- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
valla bizdemi sorun var onlardamı anlamadım bizde 3 gündür konuşmuyoruz yüz yüze bile bakmıyoruz keyfi bilir benim bir suçum yok kendi kendine trip atıyor gelecek ayağıma o zamn soracağım ben onaklava:
bilmiyorum valla streslerine başlatmasınlar bu sıcaklarda hiç çekilmiyorlar valla
yA SAĞOLun kızlar tamam ben çok iyi değilim sinirlerim bozuk biraz ama böyle mi yapması lazım korkuyorum doğumdan bebeğim iyi mi diye endişeleniyorum çok doğla bunlar biraz alttan alsa ölür sanki. Sonra akşamları uyanıp uyanıp öpüyor ama ne fayda bütün gün ben kırılıyorum 2 ay idare edemedi ben onu en sıkıntılı zamnlarında hep idare etmiştim
Siz olmasanız yandım zaten anlamıyor bu adam beni malak gibi yayılıyor bütün gece evde ucundan tutmuyor hiç 1 şeyin. Akşam gidicem 2 makina çamaşır yıkıycam yemeği hazırla topla paşaya kahve yap banyo yap eeee.... Zaten ayaklarım şiş bir de azar işit. 3 kuruş için çalış dur basıp çıkıcam görücek o zaman düşünsün dursun nasıl geçiniriz diye
Siz olmasanız yandım zaten anlamıyor bu adam beni malak gibi yayılıyor bütün gece evde ucundan tutmuyor hiç 1 şeyin. Akşam gidicem 2 makina çamaşır yıkıycam yemeği hazırla topla paşaya kahve yap banyo yap eeee.... Zaten ayaklarım şiş bir de azar işit. 3 kuruş için çalış dur basıp çıkıcam görücek o zaman düşünsün dursun nasıl geçiniriz diye
slm kızlar...
bugün cuma diye seviniyodum sabahtan beri işlerden gözümü açamadım valla...
offfffff anca oturdum yerime bu saatten sonrada artık kimseee beni çalıştıramaz pilim bitti yawwwsempatiksalakcinni
slm kızlar...
bugün cuma diye seviniyodum sabahtan beri işlerden gözümü açamadım valla...
offfffff anca oturdum yerime bu saatten sonrada artık kimseee beni çalıştıramaz pilim bitti yawwwsempatiksalakcinni
valla bende şimdi direktif verdim goncama:) çamaşırları makineye at diye sağolsun atacak ama hep kısa programa atıyo:))
ooo kızlar baya dolmuşsunuz valla...bende aynen sıkıldım bu koca tafrasından..bizimkide tutturdu tatile gidicem diye çok stresliymiş küçük beyimiz o yüzden beni idare edeöiyomuş..ben sanki stresli değilim..o arkadaşlarıyla tatile gitsin bizde ne halimiz varsa görelim..dün akşam birbirimize girdik..sabah tan beri gönlümü almaya çalışo kıvırıyoo şaka yapmış ağız aramış bende yedim sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?