2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam cnm bakıyorum linke..
Hımm ağustos ayı bile olsa yinede giydircez yanii tamamdır anlaşılmıştır cnm..dediğin gibi hemşirelerde yönlendirir zaten bizi ilk günler neyi nasıl yapcağımızı filan..

siercim didoba didem paylaştı onu çok güzel ama dimi
halılara bişi demiyorum zaten...

Hemde nasıl yaa çok beğendim..bide benim odaya o kadar çok uygunlarki renk ve desen anlamındaaa..ben halımı düz krem rengi aldım.şimdi yeni tüylü ipli gibi karışık bi halılar çıkmış o tarz aldım bende..hem tüy,toz filanda dökmüyo,lekede tutmuyomuş..halı artık alındıda o kapı isimliği çok çok cüselllll...

Ozaman şu 5 li hastane çıkışlarından bi takım koyalım battaniyenin içine yeter.zaten odaya yanımıza getirildiğinde kirlendiğinde yanımızda çantamızdaki yedeklerle değiştiririz..dediğin gibi fazladan bişey vermeye gerek yok.buarada hastaneler çıtçıtlı badi değilde iç zıbını istiyolarmış.göbek bağı için daha rahatmış.

Aaaa fena fikir değilmiş cnm..bende henüz bişey düşünmedim.gerçi bizimki daha anne olmadığım için almamıştı bana anneler gününde bişey pissssssss..gerçi bende istememiştim ya neyse..belki bende öle bişey düşünebilirim bak yinede..hem arabamızda yazsın..

biz de öyle yaptık aynen. 3 takım götürdüm yanımda 1.sini onlar giydirdi. diğerlerini kirlendikçe biz değiştirdik.

didemcim yaa 3 tane gerekiyor mu ben sadece hastane çıkışını götürürm die düşüüodm daha da bişeyler koyayım ozaman yaa bide bu giydirilecek olanlar varya şimdi doğduktan hemen sonra ben bir güzel ütüledim onları ama hiç çantaya koyasım yok kırışacaklar diye.foto falan çekilicek ya bide hastanenin arşivinede:)))

Ben 3 takım götürdüm hepsini de kullandık. birine kustu birine de çiş yaptı. ben de ütüleyip koymuştum. başka çare yok. bizim de hastanede fotoğraf çekildi internette yayınlandı. ama fotoğrafta kırışmamış. sadece şapkası kötü çıkmıt ben de ona bozulmuştum bi süre. sana özelden linkini atayım :)

at didemcim at bakiiiym bakiiiym..(didobaya)
ayy didemler karışıor yaa didoşş babalar gününde hediye alacak olan didoş
kız bende mi yapsam ne yapsam öyle bişey ama okuycak burdan görücek şimdi
:)))) babalar günü ne zaman? netten bakalım şöyle güzel bir yazı ama arabanın neresine
asılacak ki o???

merhaba güzel anneler daha yeni geldim dışarıdan dün havuzlu hana gittim oğluşuma ne gerekiyorsa aldım sonra eve döndüm baktımki bir poşet ortada yokkk çok üzüldüm ama yapacak birşey yoktu bu gün tekrar havuzlu hana gittim ve poşetimi buldum çok şükür yoksa ağlamaktan helak olabilirdim

vee oğluşumu görmeyede gittim doktor 30+3 dedi ama bana göre 31 olduk ultrasyondan ultrasyona değişiyor herhalde neyse oğluşum 1650 gr olmuş nasıl kilosu iyimi bilemedim sanki bana az gibi geldi ama doktor herşey normal diyince bende birşey söylemedim ayın 22 tekar çağırdı doğum ile ilgili ne zaman konuşur acaba kızlar bilginiz varmı ????

Çığdoş kız arabanın arkasına dikkat bebek var yazıyor ya hani t-shit gibi oluyor onun yerine yaptırıcaz işte

Ya ama nereden bulucam didemcim senin sayfaya baktım ama benimki doğmamış bebekkkkk

sen de body üstüne yazdır bişey: sabah uyandırıken üzerine ser. ben geçen sene babama babalar gününde plaket yaptırmıştım. üzerine
"her zaman arkamda duran el, yanımda duran sıcak nefes BABAM" yazdırmıştım. kargoyla yollamıştım. babam çok ağlamış. bi senede blog sayfası açmıştım babama hem kardeşim hem ben mektup yazmıştık. çocukuluktan bugüne bir sürü fotoğrafımızı koymuştuk her ikisinde de çok ağlamış.

sen de masala için bir blog açıp babasına mektup yazabilrisn. masalın USG fotolarıyla süslersin.

Canım gözün aydın hem alışveriş için hem poşeti bulduğun için hem de en önemlisi bebişi iyi gördüğün için bence çok çok iyi kilosu maşallah tosunuma. Eee neler yapıyordu annesi?Ayrıca neler aldın anlat kız detaylı

maşallahh herwoodcum 1650 gr. çok güzel.bende dr gittiğimde 30.hafta içinde olacağım umarım benim kızda 1 kiloyu geçmiş olur

maşallahh maşşalh ne güzel işte 8 haftada da 1650 alsa 3 buçuk doğar inş. kuzun

ayyyy ben bile ağlicam şimdi o babana yaptırdığın hedye için bende babama mı yaptırsam öyle birşey aceba benim içn babam çok değerli :'( valla öle bişi yaptırsam benim babamda ağlar ki benim düğünümden sonra kaç kere hastaneye yatırmışlar hep kalp spazmı geçirmiş:'( benim haberim bile yok üzülmeyeyim diye sölememişler yeni öğrendim bende of offf babamı çok ölzediğimi hissettim şimdi canım babam benim

Didemcim eşim çok duygulanır benim de. Bodye nerede yazdırabilirim sence?O sayfadda bebiş bodysi yokki

bi sitede gördüm

"babasının bjklı kızı" yazıyodu bayıldım .eşim bjk lı

sende tuttuğu takımnla ilgili yazabilirsin.erkekler sever öyle şeyleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…