kısss varya ben cok ıstıyom gelmeyı ınan... ama malesefff... offf teknolojı hep bu konularda gerı zaten lan nolurdu ısınlanmayıda bulsaydınızda gıdıp gelebılseydık hemencıcık... ben anca bebek buyuyunce gezmeye gelrıım hayatım oda bakalım ne zmannnnayy ne guzel olur ama ya bulusuruz valla:):) ama senın oglan ıkı kızın arasında hasat olur ona gore:):):)
Biz de geliriz (gene atladım davet edimeden hemen kaydirigubbakcemile3) 2 kız 2 oğlan bebişler büyünce de bi buuşma daha olur ne güsel parka felan gideriz onlar oyun oynar beraber bizde muhabbet :))kısss varya ben cok ıstıyom gelmeyı ınan... ama malesefff... offf teknolojı hep bu konularda gerı zaten lan nolurdu ısınlanmayıda bulsaydınızda gıdıp gelebılseydık hemencıcık... ben anca bebek buyuyunce gezmeye gelrıım hayatım oda bakalım ne zmannnnayy ne guzel olur ama ya bulusuruz valla:):) ama senın oglan ıkı kızın arasında hasat olur ona gore:):):)
mucvere bende bayılıyorum ama ben kızartarak yapıyorum valla uzerınede sarımsaklı yogurt oooo:):):) sonra gelsın kılocuklar:):):)
Patates yemeğini nasıl yapıosun öle.Ben soğan kavuruyorum kıymalı yaparsam sonra kıyma salça daha sonra kabakları atıyorum 2 çevttiriyorum sorna suyunu tuzdur tabiki nane olmassa olmaz ve pirinçte atıyorum içine annem öle yapardı ama ben pek yapmıyorum sevmiyoruz diee...
Biz de geliriz (gene atladım davet edimeden hemen kaydirigubbakcemile3) 2 kız 2 oğlan bebişler büyünce de bi buuşma daha olur ne güsel parka felan gideriz onlar oyun oynar beraber bizde muhabbet :))
Ben kabakları fırında mücver yapıyorum. bizde başka türlüsü yenmiyor.
iyi olacak merak etme canım tombiş olmuştur bizim masalımız annesi sen hiçççç kafanı takma keyfide yerindedir
bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu(
olmuştur 1200 gr valla.iyidir iyidir annesi bugün bakıyorum geriyede neler atlattık neler...
Ben kabak dolmasının yemeii diyorum ona kaydirigubbakcemile3ben türluyude cok sevıyorum ya ben kırmızı et harıc herseyı cok sevıyorum zaten... :):) canım ama hıcc pırınc kondugunu bılmıyodum ılk defa senden duydum:):)nası bı tat oluyo???
İşallah canım tek duam onu iyti görmek
Ben ben ben ağlıycam artık zonklayıp karıncalanıyor bugün cuma ya daha da kötü
Sorma canım bu sabah mucize gerçekleştirdim kanımı içeri çekip kıl tüy operasyonu yaptım sabahın 6sında
ben türluyude cok sevıyorum ya ben kırmızı et harıc herseyı cok sevıyorum zaten... :):) canım ama hıcc pırınc kondugunu bılmıyodum ılk defa senden duydum:):)nası bı tat oluyo???
anam kızlar yemesin benim oğluşumu hee masalla zeynep bebek ayyy ne güzel olurdu yaaa bana oturmaya gelirdiniz ne olacak size ç...b...p...lar yapardım..aman hayal işte...olsa güzel olurdu ama...
Biz de geliriz (gene atladım davet edimeden hemen kaydirigubbakcemile3) 2 kız 2 oğlan bebişler büyünce de bi buuşma daha olur ne güsel parka felan gideriz onlar oyun oynar beraber bizde muhabbet :))
bu durumda benden başka ayakları şişen yok mu(
hiiii ben hiç yapamıorm artk öyle karnımı içeri çekip görünmüor ki aynayla falan mecburen...
ben en iyisi size linkini vereyim iki oda takımı beğenmiştim
http://www.bebekom.com/main/orajinal_oda_takimi-152-156-67.html
http://www.bebekom.com/main/bebek_odasi_klasik_4-214-214-87.html
Bizde kızartması yenmiyor. ben fırın tepsisine koyup fırında pişiriyorum. eşim kabak keki diyor :)
canım bende pirinç atarım bazen birde dereotu koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?