2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

facede grupmu var?ben duymadıımm. adı nedir?

En güzel anneler kulübü. Ama aramada çıkmaz, çünkü gizli grup,Hallisna 'ya mesaj atarsan bilgilerini (mail adresini) sana da ekleme talebi gönderir. Ordan hepimizi ekleyebilirsin. Biz görüyoruz birbirimizi artık . opuyorumnanaktan

Ya face i açamıyorum

Ben de açık, tekrar dene canım, düzelir belki. opuyorumnanaktan

Ayyyy poşetini bulmana sevindim canım, en güzel kıyafetleri o poşette demiştin. opuyorumnanaktan Kilosu doktor iyi dediyse iyidir herhalde canım, ben de yarın öğrenicem kilosunu. Doğum ile ilgili ne zaman konuştuğunu bende merak ediyorum. Gerçi sen benden öncesin. kaydirigubbakcemile3

nurcanım hoşgeldin cnmcım neler aldın neler kız anlatsana?
poşetini bulmana sevindim ay ne kötü yaaa al al beğene beğene sonra kaybet ne kötü..
alt katı gezdiniz mi neler var neer ama tulum pijama çeşitleri en üstteki dükkanda en güzellleri oradaydı.
kapı süsü falan aldın mı?oğluşun gramı iyi bence kusum dr.normal dediyse normaldir.

dolma molma güzelsin kız ama itiraf etmeliyim ki şu otobusteki fotoda gerçekten daha güzelsin
hani yanında biri var...

tamam canım alt üst takımlardan aldım, hastane çıkışına gerek yok fazlaya o zaman..çok saol..

ben hediye yerine böyle şeyler yapmayıı daha çok seviyorum. daha anlamlı oluyor. anneme de cd hazırlamıştım anneler gününde candan erçetinin annem annem şarkısı üzerine doğumumdan düğünüme kadar annemle birlikte fotoğraflarımdan slight hazırlamıtım çok hoş olmuştu

allah sevindirmek istediği kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş seninki de öyle oldu şimdi

çok sağol canım bende bulduğuma çok sevindim tosunum ne yapsın ya ağzını açmış kıpır kıpırdı resim çektirmedi valla

maşallahh herwoodcum 1650 gr. çok güzel.bende dr gittiğimde 30.hafta içinde olacağım umarım benim kızda 1 kiloyu geçmiş olur

inşallah geçer canım

valla kızlar aklına ne geliyorsa aldım her türlüökıyafet kendime südyen pijama takımı oğluşuma mevlüt takımıdan küvetine varana kadar resim çekip ciciler topiğine koyacağım oradan bakarsınız aldıklarıma

KIZ PIN (pınardan daha kolay yazılıyor)ekledim ben seni arkidiş olarak kabul edersen beni görürsün:)))))

dolma molma güzelsin kız ama itiraf etmeliyim ki şu otobusteki fotoda gerçekten daha güzelsin
hani yanında biri var...

teşekkür ederim canım o otobüs dediğin galiba lokanta olması gerekiyo hani yeşill gömlekli halimi diyon demi bu aarada sende çok şekersinnnn

Ayy kız ben seni birine benzettim ama kime , bulamıyorum. Sanki tanıdıkmışsın gibi geldi bana. kaydirigubbakcemile3 Nerde oturuyodun sennnn? kaydirigubbakcemile3

ben eskiden şişli de oturuyordum cnm istanbulda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…