Amin amin canım kızlar ender saraç söyledi sıcaklarda bol su içip birde bol bol salatalık ve cacık yiyecekmişiz terlemeyle kaybolan minareller salatalıkda varmış çok faydalıymış
herkese merhabalar ben sabah geldim gittim yine geldim ay çok yorgunum yaaaaaa bi ara kafamı masaya koydum kafamda iz bilene çıkmışohaoldumsmile sinir oldum işler desen yığılı halde offffffffff offfffffffff bitmez bu cuma
kızlar selamlar nem gecen hafta dr randevusundaydım bebiş önde gittiği için 25 temmuz cıktı ultrasonda erken gelicek diye sevindim ama agustos annesi olamıycam ben bu gidişle heralde sezeryan olucam zaten heralde 22 23 gibi alır yaaa bende eksiklerimi tamamlamaya calışıcam bu arada
bu arada gecmişte okudum bazı annelerden süt gibi bişiler geliyomuş gecen duş almıştım baktım bendende geliyor sıkmamak lazımmış onu erken doguma sebep olabiliyomuş aklınızda bulunsun
Kızlar ben sabah tartıldım , 62.3 kilo çıktım. Hamile kaldığımda 62.5 tum. akannehir İlk aylarda kilo vermiştim , bi tek onları almışım. Benim kızım 24. haftada 763 gr dı. Şimdi ne kadar olmuştur merak ediyorum.Çoğunun 1 kiloyu geçmiş. Maşallah ne güzel. Önümüzdeki hafta çarşamba falan gidicem doktora, ancak o zaman öğrenicem .boshayallersmile
saol siercim valla bi yorulmuşum ki ya katlanıyorum mecbur yarında kaynanam gelecek eve gidip hazırlık yapmam gerek temizlik yemek falan offfff offfff ben bu cumayı hiç sevmedim
:CüvCüv:kızlar ben cıkıyorum hepinizi cok öptüm haftasonu giremem sınava gidicem p.tesi görüşmek üzere sınawa girecek ark. başarılar dilerim iyihaftasonları :))))
Allah herkese seninki gibi kayınvalide ve kayınpeder versin inşallah canım. opuyorumnanaktan Hastane çıkışı demişken ben daha almadım hastane çıkışını. Bi türlü seçemiyorum. hihoyyyt
[
canım maşallahı var tosunun baya kilolu olacak bayada önde gidiyor olsun temmuz olsun ağustos olsun farketmez canım yeterki sağlıklı olsun benimde temmuz olacak yengeç olacak yengeç erkekleri sakin oluyormuş
Evet yengeç insanları mülayim,uysal,evcimen,sakin olurlar..bende pek severim onları..hiç kavga edip kızamazsın bile onlara yani o derece..
benden daha öyle birşey gelmedi valla acaba sütüm olmuyacamı diyede düşünmüyo değilim
kızlar ben hem iş yapıorm hem de ara ara buraya bakıorm haberiniz olsun...
Yaa nasıl oluyoda azcık kilo almış oluyosunuz yaaaa alsanaalsanasmile Ben hiç anlamadım gitti zaten bu işi..maşallah ne güzel cnm kıskandım valla seniii mafoldumben
Kızlar lütfen cevap verin ya eşim bana 1 haftadır hep kötü davranıyor o adam gitti başkası geldi çok naz yapıyormuşum tek hamile benmiymişiim yok 9 ay geçmemiş şöylede böyle şimdi aradı 3-4 soru sordum bağırdı ne arka arkaya soruyorsun sorguya mı çekiyorsun diye ben de çok üzüldüz sizinkiler de yapıyorlar mı?İş yerinde durumlar bozuk biraz ama bana yansıtması mı lazım
Kızlar lütfen cevap verin ya eşim bana 1 haftadır hep kötü davranıyor o adam gitti başkası geldi çok naz yapıyormuşum tek hamile benmiymişiim yok 9 ay geçmemiş şöylede böyle şimdi aradı 3-4 soru sordum bağırdı ne arka arkaya soruyorsun sorguya mı çekiyorsun diye ben de çok üzüldüz sizinkiler de yapıyorlar mı?İş yerinde durumlar bozuk biraz ama bana yansıtması mı lazım
İlk aylarda 4 kilo vermiştim sürekli kusmaktan. Şimdi de çok yemiyorum diycem ama bazen yiyorum yani.Mesela kahvaltı dışında hiç bi öğünde ekmek yemiyorum.Bi de çabuk doyuyorum ben yemek yerken.Evlenmeden önce zapzayıftım, sonra eve tıkılı kalınca şişmanladım biraz. şimdi de çoook geziyorum, yürümeyi falan seviyorum. Sahil kenarındayım bi de, o yüzden gezmek güzel oluyo. Yakında denize girmeye de başlıycam . opuyorumnanaktan
aminnn canımm benimde görümcem fenerbahçeli almış eşimm hasta fenerli olduğu için bir tanede kendim alıcam kremli istiyorumm mathercare de ayın 15 lerinde indirim oluyormuş haziranın 15 inde oraya gidicem eşimle tekstil ürünlerini alırım artık
diğer ürünleride eşimin bir arkadaşını chicco ve karaftaa eczanelerde tanıdıkları varmış eşin liste yapsın modeli falan yazsın bana verin demiş ben herşeyi tamamlarım en indirimlisinden demiş
Bendende hiç öle bişey gelmedi cnm..:sm_confused:
valla bu az kilo alanlar ne iyi ben ekmek yemezsem doyduğumu hissetmiyorum nasıl olacak daha 8 hafta var ne kadar kiloyla gideceğim doğuma anlamadım :)
Kızlar lütfen cevap verin ya eşim bana 1 haftadır hep kötü davranıyor o adam gitti başkası geldi çok naz yapıyormuşum tek hamile benmiymişiim yok 9 ay geçmemiş şöylede böyle şimdi aradı 3-4 soru sordum bağırdı ne arka arkaya soruyorsun sorguya mı çekiyorsun diye ben de çok üzüldüz sizinkiler de yapıyorlar mı?ış yerinde durumlar bozuk biraz ama bana yansıtması mı lazım
Cnm yanlış anlama ama belki sende farkında olmadan hamileleiğin verdiği psikoloji ile acaba üstünemi gidiyorsun bazen?? hani diyomuş ya çok naz yapıyosun bi hamile sen misin diye..sanırım o durumların birikimi olunca bugünde sen normal bişeyler sorunca o patlamış gibi olmuş..bana öle gibi geldi cnm..bazen objektif olup kendimizide gözden geçirmeliyiz cnm hamilede olsak..dediğim gibi belki farkında olmadan yanlışlar yapıyo olabiliriz!!!
Bende zayıftım ve zaten sporcuydum sporu hiç bırakmadım desem doğrudur ama ben kilo alıyorum işte cnm..normalde metabolizmam şükürki hızlıdır yakarım yediklerimi..benim yediklerimi yese diğer insanlar duba olurlar..anlıyacağın bu yaşıma kadar hiç kilo derdim olmadı..ama hamilelik dönemim de alıyorum işte hemde hiç abartı bişey yemeden.neyse kafama çok ta taktığım bişey değil ama siz öle 1 kilo 3 kilo 5 kilo aldım dediğinizdede şok şok oluyorummmm...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?