2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok hoşuma gitti tarif vermek genelde ben tariften okurum yeni öğrenince aklımda kaldı gördün mü şeymacım

ewet cnm gözükmğyor ama ben ilk defa paylaşıyorum resim karanbole yaptım olmadı.
nasıl düzelteceğimide bilemedim açıkçası.
senden başka ilgilenen de olmadı zaten benneyaptımki

canım resmin üzerine sağ tık yapıp özellikler diyorsun oradaki adres satırındakilerin tamamını kopyalayıp burada mesaj kutusunun iinde sarı bir resim var dağ gibi ona tıklayıp oraya yapıştırıyorsun oluyor...yani benimkilerinde bazıları olmadı ama bu şekilde yapılıor...

Bence de buluşalım artıkkkkk ama durun önce kızımı görücem yarın dua edin ne olur iyi olsun prenses

ewet cnm gözükmğyor ama ben ilk defa paylaşıyorum resim karanbole yaptım olmadı.
nasıl düzelteceğimide bilemedim açıkçası.
senden başka ilgilenen de olmadı zaten benneyaptımki

sen direk baktığın sayfayı kopyala yapıştır istersen yada orda dağ resmi var oraya yapıştır zaten msj yazdığın metinde görünürse bizde görürüz

Bence de buluşalım artıkkkkk ama durun önce kızımı görücem yarın dua edin ne olur iyi olsun prenses

canım inşallah hepimizin evlatları hayırlı ve güzel olsun banada bu haftadan sonra zaman durdu gibi geliyor malesef nedense
benim eşimde dar şeylerden nefret eder ama şimdi göbeğimin dışarıya çıkması hoşuna gidiyor bakıyor bakıyor gülüyor çok hoş ya diyor yıllarca göbeğini küçültmeye çalıştın diyor şimdide büyüdükçe mutlu oluyoruz diyor
benimde tansiyonum iyi allaha şükürler olsun ama ben hamileliğin başından beri tuzu azalttım şişme falanda olmadı şimdiye kadar inşallah şimdiden sonrada olmaz sağlık ocağında çalışmam ordaki ebe arkadaşlarımın baştan uyarmasıyla bazı şeyleri başından önlem almış oldum

cok cok sagol canım valla... bugun aksam denıcem hemen.... ama benım rondom yandı... ben ılk soganları kavursam bıberler sonra kabakları koysam uzerıne domates salca tuz nane pulbıber olmaz mıkıne?? bıde domateslerın kabugunu soyayım mı??

Şeymaaa sende olsan kız senide çok merak ediyorm ben. bigün günün birinde istanbula gelme ihtimalin varmı cnm?dün dedin ya bende tek başıma buluşucam burada üzüldüm vallabelki gelirsen bu tarafa ozamanda bi buluşma düzenlenir heee.kimse gelmezse biz buluşuruz sen ben didem:sm_cool:

Buarada kızlar ben göbeğime bakınca bi tarafı az bişey daha şiş öne doğru gibi yani azcık yamuk gibi duruyoo..acaba o tarafta kafasımı vardır??

benimkide yamuk canım dün aynada farkettim akşam eşimde dedi evet diye ama ben hep soluma doğru yatıyorum gündüzleri o yüzden sola kayık oldu biraz

kısss varya ben cok ıstıyom gelmeyı ınan... ama malesefff... offf teknolojı hep bu konularda gerı zaten lan nolurdu ısınlanmayıda bulsaydınızda gıdıp gelebılseydık hemencıcık... ben anca bebek buyuyunce gezmeye gelrıım hayatım oda bakalım ne zmannnn ayy ne guzel olur ama ya bulusuruz valla:):) ama senın oglan ıkı kızın arasında hasat olur ona gore:):):)

Ben kabakları fırında mücver yapıyorum. bizde başka türlüsü yenmiyor.

bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu (

benım ellerım ayaklarım şişiyo alyansımı takamıyorum artık canım... doktor takma zaten dedı... bende dedım benım alyansım onumde kocman duruyo:):):) ama canım doktor dedıkı ayak bıleklerınden yukarısı şişiyosa ozman kork dedı... yoksa bu aydan sonra ayakların ve bıleklerın şişebılır normal dedı:)

Patates yemeğini nasıl yapıosun öle.Ben soğan kavuruyorum kıymalı yaparsam sonra kıyma salça daha sonra kabakları atıyorum 2 çevttiriyorum sorna suyunu tuzdur tabiki nane olmassa olmaz ve pirinçte atıyorum içine annem öle yapardı ama ben pek yapmıyorum sevmiyoruz diee...

DıDEM canım sen masalın odasını hangi boyayla boyamıştın satenmiydi bende evi komple boyatacağım şimdi iyi birşey olsun istiyorum

mucvere bende bayılıyorum ama ben kızartarak yapıyorum valla uzerınede sarımsaklı yogurt oooo:):):) sonra gelsın kılocuklar:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…