2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun herwood aman dikkat et kendine iş yapıcam falan diye uğraşma zaten bi kaç ay sonra yeterince yapıcaz boşver eşine yaptır

ben de bebek odasının herşeyini mavi beyaz istiyorum koyu mavi değil ama açık tatlı bi mavii başka renk sokmayacağım odanın içine kesinlikle ama kıyafette de mavi ve kırmızıyı bol tutacağım hatta beyaz da öyle tatlı duruyor ki bebekte...

ayyy kız oyle dıyosunuzda hayatımda jılet vurmadım ben... alırsam sankı daha fazla cıkarlar gıbı gelıyo... agdacıyada gıdemem utanırım ben:):)

kızlar kızlar şunlara bi bakın yaaa benim doğ.yapacağm hastanenin bebekleri bunlar istersek biz de koydurabilirmişiz ama istemem heralde nazar değer oğluşuma..ama hepside ne tatlı dünyaya geldiklerine hiç memnun değiller suratlar ekşitilmiş ıııııhhhh gelmek istemiıom ben der gibi
http://www.gophastanesi.com.tr/Babies.asp

Ay aklım sizde kızlar okuyom ama yazamıyorum çok işim var bu arada özlemden haber alan var mı kaç gündür görmedim

ayyy kız oyle dıyosunuzda hayatımda jılet vurmadım ben... alırsam sankı daha fazla cıkarlar gıbı gelıyo... agdacıyada gıdemem utanırım ben:):)

ama mecburen napıcaksın başka git ya niye utanıyorsunuz zaten doğumda herkes herşeyi görücek drda hijyen açısından doğumda temiz olması gerektiğini söyledi yani acil durumda hemşireler hallediyormuş o yüzden bence en iyisi düzenli ağdacıya gitmek.

geçmiş olsun canııım neyseki bişey yokmuş hoşgeldin buarada...

Biz egenin odasını çok açık mavi boyamıştık. oda takımı akçaağaç kulpları büyük mavi yıldızdı. beşiği de beyaz üzerine mavi yıldız aplikeliydi. (masalın beşiği ile aynı) şimdi ege kuşum arabalı yatak isityor. onun odasını kıza uydurucaz. kulplarını çiçekli kelebekli yapıp, beşiği de pembe beyaza çeviricez bakalım. daha 2,5 yaşında bile değil ama arabalı yatak istiyo paşa

şeymaaa ben hayatımda ilk defa hamileliğimde jilet kullandım biliomusun nası kullanıldığını bile bilmezdim ama çok raahat hem doğum yaklasınca daha da iyi olacak bizim için 2 günde bir cırt cırt heran hazır olayım doğuma...

sevgili arkadaşlarım ufak tefek şeyler olsada hepimiz genelde çok mutluyuz bebişimiz olacağı için çok heyecanlıyız aynı heyecanı paylaşıyoruz ama şu doğum sonrası annelerin sorunları köşesinde lohusa anneleri okuduğum zaman biraz moralim bozuldu onların sinirleri bayağı yıpramış küçük bebek lohusalık depresyonu ve gereken ilgi olmadığı için bazen korkmuyor değilim

Egenin fotosunu da koymuşlardı. bence güzel oluyo. uzaktaki akraba arkadaş herkes görüyor. gören de maşaalh desin nazar değmez.

Son düzenleme:
ben gerçi çok kilo almadım okilolar hemen verilmiyormuş doğumdan sonrada yaz nasıl olsa öyle eve kapanmam diyorum ben öyle eşimden beklemem bizi çıkarsın diye söylerim ona çıkmak istiyoruz sıkıldık derim erkeklere söylemesen canlarına minnet bir ay çıkmasan sıkıldığını farketmezler

isterler valla ama olmaz dieceim ben ona 4-5 yaşına kadar kullansın okadar para dökücez arabalı yatağıda sonra alırız hem öyle her istediği olmasın bakalım ııııııklava:

geçmiş olsun herwood aman dikkat et kendine iş yapıcam falan diye uğraşma zaten bi kaç ay sonra yeterince yapıcaz boşver eşine yaptır

geçmiş olsun canııım neyseki bişey yokmuş hoşgeldin buarada...

sağolun kızlar ya allahtan birşey yok çok korktum sabah ezanı anca uykuya dala bildim bütün gece dikti beni oğluşum ayağa bu arada kilomuz 1kilo 41 gram olmuş :)

kızlar birde benim düşük tehlikem vardı pek iş yapamadım alt komşumda gelmiş bana diyorki bu kş hiç merdiven silmedinmi sinir oldum terslesemmi acaba

Doğum sonrası gerçekten zor. ama geçici olduğunu düşünmek rahatlatıyor. en önemli 2 şey var. 1. gelen yardımları kabul etmek(insanı en çok yetmemek yıpratıyor çünkü.) 2.si eve kapanmamak. ben şubatta doğum yaptım 20. günlükken koyduk bebeği bebek arabasına alışveriş merkezine gittik. sonra hep çıktım ve rahatladım.

her şeyin bir zamanı var gülüm. onları o zaman düşünürüz. şimdiden düşünüp, okuyup kendini de bebişini de üzme bence...
selam ve sevgiler...

isterler valla ama olmaz dieceim ben ona 4-5 yaşına kadar kullansın okadar para dökücez arabalı yatağıda sonra alırız hem öyle her istediği olmasın bakalım ııııııklava:

Allahtan bizim şansımıza tepe mobiklya %50 indirimdeydi biz aldığımızda hem öyle çok para vermedik hem de ziyan olmayacak kız kullanacak. 2-3 sene sonra o da pembeli bi oda ister kesin. hiç olmazsa 5-6 yıl kullanılmış olur takım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…