ciğdem senınkı 1800 kusur falan olmustur yada 2
Valla ben her gittiğimde renkli görüyorum ama geçen sefer 3 tane renkli resmini kaybetmeyi başaracak kadar unutkan oldum artık(((
Ben eşime tutturdum bu haftasonu 1 bahaneyle gidelim diye ama eşim olmaz bahane yaratma yoksa Allah korusun cidden gitmek için bahanen olur diyorrrrrrr
Valla ben her gittiğimde renkli görüyorum ama geçen sefer 3 tane renkli resmini kaybetmeyi başaracak kadar unutkan oldum artık(((
sen doktoruna 15 günde bir gelmek istiyorum desen kabul etmiyormu canım benimki 15 günde bir çağıryor hep ama kadına randevu bulmak çok zor olduğu için genelde 3 hafta oluyor randevu aralıkları
bıde kızlar ben 10 kılo aldım doktor cok almıssın dedı sız nasıl beslenıyorsunuz ben ekmeksız hayat dusunemıyorumdaa yanı dur demem lazım kendıme
gENELDE 3 HAFTADA ÇAĞRIYORDU YADA 2 HAFTADA TAHLİL FİLAN VARDI AMA BU SEFER HERŞEY YOLUNDA 1 ay sonra gel dedi tam 32+0da gel yapıcağım başka 1 şey kalmadı dedi
gENELDE 3 HAFTADA ÇAĞRIYORDU YADA 2 HAFTADA TAHLİL FİLAN VARDI AMA BU SEFER HERŞEY YOLUNDA 1 ay sonra gel dedi tam 32+0da gel yapıcağım başka 1 şey kalmadı dedi
canım ben sabah öğle akşam 2 şer küçük dilim çavdar ekmeği yiyiyorum tatlı çukulata şeker pasta tarzı hiçbirşey yemiyorum dondurma haftada bir yiyiyorum yemeklerden porsiyonları az olarak alıyorum 6 kilo aldım toplamda son 20 günde hiç almamışım 500 gr vermişim hatta canım
bıde kızlar ben 10 kılo aldım doktor cok almıssın dedı sız nasıl beslenıyorsunuz ben ekmeksız hayat dusunemıyorumdaa yanı dur demem lazım kendıme
yaa sevinmesine seviniyorum da bebeğin öyle gram aldığını düşününce mantık dışı yani.
bebek bile 850 gr civarında alır diye düşünürsek tartıda 1 kg falan fazla olmam lazım yani suyu falan da çoğalıyor onun. sonuçta
o benim içimde şimdi düşününce korkmaya başladm her ay birazda olsa alıyordum bu ay hiç almamak
korkuttu şimdi beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?