Yapmazdım herhalde çiğdemcim çok korkardım bir kere bana 18 yaşındayken de soranlara ben kesin sezeryanla doğuracağım derdim hem bebiş sıkışır vakum filan gerekir diye çok korkarım ben... Tabii bahanem olması daha iyi o ayrı yoksa çok baskı yapan olurdu normal doğur diye...
başta eşim normal doğum diye tuttururdu sezeryandan çok korkuyor epidural sezeryandan hele asla yaptırtmam diyor...Ben de tek tük içtiğim sigaralar yüzünden korkuyorum ameliyattan yoksa korkmazdım umarım çok sorun yaratmazlar ayılırken
canım senin sigaralar etkilemez ayılmanı bence..çok içmiyorsun ki..bi de çok sigara içen kişiye fazla dozda anestezi verilmek zorunda kalınıyormuş ben öyle biliordum..
benim babam günde 2 pkt sigara içer ameliyata girdi gayet güzel ayıldı bel fıtığından olmuştu...
çiğdemcim bende vakkumla bebeğin alınmasının hiç iyi olmadığını duydum bebek çıkarken yardımcı oluyor ama dikkat edilmezse allah korusun beğin hücrelerine zarar veriyormuş bebişin haberin olsun ben doktora diyeceğim eğer öyle birşey olursa sezeryana al diyeceğim
çiğdemcim bende vakkumla bebeğin alınmasının hiç iyi olmadığını duydum bebek çıkarken yardımcı oluyor ama dikkat edilmezse allah korusun beğin hücrelerine zarar veriyormuş bebişin haberin olsun ben doktora diyeceğim eğer öyle birşey olursa sezeryana al diyeceğim
defne sen toplam 4 kilomu aldın hamilelikte
ya evet şekercim taş çatlasın 4.5 oldu şimdiye kadar...
herkeze merhaba bız geldık kızımla... doktordaydık bugunde... ozele gıttık ve cok memnun kaldım doktordan... kızım bu usg cıhazında daha ıyı gorunuyodu ve kılosu 1250 cıktı... dogum ıcınde gorustuk 1 gun kalcaz normal dogum tek kısılık odalar 290 tl dedı... ıns ozelde yapcaz dogumu... cok emmnun kaldım cok
bende toplamda 4 kilo aldım başka benim gibi varmı diyodumnormalmi acaba topiklerdeki anneler senin kadar yemiyoruz ama yinede alıyoruz diyolar
herkeze merhaba bız geldık kızımla... doktordaydık bugunde... ozele gıttık ve cok memnun kaldım doktordan... kızım bu usg cıhazında daha ıyı gorunuyodu ve kılosu 1250 cıktı... dogum ıcınde gorustuk 1 gun kalcaz normal dogum tek kısılık odalar 290 tl dedı... ıns ozelde yapcaz dogumu... cok emmnun kaldım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?