kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız
Kuşum benim eşim tekirdağda çalışıyor her gün gidip geliyor tekirdağ edirne keşan seni götürüp getirsin günü birlik:)
Aldıım mevlüt takımını herkes büyük dio aam standartı bende oğluma ramazanda kurbanda melütte takımlarını giydircem ne de olsa bida giyemeyecek.kıslarrr benım annemle babanem kavga edınce ben 15 gunlukken konyadan nıgdeye gıtmsıız... bende 40 gun evde durmayı hıccc duusnmuyom bebiş kendını bıraz toplasın 20-25 gunluk olsun bayramlık almay goturcem:):)
alınmakta haklısın canım , bunu söylemiş olman kızkardeşine al demek değil . sadece beğendiğini dile getirmişsin , hepimiz beğendiğimiz birşeyleri paylaşırız konuşurummutlaka laf arasında geçer . bu yüzden haklısın .
insanalrın kendilerini böyle şartlendırmış olması bak benden istiyor düşüncesiyle yaklaşması gerçekten kırıcı canım. sıkma canını , herkes hatasını elbet anlar.
Aldıım mevlüt takımını herkes büyük dio aam standartı bende oğluma ramazanda kurbanda melütte takımlarını giydircem ne de olsa bida giyemeyecek.
Arabamızı satmasaydık giderdik bayramda İstanbul a.ama olsun kurbanda 3 aylık felan olurlar dimi o zaman gideris bayrama ananeye istanbul a inşallah...
Daha öncede bahsetmiştin canım patavatsız biras kardeşin galiba ya da kardeş ne demek bilmio bozsaydın korkma bişi istemioum kocam alır biricik oğluna merak etme die.Boşver çağırma yaa bide der sonra gittim iş yaptım felan die.Sen ona gitmiştin dimi hamilekende onun sana teklif etmesi lasım gelemese bile.Kadın tutarsın bikaç zaman naapcan en yakınındanda fayda yoksa görümcen yoktu dimi?canım arkadaşım saol yanıtın için bizim 7 yıl bebek olmadı insan istiyorki yakınlarıda ilgi göstersin kimseden ilgi göremedim inan eşim çarşıya götürdü her şeyi çift çift aldı görenler bunlar iki bebeğede yeter dedi ama kızkardeşim var tek hayatta oyalandanda olsa birşeyi eksikmi diye sormadı kocan herşeyi almak zorunda diyo bana onu doğumda çağırmasammı diyorum
canım arkadaşım saol yanıtın için bizim 7 yıl bebek olmadı insan istiyorki yakınlarıda ilgi göstersin kimseden ilgi göremedim inan eşim çarşıya götürdü her şeyi çift çift aldı görenler bunlar iki bebeğede yeter dedi ama kızkardeşim var tek hayatta oyalandanda olsa birşeyi eksikmi diye sormadı kocan herşeyi almak zorunda diyo bana onu doğumda çağırmasammı diyorum
ayyy cnm yaa konuşma aynen bu şekilde olduysa ayıp etmiş kızkardeşin deseydin ya sana al demiyoorum korkma diye yanlış anladı seni heralde...
ayyy ben napcam bılıyomsuunuz bayramda herkezın elını opturuyomus gıbı yapıp zeynebe harclık toplıcam:):):)
Kız özledin mi çalışmayı
Hehe seni çakal yap tabi yap aklinialirimsmileayyy ben napcam bılıyomsuunuz bayramda herkezın elını opturuyomus gıbı yapıp zeynebe harclık toplıcam:):):)
neeeee:1shok::1shok:kız nie demedin daha önce nerede çalışıo ne iş yapıo orada???
Daha öncede bahsetmiştin canım patavatsız biras kardeşin galiba ya da kardeş ne demek bilmio bozsaydın korkma bişi istemioum kocam alır biricik oğluna merak etme die.Boşver çağırma yaa bide der sonra gittim iş yaptım felan die.Sen ona gitmiştin dimi hamilekende onun sana teklif etmesi lasım gelemese bile.Kadın tutarsın bikaç zaman naapcan en yakınındanda fayda yoksa görümcen yoktu dimi?
Seneye bayramda kendi öper zaten. parasını da ister. ege öyle yapıyodu önce anlına koyuyp eli sonra öpüp, hani pala diyodu. şimdi iyice öğrendi doğrusunu yapıp düzgün para versne kırmızı araba alıcam diyo :)
özlememmi canım ya ben zaten evde oturmasını seven biri değilim ama işte bebiş uğruna eve kapandık işimide çok seviyorum birde sallantılı şimdi sağlık ocakları aile hekimliğine geçiyor doktorlar isedikleri personellerce çalışcak o yüzden benim hemen sevdiğim doktorlardan birileni ayarlamam lazım malum gözden uzak olan gönüldende ırak olurmuş 1 kasımda geçilecek bende eylül sonu gibi başlıcam bir ayda kendime güzel bir bulmalıyım
hıcde bıkere nedemekmıs canım o oyle o babasıysa oda teyzesı alla alla... ben senın yerınde olsam cagırmazdım neyıne tatlım eşin herseyınle ılgılenıyosa bosver cagırma.... yokmu arkadasın falan tatlım yakın onu cagır
saol canım hüngür hüngür ağladım eşim zannetmişki bebeğe birşey oldu okadar üzdü beni
çık çık çık babası almak zorunda ne demek o yaaa tamamen maddiyatla bakıo bu işe kardeşin ayyy benimki yine dio ki neler alıcam ben yeğenime neler ki alırda nekadar gücü varsa yapar bide benim k.kardeşimbenden önce evlendi 1.dışgebelik.2.sini düşürdü nasıl kötü oluyodu ilk başlarda ama hiç kıskançlık yapmadı..canım arkadaşım saol yanıtın için bizim 7 yıl bebek olmadı insan istiyorki yakınlarıda ilgi göstersin kimseden ilgi göremedim inan eşim çarşıya götürdü her şeyi çift çift aldı görenler bunlar iki bebeğede yeter dedi ama kızkardeşim var tek hayatta oyalandanda olsa birşeyi eksikmi diye sormadı kocan herşeyi almak zorunda diyo bana onu doğumda çağırmasammı diyorum
ayyy ben napcam bılıyomsuunuz bayramda herkezın elını opturuyomus gıbı yapıp zeynebe harclık toplıcam:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?