2010 aralık-2011 ocak tüp bebek annelerinin göbüşleri bebişleri cicileri

sevgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kuşum kızını nereye sakladın yahuuuu minnacık göbüşte

maaşallah cnm sanada bebeğinede allah ikinizde nazardan saklasın manken annem benim

beni görseniz korkup kaçarsınız herhalde

ama olsun bebişlerimiz için değer

Nalancığım az önce Şebnemde msn de bunu söylemişti bana bende baktım bunu buldum.Sanırım bizim bebeklerimize gerekecek arabasının içinde bununla durur üstünede battniyesi ve arabasının tulum kısmı anca tutar bebeği e malum kış sert geçicek...

bu kış için kesin gerekecek. benimde çok hoşuma gitti. alırız. arabayada bindirirriiz:)))
ayy düşüncesi bile nasıl heycanlandırıyor.

Uploaded with ImageShack.us

bunun fiyatı 114 tl. bu nasıl?

kızlar aynının pembesinden ben aldım c&a dan fiyatı 45 tl di. içi yumuşacık. ve renkleri var bence oakadar para vermeyin c&a ya bakın derim ben. hatta ben mothercarede bakmıştım tek fermuarlıydı 115tldi. dedimki benim aldığım daha güzelmiş:) eldivenleri bile var:) yıkadım 30 dereceyle inanın hiçbişi olmadı bir ara resmini çekeyimde koyayım size fikir olur.

diyorum ya ben baktım mothercare dekine hiç bi fark yok hatta bu bence daha güzel. kalitesi iyi bence yıkadım hiç bişi olmadı.

kalp yerine kız bebek broşu takmışlar 45tl. yumuşacık kalınlığıda gayet iyi sıcacık tutuyor. broş önemli değil bence kalpliside vardı ben büyük beden aldım onda kzı bebek vardı zaten broş çıkacak mecburen çünkü bebek hep omuzumuzda olacak gazını filan çıkarırken.geceliği 35tl.

bunlarıda sadece havuzlu hada gördüm ikisi takım 75 tl ye aldım.

mervecim aynı sabahlıktır muhtemelen mavisi,pembesi,nar çiçeği ve kırmızı renkli fistolusu vardı.kıskanç kardeşim kendine nar çiçeği renginde olandan aldı:)

kzılar birde aklınızda bulunsun geceliğinizin kolları yukarı çıkabiliyor olsun her ihtimale karşı damaryolu filan açılırsa koldan rahat olmaz yoksa. genelde el üstünden açıyolar ama belli olmaz o yüzden ben hep esneyen kollu geceliklere baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…