2010 Ağustos Annelerinin Doğum Hikayeleri

hepinizin hikayeleri harika allahım bizde vaktimiz geldiğinde sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah

Bu da bizim hikayemiz.:)
Hatırlayanlar vardır aranızda, bizim minik patates hamileliğim boyunca çok korkuttu bizi. Kanamalar, riskler, olumsuz test sonuçları derken 38. hafataya kadar geldik.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri normal doğum istiyordum. Fakat anladım ki benim istemem bir işe yaramıyormuş.Doğum şekli son ana kadar belli olmuyormuş.
37.hafta kontrolümüzde doktorumuz değerlerimizin bir hafta geri olduğunu söyledi. 36. haftada 3100gr olan bebeğim 37. haftada 3000 olmuştu. Bebeğimiz beslenmiyordu. Gelişimi 36. haftada kalmıştı. Yapılan muayene sonucu bir hafta daha beklemeye karar verdik. Durum devam ederse müdehale edilecekti. 21 temmuzda yapılan muayenede durumun aynı olduğunu hatta bebeğimin kilo kaybettiğini gördük. Doktorumuz daha fazla içeride kalmasının anlamı olmadığını, dışarıda çok daha iyi besleneceğini söyledi. Ertesi güne randevu verdi. Saat 12 gibi alacağını söyledi.
Çok şaşkındım. Daha iki haftam vardı. Karnımda olmasına çok alışmıştım. Sanki hayatım boyunca hamileydim ve bebeğim hep benimleydi. Hep öyle kalacaktı. O zaman anladım ki ben doğum anını gerçek anlamda içselleştirmemiştim aslında. Nasıl olacaktı? Ona yetebilecek miydim? İhtiyaçlarını karşılayabilecek miydim? İyi bir anne olabilecek miydim? Bu sorular beynimde dönerken bir yandan da kendi kendime yarın bu vakitler bebeğim kollarımda olacak diyordum. Ama hala inanılmaz geliyordu.:)
O gece zor da olsa uyudum. Annem ve babam da apar topar gelmişlerdi. Sabahları saatler kurup sürüne sürüne kalkan ben o sabah kendiliğimden uyandım. Herkesi kaldırıp duşa girdim. Onlar kahvaltı yaparken saçlarımı yaptım. Eşim endişeli bir gülümsemeyle takip ediyordu her hareketimi.
Saat 9.30 gibi evden çıktık. 10.00'a doğru hastanedeydik. Girişimizi yaptık. Odamıza yerleştik. Hemşireler testler için kan aldılar. Bu arada beni hazırladılar. 11.30da hemşiremiz hadi dedi. Nasıl yani hemen mi dedim.:) sedyele çıktık odadan bütün aile de peşimizde. Ben tavandaki lambaları sayarken hemşiremiz bizimkilere bebeğin eşyalarını alıp bebek odasına inmelerini söyledi. O kalabalık birden nasıl dağıldı anlatamam:)) Ameliyathaneye girdik. İçeride anestezi uzmanının asistanı, benim doktorumun asistanı, iki hemşire ve bir ameliyathane asistanı vardı. Doktorumla anestezi konusunu hiç konuşmamıştık. Fırsatımız olmamıştı ki...Ben genel olmak istemediğimi söyledim. Ayılma süresinden korkuyordum. Doktorumu aradılar spinal olmak istediğimi söylediler. Doktorum buna sıcak bakmamış. Ben anestezi uzmanını istedim. Bana sen ne istiyorsun önemli olan senin isteğin dedi. Spinal dedim. Nedenini sordu.Sadece bebeğim dedim. Tamamdır dedi ve beni oturttu başımı eğdirdi ve spinal iğnesini yaptı. Bir süre sonra ayaklarım ısınmaya başladı. Beni yatırdılar. Doktorum geldi.Hafif bir müzik açtılar. Onlar birbirleriyle konşup şakalaşırken bir asistan yapılan şeyleri bana anlaıyordu. Şimdi vücudunu dezenfekte ediyoruz dediği zaman benim midem bulanmaya başladı. Anestezi uzmanı bunun normal olduğunu anestezinin işe yaradığını söyledi. Başlayalım mı dedi? Hala hissediyordum. Parmakları dokunuşları. Hayır dedim. Dokunuşları hissediyorsam, kesildiği zaman acıyı da hissedebilirm dedim. Peki, biraz daha bekleyelim dediler. İşte o anda bir baskı hissettim, ardından da dünyanın en güzel sesini duydum. İşte küçük prensim beni arıyordu. Göbeğini bile kesmeden koydular göğsüme. Koklaştık miniğimle hemen sustu. Sonra temizlemek için aldılar. Ameliyathaneden çıkarmadan bir kez daha göstediler. Bu benim bebeğim miydi şimdi? İçimde mi büyümüştü gerçekten? Artık hep benimle mi olacaktı? Muhteşemdi arkadaşlar...
Dikişlerim atılırken zaman geçmek bilmedi. Bir an önce çıkıp miniğimi görmem lazımdı. Onun bana, benim ona ihtiyacım vardı.
Odama götürüldükten on on beş dakika sonra geldi aşkım. Hemen emmeye başladı.
Yaklaşık iki saat sonra bacaklarımı hissettim. Akşam üzeri yürüyüşlere başladık. Sabaha yardımsız ayaktaydım. O günden beri her işimi kendim yapıyoorum. Hiç yatmadım. Ağrım olmadı. Sadece dikişlerim ilk gün sızladı o kadar. Anlatılan hiçbir olumsuzluğu yaşamadım.
Şimdi bir mucize yatıyor yanıbaşımda. Bazen gerçekten inanamıyor ve gidip gidip ona bakıyorum. Bugüne kadar yaptığımız en güzel şey olduğuna dair hemfikiriz eşimle. Kokusunu bile özlüyor insan.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Umarım herkes kolay bir doğum yaşar. İnanın şekli hiç önemli değil siz ve bebeğiniz sağlıklı olduktan sonra...

Son düzenleme:

tebrik ederim canım allah sağlık sıhhat versin bebeğine

ayyy süper anlatmışsın canım çok güzel bir hikaye bu sorunsuz sıkıntısız.
çok özeniyorum valla çokk allah analı babalı buyutsun bebişinizi inşallah...

ladyfog tebrik ederim seni, ne güzel sıkıntısız güzel hatırlayacağın bir doğum geçirmişsin, şimdi bebeğin yanında. muttluluklar dilerim

her hikayeyi gözlerim dolu dolu okuyorum, Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin. inşallah ben de doğru zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşurum bebişime...

Ağlattın beni laydfog.Bu doğum anılarını okuyunca zaten içim bi fena oluyordu.Sona doğru yaklaştıkça iyice kendimi tutamaz oldum.Doğum yapan bütün annelere:Rabbim bebeğinizi Hayırlı ve sağlıklı evlat eylesin

doğum hikayelerimizi okuyoruz ne güzel.sanki bu günler gelmiycek gibiydi.allahım hepimizin bebeklerini korusun.ne mutlu bizlereeee.

Ben de kendi hikayemi yazayım.
Şu an bebişlerim uyuynlara bakarak 18 gün geriye dönüp de olanları anlatıyorum.20 temmu benim ve eşimin doğum günümüzdü.Aile içi bir doğum günü kutlaması yaptık.Eşime en büyük hediyem 10 ağustosda doğacak olan ikizlerimdi.Ağırlaşmıştım.Geceleri uyurken rahatsızlanıyordum.Hep ah ufla uyuyup uyanıyordum.Eşim artık bu ah ularıma alışmıştı.böğlece 3 gün gecti.23 tammuz akşama eşime sarılarak güzelce muahbbete başlamıştıkyatakta.Bebişlerimizle ilgili pilanlar yapıyorduk.Konuşa konuşa uykuya dalmışsız.Bu gün çokk karpuz yemiştik.Sabaha kadar wc de kaldım.Sabahın 4.30 da uyandım ki sular içindeyim.Ağrım acım yok.Her yanım su sanki ıdrarımı yapıyormuşum gibi.Hemen eşime seslendim ve tekrar wc ye kaçtım.Eşim de her zamanki gece rahatsızlıklarından sanıp aldırmamış gibi yaptı.WC de klozete oturdum su gelmesi durdu.kesin ıdrarımı yapmışım diye düşündüm.Öok utanıyordum yarın annemlere ne diycem yerime çiçmi yaptım diycem.Ayy neyse ayağa kalktım bir baktım hayır gelen idrarım değilde suyumdur.Oysssa bebişlerim gelmeye kalkmışlar.Çok korkuyordum onları karşılamaya hazır değildim.Iç çamaşırımı çıkardım.Baçaklarımın arasına bir havlu aldım hemen annemlerin odasına kaçtım.Annee diye bağırdım.Annem babam her kes uyandı.Kimse bebişleri karşılamaya hazır değildi.Gelmelerine daha 20gün vardı.Her kes çok telaşlıydı.Eşim hemen telefona sarıldı sabahın 5 de doktorumu uyandırdı.Kadın izine ayrıldığını söğledi ama yardımcı oldu bize çokkk sağ olsun.Hastanede çalışan bu işin uzmanı olan doktorlardan birini ayarladı.Acil hastaneye kaldırıldım.Çok sitres yapıyordum bebişlerime bir şey olur diye..arabada annem ve eşim beni sakinleştirmeye çalışıyodu.ama konuşurken onların da dudakları titriyodu.Kaö senedir bekliyorduk kuzucuklarımızı.Onlara bir şey olursa dayanamazdm..Telaştan evden çıkarken hiç bir şey almadık yanımıza..Yolda arabada kustumm.Ne yediysem hepsi dışarı üstüme..Eşimin arabada olan tshortunu giydim .Hataneye vardığımızda her kes bizi bekliyodrdu.Ameliyathane hazırdı.Anestezi uzmanı doktorumun ayarladığı doktor her kes önümdeydi.Ve korkmamamı söğlediler.Haftamız 34+4 dü.Küveze gire bilirler ama yaşıycaklar kızım dedi doktor.Bi baktım kendi doktorum da duramamış arabaya atlayıp gelmiş.Onu gördüğümde içim azcık rahatladı.İşlemler yapıldı.Acil ameliyathaneye alındım.Şimdi o masada her zamanki kimi başka hastalar kendi hastalarımız değil ben vardım...Anestezi doktorum beni rahatlatarak konuşa konuşa epiduralı yaptı hiçç acı hiss etmiyordum.Ameliyat başladı.Ağlama krizine girdim..% dakkageçmeden oğlumun bağırtıları odayı sardıı...Aaayy ne güze bebek esmermiş sna benzemiyormuşdediler..Artık çok rahattım.Canlarımdan biri yanımdaydı sağ salimm..Hemen ardımdan kızım bağırmaya başladı.Sarışın ebbeğim geliyodu annesinin kopyasıı..Çok mutluydum.Bebişlerim oğlum 2400 kızım 2500gr doğdu.Hemen bebişleri benden aldılar.Tansiyonum indi.Her yerim titremeye başladı.Soğuk ameliyat otağında bebişlerimsiz yapa yanlz kaldımm..Az sonra odaya alındım..Saat 7 olmuuştu.Akrabalarımın hepsi hastaneye toplaşmış meğer.Annemi gördüm korkular içindeydi.Sarılarak o kadar ağladık ki sevinc ağlamalarıydı korku ağlamalarıydı bilmiyorum.Artık ben de bir anneydim.Ve eşime söz verdiğim doğum günü hediyesini o gün onun kucaklarına verdim..
Oğlum uyandı galiba kaka yapmışş..))))
Her kese sağlıklı sorunsuz doğumlar dilerim kızlarr...

prensessss ladyfog ve Drgunay çok ağlattınız beni
bundan sonra özellikle sabahları bu topice girmicem kızlar üstelik 3 hikaye birden ağır geldi
üstüm başım gözyaşı içinde :) ama sonu güzel biten hikayeleri okumak duymak muhteşem bi duygu çünkü ağlarken gülmeye başlıo insan :)

Allah ım hepimize yavrularımızı bağışlasın ve hep sonu güzel biten hikayelerimiz olsun inş

Tatlım üzülecek hiç bir şey yok, sonunda mutluluğa boğulacaksın ve içindeki sevgi hergün biraz daha büyüyecek, Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun bir an önce bebişlerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin...

spinal epidural anestezi ile doğum hikayem;

selam

07 ağustosta. daha 37+5 iken dr a kontrole gittim. hemde tek başıma ve otobüsle. okadar eminimki daha çok vakit olduğuna :) dr beni nst ye aldı. bebeğin kalp atışları 120 lerde. baktı beğenmedi. ultrasonla baktı ve git bişeyler ye tekrar gel bakalım dedi. yedim ve tekrar nst ye girdim. değişiklik yok. zorla uyandırıyorlar 130 ları görüyor sonra hooop 120 ve altına düşüyor. çok korktum. dr um ''özlem riske atamayız alıyoruz bebeği'' dedi. bu arada saat 13:30 civarı. anestezi uzmanını aradı. kek yediğim için beklemek gerektiğini söylemiş. saat 17:00 de anlaştılar. dr bana 15:00 de hastanede ol dedi.
çıktım hastaneden eşimi ve annemi aradım. nasıl ağlıyorum anlatamam. hem çok erken diye korkuyorum. hem bunuda oğlum kadar sevebilecekmiyim diye korkuyorum. korktum işte o an herşeyden. :)
eşim geldi hemen aldı beni hastaneden ve eve gittik. oğlum çok mutluydu kardeşi gelecek diye. hazırlandık. sırayla duşa girdik ve 15:30 da anca hastaneye gidebildik.
yatışımız yapıldı. tekrar nst çekildi. birsürü evrak imzaladım. kan alındı falan sonra 17:00 de beni almaya geldiler. oğlum arkamdan bende gelicem diye ağladı. işte o an çok kötüydü. onu bırakmak çok zordu. neyse Allahtan koşup geldiler onlarda asansöre ve güzelce öpüşüp konuşup ayrıldık ameliyathanenin kapısında. eşim annem ve canım oğlum orada kaldılar ben içeri girdim.
drumla epidural olacağımı konuşmuştuk ancak spinal epidural yapıldı. açıkçası spi,nali hiç sevmedim. epidural çok rahat ancak spinalde belden aşağınızı hiç hissetmiyorsunuz felç gibi kılınızı kıpırdatamıyorsunuz. doğum kolay ama hiç duymadan doğuyor da o hissizlik bana kötü geldi. neyse. ameliyathane çok kalabalıktı. önce dezenfekte ettiler belimi. sonra uyuşturucu küçük bir iğne sonra spinal iğnesi ve epiduralin kateteri takıldı. tabi bu işlemler çok yavaş yapıldığı için biraz uzun sürüyor. sonra dr um ''şimdi seni yan yatıracağız ve sonrasında herşey hızlanacak merak etme'' dedi. gerçektende öyle oldu. herkes koşturmaya başladı. önce benim görüş alanımı kapattılar. spinal anestezi hemen uyuşturuyor. sondam takıldı. hiç bişey hissetmedim tabi. sonra sildiler üstümü örttüler. ben eşim gelecekti dedim. arkanda oturuyo dediler. ???? gelmiş oturmuş ama bana geldim demeyi unutmuş. benden daha çok heyecanlıydı. :)))) elimi tuttu. bana bişeyler anlat dedim. o daha cevap veremeden göğsümün altından bastırdıklarını hissettim ve eşime dönüp ''geliyor bebek'' dedim ve......
canım kızım ağlamaya başladı.
huzur budur :)
hemen çocuk dr u ve bebek hemşiresi kızımı aldılar. ben sürekli nefes alıyormu iyimi iyimi diye sorup duruyrdum. ÇOK ŞÜKÜR. herşeyi çok iyi. getirip göğsüme yatırdılar. ohhhh.
eşimi ve bebeği alıp götürdüler. sonrasını çok net hatırlamıyorum çünkü ben çok heyecanlıydım ve sakinleştirici yapmalarını istedim. 10 veya 15 dk kadar beni uyuttular sanırım. kızım 17:34 de doğdu benim ameliyatım 17:55 de bitmişti.
ameliyathaneye odadaki yatağım ile getirmişlerdi. ameliyat masasından beni gene yatağıma alıp yukarı odama çıkardılar. ben odaya geldiğimde kızım henüz gelmemişti. çok korktum. sorun var sandım ki çok şükür yokmuş bir şey. anne gelmeden getirmiyorlarmış. ben kızım kızım deyince hemen getirdiler. oğluşuma öne ayaklarını gösterdiler. kıskanmasın diye öyle yapılırmış. sonra getirip kucağıma verdiler ve emzirmeye başladım. oğlumda yanıma gelmek istedi. ben ortada kızım bir kolumda oğlum diğer yanımda çok güzeldi. ÇOK ŞÜKÜR.
ayaklarımdaki uyuşuklu birkaç saat sonra geçmeye başladı. gece 00:15 de ayağa kalktım. sonra sık sık kalktım. ağrım olmadı genel olarak. ancak pazar günü 3 kez sağ omzumda çok şiddetli sancım oldu. omuz ne alaka diyebilirsiniz. gaz oraya vurabiliyormuş. volteren jel sürdüler. ayaklarıma sıcak su torbası koydular. bu spinalin etkisi. çünkü bağırsaklarınız bile uyuşuyor. tavsiyem şu. kayısı kompostosu. hastane bir sürahi getirdi hepsini içtim. :)))) rutin olarak veriyorlarmış. eğer sizin hastaneniz vermezse anneleriniz yapsın ve getirsin. dr izin verdiğinde için. gaz çıktıktan sonra herşey çok kolay.

bizim canımız b.rsa ac.b.dem hastanesinde 07 ağustos tarihinde 3424gr 49 cm ve oğlumun minyatür bir kopyası olarak dünyaya geldi.

HOŞGELDİ :))))

not: kordon kanını bağışladık. inşallah ihtiyacı olan bir çocuk hayata döner.

günay ve özlem hayırlı olsun bebişleriniz, Allah mutluluğunuzu daim kılsın, geriye dönüp baktığınızda artık güzel bi anınız var.

bende anlatayım.. ancak fırsat bulabildim...:)

2ağustos pazartesi günü eşimle 39.hafta rutin kontrolümüze gittik.. önümüzde baya bir hasta vardı.. uzunca bekleyişte,eşim sürekli hazır gelmişken doğurda öyle geri gidelim diye taklıyordu.. sıramız geldi, usgde kuzumun 3200gr.a ulaştığını herşeyinin normal, ancak suyunun sınırda olduğunu ve bu saatten sonrada beslenmesine kan akışına zarar vereceği,birde tüpbebek olduğu düşünülerek doğumun başlatılması gerektiği söylendi.. sunni sancı verilerek normal doğum olacaktı.. çatı muayenesi yapıldı ve normal doğumada elverişli olduğum söylendi.. eşimle şaşkınlığımız..ailelere haber verme yatış işlemleri vs vs.. saat 4te hastanede olmalıydım hastane çantam annemlerdeydi hem onları alıp hemde duş almak için oraya gittik.. tabi giderken sizlere haber vermeliydim..:) dua istemeliydim..
duşumuzu aldık,eşyalarımızı ve annemide alıp hastaneye yeniden gittik.. o saate kadarda hiçbişey yememiştim,doktor her duruma karşı yine yeme dedi sadece az bir çorbaya izin verdi..
başıma gelecekleri bilsem tıkabasa yemezmiydim:)
eşimle annemlerle kapıda vedalaşıp doğumhanenin yolunu tuttum.. lavman yapıldı.. saat 9.da serumum takıldı,vajinadan ilaç konuldu,nstye bağladılar.. bağladıklarında kendimden sancım olduğu da görüldü..
kimse korksunda istemem.. hani kişiden kişiye farklılıklar var mutlaka.. bünye meselesi ya..
tüm gece sabaha kadar 101 rakamlarını göre göre sancımı çektim.. ıkınma hissediyorum olmuyor.. belim ağrıdan kopmak üzere.. karnım sancılı.. sırtüstü o halde yatıyorum.. ben inledikçe oksijen veriliyor... 5dk içerisinde 2defa sancı giriyordu sürekli ve hep 80-90-100 arasında gelip-giden.. sabaha kadar kendimden geçmiş haldeydim.. açım,susuzum,ağrılıyım artık takatim kalmamıştı.. eşim defalarca yalvarmış doktorlara yemek verin,onu vermiyorsanız bari su verin diye.. aksi durumda sezeryana alabiliriz diyerek aç kalmam gerektiği söylendi hep.. herkese dualarımı ettim.. isim isim sayamasamda hepinize dua ettim:) tüm tüpbebek yolunda emek verenlere.. çocuk isteyenlere..
sürekli yapılan açılma muayenelerinde tüm geceden sabaha kadar olan açıklık sadece 1cm..
3ağustos salı günü de aynı şekilde yine serum,vajinal ilaç,nst eşliğinde sancımı çektim.. gece saat 12,30a kadar.. açıklık 2cm! e ulaştı.. hala açım,susuzum,ağrılıyım midem bulantısı ayrı ve midemde olmayan ne varsa bir güzelde çıkardım..
artık acıdılar halime ki ilaç çıkarıldı serum kesildi hafif bişeyler yiyebileceğim söylendi.. beklemeye alınmıştım.. ilaç çıktıktan sonra beklemedeyken vücut kendiliğinden de açılabiliyormuş.. sabaha kadar da bekleyelim dediler..
gece boyunca ara ara giren sancı nst ile sabah olmuştu sonunda..
sabah yapılan muayenede açıklık yine 2cm.. ilerleme olmamıştı..
doktor 2seçenek sundu.. ya 1gün bekleyeceğiz-dinleceğim sonrasında yine sunni sancı.. eğer yine açılmazsa en son nokta sezeryan..
yada bunlara hiç girişmeden sezeryan..
'sezeryan istemiyorum ben doktor bey,normali bekleriz! ' diyen canım annem!
2,5gün sancı çekmiş,annemi yatağa yatırıp nst ye bağlama ve sunni sancıyı ona verme planları yapan ben..!!!
neyseki doktor, hastanın söylediği uygulanacak kimsenin değil dedi:)

doktora normal doğum hakkımı kullandığımı,yeterince sancı çektiğimi ama sonuç vermediğini söyledim..
bu bebek için çok uğraştık.. hani çıksın yaşadığını bileyim sağlıkla,sunni-sezeryan yinede acının bana ait olduğunu biliyorum alın artık dedim..
yeniden lavman yapıldı,önlüğümü giydim eşimle annemle vedalaştım ve ameliyathanenin bekleme bölümüne geçtim.. dualarımı etim.. göbişimi sevdim.. kızımla konuştum.. doktor geldi aldı bizi ve ameliyathaneye geçtik.. masaya yattım.. kızım o kadar kıpır kıpırdı ki..:) genel anestezi yapılacaktı,
serum takıldı,sonda takıldı.. batikonlu temizlik yapıldı.. (bebeğe ilaç çok gitmesin diye bu işlemler anestezi öncesi yapılıyormuş) çok yoğun oksijen verildi (o da bebeğe depolanıyormuş..)doktor kızımın ismini ,göbek adının olup olmadığını sordu,varsa eğer kordon kesilirken o ismi söyleyebiliriz dedi:) yok dedim.. ozaman uyku vakti dedi.. :)

4 ağustos çarşamba 10,39 minik kızım ipek dünyaya gözlerini açmış sonunda..39.haftamda usg.nin aksine 2920gr ve 47cm olarak:)
uyandığımda bekleme salonundaydım kızımın iyi olup olmadığını sordum.. iyiydi.. bu kelimede yeterdi.. nasıldı neydi.. hiçbiri yoktu aklımda.. O İYİYDİ.. HAYATTA YAŞIYORDU YA.. ÇOK ŞÜKÜR..
Odaya çıkarıldım herkes orada bekliyordu.. ablam annem çok güzel bir bebek görsen diyordu..
tam kendimde değildim ama söylenen herşeyi hatırlayabiliyorum.. yada kızımla ilgili söylenen herşeyi...
eşim geldi.. öptü güldü.. kızımızın fotoğrafını gösterdi.. kendisini getir dedim.. anne bekleniyormuş bebeğin odaya gelmesi için..
ARA NOTkızım doğduğunda eşim annemler çağırılmış gösterilmiş onlara.. ilk eşime verilmiş tabi.. eşimin eline almasıyla hıçkırıklara boğulması bir olmuş.. arkasından annemler.. masum yüzüne mi yoksa sarfettiğimiz onca emekten sonra ona kavuşmamızamı hangisine ağlayacağımı bilemedim diyor:) ömrüm benim..)
kızımı odaya getirdi eşim.. yanıma verdiler.. ağrım vardı doğrulamadım.. o kadar tuhaf bir duygu ki.. ağlamak istiyorsun.. yada kahkahalarla gülmek.. ikisinin ortasında kalakaldım.. baktım kızıma uzunnn uzuuunnn öptüm kokladım.. gözlerinizi ayırmak istemiyorsunuz kesinlikle..:)
emzirme alıştırmaları.. gezinmeler vs vs.. cuma günü hastaneden çıktık..
şimdi evimizdeyiz..
çok şükür bugün 11.günümüz.. ALLAH tüm yavrulara sağlıklı-hayırlı ömürler versin.. benimkinede inş..
kesinlikle burada kelimelere yansıtılamayacak kadar çok çok çok güçlü mükemmel bir duygu anne olmak.. ona sahip olmak.. ALLAH herkese nasip etsin hayırlısıyla sağlıklısıyla inş..
siz geride kalan doğurmamış arkadaşlarıma da sağlıklı doğumlar nasip etsin RABBİM..
hikayem oldukça uzun oldu.. kusuruma bakmayın olurmu.. döktüm içimi:)
ipekimle hepinizii çok çok öpüyoruz..

Son düzenleme:
hallisnacım geçmiş olsun hayırlı olsun biraz zahmetli olmuş ama eminim değmiştir ipek bebeğe,bir ömür boyu mutluluklar dilerim bebişinizle beraber..

ayy halisna kuzum valla gülerken ağladım ağlarken güldüm yahu :) bu nası hikaye böle....
allahım ipek kuzunu sana ve babasına sizide ona bağışlasın inşallah...

haticem gözün aydın canım valla o kadar güzel anlatmışsınki çok duygulandım maşallah sanada kuzunada canımm

ağla ağla mahvoldum , arada bir de telefon geliyor belli etmemeye çalışıyorum ağladığımı.. Allah uzun beraber, sağlıklı yıllar nasip etsin bebeişlerinizle birlikte,bizim de kavuşmamıza yalnızca 13 günümüz kaldı, dualarınızı bekliyoruz taze anneler :))

hallisna allahım sizi hiç ayırmasın.çok güzel bi hikayeydi ağrılar acılar hariç tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…