Canım isimliğin linkini ben vermiştim çiğdeme aşağıdaki linkten sipariş veriliyo.
http://www.pasaj.com/urun?b=palya-o-isimlik&u=36156
ilk zamanlar çok üşüyorlar o yüzden bere eldiven giydiriliyor. 40'ı çıkınca falan en azından eldivenleri çıkarılabiliyor. bebekler kafalarından ısı kaybedermiş. hemşire öyle demişti bize
siercim didoba didem paylaştı onu çok güzel ama dimi
halılara bişi demiyorum zaten...
Bizim bi body bi de biberon gitti. arkadaşımın da. hadi onun devlet hastanesiydi benim ki özel hastaneydi ama kaynadı arada. kötü niyetlilerdi demiyorum ama unutuluyo kayboluyo. be oğlumda herşeyi penye battaniyesine bohça yapmıştım. fazla kıyafet vermedim. tek bodyi fazla koymuştum o da gitti
Kızlar bu arada bana akıl verir misiniz kocişime babalar gününde ne alıyım netten alsam daha iyi olacak. Ben şey düşündüm de bulamadım dikkatr bebek var yazıları varya " dikkat babasının prensesi var" yazsın arabasına assın istedim
biz de öyle yaptık aynen. 3 takım götürdüm yanımda 1.sini onlar giydirdi. diğerlerini kirlendikçe biz değiştirdik.
didemcim yaa 3 tane gerekiyor mu ben sadece hastane çıkışını götürürm die düşüüodm daha da bişeyler koyayım ozaman yaa bide bu giydirilecek olanlar varya şimdi doğduktan hemen sonra ben bir güzel ütüledim onları ama hiç çantaya koyasım yok kırışacaklar diye.foto falan çekilicek ya bide hastanenin arşivinede:)))
Kızlar Face te ki grupta Betül diye biri var, ama listede ismini göremedim ben. O kim bilen var mı ? bilmiyorumkismile
Ya ama nereden bulucam didemcim senin sayfaya baktım ama benimki doğmamış bebekkkkk
merhaba güzel anneler daha yeni geldim dışarıdan dün havuzlu hana gittim oğluşuma ne gerekiyorsa aldım sonra eve döndüm baktımki bir poşet ortada yokkk çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu bu gün tekrar havuzlu hana gittim ve poşetimi buldum çok şükür yoksa ağlamaktan helak olabilirdim
vee oğluşumu görmeyede gittim doktor 30+3 dedi ama bana göre 31 olduk ultrasyondan ultrasyona değişiyor herhalde neyse oğluşum 1650 gr olmuş nasıl kilosu iyimi bilemedim sanki bana az gibi geldi ama doktor herşey normal diyince bende birşey söylemedim ayın 22 tekar çağırdı doğum ile ilgili ne zaman konuşur acaba kızlar bilginiz varmı ????
merhaba güzel anneler daha yeni geldim dışarıdan dün havuzlu hana gittim oğluşuma ne gerekiyorsa aldım sonra eve döndüm baktımki bir poşet ortada yokkk çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu bu gün tekrar havuzlu hana gittim ve poşetimi buldum çok şükür yoksa ağlamaktan helak olabilirdim
vee oğluşumu görmeyede gittim doktor 30+3 dedi ama bana göre 31 olduk ultrasyondan ultrasyona değişiyor herhalde neyse oğluşum 1650 gr olmuş nasıl kilosu iyimi bilemedim sanki bana az gibi geldi ama doktor herşey normal diyince bende birşey söylemedim ayın 22 tekar çağırdı doğum ile ilgili ne zaman konuşur acaba kızlar bilginiz varmı ????
sen de body üstüne yazdır bişey: sabah uyandırıken üzerine ser. ben geçen sene babama babalar gününde plaket yaptırmıştım. üzerine
"her zaman arkamda duran el, yanımda duran sıcak nefes BABAM" yazdırmıştım. kargoyla yollamıştım. babam çok ağlamış. bi senede blog sayfası açmıştım babama hem kardeşim hem ben mektup yazmıştık. çocukuluktan bugüne bir sürü fotoğrafımızı koymuştuk her ikisinde de çok ağlamış.
sen de masala için bir blog açıp babasına mektup yazabilrisn. masalın USG fotolarıyla süslersin.
Didemcim eşim çok duygulanır benim de. Bodye nerede yazdırabilirim sence?O sayfadda bebiş bodysi yokki
defne 25 şimdik senin resimlere baktım bayıldım vallaözellikle oğlunla olan resmine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?