Ayy canım benim ne iyi kayınvaliden varmış olsun çok az kaldı tatlım 5-6 hafta daha sabretsen bile yeter kocxaman oldu artık
çok teşekkürler canım allah razı olsun hepimize hayırlı sağlıklı noksansız kusursuz evlatlar nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin her geçen gün için dua ediyorum allahım bana bugünlere gelmeyi nasip etti bundan sonrasınıda nasip etsin inşallah vakitlice gelsin bebişlerimiz
evet canım gerçekten çok iyi öncedende aynıydı şimdide aynı şaşırtmadı beni doktorumda 35. haftaya gelince istediği gün gelebilir diyor canım allahım vaktinde sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde kucağımda olmayı nasip etsin tek dileğim bu
Ben mor olanı beğendim çiğdoş
kıslaaarrr sulu kabak yemegı yapıyım dıyorum nası yapıyım hıc yapmadım da:):)
kızlar iki oda arasında kararsız kaldım dümdüz beyaz sade bişi istiyorum zaten
fikirlerinizi bekliyorum.
odayı kırmızı halı kırmızı perde ve aksesuarlarla tamamlayacağım.
kıslaaarrr sulu kabak yemegı yapıyım dıyorum nası yapıyım hıc yapmadım da:):)
1.link mavi elbise ikincisi de çok tatlı şifon bi elbise ama 2.olmaz sanırım
şeyma senin eklediğinde güzel tam düğünlük ama ben şöyle bişey istiorm
rengi cıvıl cıvıl olsun göğüs altından bol olsun bi de diz altı ya da dizlerde bişi olsun askılı
olabilir.aman ne çok şey istiom valla takmıyayım kafama kocişi alır başının etini yerim koca
istanbulu gezdirirken:))))
bu arada üzerinde bebek resmi olan tşhörtler acaip dar bende çok heveslendim denedim ama yakışmadı zaten kilo aldım iyice dar şeyler giymek istemiyorum zaten eşim nefret ediyor dar hamile kıyafetlerinden kesinlikle giymemi istemiyorum hele tayt evde bile giydiğimde kötü kötü bakıyor:)))
evet canım gerçekten çok iyi öncedende aynıydı şimdide aynı şaşırtmadı beni doktorumda 35. haftaya gelince istediği gün gelebilir diyor canım allahım vaktinde sağlıklı noksansız kusursuz bir şekilde kucağımda olmayı nasip etsin tek dileğim bu
kızlar ya tuzsuz yemek çok kötü saman gibi nasıl alışıcam ya ben bilmiyorum. sizlerede yasak mı tuz ?
Sen gönlünü ferah tut canım şimdi bile doğsa kocaman oldu hiç 1 şey olmaz tabi sen söyle otursun oturduğu yerde:dance:
bende 2. resimdekini beğendim ama mavide çok hoş ikiside olur yani tabi açıklık olayına eşler bazen takıyorlar malesef
Buarada kızlar ben göbeğime bakınca bi tarafı az bişey daha şiş öne doğru gibi yani azcık yamuk gibi duruyoo..acaba o tarafta kafasımı vardır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?