2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anam kızlar yemesin benim oğluşumu hee masalla zeynep bebek ayyy ne güzel olurdu yaaa bana oturmaya gelirdiniz ne olacak size ç...b...p...lar yapardım..aman hayal işte...olsa güzel olurdu ama...

Biz de geliriz (gene atladım davet edimeden hemen kaydirigubbakcemile3) 2 kız 2 oğlan bebişler büyünce de bi buuşma daha olur ne güsel parka felan gideriz onlar oyun oynar beraber bizde muhabbet :))

ben türluyude cok sevıyorum ya ben kırmızı et harıc herseyı cok sevıyorum zaten... :):) canım ama hıcc pırınc kondugunu bılmıyodum ılk defa senden duydum:):)nası bı tat oluyo???

Biz de geliriz (gene atladım davet edimeden hemen kaydirigubbakcemile3) 2 kız 2 oğlan bebişler büyünce de bi buuşma daha olur ne güsel parka felan gideriz onlar oyun oynar beraber bizde muhabbet :))

ayy nie davet edilmiycen kız kimse gelmezse dedim ben gelmek isteyen gelsin gelsin...seni kim getiricek şimdiki buluşmaya kocişin mi?

Ben kabakları fırında mücver yapıyorum. bizde başka türlüsü yenmiyor.

benim eşim kabağın sadece kızartmasını yer ama ben hem sulu yemeğini hem kızartmasını hem mücver severim de yapar yerimde
sulusunu önce soğanları kavururum sonra domates atarım küp küp doğranmış sonra kabakları azda pirinç atarım pişmeye yakın içine ince kıyılmış dere otu koyarım

ikisi arasında kararsız kaldım az önce de dediğim gibi kırmızı halı kırmızı perde ve aksesuarlarla tamamlayacağım

iyi olacak merak etme canım tombiş olmuştur bizim masalımız annesi sen hiçççç kafanı takma keyfide yerindedir

İşallah canım tek duam onu iyti görmek

bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu (

Ben ben ben ağlıycam artık zonklayıp karıncalanıyor bugün cuma ya daha da kötü

olmuştur 1200 gr valla.iyidir iyidir annesi bugün bakıyorum geriyede neler atlattık neler...

Sorma canım bu sabah mucize gerçekleştirdim kanımı içeri çekip kıl tüy operasyonu yaptım sabahın 6sında

diildemker link verdin cnm ama sen en iyisi modeli ve rengini söyle ben bu bebekomdakilere bayılıom mavi beyaz mantar olana bayılmııştm

ben türluyude cok sevıyorum ya ben kırmızı et harıc herseyı cok sevıyorum zaten... :):) canım ama hıcc pırınc kondugunu bılmıyodum ılk defa senden duydum:):)nası bı tat oluyo???
Ben kabak dolmasının yemeii diyorum ona kaydirigubbakcemile3
annem böyle yapardı beki içine pul biber bol nane (pirinçsiz gene hiç yenmes heralde çok yavan olur ne bileyim) güzel oluyo ama ben dolmasını,kızartma ve mücveri tercih ederim...

hiiii ben hiç yapamıorm artk öyle karnımı içeri çekip görünmüor ki aynayla falan mecburen...

anam kızlar yemesin benim oğluşumu hee masalla zeynep bebek ayyy ne güzel olurdu yaaa bana oturmaya gelirdiniz ne olacak size ç...b...p...lar yapardım..aman hayal işte...olsa güzel olurdu ama...

ohhhh kılocuklarımıza kılolar katalım super olur:):):) valla yırız olunu arada haberın olsun:):):) gercekten ne guzel olurdu ya... içim bı kotu oldu şimdi... bak bulustugunuzda bol bol foto cektırın emı bakalım ıns..:)

ayyy kısss gel tabı doruk paşam yanlız kalmasın2ye 2 olsunlar:):) ama bızım kızlarımız cadı sizınkılere pabuc bırakmazlar:):) bu topık hep boyle devam etse ne guzel olur... düşünsenıze doruk askere gıttı yok furkan işe basladı masal evlenıyo falannnn ne guzel olur hep boyle guzel haberlerını paylassak evlatlarımızın...

bu arada kızlar 2. cocuk hangı ayda dogarsa dogsun bırbırımızı bırakmayalım olur mu:)

bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu (

resimle ilgilenmekten yazamadım cnm.
benimde ayaklarım feci şişiyor.tombul tombul oluyorum özellikle akşamları ve hafta sonları .çünkü bütün gün sarkıtıyoruz ayaklarımızı.ilerleyen zamanda nasıl ayakkabu bulacağız merak ediyorum

hiiii ben hiç yapamıorm artk öyle karnımı içeri çekip görünmüor ki aynayla falan mecburen...

Ya sabah karnım daha inik oluyor zaten benim çok yayvan kız olduğu için sivri değil karnım göründü valla çok rahatladım bir dahaki sefere artık göremem herhalde

Bizde kızartması yenmiyor. ben fırın tepsisine koyup fırında pişiriyorum. eşim kabak keki diyor :)

heheisimmm:) denemek lazım fırında ya:):) şimdi yemek tarıflerıne bakıyom netten herseyı ıstıyo canım.. cok kotu bu yonden hamıle olmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…