2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol siercim valla bi yorulmuşum ki ya katlanıyorum mecbur yarında kaynanam gelecek eve gidip hazırlık yapmam gerek temizlik yemek falan offfff offfff ben bu cumayı hiç sevmedim

Amin amin canım kızlar ender saraç söyledi sıcaklarda bol su içip birde bol bol salatalık ve cacık yiyecekmişiz terlemeyle kaybolan minareller salatalıkda varmış çok faydalıymış

ooo iiyimiş ben ikisinide çok fazlaca tüketiyorumm

canım benim yaaa iyice sıcaklar gelince daha berbat olacak insan allahım sizlere dayanma gücü versinnn biran önce zaman su gibi akıp geçsin inşallah

canım maşallahı var tosunun baya kilolu olacak bayada önde gidiyor olsun temmuz olsun ağustos olsun farketmez canım yeterki sağlıklı olsun benimde temmuz olacak yengeç olacak yengeç erkekleri sakin oluyormuş

bu arada gecmişte okudum bazı annelerden süt gibi bişiler geliyomuş gecen duş almıştım baktım bendende geliyor sıkmamak lazımmış onu erken doguma sebep olabiliyomuş aklınızda bulunsun

benden daha öyle birşey gelmedi valla acaba sütüm olmuyacamı diyede düşünmüyo değilim

:CüvCüv:kızlar ben cıkıyorum hepinizi cok öptüm haftasonu giremem sınava gidicem p.tesi görüşmek üzere sınawa girecek ark. başarılar dilerim iyihaftasonları :))))

Yaa nasıl oluyoda azcık kilo almış oluyosunuz yaaaa alsanaalsanasmile Ben hiç anlamadım gitti zaten bu işi..maşallah ne güzel cnm kıskandım valla seniii mafoldumben

saol siercim valla bi yorulmuşum ki ya katlanıyorum mecbur yarında kaynanam gelecek eve gidip hazırlık yapmam gerek temizlik yemek falan offfff offfff ben bu cumayı hiç sevmedim

Ayy cnm ya seni çok iyi anlıyorum.hepimiz aynı durumdayız merak etme..sanırım haftalarımız artık zorlamaya başladı bizi.e bi de malum havalarda ısınmaya başladı iyiden iyiye..o yüzden cnm normal hep bunlar..sen iyi tarafından bak herşeye.izinlerimizi alınca çok rahatlıcaz sabret..düne kadar bende yürüyüşe rahat rahat giderdim akşamları..bu hafta bana öle zor geliyoki anlatamam..zar zor mecburiyetten gidiyom işte napıyımm..bide akşamları sırtım,belim,kuyruk sokumumun oraları öle bi ağrı yapıyoki anlatamam hiç keyfim olmuyo o zamanlar benimde..

:CüvCüv:kızlar ben cıkıyorum hepinizi cok öptüm haftasonu giremem sınava gidicem p.tesi görüşmek üzere sınawa girecek ark. başarılar dilerim iyihaftasonları :))))

Güle güle canımmmmm. Allah zihin açıklığı versin. Sınavda başarılar diliyorum sana. Biz de öptükkkk. :1hug:

Allah herkese seninki gibi kayınvalide ve kayınpeder versin inşallah canım. opuyorumnanaktan Hastane çıkışı demişken ben daha almadım hastane çıkışını. Bi türlü seçemiyorum. hihoyyyt

aminnn canımm benimde görümcem fenerbahçeli almış eşimm hasta fenerli olduğu için bir tanede kendim alıcam kremli istiyorumm mathercare de ayın 15 lerinde indirim oluyormuş haziranın 15 inde oraya gidicem eşimle tekstil ürünlerini alırım artık
diğer ürünleride eşimin bir arkadaşını chicco ve karaftaa eczanelerde tanıdıkları varmış eşin liste yapsın modeli falan yazsın bana verin demiş ben herşeyi tamamlarım en indirimlisinden demiş

Bendende hiç öle bişey gelmedi cnm..:sm_confused:

valla bu az kilo alanlar ne iyi ben ekmek yemezsem doyduğumu hissetmiyorum nasıl olacak daha 8 hafta var ne kadar kiloyla gideceğim doğuma anlamadım :)

Kızlar lütfen cevap verin ya eşim bana 1 haftadır hep kötü davranıyor o adam gitti başkası geldi çok naz yapıyormuşum tek hamile benmiymişiim yok 9 ay geçmemiş şöylede böyle şimdi aradı 3-4 soru sordum bağırdı ne arka arkaya soruyorsun sorguya mı çekiyorsun diye ben de çok üzüldüz sizinkiler de yapıyorlar mı?ış yerinde durumlar bozuk biraz ama bana yansıtması mı lazım

kızlar ben hem iş yapıorm hem de ara ara buraya bakıorm haberiniz olsun...

Kolay gelsin canımmm. Benimde yapmam lazım ama tembelliğim üstümde bugün.kaydirigubbakcemile3

Yaa nasıl oluyoda azcık kilo almış oluyosunuz yaaaa alsanaalsanasmile Ben hiç anlamadım gitti zaten bu işi..maşallah ne güzel cnm kıskandım valla seniii mafoldumben

İlk aylarda 4 kilo vermiştim sürekli kusmaktan. Şimdi de çok yemiyorum diycem ama bazen yiyorum yani.Mesela kahvaltı dışında hiç bi öğünde ekmek yemiyorum.Bi de çabuk doyuyorum ben yemek yerken.Evlenmeden önce zapzayıftım, sonra eve tıkılı kalınca şişmanladım biraz. şimdi de çoook geziyorum, yürümeyi falan seviyorum. Sahil kenarındayım bi de, o yüzden gezmek güzel oluyo. Yakında denize girmeye de başlıycam . opuyorumnanaktan

aaa neden böle yapıyolar yaa benim eşim her sabah beni uyandırırken işte karıcım canım bitanem gibi kaldırır sonra ben işe gelirim bişey olsun hemen tartışmaya başlarız o da senin kocan gibi terslemeye başlar sonra akşam olur ben seni çok seviyorum ışığımmm herşeyimsin der e ben ağladıktan sonra sen öle desen ne demesen ne. ne dengesiz bu erkekler ya bence onların hormonlar sııfıra iniyo biz hamile kalınca

Cnm yanlış anlama ama belki sende farkında olmadan hamileleiğin verdiği psikoloji ile acaba üstünemi gidiyorsun bazen?? hani diyomuş ya çok naz yapıyosun bi hamile sen misin diye..sanırım o durumların birikimi olunca bugünde sen normal bişeyler sorunca o patlamış gibi olmuş..bana öle gibi geldi cnm..bazen objektif olup kendimizide gözden geçirmeliyiz cnm hamilede olsak..dediğim gibi belki farkında olmadan yanlışlar yapıyo olabiliriz!!!

Bende zayıftım ve zaten sporcuydum sporu hiç bırakmadım desem doğrudur ama ben kilo alıyorum işte cnm..normalde metabolizmam şükürki hızlıdır yakarım yediklerimi..benim yediklerimi yese diğer insanlar duba olurlar..anlıyacağın bu yaşıma kadar hiç kilo derdim olmadı..ama hamilelik dönemim de alıyorum işte hemde hiç abartı bişey yemeden.neyse kafama çok ta taktığım bişey değil ama siz öle 1 kilo 3 kilo 5 kilo aldım dediğinizdede şok şok oluyorummmm...yerimseniben

Benim de eşim fenerli ben Galatasaraylıyım.ıkiz kardeşimde fenerli hastane çıkışı alıcam diye tutturmuştu. giydirmemmmm dedim .kaydirigubbakcemile3 Komşum Galatasaraylı battaniye aldı, eşimde onu üstüne örtemezsin kızımızın diyo . kaydirigubbakcemile3 Ben de gezmeye gittiğimizde hep onu kullanıcam diye dalga geçiyorum . :roflol: :roflol:

Bendende hiç öle bişey gelmedi cnm..:sm_confused:

Yakında gelir canım, benden de dün geldi. Hatta beyaz sütyen vardı, dün banyo yaparken farkettim,iki taraftan birer damla sarı sarı leke olmuştu. kaydirigubbakcemile3

valla bu az kilo alanlar ne iyi ben ekmek yemezsem doyduğumu hissetmiyorum nasıl olacak daha 8 hafta var ne kadar kiloyla gideceğim doğuma anlamadım :)

Ya ben evleniceğim zaman ilk defa rejim yapmıştım. kaydirigubbakcemile3 Az bi göbişim vardı. Sonra gelinlik bol geldi .kaydirigubbakcemile3 Çalışıyodum o zamanlar, rejime başlamadan önce ben de ekmeksiz doymuyodum valla.

Üzülme canımmmm.:1hug: Benim eşimde hep bana laf sokmaya çalışır, yani aslında kötü amaçlı değil ama insanın zoruna gidiyo yine de. Kalbinin iyi olduğunu bildiğim için pek kızmıyorum ona. ışten dolayı öyle davranıyodur. Sana yansıtmaması lazım tabi ki ama o an düşünememiştir canım. :1hug:

canım benim zaman zaman hepimizde aynı sorunlar oluyor iş yerinde de sıkıntı yaşıyorsa bunu sana yansıtması bence doğal canım çünkü erkekler bizim gibi tek başına yaşamayı sevmiyorlar illa yanlarında birilerinin olmasını istiyorlar benimm eşimde çok soru sorulmasından hoşlanmıyor valla canım takma kafanı canım gelip geçici kriz dönemleri yaşanıyor aralarda
benimkide geçen bebeğin ihtiyaçları için liste yapmıştım aldı eline çizdi bu olur bu olmaz illa niye markalı istiyormuşum ucuzu olsunmuş ne olurmuş bende kızdım bütün listeleri yırttım attım dünde o markalı yerlerden alacak bir tanıdık bulmuş listeni tekrardan yap herşeyini alıcam dedi işte bana kızdı mızdı üzdü ama değmedi

valla bizdemi sorun var onlardamı anlamadım bizde 3 gündür konuşmuyoruz yüz yüze bile bakmıyoruz keyfi bilir benim bir suçum yok kendi kendine trip atıyor gelecek ayağıma o zamn soracağım ben onaklava:

Benim ablamda hamile kaldığında sadece göbeği büyümüştü, ben diyodum hamile kalsam çooook kilo alırım herhalde . Çok abur cubur yerdim ben. Eskiden o kadar zayıftım ki , ama aşırı zayıftım, 34 beden pantolonları bile alır daraltırdım. Sonra belli bi yaşa gelince biraz şişmanladım.Normal kiloya geldim.Benim de metabolizmam hızlı çalışır. Hamilelikte mesela hiç kabız olmadım aksine günde 3 kere gidiyorum wc ye. Lisedeki yıllıkta bile yazmışlar hep , bu kadar yiyosun , yediklerin nereye gidiyo diye.Kilo alımı bünyeye göre değişiyo demek ki. Şimdi daha 2,5 ayım var benim, bakarsın 10 kilo birden alırım, hiç belli olmaz canım. aklinialirimsmile

Bu erkekler bu kadarmı birbirine benzer yahuu..anlattıklarınızdan aynısından bendede var çünkü...:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…