aa şeyma sakın tüy dökücü kullanma kimyasal olduğu için bizlerin kullanmaması lazımış geçen okudum aklında olsun. ben evlendiğimden beri gidiyorum ağdacıya valla napıyım 2 dk da süper oluyor hele bu halimle hiçç uğraşamam.
dilldemker tülleri olmayacaksa olabilir o zaman kulplarını falan kırmızı arabalı yaparsın öyle kulplar var süper olur işte bence o zaman krem değil beyazı tercih et kırmızı daha güzel görünür
tüy dök.ile alma sakın şeyma ben okdum bigün içindeki kağıdını gebelikte kullanımı tavsiye etmiorlar zararları hennüz bilinmediği için alma sen yine de ben hep ağda makinayla falan alırdım ama hamilelikte olmuor yapamıorm 3 bıçaklı jiletler çok iyi bu durumlarda çok rahat kullanımı bide sık sık cırt cırt miss oluo valla hepkaydirigubbakcemile3
ayyy kız oyle dıyosunuzda hayatımda jılet vurmadım ben... alırsam sankı daha fazla cıkarlar gıbı gelıyo... agdacıyada gıdemem utanırım ben:):)
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün anca girebildim nete dün gece çok rahatsızlandım oğlum durmadan gerildi durdu içeride en sonundada bir kasık ağrısı başladı bende aha doğurucam galiba dedim sabah erkenden doktora gittik allahtan birşey çıkmadı birde oğluşumun renkli resmini aldık yüzden resmen babası bu kadarmı benzer bizimki sabahtan beri ağzı kulaklarında ortada dolaşıyor bol bol dinlen ve su iç dedi fazla hareket etme kendini yorma dedi o kadar geçmişe bakıp geliyorum :)
ben de bebek odasının herşeyini mavi beyaz istiyorum koyu mavi değil ama açık tatlı bi mavii başka renk sokmayacağım odanın içine kesinlikle ama kıyafette de mavi ve kırmızıyı bol tutacağım hatta beyaz da öyle tatlı duruyor ki bebekte...
kızlar kızlar şunlara bi bakın yaaa benim doğ.yapacağm hastanenin bebekleri bunlar istersek biz de koydurabilirmişiz ama istemem heralde nazar değer oğluşuma..ama hepside ne tatlı dünyaya geldiklerine hiç memnun değiller suratlar ekşitilmiş ıııııhhhh gelmek istemiıom ben der gibi
http://www.gophastanesi.com.tr/Babies.asp
Biz egenin odasını çok açık mavi boyamıştık. oda takımı akçaağaç kulpları büyük mavi yıldızdı. beşiği de beyaz üzerine mavi yıldız aplikeliydi. (masalın beşiği ile aynı) şimdi ege kuşum arabalı yatak isityor. onun odasını kıza uydurucaz. kulplarını çiçekli kelebekli yapıp, beşiği de pembe beyaza çeviricez bakalım. daha 2,5 yaşında bile değil ama arabalı yatak istiyo paşa
geçmiş olsun herwood aman dikkat et kendine iş yapıcam falan diye uğraşma zaten bi kaç ay sonra yeterince yapıcaz boşver eşine yaptır
geçmiş olsun canııım neyseki bişey yokmuş hoşgeldin buarada...
sevgili arkadaşlarım ufak tefek şeyler olsada hepimiz genelde çok mutluyuz bebişimiz olacağı için çok heyecanlıyız aynı heyecanı paylaşıyoruz ama şu doğum sonrası annelerin sorunları köşesinde lohusa anneleri okuduğum zaman biraz moralim bozuldu onların sinirleri bayağı yıpramış küçük bebek lohusalık depresyonu ve gereken ilgi olmadığı için bazen korkmuyor değilim
sevgili arkadaşlarım ufak tefek şeyler olsada hepimiz genelde çok mutluyuz bebişimiz olacağı için çok heyecanlıyız aynı heyecanı paylaşıyoruz ama şu doğum sonrası annelerin sorunları köşesinde lohusa anneleri okuduğum zaman biraz moralim bozuldu onların sinirleri bayağı yıpramış küçük bebek lohusalık depresyonu ve gereken ilgi olmadığı için bazen korkmuyor değilim
isterler valla ama olmaz dieceim ben ona 4-5 yaşına kadar kullansın okadar para dökücez arabalı yatağıda sonra alırız hem öyle her istediği olmasın bakalım ııııııklava:
kızlar meraba
Çok yoruldm bugünsiz naslsnız?
Bu arada sütü gelmeyen kaldı mı? Bnde hala bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?