2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım benim ne iyi kayınvaliden varmış olsun çok az kaldı tatlım 5-6 hafta daha sabretsen bile yeter kocxaman oldu artık

evet canım gerçekten çok iyi öncedende aynıydı şimdide aynı şaşırtmadı beni doktorumda 35. haftaya gelince istediği gün gelebilir diyor canım allahım vaktinde sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde kucağımda olmayı nasip etsin tek dileğim bu

aminnn cnm sen de bebişine sağlıkla kavuş inşallah cnm bunca sıkıntıya değisn inşallah:Saruboceq:

Sen gönlünü ferah tut canım şimdi bile doğsa kocaman oldu hiç 1 şey olmaz tabi sen söyle otursun oturduğu yerde:dance:

kızlar iki oda arasında kararsız kaldım dümdüz beyaz sade bişi istiyorum zaten

fikirlerinizi bekliyorum.
odayı kırmızı halı kırmızı perde ve aksesuarlarla tamamlayacağım.

kıslaaarrr sulu kabak yemegı yapıyım dıyorum nası yapıyım hıc yapmadım da:):)

kızlar ya tuzsuz yemek çok kötü saman gibi nasıl alışıcam ya ben bilmiyorum. sizlerede yasak mı tuz ?

kızlar ya tuzsuz yemek çok kötü saman gibi nasıl alışıcam ya ben bilmiyorum. sizlerede yasak mı tuz ?

kıslaaarrr sulu kabak yemegı yapıyım dıyorum nası yapıyım hıc yapmadım da:):)

Ay dur ben tarif edicem ilk kez bu hafta yaptım. Kabakları soy küp küp kes. Rondoda 1 soğan 1 domates 1 biber çektir iyice bu karışımı tencereye koy 1 kaşık salça tuz at kabakları da at sonra üstüne çıkacak kadar su koy nane ile kırmızı bilber 1 kaşık da sıvı yağ at pişsin. Ama dikkat et çok su koyma salıyor suyunu

bende 2. resimdekini beğendim ama mavide çok hoş ikiside olur yani tabi açıklık olayına eşler bazen takıyorlar malesef

Banada eşim ilk zamanlar karnım az olduğu için azcık dar şeyler giy göbeğin belli olsun diyodu ama şimdi füze gibi karnıma bende öle çok dar şeyleri yakıştıramıyorum..aynen tayt hayattaaaaa giydirmezz zaten bi tane bile öle taytım filan yokturr...

Canım k.validen yönünden çok şanslıymışsın gerçekten.allah hiç bozmasın aranızı..sıkıntılarının karşılığında allahım güzel bi evlat verecek sana bence :)) az daha sık dişiniii..bu haftalardan sonra zaman çok çabuk geçiyo diyolarr..

Benim tansiyonum iyi şükür hep 9-6 veya 10-6 çıkıyo.hamilelikten öncede böyledi..elim ayağımda şişmiyo şükür..tuzu azalt ama yinede tamamen kesme dedi banada dr..

Buarada kızlar ben göbeğime bakınca bi tarafı az bişey daha şiş öne doğru gibi yani azcık yamuk gibi duruyoo..acaba o tarafta kafasımı vardır??

of valla yok artık tuz özellikle salatalara falan sakın atma dedi yemek pişirken kullan abartmadan dedi onun dışında bide yumurtaya koyabilirsin yoksa yenmez dedi cidden yenmiyor off ama pilav falan saman gibi oluyor resmen.
benim ayaklarım çok şişiyor haftasonu bi şey yok ama hafta içi hele perşembe cuma resmen davul oluyor

bende 2. resimdekini beğendim ama mavide çok hoş ikiside olur yani tabi açıklık olayına eşler bazen takıyorlar malesef

benimki de öyle buralarda giydirmez hatta hep iki çeşittir kıyafetlerim 1 çeşit askılı ipli boyundan bağlamalı diğerleri daha kapalı kısa kollu gömlek tişört.o açık olanlara tekirdağda hiiiiç karışmıyor giyebilirsin diyor ama burada hayatta giydirmez bana...T.ağ da da herkes öyle deniz kenarı olduğu için baya açık giyinior millet benim giydiklerim iyi gene oradakaydirigubbakcemile3

Buarada kızlar ben göbeğime bakınca bi tarafı az bişey daha şiş öne doğru gibi yani azcık yamuk gibi duruyoo..acaba o tarafta kafasımı vardır??

bana da öyle gibi geldi bende eşime sordum geçen gün dedim bak bakalım bi yamukluk var gibi bende :))))) eşimde yok ortadan geçen çizgi yamuk o yüzden sana öyle geliyor dedi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…