cnm çok saol ilgin için çok teşekkür ederim dün kuzenimle konuştum o bulmuş kapalıçarşıdao kulplardan gidp görücem bi müsait zamanımdaAyy masallah zillosa;-)) Yerim onu ben;-))
Arkadaslar cok tesekur ederim;-)) Cok karnim yok evet ama kilo aldim. herhalde goguslere mi gitti ne oldu. BIr de parmaklarim, kollarim falanda sismanladi cunku saat, yuzuk belirli sekilde dar gelmeye basladi. Dun usg yi yapan kadin da 21. haftalik gibi durmuyorsun dedi.. Ama ben anneme cekersem karnim cok buyumez onun da karni hep onunde ufak bir top gibiymis. Gerci ben saga sola dogru genislliyorum, hissediyorum;-)) neyse ayy hep boyle kalmayacagizya doneriz eski halimize gene ins..
mervecim baktim siteye ama uluslararasi gonderim yapmiyorlar ne yaziikki. Sen tr den bulamazsan eger ben burdan sana yardimci olmaya calisirim. Linki burda..
çok saol tatlım bakmıştım buraya burdada sevimli şeyler var saolasın tekrarmervecim az once gezinirken gordum, e-bebek'te mobilya kulplari diye bir baslik var. Patly'nin ekledikleri kadar guzel degil ama bir bak istersen, en azindan burada da benzerlerini bulabilecegini ogrenmis olduk...
Bebek Bebek Odası Mobilya Kulpları - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Bu da benim göbüş kıslar:) gecelik var üzerimde kusura bakmayın yafw:))
kız bu ne güzel göbüş sipsivri.. ana bu gerçekten kız.... maşallah benim bi taneme...
kız bu ne güzel göbüş sipsivri.. ana bu gerçekten kız.... maşallah benim bi taneme...
Maşallahh sizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?