2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe bi de tosuncuk olacak senden mutlusu yoktur şimdi ay ne güzel...

şuanda bu fiyat bizi asar ya bnde chicconun araaba,araba koltuğu modelini bğenmiştim 599 tl o bile braz pahalı gbi geldi bize mastaf cok olunca işte blki 1 yıl sonra olsa cok gelmicek

güle güle özlemcim.
ben de çıkıyorum kızlar yavaştan yavaştan yemek faslı valla yemek yapmak zor değilde hergün
ne yapıcam derdi öldürüyor beni....

canım yakından ıncweledınmı ozellıklerı nasıl ben sadece netten baktım bıde alırsan hangısınden alıcan

maxi cosi taxi citi cx ve maxi cosi cabriofix anakucağı

son kararım bu diğer modellerde ya araba arkaya yatmıyor ya ön bacak arasına plastik bişe koymuşlar fln hem 1 yaşından sonra baston araba modeli 1 yaşına kadar anakucağı monte edilebiliyor ve fiyatıda diğer modellere göre biraz daha uygun e-bebekte yakından bakmıştım hoşumuza gitti bide kuzenim kullanıyor onlarda memnunlar öle

ya aaslında şöle hafif bi araabası olsa pierrre cardinin tanıdık var ama onuda kmse tavsiye etmiyo ki

canım çok masrafın olmuş ama bebek temmuzda yada ağutota doğduğunda belki bir süre sonra dolaşmak istersiniz hep evde olmazki canım yani bütçene göre hafif bir araba al derim şart yani öyle keyif için değilki

şuanda bu fiyat bizi asar ya bnde chicconun araaba,araba koltuğu modelini bğenmiştim 599 tl o bile braz pahalı gbi geldi bize mastaf cok olunca işte blki 1 yıl sonra olsa cok gelmicek

1 yıl içinde mutlaka ihtiyacın olacak bebek arabasına doğumdan birkaç ay sonra düşünebilirsin mesela maddi duruma göre ozamana kadar da araştırsın..ama bence portbebe sizin işinize yarayacak birşey..biz araba koltuğu aldığmız için gereksiz geldi portbebe..

Fiyatı ne kadarmış canım? çok kullanışlı ve hafif gözüküyor...

bi çok sitede fiyatı değişiyor sadece araba 650 tl anakucağı 400 tl civarındalar ama bazı sitelerde ikisi beraber kampanya yapmışlar 750 den başlıyo 1000 küsüre kadar cıkıyor

aqraba gercektn kullanıslı gbi grünüor bnde jokerde böle bi model grmüştüm 1000 tl civarıydı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediorum cok saolun yardımcı oldunuz özellikle defnecim dikkate alıcam bi portbebe beğenmiştim ona bir bakım ben birde bebek arabası pierre cardin kullanan varsa tavsiye bekliyorum kesinlikle şimdi cıkmak zorundayım eşimin işleri varmıs bnde eve gidip yemek hazırlım acıktık öpüoruz hepinizi bebişlerinize ii bakın tabi kndinize de

banada canım oluyo arada sen okuma doğum hikayesi falan mümkünse haberlere falanda bakma seni strese sokan kişiler varsa uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…