2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben günde 3 porsiyon meyve yiyiyorum yemeklerin yanında ya salata ya yoğurt yiyiyorum şimdi artık yaz meyveleri çok güzel canım yemek lazım tabi yinede onlarında aşırısı zarar canım

32DE BAĞLIYCAK NSTYE BENİ SONRA DA 2 HAFTADA 1 ÇAĞRICAK SANIRIM BU ARADA BUGÜN İTİBARİYE 12,5 Kilo oldu aldıklarım

didem boşver yaa aldığın kilolardan kızına da gidiyodur.ben korkmaya başladım gene
valla çok mu pimpirikliyim ne ama benimkini düşününce de mantıkdışı yani...

ben de yiyorum yaa herşeyden çok çok yiyorum yani hiç birşeyi kısıtlamıyorum kendime
3 öğün yiyorum mutlaka...htta şimdide çok acıktım oturup burada dırdır yapıcağıma gidip yiyim bari bişiler...

Valla ben iyi beslenmiyorum her gün bu saatte ağır ballı mallı çikolatalı barlardan yiyorum akşam da 1 kase dondurma sabah poğaça börek öğlen tabildot akşam da normal yemek

canım bende işte olsaydım aynen senin gibi olurdum ne bulursam onu yerdim ama evde olmam beni bukadar düzenli beslenmeme yardımcı oldu kayınvalidemde herşeyi yapıyor allah razı olsun banada sadece yemek düşüyor yaa birde sziler normalde çoğunuz zayıfsınız doğumdan sonra eskş halinize dönmeniz kolay o yüzden hiçççç kafayı kilolara takmayın lütfen yiyin gitsinnnn

valla bugday ekmeğide güzel oluyor hem esmer onun rengide olmazsa ondan yemeğe başlayalım yemeden olmayacağa benziyor :)

ayyy aynı dert bende de var annemin zevkine güvenirim ama kaynanam pek bilmez görümcem de sağolsun aynı yaştayız çoook güzel şeyler bekliyordum ama normal şekilde gelldiler demek ki herkes zevlklli olamıyormuş :) ama yine de beğendim emeklerine sağlık cepleri dert görmesin ki bebikime daha fazla şey alsınlar sen yine de söyle ben görmeden almak istemiyorum sonra içime sinmiyo de o zaaman anlayışla karşılıyorlar... tabi kaynanaya da bağlı

kızlar farkında değiliz zamanı aslında yavaştan tırsmaya başlayabilirizeyvahedigeldismile aslında bana geliolar bugünlerde ara ara:tomato:

Yapmazdım herhalde çiğdemcim çok korkardım bir kere bana 18 yaşındayken de soranlara ben kesin sezeryanla doğuracağım derdim hem bebiş sıkışır vakum filan gerekir diye çok korkarım ben... Tabii bahanem olması daha iyi o ayrı yoksa çok baskı yapan olurdu normal doğur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…