bu haftaya kadar küçük wc için hiç kalkmadım allh binlerce defa razı olsun kayınvalidem yaptırdı hafta sonu eşim yaptırdı hastanede yattığımda sürgü vermişlerdi sonra onu bize verdiler evde de onu kullandım büyük wc de günde 1 kere ona kalktım evet şimdi artık kalkmak bile süper
şeker yüklemesi için 3 aydır ilk defa 1 saat sandalye oturdum birde dışarda tabi benim için büyük bir olay kızlar valla allahım sağlıklı hamilikler versin şükür sonuçta bebeğim benimle olmaya devam etti o yüzden hiçççç zor gelmedi rabbim sabrını verdi
bu haftaya kadar küçük wc için hiç kalkmadım allh binlerce defa razı olsun kayınvalidem yaptırdı hafta sonu eşim yaptırdı hastanede yattığımda sürgü vermişlerdi sonra onu bize verdiler evde de onu kullandım büyük wc de günde 1 kere ona kalktım evet şimdi artık kalkmak bile süper
şeker yüklemesi için 3 aydır ilk defa 1 saat sandalye oturdum birde dışarda tabi benim için büyük bir olay kızlar valla allahım sağlıklı hamilikler versin şükür sonuçta bebeğim benimle olmaya devam etti o yüzden hiçççç zor gelmedi rabbim sabrını verdi
Ben 2 tane hamileler için kot aldım lw den iki tane de hamile tişörtü aldım yine oradan bir uzun tunik aldım bir de uzun böyle hafif bol siyah gömlek aldım başka da bişeyim yok.yazlık badilerim vardı böyle göğüs altından bol falan onları giyerim diyodum geçen denedim hepsi yapıştı göbişe bakalım yazlık alıcam galiba ama panolon almam heralde iki kotla idare etmeye çalışıcam ya da belki bitane daha alabilirim yazık günah ama sonra giyemiycez.
Yaaa ben kara kara düşünüyorm 29 mayısta çok yakın arkadaşımın düğünü var ne giyerim ne yaparım diye.onlar (iki kız kardeş)bizim düğünlerimizde hep abiye falan giydiler gideler kuaföre yaptırrlardı saçlarını falan da.şimdi ben de abiye giymek istiyorum ama alsam olmaz bidaha hiç giyemem ne yapacağmı bilemedm vallahi...Çok üzgünüm çoook
canım ya allah yardımcın olsun kayınvaliden de allah razı olsun cidden ben 1 hafta yattım o kadar zor ki tahmin edebiliyorum ama tabi senin durumun daha zor. bebeğin çok kıymetli olucak.
hiiiii ayy nekadar zor şükürler olsun rabbime kanamalarım falan oldu ilk başta benim de ama böyle değildm yani...yerinde olsam ben de gitmezdim düğüne falan...
pşşşşt didem napıon fıstığım??
e bende görünüyor mavi elbise allah allaaah...
canım benım ne zorluklar cekmısın... allahım sana ıns cok guzel bı evlat nasıp etsın yaaa... cok uzuldum ınsallah saglıkla gelsın dunyaya
bu arada üzerinde bebek resmi olan tşhörtler acaip dar bende çok heveslendim denedim ama yakışmadı zaten kilo aldım iyice dar şeyler giymek istemiyorum zaten eşim nefret ediyor dar hamile kıyafetlerinden kesinlikle giymemi istemiyorum hele tayt evde bile giydiğimde kötü kötü bakıyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?