ay kızlar allh abanada buraya resım eklemeyı nasp etsın ınşşş
benımde ılk denemem ekımde olaacak ınşşşş
inşşşşşş canım
ben asırı korkuyorum tutmazsa dıe
esımde sperm azlıgı var
bırde ben ıgneen falan cok korkarım
ayrıca daha once vajınısmus hastasıydım o yuzden
alttan embrıyo transferı falan benı gerıorrrrrrr
ay aşkım eklediğin linkteki şey muhteşem bişiy.. çiçek gibi.. çok beğendim.. nerden alıcaz bunu biz..
kızlar; bakın ben de bunu buldum:))) hafta sonu avm gezerken...
Enine boyuna inceledim.. Maliyet analizini yaptım... çok ucuza geliyor... Hem yanımızda yatırmak için iyi bir seçim, hem gündüz bebeği oyalamak için, hem de mama yaşına geldiğinde ayrıca mama sandalyesi masrafını ortadan kaldırıyor... Ve ankara da şu an verdikleri fiyat 349 tl... Kampanya da:) yorumlarınızı alayım lütfen teyzeler:)
kuşum kocaelinde varmı bilmiyorum ama
istanbulda mother care diye bir bebek maağazası var
orda satılıyor
ne tatlı değil mi
inşşşşşş canım
ben asırı korkuyorum tutmazsa dıe
esımde sperm azlıgı var
bırde ben ıgneen falan cok korkarım
ayrıca daha once vajınısmus hastasıydım o yuzden
alttan embrıyo transferı falan benı gerıorrrrrrr
amin bitanem inşallah edicek sen merak etme hamiş topiğindeki annlerin çoğu sizlere dua ediyoruzharika şeyler bunlar allahım bizlere almayı bakmayı nasip etsin
mother care adresleri kızlar size özel :)
Turkey
Carousel-Istanbul
Halit Ziya Usakligil Cad,
Carousel Alisveris ve Yasam Merkezi,
No 21-22 Bakirkoy-Istanbul
Tel: 00 90 212 570 4523
Fax: 00 90 212 571 8402
oyyy ben seni yerim zübeydem yaa canımsınnnn
yoo nolcak canım.. merve teyzesi alırım kuzumun yatağını gönderir kargoylan.. aa onun için mi üzülcem şimdik..
benim abim pendikte bir kızı kartalda diğer kızıda tuzlada oturuyor.. merve teyzesi alamazsa onlara aldırttırım hı.. olmadı popo ısırma günü alırım senin kuzununkini olur biter :)
cnm sperm olmayan adamdan ameliyatla sperm alıp yapıolar bu işi
ayrıca iğneden korkma öle bir alışıyorsun ki zaman akıp gidiveriyor biz kızlar iğne olurken hep bebeğimizi düşünürdük ona kavuşacağımız anı düşünürdük..sende öle yap
ayrıca alltan muayene korkulacak can yakan bişey değil ama bu piskolojik durum yüzünden seni rahatsız edebilir ama sadece tedavin boyunca max 1 aydan sonra alttan muayane biticek sende bi savaşçı anne olma yolundasın şimdiden sıkma canını daha var tedaviey için sıkıldığı zaman mis kokulunu kucağında düşün rahatlarsın
canım benım ınşşşşşşşşşşşşşş
saol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?