2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

patlycim bişey sormak istiyorum bu paylaştığın sitedeki bebek eşyalarına baktım zellikle mobilya tokmaklarına bayıldım benim mobilyamı kayınpederim yapacağı için tokmakları kendimiz alıcaz bunun gibiler tr de varmı bilmiyorum ama bunlardan online alabiliyormuyuz bu sitede olmayan ingilizcemle ve çeviriyle pek anlamadım

Ayy masallah zillosa;-)) Yerim onu ben;-))

Arkadaslar cok tesekur ederim;-)) Cok karnim yok evet ama kilo aldim. herhalde goguslere mi gitti ne oldu. BIr de parmaklarim, kollarim falanda sismanladi cunku saat, yuzuk belirli sekilde dar gelmeye basladi. Dun usg yi yapan kadin da 21. haftalik gibi durmuyorsun dedi.. Ama ben anneme cekersem karnim cok buyumez onun da karni hep onunde ufak bir top gibiymis. Gerci ben saga sola dogru genislliyorum, hissediyorum;-)) neyse ayy hep boyle kalmayacagizya doneriz eski halimize gene ins..

mervecim baktim siteye ama uluslararasi gonderim yapmiyorlar ne yaziikki. Sen tr den bulamazsan eger ben burdan sana yardimci olmaya calisirim. Linki burda..

Girls' Knob Collection | Pottery Barn Kids

kız bu ne güzel göbüş sipsivri.. ana bu gerçekten kız.... maşallah benim bi taneme...

cnm çok saol ilgin için çok teşekkür ederim dün kuzenimle konuştum o bulmuş kapalıçarşıdao kulplardan gidp görücem bi müsait zamanımda

bu arada göbeğin çok şirin genelde bayanlar bu konularda annelerine çekiyorlar
hem yana öne nereye genişlersek genişleyelim bu işin sonunda 3 oda bi salon olucaz hahahah
çok saol tatlım bakmıştım buraya burdada sevimli şeyler var saolasın tekrar
Bu da benim göbüş kıslar:) gecelik var üzerimde kusura bakmayın yafw:))

ay yesinler senin göbüşü seninkide sivri ama neyse erkek çıkarmış bide

kız bu ne güzel göbüş sipsivri.. ana bu gerçekten kız.... maşallah benim bi taneme...

eheheheheh he yaa benim ki svri yaw:) hele bi tane resim çektim,
onu bi görseniz var ya
ohanus dersiniz ammaaa buraya koyamam yüzüm falan da çıkmış gecelik var bide kısa, herşey meydanda yanee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…