2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya allah yardımcın olsun kayınvaliden de allah razı olsun cidden ben 1 hafta yattım o kadar zor ki tahmin edebiliyorum ama tabi senin durumun daha zor. bebeğin çok kıymetli olucak.

hiiiii ayy nekadar zor şükürler olsun rabbime kanamalarım falan oldu ilk başta benim de ama böyle değildm yani...yerinde olsam ben de gitmezdim düğüne falan...

bende çalıştığım için 1 kot 1 spor pantolan bide normal kesim bir pantolon aldım.elbise aldım tayt ve tunik aldım.çalışınca zor oluyor.2-3 tane de üst aldım.kendimden giyebildiğim bi kaç şey var onlarla idare ediyorum.bak yine baya almışım ama onlar bile yetmiyor sanki :)
buarada bende seninle aynı dertteyim cnm bu yaz o kdr düğün var ki kuzenimin sünneti öteki kuzenimin düğünü çok yakın arkadaşımın düğünü ne yapıcam bilmiyorum.şimdilik sadece 1 tane gögüs altından bol şifon bi elbise diktiriyorum.
sende kumaşını kendin alıp terzi tarzı bi yerde yada dikiş yapan yakınların varsa onlara diktirebilirsin.moda ewine girince fiyatta artıyor ne gerek var birdaha giyilemiyecek işte .

canım benım ne zorluklar cekmısın... allahım sana ıns cok guzel bı evlat nasıp etsın yaaa... cok uzuldum ınsallah saglıkla gelsın dunyaya

ayy bu elbise de tam benlik normalde hemen alırdım ama şimdi bu halimle olmaz heralde koca göbeğe ama çok şeker...

canım ya allah yardımcın olsun kayınvaliden de allah razı olsun cidden ben 1 hafta yattım o kadar zor ki tahmin edebiliyorum ama tabi senin durumun daha zor. bebeğin çok kıymetli olucak.

evet canım zor ama allahım sabrını veriyor çok şükür benim bebeğim gerçekten kıymetli olacak birde 5 yıl sonra geldi arada birde 20 haftalık bir kaybım oldu yani allahım eğer bebeğimi kucağımda görmeyi nasip ederse dünyalar benim olacak ve bu yaşadıklarımın hepsi geçecek canım

hiiiii ayy nekadar zor şükürler olsun rabbime kanamalarım falan oldu ilk başta benim de ama böyle değildm yani...yerinde olsam ben de gitmezdim düğüne falan...

canım benim işte rahim ağzı yetmezliği olduğu için tamamen yerçekimine karşı yatmak şart dikiş atıldı ama yinede ayağa kalkmak sakıncalı olduğu için yattım yatmayada devam ediyorum canım bende düğüne gitmiyorum zaten kesin

Ayy canım benim ne iyi kayınvaliden varmış olsun çok az kaldı tatlım 5-6 hafta daha sabretsen bile yeter kocxaman oldu artık

pşşşşt didem napıon fıstığım??

Canım sorma ya işyeri gergin müdür yine özel gününde galiba kan kusturdu dünden beri sorma yani tek tesellim yarın kızımı göreceğim

e bende görünüyor mavi elbise allah allaaah...

Kız görünmüyor ki yorum yapıyım

canım benım ne zorluklar cekmısın... allahım sana ıns cok guzel bı evlat nasıp etsın yaaa... cok uzuldum ınsallah saglıkla gelsın dunyaya

çok teşekkürler canım allah razı olsun hepimize hayırlı sağlıklı noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin her geçen gün için dua ediyorum allahım bana bugünlere gelmeyi nasip etti bundan sonrasınıda nasip etsin inşallah vakitlice gelsin bebişlerimiz

bu arada üzerinde bebek resmi olan tşhörtler acaip dar bende çok heveslendim denedim ama yakışmadı zaten kilo aldım iyice dar şeyler giymek istemiyorum zaten eşim nefret ediyor dar hamile kıyafetlerinden kesinlikle giymemi istemiyorum hele tayt evde bile giydiğimde kötü kötü bakıyor:)))

Aynen ben de gittim kalça kısmı çok dar geldi bende kalça çok olduğu için eee kız bebek zaten daha da genişledi fıçı gibiyim

1.link mavi elbise ikincisi de çok tatlı şifon bi elbise ama 2.olmaz sanırım
şeyma senin eklediğinde güzel tam düğünlük ama ben şöyle bişey istiorm
rengi cıvıl cıvıl olsun göğüs altından bol olsun bi de diz altı ya da dizlerde bişi olsun askılı
olabilir.aman ne çok şey istiom valla takmıyayım kafama kocişi alır başının etini yerim koca
istanbulu gezdirirken:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…