hiiii ne tatlı bişey buuu bizim oda takımımzda bir tane isimlik olacak zaten ama..
CUMARTESİ ODAMIZ GELİYOR KIZLAAAAAR AYYY ÇOK HEYECANLIIIdelikafadulden
ama ama ben bu halıyı da istiyorum odaya ama çok çok pahalı yaaa.
ya da bu....
taktım mı takıyorum bişeye nasıl kızıyorum kendime offff
Hastane çıkış takımı olarak 1 tane yeter canım. çoğu parçası kullanılmıyor. tulum ya da alt üst takımlardan al derim bolca. en az 6-7 takım olsun. ama penye battaniye de al en az 3 tane olsun. 3-4 tane eldiven ve bere de al.
bu arada kızlar tembel ben gittim öğlen tatilinde (1 buçuk saat bizde ) iş yerinDE yatakhaneye gittim yattımay çok yorulmuşum yaa birde çok uykusuz muşum sier duy sesimiii ne kadan tembelim ben yafff
çiğdem ben faceye girdim hallisnacık ekledi beni sağolsun nerden bulacam ben şimdi sizi:) orda
Ya o paraya oğluna neler alırsın salıncak al oyuncak al değmez 1 halıya hem kocişine de günah o kadar çalışıyor bütün gün sakın kuşum alma sen onu
didoba didem şu rüya yazan nasıl seninkinde nazlı yazsa yaparlarmı ki öyle nazlı varmı yoksa orada dur bi bakiim...
Didemcim nasıl yani fazlasını geri getirmiyorlar ben 2 takım vericem kirlenir diye 1ini giydirip diğerini bana çıkarken vermiycek mi?Neden ama
selam kızlar yürüdüm geldim.elbise filan baktım ama açık geldi hep üst kısımları..şimdi azcık göğüs bağır şiştiğimiz için sankilim pek dikkat çeker..kocişte giydirmeyebilir..vazcaydım o yüzden ama aramalara devam..
Ayyyy isimliğe ve halılara bayıldımmm..ama halıların fiyatlarını duyunca oha dedim tabii :)) ben zaten halımı aldım.ama şu isimlik gibi olan şeysi nerden aldın cnm ve fiyatı nedir? benim odada mavili kremli çok ta uygun olcak..
Cnm bere ve eldiven sıcakta yinede kullanılırmı ilk zamanlar ??
Neeeeee...kıss nasıl iş yeriymiş öle o yatakhane filan ohh valla iyimi böylee..keşkem bizdede öle bi yer olsada kestirsem.gerçi bende ayağımı uzatıp kendi masamda,sandalyemde uyuyom çoğu zamankaydirigubbakcemile3
Biz ablam doğum yaptığında bebeğin kıyafetlerini istediler, bir takım almıştık zaten yanımıza ama çok parçalıydı. Verdik onu, geri kalanları geri verdiler bize. Zaten çiş yapınca o geri kalan kıyafetlerini giydirdik bizde. Ben duymadım hiç kıyafetleri geri vermediklerini. :bbo:
Bizim bi body bi de biberon gitti. arkadaşımın da. hadi onun devlet hastanesiydi benim ki özel hastaneydi ama kaynadı arada. kötü niyetlilerdi demiyorum ama unutuluyo kayboluyo. be oğlumda herşeyi penye battaniyesine bohça yapmıştım. fazla kıyafet vermedim. tek bodyi fazla koymuştum o da gitti
Kızlar bu arada bana akıl verir misiniz kocişime babalar gününde ne alıyım netten alsam daha iyi olacak. Ben şey düşündüm de bulamadım dikkatr bebek var yazıları varya " dikkat babasının prensesi var" yazsın arabasına assın istedim
Grupta göremedim ben seni canım. Onaylamayı mı unuttun yoksa? kaydirigubbakcemile3
selam kızlar yürüdüm geldim.elbise filan baktım ama açık geldi hep üst kısımları..şimdi azcık göğüs bağır şiştiğimiz için sankilim pek dikkat çeker..kocişte giydirmeyebilir..vazcaydım o yüzden ama aramalara devam..
Ayyyy isimliğe ve halılara bayıldımmm..ama halıların fiyatlarını duyunca oha dedim tabii :)) ben zaten halımı aldım.ama şu isimlik gibi olan şeysi nerden aldın cnm ve fiyatı nedir? benim odada mavili kremli çok ta uygun olcak..
Cnm bere ve eldiven sıcakta yinede kullanılırmı ilk zamanlar ??
Neeeeee...kıss nasıl iş yeriymiş öle o yatakhane filan ohh valla iyimi böylee..keşkem bizdede öle bi yer olsada kestirsem.gerçi bende ayağımı uzatıp kendi masamda,sandalyemde uyuyom çoğu zamankaydirigubbakcemile3
canımcım face i açabiliyorsan aç şimdi oradan tarif edeyim ben sana.face adresini açtın yaa yukarıda arama çubuğu gibi bişey var oraya en güzel yaz en güzel annelr grubu çıkıyor zaten.gruptayız hepimiz orada grubun fotoğraflarına falan gir bir tanesinde liste var nicklerimiz yazıyor yanlarında da adımız gir defne25 in yanında yazan isim benim işte ayy anlatabildim mi yap sen takıldığın yerde sor buradan ama acabiliyonmuki facei???
Ben gidip kızıma güzel güzel hastane çıkışı alıcam, hemşirelerde kirlendi diye atıcaklar ya da geri vermiycekler he. Saçlarını başlarını yolarım o halimle valla. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemileklava:
nası yani yaa vermeyebilirler mi bide?
döverim valla onları herşeyini tek tek almışım yıkamışım ütülemişim bir iğnesi kaybolursa
döverim onları valla lohusa halimle....
Ben de bi takım veririm o zaman, fazlası yanımda kalsın, ben giydiririm kirlenirse. kaydirigubbakcemile3
[
klübü yerine kulübü yazınca yanlış yer çıktı doğal olarakçok güldüm bu saf halime
Kızlar bu arada bana akıl verir misiniz kocişime babalar gününde ne alıyım netten alsam daha iyi olacak. Ben şey düşündüm de bulamadım dikkatr bebek var yazıları varya " dikkat babasının prensesi var" yazsın arabasına assın istedim
Ya yardım edin ne alıyım kocişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?