2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bizdemi sorun var onlardamı anlamadım bizde 3 gündür konuşmuyoruz yüz yüze bile bakmıyoruz keyfi bilir benim bir suçum yok kendi kendine trip atıyor gelecek ayağıma o zamn soracağım ben onaklava:

Doğumlar yaklaşıyo ya , babalarda strese girdi galiba . kaydirigubbakcemile3

yA SAĞOLun kızlar tamam ben çok iyi değilim sinirlerim bozuk biraz ama böyle mi yapması lazım korkuyorum doğumdan bebeğim iyi mi diye endişeleniyorum çok doğla bunlar biraz alttan alsa ölür sanki. Sonra akşamları uyanıp uyanıp öpüyor ama ne fayda bütün gün ben kırılıyorum 2 ay idare edemedi ben onu en sıkıntılı zamnlarında hep idare etmiştim

bilmiyorum valla streslerine başlatmasınlar bu sıcaklarda hiç çekilmiyorlar valla

canlarım bu zamanlar hem anne adayları için zor olduğu kadar baba adayları içinde zor çünü onların sorumlulukları 2 kat artıyor sıkıntıya düştükleri zamanlar oluyor bizler kadar anlayışlı olamıyorlar malesef herşey geçecek bu zamanlarda destek olmak lazım fazla uzatmadan barışmak lazım hepimizin eşlerine ihtiyacı var destek amaçlı

Ah cnm çok haklısın.biz olsak onları nasıl idare ederiz dimi.ama onlar adı üstünde erkek işte.yani bu konularda bizim gibi olmuyolar maalesef işte.azcık kıt düşünceliler..ince fikir filan ne gezer onlarda..hep dürtülmeye ihtiyaçları var..diyorum ya işte hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi az çok aynılar işte..o yüzden üzme sen canını..:enbuyukkk:

Siz olmasanız yandım zaten anlamıyor bu adam beni malak gibi yayılıyor bütün gece evde ucundan tutmuyor hiç 1 şeyin. Akşam gidicem 2 makina çamaşır yıkıycam yemeği hazırla topla paşaya kahve yap banyo yap eeee.... Zaten ayaklarım şiş bir de azar işit. 3 kuruş için çalış dur basıp çıkıcam görücek o zaman düşünsün dursun nasıl geçiniriz diye

slm kızlar...
bugün cuma diye seviniyodum sabahtan beri işlerden gözümü açamadım valla...
offfffff anca oturdum yerime bu saatten sonrada artık kimseee beni çalıştıramaz pilim bitti yawwwsempatiksalakcinni

didoşum sinirlenme senin kocişin seni çok seviyo bikerem(gece kalkıp kalkıp öpüyor diyosun benimkide yapıokaydirigubbakcemile3)öyle deme kız onlar anlamıyorlar ev işinden yapılsa da yapılmasada aynı onlar için söyliyceksin kafasına soka soka offf yapamıyorum çok yoruldum diye isyan et ozaman bak nasıl yardım eder kıyamazlar ki kıııız.bekleme yani yardım etmesini benimki ben çalışmadığım halde yardm ediyo bak ama ben söylemezsem hiçbişey yapmaz kocişim benim.kaydirigubbakcemile

ayyy benim ufaktan ufaktan burnum kanıo kızlar bi de göğüslerim çok fena sızlıyor ara ara 3-4 gündür oluyo ne hikmetse süt mü gelicek acaba???

neyse kızlar ben çıkıorm yan taraftan çağırdılar(eşimin halası, kızı)gidiym 1 2 insan yüzü göriym konuşuyoruz burada ama bişey görülmüyorkaydirigubbakcemile3hadi öptüm hepiniziŞeniz

Haklısın cnm benimkide öle pek bişeyin ucundan tutmaz..ama bazen bi isyan ediyom tırsıyo.o onu bi 15 gün götürüyo.ama sonra gene genişliyo..ben şimdiden diyom.çocuk olunca çoğu şeyde yardımcı olcan bana alış şimdiden diyom.bi de üstüne çalışcaz ohh bee ne ala dünyaa.her işi kendimiz yaparsak bide ortada o zaman çocuk olcak.valla diyom yapmazsan bi yardımcı tutarsın paranla karışmam..kendimide yıpratıp harap edemem valla..bende şimdiden çocuk yokken ortada yetişemiyom..bi bakmışım saat 10-11 olmuş ben yeni popomu koltuğa koymuşum..isyan etmemek elde değil yani..ama alıştırıp bazı sorumlulukları onlarada vermek gerekir.

Bak bunları bilmiyodum ben, o zaman kocan çok haksız.Benim kocam ben çalışmadığım halde hamile olmadan önce bile bana her zaman yardımcı olur her konuda. Madem yardımcı olmuyo o zaman senin nazını da çekmek zorunda. Sen hem çalışıcaksın hem kocana hizmet ediceksin, hemde hamile halinle sana hiç yardım etmiycek,olucak iş mi bu.Sinirlenmekte haklısın sen canım. klava: Evlilikte herşey ortaktır.

slm kızlar...
offfffff anca oturdum yerime bu saatten sonrada artık kimseee beni çalıştıramaz pilim bitti yawwwsempatiksalakcinni

Hoşgeldin canım.

Güle güle çiğdemcim.Çok öpüyorum seni p.tesdi görüşürüz artık iyi bak doruk bebeğe..

Sormayın kızlar ya neymiş sanki ben mi yapıyormuşum kadın geliyormuş sanki kadının gelmesiyle iş bitiyor yemek ütü bana bakıyor kadın temizliyor ben her gün topluyorum pijamaları çıkarttığı gibi bırakır külü dökmez varya 1 bardağı mutfağa götürdüğünü görmedim. Sürekli para harcar var ya üff. Tek iyiliği bana düşkündür ve bensaiz hayatta 1 yere gitmez

valla bende şimdi direktif verdim goncama:) çamaşırları makineye at diye sağolsun atacak ama hep kısa programa atıyo:))

slm kızlar...

Hoşgeldin cnm :))
Bizde kocaları çekiştiriyoz işte gel sende katıl zevkli oluyo valla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ooo kızlar baya dolmuşsunuz valla...bende aynen sıkıldım bu koca tafrasından..bizimkide tutturdu tatile gidicem diye çok stresliymiş küçük beyimiz o yüzden beni idare edeöiyomuş..ben sanki stresli değilim..o arkadaşlarıyla tatile gitsin bizde ne halimiz varsa görelim..dün akşam birbirimize girdik..sabah tan beri gönlümü almaya çalışo kıvırıyoo şaka yapmış ağız aramış bende yedim sanki...

valla bende şimdi direktif verdim goncama:) çamaşırları makineye at diye sağolsun atacak ama hep kısa programa atıyo:))

aaa ne güzel valla..benimki daha makine nin kapağını açmayı bile bilmez kızz..düğmesi filan hayattaaa yanii..e bide renklere ayırma işi var..yanii hayal hayal bana böle şeyler..bi keresinde iş yerindeyim gecedende çamaşırlarım kalmış ipte balkonda yani..hafiftende yağmur başladı aradım dedim çamaşırları topla yağmur yağıyo..neymiş onu görürlermiş etraftakiler öyle alamazmışşş..neeeee dedimmm..ee görünce ne oluyo yanii.ıslansınmı çamaşırlar şimdi dedim.sen bilirsin dedim.genelde senin kıyafetlerin vardı zaten kalsınlar yağmuru yesinler..sonra annesini aramış o toplamış.k.valide aynı sokakta bizim..düşün yani benimki nasıl bi tip..

oha ohaa çüş yanii deseydinn..oldu canımmm...benimkide istanbulda bi arkadaşı var bişeyleri bahane etmeye çalışıp ağzımı arıyo gitsemmi acaba diye amaaaa yemezlerrr tabiii..zamanında çok gönderdim gitti bişey demedik.ama artık yok krredi filan bitti..biz gidelim bakalım ne derler..iyi yapmışın cnm sakın taviz verme..yeme o numaralarııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…