Doğum sonrası gerçekten zor. ama geçici olduğunu düşünmek rahatlatıyor. en önemli 2 şey var. 1. gelen yardımları kabul etmek(insanı en çok yetmemek yıpratıyor çünkü.) 2.si eve kapanmamak. ben şubatta doğum yaptım 20. günlükken koyduk bebeği bebek arabasına alışveriş merkezine gittik. sonra hep çıktım ve rahatladım.
Benim doum yapacaım hastanede var.inşallah bizimkide olur burda :)kızlar kızlar şunlara bi bakın yaaa benim doğ.yapacağm hastanenin bebekleri bunlar istersek biz de koydurabilirmişiz ama istemem heralde nazar değer oğluşuma..ama hepside ne tatlı dünyaya geldiklerine hiç memnun değiller suratlar ekşitilmiş ıııııhhhh gelmek istemiıom ben der gibi
http://www.gophastanesi.com.tr/Babies.asp
Canım annem dedi mutlaka normal doum yap bak ben 1 ayda aldıım 22 kiloyu vermiştim hepinizde hemen veriodum dieben gerçi çok kilo almadım okilolar hemen verilmiyormuş doğumdan sonrada yaz nasıl olsa öyle eve kapanmam diyorum ben öyle eşimden beklemem bizi çıkarsın diye söylerim ona çıkmak istiyoruz sıkıldık derim erkeklere söylemesen canlarına minnet bir ay çıkmasan sıkıldığını farketmezler
:teytey: salla gitsinkızlar birde benim düşük tehlikem vardı pek iş yapamadım alt komşumda gelmiş bana diyorki bu kş hiç merdiven silmedinmi sinir oldum terslesemmi acaba
aaah aahh ben de istiorum ama biz 20 günlükken çıkarsak ne laflar işitiriz...
Ben de de yok daha bişi herkesde olmuomuş zaten bazılarında olurmuşbenim gelmedi gelmesdi mi lazımmış ?doktorum hiç bahsetmedi
Ben yarı kırkımızı uçurmaya çıkarım sadece heralde ama zaten sağlıkocaına hastaneye felan çıkarıcas ki çıkmışkende biras gezeris kimsenin ruhu duymaz kimse laf edemez.Kuzenim 20 günlükken uçakla kuşadasına gitmişti kayınvalidesine.40 nı beklemeden çıkıcak mı herkes???
Kulağını herşeye tıkayıp, deli lohusayı oynayıp çıkaracaksın canım.
40 nı beklemeden çıkıcak mı herkes???
kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız
]
dinlemeyip dışarı çıkabilsek gene iyi ama mecbur dinlemek zorunda kalıcaz tatsızlık çıkmasın falan die ay ne bileyim ozaman gelsinde düşünürüz...
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım bu gün anca girebildim nete dün gece çok rahatsızlandım oğlum durmadan gerildi durdu içeride en sonundada bir kasık ağrısı başladı bende aha doğurucam galiba dedim sabah erkenden doktora gittik allahtan birşey çıkmadı birde oğluşumun renkli resmini aldık yüzden resmen babası bu kadarmı benzer bizimki sabahtan beri ağzı kulaklarında ortada dolaşıyor bol bol dinlen ve su iç dedi fazla hareket etme kendini yorma dedi o kadar geçmişe bakıp geliyorum :)
40 nı beklemeden çıkıcak mı herkes???
geçmiş olsun canım dikkat et kendine fırsat bulunca yatıp dinlenmek lazım gerçekten canım
ben çıkıcam valla 20 gün istanbulda sonrası iznim bitene kadar manisada bayramıda manisada geçireceğiz allahım iznin verirse sonra iş başlayacak canım malesef
angelnrcn boşveeeeeer aman ne yapalım strese gireceksekte gireceğiz önümüzdeki günler neleri getirecekse yaşayacağz ama şimdiden takmayalım hem böyle düşünürsek daha çok strese gireriz bence tam tersini düşünelim ooooh ne güzel olacak minicik bi yavru gelecek kollarımıza evin neşe kaynağı biraz büyüdümü kikiiki gülüp sevindirecek bizi oyunlar şirinlikler yapacak bize biraz yatarız doğumdan sonra gelsin kaynanalar anneler yapsın işleri yemekleri rahatımıza bakarız sonra sı gelir zaten haa uykusuzluğa hazırım ben şimdiden psikolojik olarak hazırladım kendimmi...
Yaa tamam beki hurafe ama ben hastane felan yarı kırk uçurma gibi şeyler dışında 40 ı çıkmadan öle dışarı çıkıp gezmeyi düşünmüoum.Annem anlatır biz ist. otururken gezmee burgaza gemişler ben doğmuşum eve 20 günlükken dönerken az daha kaza geçirceklermiş ben çook ağlamışımda bu çocuk ne ağlıo die durmuşlar bi bakarlar lastik çoktan fıramış cant üzerinde gidiolar ucurumdan gidiomuşuz annem hep der iyi deil öle çıkmak die yorumsuz...ramazan bayramı 10 eylül olacak biz ozaman hemen hemen 1 aylık olacağız t.dağ a gitme işi kesin yatar ben biliorm...
kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?