KIZ PIN (pınardan daha kolay yazılıyor)ekledim ben seni arkidiş olarak kabul edersen beni görürsün:)))))
pın şekercim ben de senin fotolara bakıyordum cnm maşallah fıstık:))
ama siz ben den ay olarak küçüksünüz hep didoşta sende...
Didemcim eşim çok duygulanır benim de. Bodye nerede yazdırabilirim sence?O sayfadda bebiş bodysi yokki
facede grupmu var?ben duymadıımm. adı nedir?
Ya face i açamıyorum
merhaba güzel anneler daha yeni geldim dışarıdan dün havuzlu hana gittim oğluşuma ne gerekiyorsa aldım sonra eve döndüm baktımki bir poşet ortada yokkk çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu bu gün tekrar havuzlu hana gittim ve poşetimi buldum çok şükür yoksa ağlamaktan helak olabilirdim
vee oğluşumu görmeyede gittim doktor 30+3 dedi ama bana göre 31 olduk ultrasyondan ultrasyona değişiyor herhalde neyse oğluşum 1650 gr olmuş nasıl kilosu iyimi bilemedim sanki bana az gibi geldi ama doktor herşey normal diyince bende birşey söylemedim ayın 22 tekar çağırdı doğum ile ilgili ne zaman konuşur acaba kızlar bilginiz varmı ????
bi sitede gördüm
"babasının bjklı kızı" yazıyodu bayıldım .eşim bjk lı
sende tuttuğu takımnla ilgili yazabilirsin.erkekler sever öyle şeyleri ya
[
eee kuzummm ben itfaiyeciyim normal olarak yatakhanemiz var erkekler yatıyo doğal olarak bende gidiyorum öğle tatilinde kocamın yatağına uzanıyorum:))
Hımmm anladımm şimdiii..e yat bakalımm kocişinle aynı yerde çalışıyon o zaman sen :))
merhaba güzel anneler daha yeni geldim dışarıdan dün havuzlu hana gittim oğluşuma ne gerekiyorsa aldım sonra eve döndüm baktımki bir poşet ortada yokkk çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu bu gün tekrar havuzlu hana gittim ve poşetimi buldum çok şükür yoksa ağlamaktan helak olabilirdim
vee oğluşumu görmeyede gittim doktor 30+3 dedi ama bana göre 31 olduk ultrasyondan ultrasyona değişiyor herhalde neyse oğluşum 1650 gr olmuş nasıl kilosu iyimi bilemedim sanki bana az gibi geldi ama doktor herşey normal diyince bende birşey söylemedim ayın 22 tekar çağırdı doğum ile ilgili ne zaman konuşur acaba kızlar bilginiz varmı ????
Cnm hoşgeldinn poşetini bulmana çok sevindimm :) dr normal diyosa endişlenme normaldir cnm..aslında kiloya çokta takılmamak lazım önemli olan sağlıklı olsunlarda ..benimde cuma randevum var.bende o gün 29+ 1 olcam..bakalım bizde şimdiye kadar hiç doğumla ilgili konuşmadık erken tabii..
Hastane çıkış takımı olarak 1 tane yeter canım. çoğu parçası kullanılmıyor. tulum ya da alt üst takımlardan al derim bolca. en az 6-7 takım olsun. ama penye battaniye de al en az 3 tane olsun. 3-4 tane eldiven ve bere de al.
hihihihih nerem fıstık:) dolma dolma
yaa benide ekleyin facede yada ben sizi ekliyim ben gizliyim de
maşallahh maşşalh ne güzel işte 8 haftada da 1650 alsa 3 buçuk doğar inş. kuzun
ayyyy ben bile ağlicam şimdi o babana yaptırdığın hedye için bende babama mı yaptırsam öyle birşey aceba benim içn babam çok değerli :'( valla öle bişi yaptırsam benim babamda ağlar ki benim düğünümden sonra kaç kere hastaneye yatırmışlar hep kalp spazmı geçirmiş:'( benim haberim bile yok üzülmeyeyim diye sölememişler yeni öğrendim bende of offf babamı çok ölzediğimi hissettim şimdi canım babam benim
Canım gözün aydın hem alışveriş için hem poşeti bulduğun için hem de en önemlisi bebişi iyi gördüğün için bence çok çok iyi kilosu maşallah tosunuma. Eee neler yapıyordu annesi?Ayrıca neler aldın anlat kız detaylı
maşallahh herwoodcum 1650 gr. çok güzel.bende dr gittiğimde 30.hafta içinde olacağım umarım benim kızda 1 kiloyu geçmiş olur
nurcanım hoşgeldin cnmcım neler aldın neler kız anlatsana?
poşetini bulmana sevindim ay ne kötü yaaa al al beğene beğene sonra kaybet ne kötü..
alt katı gezdiniz mi neler var neer ama tulum pijama çeşitleri en üstteki dükkanda en güzellleri oradaydı.
kapı süsü falan aldın mı?oğluşun gramı iyi bence kusum dr.normal dediyse normaldir.
KIZ PIN (pınardan daha kolay yazılıyor)ekledim ben seni arkidiş olarak kabul edersen beni görürsün:)))))
dolma molma güzelsin kız ama itiraf etmeliyim ki şu otobusteki fotoda gerçekten daha güzelsin
hani yanında biri var...
Ayy kız ben seni birine benzettim ama kime , bulamıyorum. Sanki tanıdıkmışsın gibi geldi bana. kaydirigubbakcemile3 Nerde oturuyodun sennnn? kaydirigubbakcemile3
didemcim çok sağol kesin bundan yaptırıcam isterse askıyla arabasına da asar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?