Ya sabah karnım daha inik oluyor zaten benim çok yayvan kız olduğu için sivri değil karnım göründü valla çok rahatladım bir dahaki sefere artık göremem herhalde
diildemker link verdin cnm ama sen en iyisi modeli ve rengini söyle ben bu bebekomdakilere bayılıom mavi beyaz mantar olana bayılmııştm
Nerdeee canım otobüse atlayıp gelicem.Bırakamaz şimdi dükkanı geçen haftada geldiinde tek geldim beraber döndük eşyalar olunca.ayy nie davet edilmiycen kız kimse gelmezse dedim ben gelmek isteyen gelsin gelsin...seni kim getiricek şimdiki buluşmaya kocişin mi?
Aaa evet dereotuda koyuolar annem de bazen koyardı nadirde olsa güzel yakışıo ama ben hiiiç sevmioum dereeotunubenim eşim kabağın sadece kızartmasını yer ama ben hem sulu yemeğini hem kızartmasını hem mücver severim de yapar yerimde
sulusunu önce soğanları kavururum sonra domates atarım küp küp doğranmış sonra kabakları azda pirinç atarım pişmeye yakın içine ince kıyılmış dere otu koyarım
ben en iyisi size linkini vereyim iki oda takımı beğenmiştim
http://www.bebekom.com/main/orajinal_oda_takimi-152-156-67.html
http://www.bebekom.com/main/bebek_odasi_klasik_4-214-214-87.html
cnm 2.si yani klasik olan benimkine benziyormuş yani annemin dediğine göre bende daha görmedim ama bence krem daha hoş yani 2. si kızın olucak sanırım??
yatağın ölçüleride önemli benimkinin eni 90 yani yayıla yayıla yatabilir
cnm ben orjinal oda takımını ve klasik oda takımını beğendim.
kırmızıyla beyazı çok bir arada kullanılamadığı için sade olsun halı ve perdesiyle süsleriz dedik.hem ilerde de rahat kullanılsn diye.olur demi sence?
ne kadar pırınc atıyosunuz??
görebiliyormusun ne mutlu sana ben kesinlikle görmüyorum karanbole yapıyorum sonra aynada bakmaya çalışıyorum ama bi daha ki ay mecbur ağdacıya. bu arada benim tüylerim acaip hızlı büyürdü ağdayla alırdım ona rağmen 15 gün demez yine çıkardı geçen jilet yaptım 1 ay oldu tık yok :))))))
maşallah tabi inşallah öyle kalırım:))
benim oğlum olcak canım( kız mobilyası mı yani bu ? klasik olan bence hem kız hemde erkek kullanabilir değil mi?
birde ben perde felan istemiyorum sade olacak yani o klasil takım olursa bile.o zaman daha bir erkeksi olabilir
Göz kararı atıyorum ama çok atma pilav gibi olmasın ve baldo da sonra şiştikçe şişio ve lapa gibi oluo ve ve yemek pişmeye yakın atarım (ıspanakta bile hangi yemee koyarsam)kabaklar çabuk pişer yarı pişmişken atarım çok şişince kocaman sevmiyorum....ne kadar pırınc atıyosunuz??
Aynen tatlım bacakları makina ile alıyorum 3 haftayı geçti çıkan yok eskiden ayda 1 alırdım ben. Ağdacıya ömrümde gitmedim gidemem de artık ayna filan alıcam napıyım:CüvCüv:
dildemker şimdi gördüm oğlun olucakmış bence beyaz değil de ahşap görünümde olanları tercih edebilirsin çünkü bu odalar uzun süre kullanılıyor erkek çocuklar beyaz yada krem istemeyebilir bide camları tüllü malum
Aynen tatlım bacakları makina ile alıyorum 3 haftayı geçti çıkan yok eskiden ayda 1 alırdım ben. Ağdacıya ömrümde gitmedim gidemem de artık ayna filan alıcam napıyım:CüvCüv:
hayır bence kız mobilyası değil cnm yaa beyaz erkeğe de gider kıza da yani erkek olacaklar diye şimdiden koyu kapalı renklere mi boğalım hem erkek diyince neden hemen canlı renklerden kaçılır anlamıyorum kırmızıyı bi de erkeğe olmaz diyorlar (kıyafet konusunda)niye olmasın ki bence kırmızı lacivert falan süüper gidiyor erkek çocuğuna kıyafetten bahsediyorum canım ama bence beyaz tkm güzel
benım hıccc alasım yok valla tuylerımle gayet mutlu mesut yasıyoruz su gunlerde... aynen dedıgın gıbı olur artık ayna mayna bı sekılde kalletcez... tuy dokucuyle alsak nasıl olurkı???
bende seninle aynı fikirdeyim cnm beyaz çok kullanışlı bence.bıktım ahşaptan :))
bencede erkekte kırmızı süper duruyor.
ben hastane çıkışını bile kırmızı lacivertli alacağım erkek için çok süper olanları var.azıcık canlı olsun demi ama. ne o öyle hep mavi hep mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?