cnm görünmüyor resimler
ewet cnm gözükmğyorama ben ilk defa paylaşıyorum resim karanbole yaptım olmadı.
nasıl düzelteceğimide bilemedim açıkçası.
senden başka ilgilenen de olmadı zaten benneyaptımki
ewet cnm gözükmğyorama ben ilk defa paylaşıyorum resim karanbole yaptım olmadı.
nasıl düzelteceğimide bilemedim açıkçası.
senden başka ilgilenen de olmadı zaten benneyaptımki
Banada eşim ilk zamanlar karnım az olduğu için azcık dar şeyler giy göbeğin belli olsun diyodu ama şimdi füze gibi karnıma bende öle çok dar şeyleri yakıştıramıyorum..aynen tayt hayattaaaaa giydirmezz zaten bi tane bile öle taytım filan yokturr...
Canım k.validen yönünden çok şanslıymışsın gerçekten.allah hiç bozmasın aranızı..sıkıntılarının karşılığında allahım güzel bi evlat verecek sana bence :)) az daha sık dişiniii..bu haftalardan sonra zaman çok çabuk geçiyo diyolarr..
Benim tansiyonum iyi şükür hep 9-6 veya 10-6 çıkıyo.hamilelikten öncede böyledi..elim ayağımda şişmiyo şükür..tuzu azalt ama yinede tamamen kesme dedi banada dr..
Bence de buluşalım artıkkkkk ama durun önce kızımı görücem yarın dua edin ne olur iyi olsun prenses
Ay dur ben tarif edicem ilk kez bu hafta yaptım. Kabakları soy küp küp kes. Rondoda 1 soğan 1 domates 1 biber çektir iyice bu karışımı tencereye koy 1 kaşık salça tuz at kabakları da at sonra üstüne çıkacak kadar su koy nane ile kırmızı bilber 1 kaşık da sıvı yağ at pişsin. Ama dikkat et çok su koyma salıyor suyunu
Bence de buluşalım artıkkkkk ama durun önce kızımı görücem yarın dua edin ne olur iyi olsun prenses
Buarada kızlar ben göbeğime bakınca bi tarafı az bişey daha şiş öne doğru gibi yani azcık yamuk gibi duruyoo..acaba o tarafta kafasımı vardır??
Şeymaaa sende olsan kız senide çok merak ediyorm ben. bigün günün birinde istanbula gelme ihtimalin varmı cnm?dün dedin ya bende tek başıma buluşucam burada üzüldüm vallabelki gelirsen bu tarafa ozamanda bi buluşma düzenlenir heee.kimse gelmezse biz buluşuruz sen ben didem:sm_cool:
cok cok sagol canım valla... bugun aksam denıcem hemen.... ama benım rondom yandı... ben ılk soganları kavursam bıberler sonra kabakları koysam uzerıne domates salca tuz nane pulbıber olmaz mıkıne?? bıde domateslerın kabugunu soyayım mı??
bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu(
Patates yemeğini nasıl yapıosun öle.Ben soğan kavuruyorum kıymalı yaparsam sonra kıyma salça daha sonra kabakları atıyorum 2 çevttiriyorum sorna suyunu tuzdur tabiki nane olmassa olmaz ve pirinçte atıyorum içine annem öle yapardı ama ben pek yapmıyorum sevmiyoruz diee...cok cok sagol canım valla... bugun aksam denıcem hemen.... ama benım rondom yandı... ben ılk soganları kavursam bıberler sonra kabakları koysam uzerıne domates salca tuz nane pulbıber olmaz mıkıne?? bıde domateslerın kabugunu soyayım mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?