2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız

aaah aahh ben de istiorum ama biz 20 günlükken çıkarsak ne laflar işitiriz...

Benim doum yapacaım hastanede var.inşallah bizimkide olur burda :)
http://www.medikenthastanesi.com/baby.asp
Canım annem dedi mutlaka normal doum yap bak ben 1 ayda aldıım 22 kiloyu vermiştim hepinizde hemen veriodum die
kızlar birde benim düşük tehlikem vardı pek iş yapamadım alt komşumda gelmiş bana diyorki bu kş hiç merdiven silmedinmi sinir oldum terslesemmi acaba
:teytey: salla gitsin

angelnrcn boşveeeeeer aman ne yapalım strese gireceksekte gireceğiz önümüzdeki günler neleri getirecekse yaşayacağz ama şimdiden takmayalım hem böyle düşünürsek daha çok strese gireriz bence tam tersini düşünelim ooooh ne güzel olacak minicik bi yavru gelecek kollarımıza evin neşe kaynağı biraz büyüdümü kikiiki gülüp sevindirecek bizi oyunlar şirinlikler yapacak bize biraz yatarız doğumdan sonra gelsin kaynanalar anneler yapsın işleri yemekleri rahatımıza bakarız sonra sı gelir zaten haa uykusuzluğa hazırım ben şimdiden psikolojik olarak hazırladım kendimmi...

benim gelmedi gelmesdi mi lazımmış ?doktorum hiç bahsetmedi
Ben de de yok daha bişi herkesde olmuomuş zaten bazılarında olurmuş
40 nı beklemeden çıkıcak mı herkes???
Ben yarı kırkımızı uçurmaya çıkarım sadece heralde ama zaten sağlıkocaına hastaneye felan çıkarıcas ki çıkmışkende biras gezeris kimsenin ruhu duymaz kimse laf edemez.Kuzenim 20 günlükken uçakla kuşadasına gitmişti kayınvalidesine.

Bu arada benim kafam kaşınıo yaa bi bakarım kafamıda ısırmış pis sinek yaa

tam yatan bebek arabasını aldık zaten canım nasip olursa 40 gün beklemem çıkmak için 10 gün sonra gezmeye çıkarız 40 gün eve kapanıp sıkılmak istemiyorum

ramazan bayramı 10 eylül olacak biz ozaman hemen hemen 1 aylık olacağız t.dağ a gitme işi kesin yatar ben biliorm...

Kızlarr kayınvalidem geld bulgaristandan artık heran ıstanbul a damlayabilirim kaydirigubbakcemile3
Oğluma battaniye almış artık battaniye görmekten kusucam saolsun bana da yeşil bi kısa kollu bluz almış.Ahh kalbim temiz sıcaklıodum ne giycem die düşünüodum hamile için deil ama bol güzel idre eder.Oğluna bişi almamış torunlarını gelinini düşünmüz çatlasın bizimki kaydirigubbakcemile3

alınmakta haklısın canım , bunu söylemiş olman kızkardeşine al demek değil . sadece beğendiğini dile getirmişsin , hepimiz beğendiğimiz birşeyleri paylaşırız konuşurummutlaka laf arasında geçer . bu yüzden haklısın .

insanalrın kendilerini böyle şartlendırmış olması bak benden istiyor düşüncesiyle yaklaşması gerçekten kırıcı canım. sıkma canını , herkes hatasını elbet anlar.

]

dinlemeyip dışarı çıkabilsek gene iyi ama mecbur dinlemek zorunda kalıcaz tatsızlık çıkmasın falan die ay ne bileyim ozaman gelsinde düşünürüz...

kaynanam vefaat etti bir tek eşim var benim yanımda aman o ne öyle karışıyorla yok mevlütte gecelik giy dolaş yok kırk gün dışarı çıkma bu kadar insan sıkılmazki canım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine fırsat bulunca yatıp dinlenmek lazım gerçekten canım

ben çıkıcam valla 20 gün istanbulda sonrası iznim bitene kadar manisada bayramıda manisada geçireceğiz allahım iznin verirse sonra iş başlayacak canım malesef

Kuşum benim eşim tekirdağda çalışıyor her gün gidip geliyor tekirdağ edirne keşan seni götürüp getirsin günü birlik:)

Kız özledin mi çalışmayı

Doğum bambaşka bi süreç. doğum öncesi benle doğum sonrası ben aynı kişi değildim. benim en büyük hatam süper anne olmaya çalışmak oldu. herşeyi kendim yaparken birden hiçbişeye yetemez oldum. ege kolükli bi bebekti sadece emerken susuyordu. wc.ye bile emzirme yastığında o emerken gidiyordum. bu arada ev aldı başını gitti ne yemek ne ütü. ama kahraman olucam ya yardım tekliflerini hep reddettim. annem 12. gün gitti. yanlız başıma başedemedim falan. ilk günler sevdiğiniz ve tahammül edebildiğiniz insanların yanınızda olması ve size yardım etmeleri çok önemli. hele bir doğsunlar daha çoook konuşulur bu konu. bir de şunu söyelyim şimdiki aklım olsa bebeğimin ilk günlerini kendime zehir etmezdim.

ramazan bayramı 10 eylül olacak biz ozaman hemen hemen 1 aylık olacağız t.dağ a gitme işi kesin yatar ben biliorm...
Yaa tamam beki hurafe ama ben hastane felan yarı kırk uçurma gibi şeyler dışında 40 ı çıkmadan öle dışarı çıkıp gezmeyi düşünmüoum.Annem anlatır biz ist. otururken gezmee burgaza gemişler ben doğmuşum eve 20 günlükken dönerken az daha kaza geçirceklermiş ben çook ağlamışımda bu çocuk ne ağlıo die durmuşlar bi bakarlar lastik çoktan fıramış cant üzerinde gidiolar ucurumdan gidiomuşuz annem hep der iyi deil öle çıkmak die yorumsuz...

kıslarrr benım annemle babanem kavga edınce ben 15 gunlukken konyadan nıgdeye gıtmsıız... bende 40 gun evde durmayı hıccc duusnmuyom bebiş kendını bıraz toplasın 20-25 gunluk olsun bayramlık almay goturcem:):)

ayyy cnm yaa konuşma aynen bu şekilde olduysa ayıp etmiş kızkardeşin deseydin ya sana al demiyoorum korkma diye yanlış anladı seni heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…