2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

başta eşim normal doğum diye tuttururdu sezeryandan çok korkuyor epidural sezeryandan hele asla yaptırtmam diyor...Ben de tek tük içtiğim sigaralar yüzünden korkuyorum ameliyattan yoksa korkmazdım umarım çok sorun yaratmazlar ayılırken

yaa vakum kötü bişey değilmiş ki...bebeğin çıkmasına yardımcı oluyormuş..
ama ne olursa olsun yine de korkunç aslında itiraf ediyorum yani oradan koca bi bebek..
neyse daha açık yazmıyayımkaydirigubbakcemile3korkuyorum biraz yine de ben anestezili doğurucam ama bakalım bu yüzden de eşimin kuzenini sıkıştırıp duruyorum.anestezi uzmanıyla görüştürsün biran önce de içim rahatlasın diye...
inşallah güzel bi doğum bekliyodur hepimizi...

Cancanlar; ben uzun yıllardır beyaz ekmek yemiyorum, Sadece kepek ekmeği.. Alışkanlık tadı da hoşuma gidiyo.. Hamur işi, poça,börek tarzı şeyler hiç sevmem. Biri zorla ikram etmezse yemem bile... Tatlı, baklava filanda hiç yemem.. bilmiyorumkismile
Ben ekşi meyveler bol bol,dondurma (ekşisinden) bol bol, sebze yemekleri ve salatanın her çeşidi.. Ama kuzular ona rağmen aldığım kilo 11 ve daha 30 haftalık oldum.. akannehirHareketsiz de değilim, zaten istesem de olamam çünkü çalışıyorum.. Allahtan kilom hareketlerimi hiç kısıtlamadı.. göbüşüme bakmasam hamiş değilim derim...
:dance:

canım senin sigaralar etkilemez ayılmanı bence..çok içmiyorsun ki..bi de çok sigara içen kişiye fazla dozda anestezi verilmek zorunda kalınıyormuş ben öyle biliordum..
benim babam günde 2 pkt sigara içer ameliyata girdi gayet güzel ayıldı bel fıtığından olmuştu...

çiğdemcim bende vakkumla bebeğin alınmasının hiç iyi olmadığını duydum bebek çıkarken yardımcı oluyor ama dikkat edilmezse allah korusun beğin hücrelerine zarar veriyormuş bebişin haberin olsun ben doktora diyeceğim eğer öyle birşey olursa sezeryana al diyeceğim

defne sen toplam 4 kilomu aldın hamilelikte

Nurcana katılıyorum vakum çok tehlikeli ve kızlar lütfen 3,5 kgı geçerse normal doğum diye diretmeyin sağlıklı gelsinler de sezeryan olsun valla çok tehlikeli... Bu arada doktorum bana kepek ekmeğini yasakladı demiri çekermiş sadece beyaz ekmek ytiyebilirsin dedi Allah allah ne kadar farklı konuşuyor bu doktorlar

mevlutte gelen giden allah kurtarsın dedi bana öyle dediklerinde nasıl tırsıyorum anlatamam.
kimisi de sular seller gibi gelip geçer diolar onlar daha biraz rahatlatıyor insanı..sular seller gibi...

nurcancım bebek doğum kanalına girmeden sezeryan olayına karar vermen gerekir bazen çatısı müsait olanlarda normal yapamıyor neden bilmiyorum sunni sancı veriyorlar bayağı bi kompikasyon oluşursa hemen sezeryana alıyorlar canım sen kayınvalideyle alışverişe çıkıcaktın ne oldu o iş

Canım benim kimseyi korkutmak istemem ama ben de senin duyduğun gibi duydum bu vakum olayını.Bizim şirkette temizlikçi bi abla var, 15 yaşına girmiş olan oğlu vakumla doğmuş! İlk yıllarda belirgin bi sorun yokmuş ama, daha sonra görmekte zorlanmaya başlamış, bunlar gözdendir diye düşünüp göz doktoruna gitmişler.. Ama meğer beyinle alaklıymış.. Senin dediğin gibi sanırım beyin hücreleri zarar görmüş.. Alalh korusun ya, işin ehli bi doktora denk geliriz vakuma mecbur kalırsak da ..... :Saruboceq:

herkeze merhaba bız geldık kızımla... doktordaydık bugunde... ozele gıttık ve cok memnun kaldım doktordan... kızım bu usg cıhazında daha ıyı gorunuyodu ve kılosu 1250 cıktı... dogum ıcınde gorustuk 1 gun kalcaz normal dogum tek kısılık odalar 290 tl dedı... ıns ozelde yapcaz dogumu... cok emmnun kaldım cok

ya evet şekercim taş çatlasın 4.5 oldu şimdiye kadar...

bende toplamda 4 kilo aldım başka benim gibi varmı diyodumnormalmi acaba topiklerdeki anneler senin kadar yemiyoruz ama yinede alıyoruz diyolar

hiiiiieyvahedigeldismileaman allah korusun nette izlemiştim kağan kocatepe anlatıyordu vakumla ilgili öyle çok kötü bişey değil gibi bişiler söylüyordu...ben de istemem ozaman ben de doktoruma tembihliyeyim vakum istemiyorum kesinlikle diye..ama yaa iyice doğum kanalındaysa sezeryana da alamazlar ben beklerim 25 saatte doğurayım ama vakum yapmasınlar...

seymacım gözün aydın canım özelde bir gün 260 lira diyosun normal doğumdan nekadar alıcaklar pekiücret olarak

hadi gözünaydın canım doktorunu hastaneni netleştirmen çok iyi olmuş.
fiyatta çok iyi bizimkinde 1000 tl normal doğum içinde saçma sapan şeyler var kuaförüydü şerbetiydi bilmem ne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…