ne guzel ama ben buı kıloyu 1 ayda aldım istıfra etmem durunca sureklı yedım cıkolata falan cok yıyorum hele dondurma hergun bazen gunde 2:icecreamluyor bende azaltıyım meyve salata ağırlıklımı beslensek bu gıdısle sonum sezeryan herhalde zaten ıkısındende cok korkuyorum
32DE BAĞLIYCAK NSTYE BENİ SONRA DA 2 HAFTADA 1 ÇAĞRICAK SANIRIM BU ARADA BUGÜN İTİBARİYE 12,5 Kilo oldu aldıklarım
32DE BAĞLIYCAK NSTYE BENİ SONRA DA 2 HAFTADA 1 ÇAĞRICAK SANIRIM BU ARADA BUGÜN İTİBARİYE 12,5 Kilo oldu aldıklarım
valla çiğdemcim dedimya ben 1 ay dır 72 yım gecen 652 grdı sımdı 1517 gr ben aynıyım oyle seyler dusunme zaten az kalmıs kontrolune
Valla ben iyi beslenmiyorum her gün bu saatte ağır ballı mallı çikolatalı barlardan yiyorum akşam da 1 kase dondurma sabah poğaça börek öğlen tabildot akşam da normal yemek
ayyy bir anda kendimi gördüm sende bende aynı ekmek yemezsem doyduğumu hissetmiyorum hemen yine acıkıyorum çok kötü yaaa
canım korkma boşuna doruk bebek alıyordur annesinden alacağını :)
Valla ben iyi beslenmiyorum her gün bu saatte ağır ballı mallı çikolatalı barlardan yiyorum akşam da 1 kase dondurma sabah poğaça börek öğlen tabildot akşam da normal yemek
biz mi zayıflıyoruz da acaba bebeğe gidiyor kilonun aynı kalması ancak bu şekilde olur..
didem boşver yaa aldığın kilolardan kızına da gidiyodur.ben korkmaya başladım gene
valla çok mu pimpirikliyim ne ama benimkini düşününce de mantıkdışı yani...[/QUOTE
]
KORkma tatlım doruk bebek çok iyi ama sen de biraz daha beslen kendin halsiz düşme...
bende sana yetısıcem benı gecemezsınnn delikafadulden
geçtim gitti:roflol:
bılmıyorumkı canım belkıde bebek alıyordur.. cok şişman olunca normal yaptırmıyorlar değilmi kızlar benmı yanlıs bılıyorum yoksa
merhaba anneler,
ne güzel herkes yavaş yavaş bebişlerin alışverişlerini tamamlıyor.allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin hepimize... ama bakıyorumda bebişlerin bazıları uslu durmuyo ama bizler hep içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsunlar bebişlerimiz...allah herşeyi vaktinde hayırlısıyla versin..
bizde artık yavaş yavaş kızımıza alışverişe başladık. odasını aldık haftaya gelecek inşallah haftasonu boya işimiz olacak bunlar güzel telaşlar ama... benim sıkıntımda herkesin bişeler almak istemesi annemler, kayınvaldemler hepsi sürekli şunu alalım bunu alalım ama ben de kendim görmeden alınmasını istemiyorum. bi de herikiside aynı şeyleri almak istiyor ben de ama onu annemler aldı diyorum bu sefer kayınvaldem üzülüyor ben de arada kaldım. bide kayınvaldemin almasını pek istemiyorum çünkü o şimdi kızının yanında ve kızıyla alacak ben de görümcemle iyi değliz ve onun bebeğime bişe almasını istemiyorum ve bunu söyleyemiyorum napacağımı bilemiyorum??
ayy ne çok yazdım sıkmamışımdır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?