oha ohaa çüş yanii deseydinn..oldu canımmm...benimkide istanbulda bi arkadaşı var bişeyleri bahane etmeye çalışıp ağzımı arıyo gitsemmi acaba diye amaaaa yemezlerrr tabiii..zamanında çok gönderdim gitti bişey demedik.ama artık yok krredi filan bitti..biz gidelim bakalım ne derler..iyi yapmışın cnm sakın taviz verme..yeme o numaralarııı..
ooo kızlar baya dolmuşsunuz valla...bende aynen sıkıldım bu koca tafrasından..bizimkide tutturdu tatile gidicem diye çok stresliymiş küçük beyimiz o yüzden beni idare edeöiyomuş..ben sanki stresli değilim..o arkadaşlarıyla tatile gitsin bizde ne halimiz varsa görelim..dün akşam birbirimize girdik..sabah tan beri gönlümü almaya çalışo kıvırıyoo şaka yapmış ağız aramış bende yedim sanki...
ooo kızlar baya dolmuşsunuz valla...bende aynen sıkıldım bu koca tafrasından..bizimkide tutturdu tatile gidicem diye çok stresliymiş küçük beyimiz o yüzden beni idare edeöiyomuş..ben sanki stresli değilim..o arkadaşlarıyla tatile gitsin bizde ne halimiz varsa görelim..dün akşam birbirimize girdik..sabah tan beri gönlümü almaya çalışo kıvırıyoo şaka yapmış ağız aramış bende yedim sanki...
aaa ne güzel valla..benimki daha makine nin kapağını açmayı bile bilmez kızz..düğmesi filan hayattaaa yanii..e bide renklere ayırma işi var..yanii hayal hayal bana böle şeyler..bi keresinde iş yerindeyim gecedende çamaşırlarım kalmış ipte balkonda yani..hafiftende yağmur başladı aradım dedim çamaşırları topla yağmur yağıyo..neymiş onu görürlermiş etraftakiler öyle alamazmışşş..neeeee dedimmm..ee görünce ne oluyo yanii.ıslansınmı çamaşırlar şimdi dedim.sen bilirsin dedim.genelde senin kıyafetlerin vardı zaten kalsınlar yağmuru yesinler..sonra annesini aramış o toplamış.k.valide aynı sokakta bizim..düşün yani benimki nasıl bi tip..
iş konusunda benimkide hiç birşeyyy yapmazzzz ama annesinden öyle görmüş öyle yetişmiş şimdide onun yerine yine annesi yapıyor bütün işleri o yüzden yine rahattt ahhhh bu erkeler biz bayanlardan ne isterler anlmam azcık işin ucundan tutsalar ölürler
iş konusunda benimkide hiç birşeyyy yapmazzzz ama annesinden öyle görmüş öyle yetişmiş şimdide onun yerine yine annesi yapıyor bütün işleri o yüzden yine rahattt ahhhh bu erkeler biz bayanlardan ne isterler anlmam azcık işin ucundan tutsalar ölürler
yapar yapar benim kocişim ne kadra bazen gıcıklaşsada:) renklilere ayırır yıkar yumuşatıcı koymayı unutuyo işte bi o var. camları siler süpürge çeker eve vileda çeker:) yapar yani baktı karının yapacağı yok ben de dedim kadın tutayım ben. o da bilmem ne kadar parayı ben ona vereceğime ben kendim yaparım dedii ii sen bilirsin dedimçok mu fenayım ne
anam benim hükümdarlık ta yarına kadar gibime geliyo çünkü yarın kaynanam geliyo ki kaynanamlar buna zamanında su bardağı bile taşıtmamış oğlunu öyle görürse kalpten gider birde doğulu olunca erkek şöyledir böyledir tribne girer
o HA DERİM hepsi başka cins bunların
yok tatlım yenilecek numaramı bu...hiiiç kusura bakmasın valla..yok öyle ben tatil yapayım sen çocuk büyüt..bende çalışıyorum bende yoruluyorum strese giriyorum sen git stresini at ben burda delireyim o zamankötükedihüso
işte o yüzden biz çocuklarımızı özelliklede erkek çocuklarını öyle bir yetiştirmeliyizki ilerde eşlerine eziyet etmesinler..eşit olduklarını,herhangi bir üstün özelliklerinin olmadığını bilmeliler..benim eşim üniversitedeyken her işini kendi yapardı..yemek bulaşık ev temizliği çok da yatkındı eli..evlendik ilk bir kaç ay ben herşeyi hevesle yaptım onu uzak tutmaya çalıştım..zevk veriyordu çünkü bu bana..onunda işine geliyordu tabii yan gelip yatmak..baktım olacak gibi değil artık dırdır yaparak yardım etmesini sağlıyorum..bendede kabahat başta hiç yüz vermemek gerekirdi ama işteeklava:
aman boşver kimin yaptığı çnemli değil yeterki yapsınlar sana kalmasın canım ama yinede sen hepimize göre şanslısın canım en azından yapıyor ve yapmasını biliyor benim eşim süpürgeyi tutmasını bilmez valla
aynen öyle canım allah izin verirse öyle yapmaya çalışacağım oğlumu ama babası ne kadar izin verir bilmiyorummmm
erkeklere çokk yüz vermemek gerekli birde hakettiklerinden fazla değer verip bir yerlerini kaldırmamak lazımmm
yaniii..
ben bi de şunu anladım kızlar.mesela ben hep eşimi bu tarz konularda serbest bırakmışımdır.hani sıkmayayım bunaltmayayım,kendime güvenimin sağlam olduğunu , güçlü olduğumu bilsin diyede hep rahat bıraktım.ama ne kadar bıraksanda bu sefer iyi niyetini su istimaller alıyor bazen.çok sinir oluyorum..bide bana diyomuş arkadaşları,eşin ne güzel sana bişey demiyo şanslısın vs vs..o da beni övüyomuş oralarda şöledir böledir diye..banada anlatır bazen..tamam över filan her yönden ama bu seferde bazen ipin ucunu kaçırıyolar yanii..o kadarda değil..sıkmayalım dedikçede kullanılmayalım yani dimi..yani kısacası bu erkeklere nasıl davransan yine yaranamıyon anladım ben onu..iyilik kıymet de biilmiyolar.ne kadınlar var diyorum eşlerine neler yapıyo nelere katlanıyo o adamcağızlar diyorum anlasın benim kıymetimi diye ama bilemiyorum işteee...erkek milleti sonuçtaa..
yapar yapar benim kocişim ne kadra bazen gıcıklaşsada:) renklilere ayırır yıkar yumuşatıcı koymayı unutuyo işte bi o var. camları siler süpürge çeker eve vileda çeker:) yapar yani baktı karının yapacağı yok ben de dedim kadın tutayım ben. o da bilmem ne kadar parayı ben ona vereceğime ben kendim yaparım dedii ii sen bilirsin dedimçok mu fenayım ne
Oooooo cnm sen mümkünse suussssss...anlatma bize öle şeylerii..akşama gidince ben bu gazla fena yaparım valla kocamı :))))))
anam benim hükümdarlık ta yarına kadar gibime geliyo çünkü yarın kaynanam geliyo ki kaynanamlar buna zamanında su bardağı bile taşıtmamış oğlunu öyle görürse kalpten gider birde doğulu olunca erkek şöyledir böyledir tribne girer
işte o yüzden biz çocuklarımızı özelliklede erkek çocuklarını öyle bir yetiştirmeliyizki ilerde eşlerine eziyet etmesinler..eşit olduklarını,herhangi bir üstün özelliklerinin olmadığını bilmeliler..benim eşim üniversitedeyken her işini kendi yapardı..yemek bulaşık ev temizliği çok da yatkındı eli..evlendik ilk bir kaç ay ben herşeyi hevesle yaptım onu uzak tutmaya çalıştım..zevk veriyordu çünkü bu bana..onunda işine geliyordu tabii yan gelip yatmak..baktım olacak gibi değil artık dırdır yaparak yardım etmesini sağlıyorum..bendede kabahat başta hiç yüz vermemek gerekirdi ama işteeklava:
malesef erkekler suistimal etmek için bire birler canım o yüzden herşeyin dozunu ayarlamak lazım ne fazla sıkacasın nede gevşek bırakıcaksınnn
benim eşimin hayatındaki tek eğlencesiii maçlar haftanın üç günü halısağa maçına gidiyor bende müsait olunca giderim yanında o yüzden ben şanslıyım öyle pek gezmez mezmek düşüncesi olmaz bensiz teklif bile etmezz
Ben geldiiimmm...
aynen öyle canım allah izin verirse öyle yapmaya çalışacağım oğlumu ama babası ne kadar izin verir bilmiyorummmm
erkeklere çokk yüz vermemek gerekli birde hakettiklerinden fazla değer verip bir yerlerini kaldırmamak lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?