dimi:))
canım benim olsun önemli değil hoşbulduk tatlım seninde göbüşünün maşallahı var canım allahım nazarlarrdan saklasın
Canım robadan bir elbise al sonrada giyersin.En yakın arkadaşımın düğününde kuzeni 27. haftasındaydı terziye penye gibi kumaştan kenararı saten kurdeleydi robadan bir elbise diktirmişti çok şaşalı bişi diildi ama makyaj,saç,takı felan tamamlamıştı...
biz geldik yedik yemeğimizi kızlar ben artık deli gibi acıkmıyorum sanırım psikolojik bebeğim zayıfken acaip acıkıyordum şimdi dr iyi kilosu hatta haftasına göre iyi diyince ben acıkmamaya başladım ilginç dimi:))
bende birtane kot aldım lcw den o kadar evde hep yattığım için hiç kıyafet almadım ama şimdi bir tane tşört istiyorum o bebekli olanlardan başkada birşey almamikisi yeter evde de hep gecelik giydim vc ye kalkmadığım için sıyırması kolay oluyordu şimdi artık vc ye kalkıyorum eşofmana geçtim onlarda hep oluyor sorunum olmadı kyafetle
benimde ne yazıkki 23 mayısta ablamın düğünü var manisada ben gidemiyorum doktorum bebeğini tehlikeye atmak istersen git belki birşey olmaz ama bu kadar sıkıntı çektin bare erken gelmesin dedi ama ben çokkkkk üzülüyorum ablam çok üzülüyor erteleme olmadı bende ertelemeyin dedim eşim gidecek artık bana ordan arada canlı yayın yapacak
benimde ne yazıkki 23 mayısta ablamın düğünü var manisada ben gidemiyorum doktorum bebeğini tehlikeye atmak istersen git belki birşey olmaz ama bu kadar sıkıntı çektin bare erken gelmesin dedi ama ben çokkkkk üzülüyorum ablam çok üzülüyor erteleme olmadı bende ertelemeyin dedim eşim gidecek artık bana ordan arada canlı yayın yapacak
Canım sen wcye bile kalkamadın mı ay kıyamam ben sana eee nasıl oldu kim yardım etti annen mi?Ama şimdi kalkabiliyor olman bile süper. Aman yat kuzum yat
Canım sen wcye bile kalkamadın mı ay kıyamam ben sana eee nasıl oldu kim yardım etti annen mi?Ama şimdi kalkabiliyor olman bile süper. Aman yat kuzum yat
insanın ablasının düğününde yanında olamaması çok kötüdür cnm ama
bebeğinden hiç bişey önmeli olmadığı için boşver sende artık gelince eşin anlatır sana
herşey bebişlerimiz için nasılsa
ayyy benim kızkardeşim gelememişti düğüne dışgebelikti ozaman dr.kendini tehlikeye atamassın diyip göndermemişti neyse ki salonun netten canlı yayını vardı açıp izlemişti oradan cnm benim sizin düğün salonunun yok mu internet üzerinden bağlantısı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?